Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν ρομς οπως στα παλια windows,η αν μπορουμε να βαλουμε αλλη αρχικη οπως βαζαμε το spb.

Aυτο με τα πλακακια οχι μονο ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι και καθολου λειτουργικο κατα την αποψη μου.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν ρομς οπως στα παλια windows,η αν μπορουμε να βαλουμε αλλη αρχικη οπως βαζαμε το spb.

Aυτο με τα πλακακια οχι μονο ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι και καθολου λειτουργικο κατα την αποψη μου.

Υπάρχουν κάποιες για HTC συσκευές. Tα tiles όμως δεν αλλάζουν. Γύρω από αυτά είναι δομημένο το λειτουργικό. Αν δε σ αρέσουν θα πρέπει να πας σε άλλο OS.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Υπαρχει τουλαχιστον καμια σκεψη να αλλαξει μελλοντικα αυτο?

γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να ανοιγεις και να πατας την εφαρμογη που θες και αλλο να κανεις 3 κλικ για να το βρεις.

Υπαρχει τουλαχιστον καμια σκεψη να αλλαξει μελλοντικα αυτο?

γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να ανοιγεις και να πατας την εφαρμογη που θες και αλλο να κανεις 3 κλικ για να το βρεις.

Μα όσες εφαρμογές θες, μπορείς να τις βάλεις ως tile και να ανοίγουν με τη μία. Όχι με πολλά κλικ. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν μπαίνουν ως tile, αλλά όχι εφαρμογές.

Και τα περισσότερα είναι και Live tiles, όπου σε ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο, άρα πολλά πράγματα τα βλέπεις χωρίς καν να ανοίξεις την εφαρμογή.

χμ,θα περιιμενω να βγουν ρομ ωστε να υπαρχουν εικονιδια συντομευσεις,εγω θελω τουλαχιστον αυτες της εφαρμογες που δουλευω συνεχεια να μπαινω με την μια ..

ειναι σιγουρο οτι θα βγει κατι τετοιο,γιατι δουλεψα για λιγο το λειτουργικο αλλα δεν ειναι αμεσο για εμενα..

δεν λεω οτι δεν ειναι καλο,απλα γουστα ειναι αυτα.

χμ,θα περιιμενω να βγουν ρομ ωστε να υπαρχουν εικονιδια συντομευσεις,εγω θελω τουλαχιστον αυτες της εφαρμογες που δουλευω συνεχεια να μπαινω με την μια ..

ειναι σιγουρο οτι θα βγει κατι τετοιο,γιατι δουλεψα για λιγο το λειτουργικο αλλα δεν ειναι αμεσο για εμενα..

Αυτό λέω. Τις εφαρμογές τις βάζεις μπροστά και τις ανοίγεις με τη μία.

Τι άλλο θέλεις να κάνεις και χρειάζονται πολλά clicks.

Γιατί έχω αντίθετη γνώμη απο σένα. Το wp7 είναι το πιο άμεσα λειτουργικό που έχω δει. Στο android είναι πιο χύμα όλες οι προσβάσεις.

αμα πατησεις δθνεχομενα σε μια εφαρμογη στο εικονιδιο της σου ανοιγει μια επιλογη pin to start και με αυτο το τροπο την εχεις παντα στιν αρχικη οθονη και με ενα κλικ την ανοιγεις! και μπορεις να την ωαλεις και σε οποιο σημειο της οθονης θες

χμ το εχει ενα φιλαρακι μου αλλα δεν το σκαλιζει,θα παω να βαλω πραματα στην αρχικη οθονη να δω πως δουλευει.

εκει που ελεγα να παρω αντροιντ με βλεπω με windows παλι.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει ένας νέος κύκλος αναβαθμίσεων σε όσους ήδη έχουν πάρει το Mango. Αυτές οι αναβαθμίσεις προέρχονται από τους κατασκευαστές των κινητών και έχουν ως σκοπό την ενεργοποίηση μερικών λειτουργιών του Mango καθώς και την καλύτερη λειτουργία του κινητού. Το update αυτό δεν θα το πάρουν όλοι, και αυτό εξαρτάται από το κινητό, την χώρα και τον πάροχο.

Όσοι λοιπόν δούν κάποιο από αυτό το update θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσουν και μας. Υπάρχει άλλωστε και η αγωνία όσων έχουν βάλει Custom ROM για το αν θα είναι αναβαθμίσιμη ή όχι.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Zune & Σφάλμα 0x80070032

Καλησπέρα. Αρχικά δηλώνω αδαής, συνεπώς συγχωρείστε εκ των προτέρων οποιαδήποτε αφέλεια. Προσπαθώ να αναβαθμίσω το zune σε 4.8 προκειμένου να εγκαταστήσω mango και βγάζει το σφάλμα που προανέφερα στον τίτλο. Διευκρινίζω πώς έχω Vista SP2. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ θερμά. (Να συμπληρώσω ότι έχω το Mozart)

Το zune πρπει πρωτα να το απεγκαταστησεις απο το pc και να κανεις επανεκκινηση ...Μετα κατεβασε τη νεα εκδοση και εγκατεστησε την ...Αν εχει προβλημα εγκαταστασης τοτε εχεις προβληματική εγκατάσταση Windows.

Μαλλον θελεις φορματ και απο την αρχη τα Windows

θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν ρομς οπως στα παλια windows,η αν μπορουμε να βαλουμε αλλη αρχικη οπως βαζαμε το spb.Aυτο με τα πλακακια οχι μονο ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι και καθολου λειτουργικο κατα την αποψη μου.

χμ το εχει ενα φιλαρακι μου αλλα δεν το σκαλιζει,θα παω να βαλω πραματα στην αρχικη οθονη να δω πως δουλευει.

εκει που ελεγα να παρω αντροιντ με βλεπω με windows παλι.

Oυτε υπάρχει ουτε και θα υπάρξει αλλαγη στα tiles...Αυτο ειναι το νεο λειτουργικό

Μαλλον ομως δεν το εχεις καταλάβει πως δουλευει... Δεν χρειαζεται ολο αυτο που λές ...

Καλο θα ειναι να δεις ενα τηλεφωνο στημενο πως ειναι και να αποφασισεις.

Θα ξαφνιαστεις απο το ποσο λειτουργικά και ευκολα στη χρήση ειναι τα tiles.

Το zune πρπει πρωτα να το απεγκαταστησεις απο το pc και να κανεις επανεκκινηση ...Μετα κατεβασε τη νεα εκδοση και εγκατεστησε την ...Αν εχει προβλημα εγκαταστασης τοτε εχεις προβληματική εγκατάσταση Windows.

Μαλλον θελεις φορματ και απο την αρχη τα Windows

Oυτε υπάρχει ουτε και θα υπάρξει αλλαγη στα tiles...Αυτο ειναι το νεο λειτουργικό

Μαλλον ομως δεν το εχεις καταλάβει πως δουλευει... Δεν χρειαζεται ολο αυτο που λές ...

Καλο θα ειναι να δεις ενα τηλεφωνο στημενο πως ειναι και να αποφασισεις.

Θα ξαφνιαστεις απο το ποσο λειτουργικά και ευκολα στη χρήση ειναι τα tiles.

Πως αφαιρώ τα γράμματα από τη σελίδα των προγραμμάτων δε ξέρω πως μπήκαν , ίσως κάτι πείραξα Θέλω τα προγράμματα χωρίς τα ενδεικτικά γράμματα αλφαβητικά .

Edited by dimlintas

Πως αφαιρώ τα γράμματα από τη σελίδα των προγραμμάτων δε ξέρω πως μπήκαν , ίσως κάτι πείραξα Θέλω τα προγράμματα χωρίς τα ενδεικτικά γράμματα αλφαβητικά .

Τα γραμματα εμφανιζονται αυτοματα αν ξεπερασεις ενα αριθμο εφαρμογων (καπου στα 45 ειναι).

Ειναι μεγαλη ευκολια και πο οσο ξέρω δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις.

Γεια σας.Εχω το htc 7 mozart t mobile de 16gb.Οταν ειμουν στην mango rtm εκανα flash την t mobile de 1.09 και μετα την t mobile de 1.28 μετα απο αυτο ομως στο about μου γραφει hardware revision number NA και hardware radio version 0.0.0.0.Τωρα ειμαι σε mango official αλλα οποτε προσπαθω να κανω flash μια oποιαδηποτε συμβατη rom μου βγαζει invailed model id error .Επισης στο bootloader mode στο πρωτο κουτακi το pd67100 εχει αντικατασταθει απο κατι χαρακτηρες σαν κινεζικα

Ευχαριστω αν μπορειτε βοηθηστε.

Γεια σας.Εχω το htc 7 mozart t mobile de 16gb.Οταν ειμουν στην mango rtm εκανα flash την t mobile de 1.09 και μετα την t mobile de 1.28 μετα απο αυτο ομως στο about μου γραφει hardware revision number NA και hardware radio version 0.0.0.0.Τωρα ειμαι σε mango official αλλα οποτε προσπαθω να κανω flash μια oποιαδηποτε συμβατη rom μου βγαζει invailed model id error .Επισης στο bootloader mode στο πρωτο κουτακi το pd67100 εχει αντικατασταθει απο κατι χαρακτηρες σαν κινεζικα

Ευχαριστω αν μπορειτε βοηθηστε.

Φαινετε οτι κατι πηγε ασχημα στο φλασαρισμα (η εβαλες λαθος ΡΟΜ) ...Προσπαθησε να κανεις hard reset και μετα να βαλεις μια γενικη Europian ROM μηπως και φτιαξει ....

Γενικα εισαι σε δυσκολη κατασταση

αυτό το κινητό παιδιά με κάνει να το θέλω πολύ άσχημα, μου θυμίζει παλιές εποχές νόκια..

είναι πολύ desirable σαν συσκευή δείτε..

όχι ότι το omnia 7 μου υστερεί αλλά..

Edited by Spidergr

αυτό το κινητό παιδιά με κάνει να το θέλω πολύ άσχημα, μου θυμίζει παλιές εποχές νόκια..

είναι πολύ desirable σαν συσκευή δείτε..

όχι ότι το omnia 7 μου υστερεί αλλά..

Πανεμορφο!!! Θα πάρω Νοκια μετα απο πολλα πολλα χρονια ..θα μας βαλει ολους στην πρίζα ..

Και μολις τα εχωσα για ταμπλετα ρε γ@μ@το

παιδιά απο κατανάλωση μπαταρίας πως τα πάτε? εχω ενα dell venue pro και πίνει την μπαταρία με το καλαμάκι. σύμφωνα με το battery saver δεν βγάζω μέρα

και γω είχα αυτό το θέμα στην αρχή που το είχα όλη μέρα στο χέρι το τηλέφωνο, τώρα πλέον μετά από 3 μήνες χρήσης μου πάει 3 μέρες γεμάτες... αν το πειράξω λιγάκι παραπάνω μου πάει 2-2.5 μέρες

Είχα πει και πριν λίγες μέρες ότι αυτή τη βδομάδα θα έρθει ένα δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων, οι οποίες θα αφορούν κυρίως παρεμβάσεις των κατασκευαστών και των παρόχων. Ήδη σε μερικά LG ανά τον κόσμο ήρθε update το οποίο προσφέρει το περήφημο WiFi tethering. Όποιος δει κάποιο update ας κάνει μία αναφορά εδώ πέρα, να δούμε τι γίνεται.

Είχα πει και πριν λίγες μέρες ότι αυτή τη βδομάδα θα έρθει ένα δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων, οι οποίες θα αφορούν κυρίως παρεμβάσεις των κατασκευαστών και των παρόχων. Ήδη σε μερικά LG ανά τον κόσμο ήρθε update το οποίο προσφέρει το περήφημο WiFi tethering. Όποιος δει κάποιο update ας κάνει μία αναφορά εδώ πέρα, να δούμε τι γίνεται.

Αναβαθμίστηκα χθες το βράδυ, αλλά δεν είδα κάτι στα settings. Ξέρεις πως μπορώ να δω πως λειτουργεί το WiFi tethering?

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κανονικά θα έπρεπε να βγάλει την επιλογή μέσα στο μενού του WiFi. Βέβαια δεν ξέρω αν εδώ έχει βάλει το χεράκι της και η Vodafone (αν έχεις Voda) και δεν το επέτρεψε.

Κανονικά θα έπρεπε να βγάλει την επιλογή μέσα στο μενού του WiFi. Βέβαια δεν ξέρω αν εδώ έχει βάλει το χεράκι της και η Vodafone (αν έχεις Voda) και δεν το επέτρεψε.

Από Voda το είχα πάρει πράγματι. Αλλά δεν είναι branded.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Who knows??? Ίσως κάποιος άλλος με LG να μας δώσει τα φώτα του;;;

- Το πολεμάω εδώ και ώρα αλλά δεν βγαίνει ενημέρωση :( .... unbranded από βόντα .... ενδεχομένως να έχει να κάνει με το firmware version .... το έχουν πάρει τα 1.0.13.10 ,απ' ότι λένε στους xda's ,οπότε εγώ με 1.1.12.10 ίσως το πάρω αργότερα!! 'Ισως πάλι να το δίνει μόνο στα branded προς το παρόν :O

- Stathis -

Δοκιμάστε να έχετε τα δεδομένα ανοικτά. Ίσως έτσι να εμφανίζεται η επιλογή του WiFi-Tethering (Τουλάχιστον αυτό γίνεται στο iPhone).

Να κάνω μία πρόταση και όποιος θέλει ακολουθεί? (ίσως να το έχετε κάνει ήδη)

Πρόσεξα μέσα στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, πως έχει μία επιλογή που αναφέρεται στην αποστολή δεδομένων πληκτρολόγησης, για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης του πληκτρολογίου.

Φαντάζομαι είναι πολύ μικρός ο όγκος των δεδομένων, και όποιος δεν είναι καχύποπτος με το θέμα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αυτό το υποστηρικτικό Feedback (ανατροφοδότηση).

Απλά νομίζω πως οι Έλληνες χρήστες των WP7, μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να γίνει καλύτερο το λειτουργικό σε αυτόν τον τομέα. Αν είναι να περιμένουμε από Voda κτλ. σωθήκαμε!