colossus_r Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές μου απο συσκευη android ή απο Νοκια Ε52 στο Trophy? Απο Android απλως βαλε απο Settings/Emails&Accounts το λογαριασμο του google και θα τα φερει ολα. Επαφες ημερολογια κλπ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές μου απο συσκευη android ή απο Νοκια Ε52 στο Trophy? Από Ε52, πρέπει να εξάγεις τις επαφές σου από το Outlook σε ένα λογαριασμό hotmail (εξάγεις αρχείο csv από το outlook και το εισάγεις στο hotmail από την επιλογή "ρυθμίσεις") και αυτόματα μετά τις συγχρονίζει. Γίνεται και το αντίστροφο (χρειαζόμουν το Ε52 για τη δουλειά, μη σπάσει το Trophy) πάλι με αντίστοιχη διαδικασία. Όσο έχω το E52 στη δουλειά, να πω ότι περνώ κάποια νέα επαφή στο hotmail και συγχρονίζει απευθείας στο Trophy το απόγευμα!!!!! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μολις το πηρα απο βονταφον, επι τελους :) τωρα για πρωτη χρηση, τι ακριβως πρεπει να κανω? υποθετω περιπου 8 ωρες πρωτη φορτιση, και μετα συνδεση στπ pc με το ζουν και κανει αναβαθμισεις αυτοματα? Σχετικα με τις επαφες απο χοτμειλ, επειδη εχω περασει τις δικες μου εκει, ελληνικους χαρακτηρες νομιζω δεν βλεπεις, οποτε αν τους κανεις εισαγωγη στο τηλεφωνο απο κει, θα βλεπεις κινεζικα, ή κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Καλημέρα, επειδή είμαι σε ένα δίλημμα, αν θα πάρω το HTC Trophy 140€ από την Vf με αναβάθμιση ή να πάρω το Samsung Omnia 7 με 280€, θέλω να μου πείτε (οι κάτοιχοί του) αν η ποιότητα του ήχου του, όταν παίζει μουσική από ακουστικά (όχι απαραίτητα τα δικά του, αλλά κάποια καλά) είναι τόσο άσχημη όσο περιγράφει το gsmarena εδώ στο τέλος της σελίδας. Ευχαριστώ Edited May 5, 2011 by Sotirisko ορθογραφικό + λάθος link Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μολις το πηρα απο βονταφον, επι τελους :) τωρα για πρωτη χρηση, τι ακριβως πρεπει να κανω? υποθετω περιπου 8 ωρες πρωτη φορτιση, και μετα συνδεση στπ pc με το ζουν και κανει αναβαθμισεις αυτοματα? Σχετικα με τις επαφες απο χοτμειλ, επειδη εχω περασει τις δικες μου εκει, ελληνικους χαρακτηρες νομιζω δεν βλεπεις, οποτε αν τους κανεις εισαγωγη στο τηλεφωνο απο κει, θα βλεπεις κινεζικα, ή κανω λαθος? Θα το φορτίσεις κανονικά μέχρι να σου δείξει ότι γέμισε. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Αυτό με τις 8 ώρες χρειαζόταν πριν 10 χρόνια. Αναγνωρίζονται κανονικά οι ελληνικοί χαρακτήρες σε ολόκληρο το μενού. Κάνε μεταφορά επαφών άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μολις το πηρα απο βονταφον, επι τελους :) τωρα για πρωτη χρηση, τι ακριβως πρεπει να κανω? υποθετω περιπου 8 ωρες πρωτη φορτιση, και μετα συνδεση στπ pc με το ζουν και κανει αναβαθμισεις αυτοματα? Σχετικα με τις επαφες απο χοτμειλ, επειδη εχω περασει τις δικες μου εκει, ελληνικους χαρακτηρες νομιζω δεν βλεπεις, οποτε αν τους κανεις εισαγωγη στο τηλεφωνο απο κει, θα βλεπεις κινεζικα, ή κανω λαθος? Ελληνικούς χαρακτήρες βλέπεις μια χαρά,απλώς το UI είναι αγγλικό και αν το ξεκλειδώσεις θα μπορείς και να γράφεις ελληνικα παντού! όλα αυτα αναφέρονται στο πρώτο ποστ και στους οδηγούς όπου σα κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις! η πρώτη φόρτιση άφησε το μέχρι να δείξει full η μπαταρία και μετά δούλεψε το κανονικά,δεν είναι ανάγκη να το αφήσεις 8 ώρες. επαναλάμβανω πριν κάνεις οτιδήποτε με το zune κοίτα τους οδηγούς! καλοριζικο!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημέρα, επειδή είμαι σε ένα δίλημμα, αν θα πάρω το HTC Trophy 140€ από την Vf με αναβάθμιση ή να πάρω το Samsung Omnia 7 με 280€, θέλω να μου πείτε (οι κάτοιχοί του) αν η ποιότητα του ήχου του, όταν παίζει μουσική από ακουστικά (όχι απαραίτητα τα δικά του, αλλά κάποια καλά) είναι τόσο άσχημη όσο περιγράφει το gsmarena εδώ στο τέλος της σελίδας. Ευχαριστώ Δεν είναι και τραγική, εμενα παντως δεν με εντυπωσίασε, όχι τόσο στην ποιότητα, όσο στο volume. Επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κουστικα για handsfree, ακούγεται τραγικά χαμηλά. Ο ήχος πάντως στο ακουστικό κατα την ομιλία είναι σουπερ.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν είναι και τραγική, εμενα παντως δεν με εντυπωσίασε, όχι τόσο στην ποιότητα, όσο στο volume. Επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κουστικα για handsfree, ακούγεται τραγικά χαμηλά. Ο ήχος πάντως στο ακουστικό κατα την ομιλία είναι σουπερ.. H ποιοτητα του ηχου ειναι η κλασικη για ολες αυτες τις συσκευες που εχω δοκιμασει. (HD-HD2-Trophy-HD7). Οπως ειπε και ο nick η ενταση ειναι πιο χαμηλη απο τα αλλα. Τα ακουστικα που εχει ειναι αρκετα ως πολυ καλα. Και τελος η ποιοτητα φωνης/ομιλιας ειναι κορυφαια... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σχετικα με το παρακατω εχει κανεις καμια αποψη? http://techblog.gr/mobile/windows-phone-7-no-official-updates-for-hacked-phones-1002/ Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σχετικα με το παρακατω εχει κανεις καμια αποψη? http://techblog.gr/mobile/windows-phone-7-no-official-updates-for-hacked-phones-1002/ - Απο χθες βουιζει το νετ με διαφορες δημοσιευσεις .... Problems Updating to 7392 with "Walshed" Devices Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 - Απο χθες βουιζει το νετ με διαφορες δημοσιευσεις .... Problems Updating to 7392 with "Walshed" Devices Παντως εγω με το LG και ξεκλειδωτο δεν ειχα κανενα προβλημα στο update,μηπως λογο chevron και διαφορετικης διαδικασιας στο Trophy δε ξερω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Και σε συσκευές ξεκλειδωμένες με chevron έχει περαστεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα, προσπάθησα να βρω κάποιους οδηγούς για εμας που μόλις έχουμε πάρει το κινητό. Μπορεί να μου γράψει κάποιος κάποια link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παντως εγω με το LG και ξεκλειδωτο δεν ειχα κανενα προβλημα στο update,μηπως λογο chevron και διαφορετικης διαδικασιας στο Trophy δε ξερω! - Ετσι κι εγω ... - ... καπου πηρε το ματι μου εχθες το βραδυ οτι οι chevron unlocked ,ενω εβλεπαν οτι εγινε η αναβαθμιση ,στην ουσια δεν ειχε συμβει αυτο!!! ... αν το καταλαβα καλα .... Chris Walsh comes through for WP7 owners (again) ... ψιλομπερδεμα η δουλεια ... ... Very nice work. After some 25,000+ people had downloaded this tool (and probably seen at least a 50% execution base of over 10,000 phones) MS came out and advised that their opinion was that this well-intentioned fix actually did not fully install NoDo the way it should be. Cue Chris Walsh removing his forced.update tool from his website, and both MS and Chris advising they would look into it and see what they could do for users that deployed his forced update <at their own risk> .... Unofficially updated Windows Phone 7 devices won’t receive latest update (ubergizmo.com) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα, προσπάθησα να βρω κάποιους οδηγούς για εμας που μόλις έχουμε πάρει το κινητό. Μπορεί να μου γράψει κάποιος κάποια link; Kανε λιγο υπομονη,μαλλον γινετε καποια αναβαθμιση και αργοτερα θα ανεβουν παλι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα, προσπάθησα να βρω κάποιους οδηγούς για εμας που μόλις έχουμε πάρει το κινητό. Μπορεί να μου γράψει κάποιος κάποια link; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) - Ετσι κι εγω ... - ... καπου πηρε το ματι μου εχθες το βραδυ οτι οι chevron unlocked ,ενω εβλεπαν οτι εγινε η αναβαθμιση ,στην ουσια δεν ειχε συμβει αυτο!!! ... αν το καταλαβα καλα .... Chris Walsh comes through for WP7 owners (again) ... ψιλομπερδεμα η δουλεια ... Unofficially updated Windows Phone 7 devices won’t receive latest update (ubergizmo.com) Για να το ξεκαθαρισουμε το θεμα... Αυτο το προβλημα δεν εχει καμμια σχεση με το ξεκλειδωμα που κανουμε εμεις εδω... Αφορα καποιους χρηστες που τον Μαρτιο που ξεκινησε το NoDo update δεν περιμεναν με τη σειρα τους να ειδοποιηθουν για το update και χρησιμοποιησαν ενα εργαλειο που εβγαλε τοτε ενας απο την ομαδα Chevron (ο Crhis Walsh) . Γιαυτο και μιλανε για το Walshed phones. Τοτε καποιοι ανυπομονοι κανανε το update δια της βιας χρησιμοποιωντας ενα προγραμματακι (chevron updater) του Walsh. Η MS απο τοτε ελεγε οτι δεν πρεπι να το κανετε για θα εχετε προβλημα με τις επομενες ενημερωσεις. Προκειται λοιπον για οσους χρησιμοποιησαν τον Μαρτιο tο προγραμμα chevronupdater.exe για update και οχι για οσους εκανα chevron unlock Ξανα λοιπον -Δεν εχει καμμια σχεση με το chevron unlock που κανουμε εμεις εδω- Edited May 5, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για να το ξεκαθαρισουμε το θεμα... Αυτο το προβλημα δεν εχει καμμια σχεση με το ξεκλειδωμα που κανουμε εμεις εδω... Αφορα καποιους χρηστες που τον Μαρτιο που ξεκινησε το NoDo update δεν περιμεναν με τη σειρα τους να ειδοποιηθουν για το update και χρησιμοποιησαν ενα εργαλειο που εβγαλε τοτε ενας απο την ομαδα Chevron (ο Crhis Walsh) . Γιαυτο και μιλανε για το Walshed phones. Τοτε καποιοι ανυπομονοι κανανε το update δια της βιας χρησιμοποιωντας ενα προγραμματακι (chevron updater) του Walsh. Η MS απο τοτε ελεγε οτι δεν πρεπι να το κανετε για θα εχετε προβλημα με τις επομενες ενημερωσεις. Προκειται λοιπον για οσους χρησιμοποιησαν τον Μαρτιο tο προγραμμα chevronupdater.exe για update και οχι για οσους εκανα chevron unlock Ξανα λοιπον -Δεν εχει καμμια σχεση με το chevron unlock που κανουμε εμεις εδω- να σαι καλα που μας ενημερωνεις:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα και παλι παιδια ..μια ερωτηση θελω να κανω γιατι το εχω απορια ..βασικα οταν το πηρα το τηλεφωνο αν και εχω γραψει αρκετες φορες το ειχα ξεκλειδωσει και μετα αρχιζε και κολλαγε ..τελος παντων σε καποια στιγμη στο chevron μου εγραφε error και επειδη με τσαντισε του εκανα ενα reset στο τηλεφωνο και εκανα κανονικα update χωρις να το εχω ξεκλειδωμενο ..και θελω λοιπον να ρωτησω ..καποια στιγμη δεν θα βγαλουν χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα να περνει κανονικα ηχους το τηλεφωνο μεσα και να δουλευει το bluetooth? η δεν προκειται να τα φτιαξουν ποτε και απλα πρεπει να το ξεκλειδωσεις? και σαφως και ελληνικο μενου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα και παλι παιδια ..μια ερωτηση θελω να κανω γιατι το εχω απορια ..βασικα οταν το πηρα το τηλεφωνο αν και εχω γραψει αρκετες φορες το ειχα ξεκλειδωσει και μετα αρχιζε και κολλαγε ..τελος παντων σε καποια στιγμη στο chevron μου εγραφε error και επειδη με τσαντισε του εκανα ενα reset στο τηλεφωνο και εκανα κανονικα update χωρις να το εχω ξεκλειδωμενο ..και θελω λοιπον να ρωτησω ..καποια στιγμη δεν θα βγαλουν χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα να περνει κανονικα ηχους το τηλεφωνο μεσα και να δουλευει το bluetooth? η δεν προκειται να τα φτιαξουν ποτε και απλα πρεπει να το ξεκλειδωσεις? και σαφως και ελληνικο μενου.. Για ringtones και ελληνικο μενου περιμενεις mango. Για ελευθερο bluetooth, περιμενεις την 2α παρουσια :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για ringtones και ελληνικο μενου περιμενεις mango. Για ελευθερο bluetooth, περιμενεις την 2α παρουσια :p αχαχαχαχαχαχαχ.ωραιος ..τουλαχιστον να μπορουν να μπαινουν τραγουδια ..πηρα πριν δυο χρονια το iphone και οταν ειδα οτι δεν παιρνει τραγουδια και δεν εχει bluetooth μου ηρθε καπως αλλα τουλαχιστον ασχοληθηκα τρεις μερες βρηκα πως παιρνει τραγουδια και δεν ειχε κανενα προβλημα ..πηρα το trophy για καλο και την πατησα αλλα και που ασχοληθηκα κολλαγε παρα πολυ το ξεκλειδωμα και τα παρατησα δεν αντεξα ..αστα να πανε ..αρα λοιπον υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα και απο μένα.. Η ιστορία μου είναι η εξής : ακολούθησα όλα τα βήματα ξεκλειδώματος καταφερα και έβαλα και εφαρμογές οταν όμως έκανα update στο 7390 οι εφαρμογές δεν άνοιγαν και οταν πήγαινα να τις ανοίξω το τηλέφωνο πρότεινε απευθείας uninstall είμαι σίγουρος οτι κάτι δεν έκανα σωστά!! Εν συνεχεία προσπάθησα να κάνω reset μόνο που δεν γυρνούσε στην έκδοση 7008!! Προσπάθησα να φλασάρω κ την Rom αλλά δεν τα κατάφερα οπότε έκανα απλά update και έχω τώρα την έκδοση 7392 και προφανώς είναι κλειδωμένο!! Αν έχετε οποιαδοίποτε συμβοθλή θα ήταν χρήσιμη!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) καλησπερα και παλι παιδια ..μια ερωτηση θελω να κανω γιατι το εχω απορια ..βασικα οταν το πηρα το τηλεφωνο αν και εχω γραψει αρκετες φορες το ειχα ξεκλειδωσει και μετα αρχιζε και κολλαγε ..τελος παντων σε καποια στιγμη στο chevron μου εγραφε error και επειδη με τσαντισε του εκανα ενα reset στο τηλεφωνο και εκανα κανονικα update χωρις να το εχω ξεκλειδωμενο ..και θελω λοιπον να ρωτησω ..καποια στιγμη δεν θα βγαλουν χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα να περνει κανονικα ηχους το τηλεφωνο μεσα και να δουλευει το bluetooth? η δεν προκειται να τα φτιαξουν ποτε και απλα πρεπει να το ξεκλειδωσεις? και σαφως και ελληνικο μενου.. Για ringtones και ελληνικο μενου περιμενεις mango. Για ελευθερο bluetooth, περιμενεις την 2α παρουσια :p Για ringtones δεν περιμενεις τιποτα ..τα βαζεις τωρα μολις ξεκλειδωσεις... Ελληνικα και ΒΤ ναι περιμενεις mango. Το αν θα βγει ξεκλειδωμα για την εκδοση που εισαι δεν το ξερει κανεις ...αν θελεις περιμενε.. Αλοιως κανε την διαδικασια που αναφερεται στα 3 πρωτα ποστ οπως την εκαναν σχεδον ολοι οι κατοχοι WP7 σε ολο τον κοσμο... Καλησπέρα και απο μένα.. Η ιστορία μου είναι η εξής : ακολούθησα όλα τα βήματα ξεκλειδώματος καταφερα και έβαλα και εφαρμογές οταν όμως έκανα update στο 7390 οι εφαρμογές δεν άνοιγαν και οταν πήγαινα να τις ανοίξω το τηλέφωνο πρότεινε απευθείας uninstall είμαι σίγουρος οτι κάτι δεν έκανα σωστά!! Εν συνεχεία προσπάθησα να κάνω reset μόνο που δεν γυρνούσε στην έκδοση 7008!! Προσπάθησα να φλασάρω κ την Rom αλλά δεν τα κατάφερα οπότε έκανα απλά update και έχω τώρα την έκδοση 7392 και προφανώς είναι κλειδωμένο!! Αν έχετε οποιαδοίποτε συμβοθλή θα ήταν χρήσιμη!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:) Ξεκλειδωμα στην εκδοση που εισαι δεν γινεται...Φλασαρεις την ρομ που δινω στο 3 ποστ των οδηγων ..και παλι απο την αρχη Edited May 5, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ελληνικα και ΒΤ ναι περιμενεις mango. Γιατί, θα ανοίξουν το bluetooth για file transfer με το Mango update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γεια σα, γιατί το ξεκλείδωμα της συσκευής είναι τόσο σημαντικό και σε ποιές περιπτώσεις απαιτείται; Τι κερδίζει ο χρήστης από το ξεκλείδωμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts