Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Νομίζω ότι και επίσημα πλέον μπορεί να αλλάξει το [Φήμες] σε [Προς κυκλοφορία]. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Έρχεται σύντομα στο Πλαίσιο στα 499 Ευρώ. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-7-Trophy-HTC-7-TROPHY.htm Το gsmarena ανέβασε και πλήρες review του Trophy.http://www.gsmarena.com/htc_7_trophy-review-540.php Edited November 26, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Phone Arena HTC 7 Trophy Review [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wekwN4O_yq4&feature=player_embedded]YouTube - HTC 7 Trophy Review[/ame] http://dailymobile.se/2010/11/26/htc-7-trophy-review-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 αληθευει οτι δεν εχει, τουλαχιστον ελληνικο πληκτρολογιο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 αληθευει οτι δεν εχει, τουλαχιστον ελληνικο πληκτρολογιο? Στην παρούσα φάση καμία συσκευή με Windows Phone 7 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Αναμένεται όμως άμεσα και δωρεάν από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Στην παρούσα φάση καμία συσκευή με Windows Phone 7 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Αναμένεται όμως άμεσα και δωρεάν από το market. H microsoft δηλαδη θα κινηθει σαν την apple δηλαδη δωρεαν πληκτρολογιο και μετα υποστηριξη ελληνικων? με gps εφαρμογες τι προβλέπεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 H microsoft δηλαδη θα κινηθει σαν την apple δηλαδη δωρεαν πληκτρολογιο και μετα υποστηριξη ελληνικων? Σαν την Apple αλλά σε μερικούς μήνες, όχι σε μερικά χρόνια! :p με gps εφαρμογες τι προβλέπεται? Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σαν την Apple αλλά σε μερικούς μήνες, όχι σε μερικά χρόνια! :p Έχουμε δρόμο μπροστά μας. στο Πλαισιο που ρωτησα μου ειπαν οτι υπάρχει η εφαρμογη στο market για το ελληνικο πληκτρολόγιο, μου ειπαν αληθεια? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 στο Πλαισιο που ρωτησα μου ειπαν οτι υπάρχει η εφαρμογη στο market για το ελληνικο πληκτρολόγιο, μου ειπαν αληθεια? Ξέρω ότι αναμένεται άμεσα, τώρα για το εάν έχει ήδη βγει δεν έχω ακούσει κάτι μιας και δεν έχω συσκευή με WP7 (ακόμα) για να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) Προστεθηκε εφαρμογη που λεγεται GreekWP7 και προσθετει ελληνικο πληκτρολογιο. Οχι με την εννοια που θα περιμενε ο καθενας μας. Ειναι εφαρμογη που οταν τη φορτωνεις σου επιτρεπει να γραψεις με ελληνικο πληκτρολογιο σε ενα πλαισιο και μετα εχει κουμπακια οπως email , sms, bing, google. Δηλαδη το ελληνικο πλητρολογιο ειναι απλα μια εφαρμογη με 4 συντομευσεις. Δεν αντικαθιστα τιποτα και ειναι η πλεον παραπληγικη λυση. Μαλλον θα πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι το Ιανουαριο για το επομενο update του λειτουργικου Edited December 1, 2010 by CptBill Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Προστεθηκε εφαρμογη που λεγεται GreekWP7 και προσθετει ελληνικο πληκτρολογιο. Οχι με την εννοια που θα περιμενε ο καθενας μας. Ειναι εφαρμογη που οταν τη φορτωνεις σου επιτρεπει να γραψεις με ελληνικο πληκτρολογιο σε ενα πλαισιο και μετα εχει κουμπακια οπως email , sms, bing, google. Δηλαδη το ελληνικο πλητρολογιο ειναι απλα μια εφαρμογη με 4 συντομευσεις. Δεν αντικαθιστα τιποτα και ειναι η πλεον παραπληγικη λυση. Μαλλον θα πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι το Ιανουαριο για το επομενο update του λειτουργικου Σε ευχαριστω για την απάντηση, θα παω σε HTC Desire Z (με πληκτρολόγιο) το εφερε το Πλαισιο και αυτο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ειναι εφαρμογη που οταν τη φορτωνεις σου επιτρεπει να γραψεις με ελληνικο πληκτρολογιο σε ενα πλαισιο και μετα εχει κουμπακια οπως email , sms, bing, google. Δηλαδη το ελληνικο πλητρολογιο ειναι απλα μια εφαρμογη με 4 συντομευσεις. Δεν αντικαθιστα τιποτα και ειναι η πλεον παραπληγικη λυση. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν ένα κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο; Μήπως αυτό είναι απλά μια προσωρινή λύση κάποιου developer και όχι η αναμενόμενη της Microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν ένα κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο; Μήπως αυτό είναι απλά μια προσωρινή λύση κάποιου developer και όχι η αναμενόμενη της Microsoft; Προφανώς είναι προσωρινή από κάποιον Developer και από ότι φαίνεται είναι σε αυτή την (αστεία) μορφή, δηλαδή ως ανεξάρτητη εφαρμογή (!!) διότι για κάποιον λόγο δεν γίνεται να δοθεί ως πληκτρολόγιο ενσωματωμένο στο Λ.Σ. (μάλλον κάποιος περιορισμός του WP7 API; άγνωστο). Αν η MS θέλει να έχει τύχη στην ελληνική αγορά οφείλει να δώσει ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό λεξικό (Τ9) όσο το δυνατόν συντομότερα. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Αν η MS θέλει να έχει τύχη στην ελληνική αγορά οφείλει να δώσει ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό λεξικό (Τ9) όσο το δυνατόν συντομότερα. Θέλει πολύ δουλειά όχι μόνο για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά γενικότερα. Αναμένεται σημαντική αναβάθμιση τον Φεβρουάριο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3419712#post3419712 Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πηρα το κινητο στα χερια μου απιστευτη αισθηση η οθονη του και φοβερη ακριβεια σαν του iphone και λιγο καλυτερη Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή με την υποστήριξη των ελληνικών. Καλορίζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargazer Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Πρώτες εντυπώσεις: Απίστευτη ταχύτητα, εκπληκτική οθόνη, επαφές που συνδέονται με facebook χωρίς κάποια εφαρμογή. Mου αρέσει περισσότερο από τα iPhone... Ένα μείον είναι ότι πρέπει να συγχρονίσεις τις επαφές σου μέσω google ή microsoft exchange server κτλ (online δηλαδή αλλά μέσω wifi γίνεται πολύ γρήγορα). Αν και δεν παίζω παιχνίδια κατέβασα την trial έκδοση του need for speed και έπαθα πλάκα (μέχρι και videos εμφανίζονται ανάμεσα στις πίστες σαν να παίζεις σε pc/xbox). Στα αρνητικά ότι: Δεν λειτουργεί η υπηρεσία vodafone2gether για κάρτα με 2 αριθμούς, δεν παίρνει κάρτα μνήμης και δεν μπορείς να πειράξεις το λειτουργικό γενικά. Περιμένουμε να βγει και κάποιο update για να έχει κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και t9... Τιμή 499 (με άτοκες) από πλαίσιο... Edited December 19, 2010 by stargazer Παράθεση Tech Ministry -> http://techministry.gr TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Περιμένουμε να βγει και κάποιο update για να έχει κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και t9... Όλοι αυτό περιμένουμε αλλά και την κανονική υποστήριξη του market στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Περιεργάστηκα σήμερα για λίγο ένα htc trophy που το πήρε ένας φίλος-φίλου που απλά άκουσε τη λέξη windows και νόμισε ότι θα πρόκειται για κάτι καλό.Μου το έφερε να το κοιτάξω,γιατί δεν έβρισκε file explorer και τρόπο να στέλνει-λαμβάνει αρχεία μέσω bluetooth.Προσπάθησα να κάνω pair με το hd2 και σε wm και android αλλά δε γινόταν τίποτε.και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στυλ nodata των wm γιατί συνδέεται μόνο του στο internet.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόγραμμα; Από εκεί πέρα θα συμφωνήσω ότι είναι γρήγορο στην κύλιση των μενού.δοκίμασα και τον internet explorer με wifi.δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.στη παρούσα μορφή του,θεωρώ ότι το iphone αλλά και το android είναι καλύτερα. Και τσάμπα να μου το δίνανε,δε θα το έπαιρνα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στυλ nodata των wm γιατί συνδέεται μόνο του στο internet.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόγραμμα; Settings / Cellular / Data Connection Έχει διακόπτη εκεί On/Off. Από εκεί πέρα θα συμφωνήσω ότι είναι γρήγορο στην κύλιση των μενού.δοκίμασα και τον internet explorer με wifi.δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.στη παρούσα μορφή του,θεωρώ ότι το iphone αλλά και το android είναι καλύτερα. Εγώ πάλι έχω διαφορετική άποψη. Ειδικά στο smoothness και στο scrollάρισμα το λειτουργικό αυτό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Όντως έχει σημαντικές ελλείψεις αλλά ότι κάνει το κάνει άριστα. Δεν lagάρει με τίποτα όσο και αν έχω προσπαθήσει να το ζορίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Settings / Cellular / Data Connection Έχει διακόπτη εκεί On/Off. Εγώ πάλι έχω διαφορετική άποψη. Ειδικά στο smoothness και στο scrollάρισμα το λειτουργικό αυτό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Όντως έχει σημαντικές ελλείψεις αλλά ότι κάνει το κάνει άριστα. Δεν lagάρει με τίποτα όσο και αν έχω προσπαθήσει να το ζορίσω. Τι εγινε Γιαννη..το χτυπησες και αυτο??:p Να σου πουμε καλοριζικα!!!!:D Κανε 1 καλο δικο σου review γιατι ολο το γυροφερνω αλλα ακομα κρατιεμαι με τις πολλες ελειψεις(οχι τιποτα αλλο μη μας φαει το android και μας!!):p:X Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Μάνο δεν το έχω πάρει ακριβώς, απλά έχει περάσει και αυτό από τα χέρια μου. Δες εδώ κάποια σχόλια μου γενικότερα για windows phones... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446322#post3446322 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3447294#post3447294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 πολυ καλο φαινεται σαν συσκευη....αλλα χωρις ελληνικα και ενα καρο αλλες ελλειψεις απατα θα πανε ολα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 πολυ καλο φαινεται σαν συσκευη.... Όσες συσκευές με WP7 έχω δει είναι πολύ ποιοτικές. Το μέλλον τους εξαρτάται καθαρά από το πως θα πορεφθεί η Microsoft με το λειτουργικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 από σήμερα το htc trophy στο πλαίσιο με 395 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts