colossus_r Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Όπως είπα και σε προηγούμενα πόστ, με ελληνικό live id έχεις περιορισμένο εύρος εφαρμογών (ακόμη και δωρεάν) από το marketplace, για αυτό ψάχνομαι με τα live ids. Ευχαριστώ. Που το βρήκες; ΝΑ ξέρω και εγώ που να ψάχνω για (νόμιμα) xaps. Για αυτό και ρωτάω για τις online επαφές και τα live ids. To κανονικό μου live id είναι ελληνικό, αν το χρησιμοποιώ όμως δεν έχω πρόσβαση σε μεγάλο ποσοστό στο marketplace. Αν βάλω ως primary ένα άλλο live id πουχω φτιάξει (αγγλικό) μόνο και μόνο για το κινητό, έχω μεν πρόσβαση σε όλο το marketplace, αλλά δε μπορώ να μιλήσω online με τις επαφές δευτερεύοντος live id (εξ ου και η απορία μου 2-3 ποστς πιο πάνω). Προς επιβεβαίωση των λεγόμενων μου, κάποιος με ελληνικό live id ας ψάξει για το tune in στο μαρκετπλέις. Δε θα το βρει. Στο θεμα των εφαρμογων (λινκ στην υπογραφή μου) εχω βαλει εδω και καιρο το pc-marketplace που μπορεις να κατεβαζεις σε xap ολες τις δωρεαν εφορμογές Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Στο θεμα των εφαρμογων (λινκ στην υπογραφή μου) εχω βαλει εδω και καιρο το pc-marketplace που μπορεις να κατεβαζεις σε xap ολες τις δωρεαν εφορμογές Ευχαριστώ. Έχω και εγώ κανά δυο τέτοια προγράμματα, απλά μου έβρισκαν την προηγούμενη έκδοση (1.3). Και πάλι ευχαριστώ. Επίσης. Το θέμα αν έχεις bluetooth ακουστικά, δεν έχει λυθεί. Δηλαδή αν βάλεις να παίξεις βίντεο για παράδειγμα ή streaming μουσική, αυτά δε θα παίξουν από το bluetooth, αλλά από το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Δυστυχώς. EDIT: Μόλις συνειδητοποίησα ότι με το ίδιο πρόγραμμα της υπογραφής σου (που το έχω) όταν ψάχνω για tunein, μου βγάζει την προηγούμενη. Τι στο καλό. Edited September 28, 2011 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 παιδιά ξέρετε τι είναι το error 8018001E όταν κάνω update στο mango ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Πήγαινε στο thread της συσκευής drakon. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Είναι κάτι που δεν μου έχει γίνει σαφές ακόμα, επειδή δεν χρησιμοποιώ το Marketplace παρα μόνο για free apps, άρα έχω βολευτεί με το Αγγλικό και δεν έψαξα παραπάνω. Τώρα που άνοιξε το ελληνικό, τι χρειάζεται να κάνω; Στο τηλέφωνο μου είναι σε Ελληνική γλώσσα και με Ευρώ κτλ, αλλά δεν είναι το Ελληνικό καθώς ούτε στην web έκδοση μου αφήνει επιλογή για εγκατάσταση ούτε στο Zune μπαίνει. Στο hotmail έκανα αλλαγή της χώρας σε Ελλάδα αλλά δεν γίνεται. Δοκίμασα μέσω Zune αλλά τίποτα. Ενώ με άφησε να αλλάξω χώρα. Δηλαδή όποιος θέλει ελληνικό Marketplace πρέπει πλέον να κάνει reset και να βάλει ξανά το email με region την Ελλάδα; Πρέπει να είναι και .gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina_dr Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδιά καλήμερα....αρχικά να πω πως είμαι τελείως άσχετη με όλα αύτα....διάβασα από την αρχή τα σχόλια...αλλά έχω μπερδευτεί λίγο..πριν κανα μήνα προσπάθησα να ξεκλειδώσω τη συσκευή αλλά δε κατάλαβα πως μπορώ να περάσω της εφαρμογές από τον υπολογιστή στη συσκευή...και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα..έχω την έκδοση 7.0.7392 αυτη η έκδοση mango αν συνδεθώ με το zune και είναι διαθέσιμη θα βρεθεί και θα την κάνω εγκατάσταση όπως όλα τα update ή πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδιά καλήμερα....αρχικά να πω πως είμαι τελείως άσχετη με όλα αύτα....διάβασα από την αρχή τα σχόλια...αλλά έχω μπερδευτεί λίγο..πριν κανα μήνα προσπάθησα να ξεκλειδώσω τη συσκευή αλλά δε κατάλαβα πως μπορώ να περάσω της εφαρμογές από τον υπολογιστή στη συσκευή...και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα..έχω την έκδοση 7.0.7392 αυτη η έκδοση mango αν συνδεθώ με το zune και είναι διαθέσιμη θα βρεθεί και θα την κάνω εγκατάσταση όπως όλα τα update ή πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω??? αν εχει βγει για το τηλεφωνο σου θα την βαλεις, αν οχι ισος περιμενεις μερικες μερες, αν θες να την βαλεις σημερα κανε το κολπακι με το καλωδιο και θα στην βρει τωρα αν θες να εισαι και ξεκλειδωτη θα πρεπει να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδιά καλήμερα....αρχικά να πω πως είμαι τελείως άσχετη με όλα αύτα....διάβασα από την αρχή τα σχόλια...αλλά έχω μπερδευτεί λίγο..πριν κανα μήνα προσπάθησα να ξεκλειδώσω τη συσκευή αλλά δε κατάλαβα πως μπορώ να περάσω της εφαρμογές από τον υπολογιστή στη συσκευή...και θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα..έχω την έκδοση 7.0.7392 αυτη η έκδοση mango αν συνδεθώ με το zune και είναι διαθέσιμη θα βρεθεί και θα την κάνω εγκατάσταση όπως όλα τα update ή πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω??? Μολις συνδεσεις το τηλεφωνο με τον υπολογιστή και ανοιξει το zune θα σου βρει την αναβαθμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Για πειτε πως γινεται το κολπο...εγ ειμαι στην 7008 δεν βρισκει καν την no do...πηγα σε 7004 για να ξεκινησω καθαρη εγκατασταση και με πηγε μεχρι την 7008. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Για πειτε πως γινεται το κολπο...εγ ειμαι στην 7008 δεν βρισκει καν την no do...πηγα σε 7004 για να ξεκινησω καθαρη εγκατασταση και με πηγε μεχρι την 7008. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk λοιπον στο μενθ αριστερα στο zune που εχει διαφορες επιλογες πατα καποιο εκτος απο το update, τωρα με το που πατησεις update πρεπει αμεσως να διακοψεις την συνσεση στο net, ειτε βγαζοντας το ethernet ειτε κλεινοντας το wifi κτλ... οταν το βγαλεις θα συνεχησει να ψαχνει και θα σου βρει σε 30 δευτερα το update... συνδεις το net παλι και κανει το update! αν δεν σου βρει ξαναπροσπαθεις μεχρι να το πετυχεις, αλλοι εκανα 10 φορες να το πετυχουν εμενα εγινε με την πρωτη σε ολα! μαλλον ημουν τυχερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina_dr Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αν δεν είμαι ξεκλείδωτη θα μπορώ να αγοράζω από το marketplace απλά δε θα μπορώ να περνάω εφαρμογές από τον υπολογιστή στο κινητό?έχω το trophy 7 μέσα στον επόμενο μήνα δεν θα χει βγει λογικά το update?χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αν δεν είμαι ξεκλείδωτη θα μπορώ να αγοράζω από το marketplace απλά δε θα μπορώ να περνάω εφαρμογές από τον υπολογιστή στο κινητό?έχω το trophy 7 μέσα στον επόμενο μήνα δεν θα χει βγει λογικά το update?χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ξεκλειδομα σημαινει θα μπορεις να περασεις εφαρμογες που δεν ειναι στο marketplace! απο το market μπορεις να κατεβαζεις οτι θες, αν και δεν εχω δουλεψει ποτε την πιστοτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina_dr Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 και πως της περνάω από τον υπολογιστή στο κινητό???γτ το είχα ξεκλειδώσει και δεν ήξερα τι να κάνω...ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 και πως της περνάω από τον υπολογιστή στο κινητό???γτ το είχα ξεκλειδώσει και δεν ήξερα τι να κάνω...ευχαριστώ και πάλι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=860964 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12554052 με ενα απο αυτα τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Είναι κάτι που δεν μου έχει γίνει σαφές ακόμα, επειδή δεν χρησιμοποιώ το Marketplace παρα μόνο για free apps, άρα έχω βολευτεί με το Αγγλικό και δεν έψαξα παραπάνω. Τώρα που άνοιξε το ελληνικό, τι χρειάζεται να κάνω; Στο τηλέφωνο μου είναι σε Ελληνική γλώσσα και με Ευρώ κτλ, αλλά δεν είναι το Ελληνικό καθώς ούτε στην web έκδοση μου αφήνει επιλογή για εγκατάσταση ούτε στο Zune μπαίνει. Στο hotmail έκανα αλλαγή της χώρας σε Ελλάδα αλλά δεν γίνεται. Δοκίμασα μέσω Zune αλλά τίποτα. Ενώ με άφησε να αλλάξω χώρα. Δηλαδή όποιος θέλει ελληνικό Marketplace πρέπει πλέον να κάνει reset και να βάλει ξανά το email με region την Ελλάδα; Πρέπει να είναι και .gr; Σε αυτό ξέρει να μου πει κανείς; Γιατί μπορεί να πάω ξανά τη διαδικασία απο την αρχή, για να φύγω απο dft rom. Το email το έφτιαξα με .com και region UK. Τώρα απο το Live το άλλαξα σε Greece αλλά στο zune δεν με αφήνει να μπω στο marketplace greece. Πρέπει το email να είναι και .gr; Ή το ίδιο email τώρα που έχει region Greece αν το βάλω σε φρέσκο setup θα το δεχτεί ως ελληνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Σε αυτό ξέρει να μου πει κανείς; Γιατί μπορεί να πάω ξανά τη διαδικασία απο την αρχή, για να φύγω απο dft rom. Το email το έφτιαξα με .com και region UK. Τώρα απο το Live το άλλαξα σε Greece αλλά στο zune δεν με αφήνει να μπω στο marketplace greece. Πρέπει το email να είναι και .gr; Ή το ίδιο email τώρα που έχει region Greece αν το βάλω σε φρέσκο setup θα το δεχτεί ως ελληνικό; Διάβασε εδώ τα post των palp και stewe. Εγώ παρέμεινα με το uk τελικά γιατί είχα κάνει και αγορές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316565&page=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 καλησπερα στον οδηγο που εδωσε ο κολοσος εκει που κανουμε μετονομασια το αρχειο custclear.provxml μου εβγαλε να κανω αντικατασταση το αρχειο ??? σωστα ? επισης δεν μπορω να περασω εφαρμογη απο το pc . σημαινει οτι δεν ξεκλειδωσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παρατήρησε κάνεις ότι το τηλέφωνο πατώντας το πληκτρο με το σήμα των windows πλεον σε πηγαίνει στη lock screen? Επιτέλους γιατί με το ένα χέρι δε βόλευε να πατάς το power button κάθε φορά που ήθελες να ξεκλειδωσεις το τηλέφωνο.... Μιλάω για το LG...... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 καλησπερα στον οδηγο που εδωσε ο κολοσος εκει που κανουμε μετονομασια το αρχειο custclear.provxml μου εβγαλε να κανω αντικατασταση το αρχειο ??? σωστα ? επισης δεν μπορω να περασω εφαρμογη απο το pc . σημαινει οτι δεν ξεκλειδωσα ? αμα δενμπορεις να περασεις εισαι κλειδωμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά αμα είμαι στην 7008 μπορώ τώρα να κάνω unlock??Ή πρέπει να πάω πάλι στην 7004 για να κάνω unlock και να πάω επιτέλους σε mango. Έκανα format το pc και πιστεύω πως τώρα θα ξεκλειδώσει... Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος αφού έχει περαστεί το update; Επίσης, υπάρχει λύση για όσους είναι με Q (Wind) και το connection setup δεν μας βρίσκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αμα δενμπορεις να περασεις εισαι κλειδωμενος μου γραφει οτι ειναι drm protected και μετα unable to install. τωρα τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά αμα είμαι στην 7008 μπορώ τώρα να κάνω unlock??Ή πρέπει να πάω πάλι στην 7004 για να κάνω unlock και να πάω επιτέλους σε mango. Έκανα format το pc και πιστεύω πως τώρα θα ξεκλειδώσει... FORMAT ΤΟ PC ??? Ω ρε φιλαρακο μεχρι που εφτασες!!! το ξεκλειδωμα ενω το εχω κανει καμια δεκαρια φορες σημερα μου εβγαλε την πιστη!! να εχεις εγκατεστιμενα τα tools να εχεις απενεργοποιημενα firewall skype κτλ να τρεξεις το unlock σαν administrator να μην ειναι guest η συνδεση στο zune να δεις το αρχειακι host στο PC να ειναι οπως πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες θυρες στο pc ... αυτα αν ειναι οκ δεν θα εχεις προβλημα, αν καπιο απο αυτα δεν ειναι σωστο δεν θα στο κανει και θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 μου γραφει οτι ειναι drm protected και μετα unable to install. τωρα τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω ? σε ποια rom εισαι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 FORMAT ΤΟ PC ??? Ω ρε φιλαρακο μεχρι που εφτασες!!! το ξεκλειδωμα ενω το εχω κανει καμια δεκαρια φορες σημερα μου εβγαλε την πιστη!! να εχεις εγκατεστιμενα τα tools να εχεις απενεργοποιημενα firewall skype κτλ να τρεξεις το unlock σαν administrator να μην ειναι guest η συνδεση στο zune να δεις το αρχειακι host στο PC να ειναι οπως πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες θυρες στο pc ... αυτα αν ειναι οκ δεν θα εχεις προβλημα, αν καπιο απο αυτα δεν ειναι σωστο δεν θα στο κανει και θα εχεις προβλημα Θα έκανα ούτως η άλλως ενα format γτ είχαν μαζευτεί πολλά μέσα στο pc και τι καλύτερο από ένα format. θα εγκαταστήσω τώρα τα tools firewall το απενεργοποίησα απο το router,skype δεν έχω περάσει ακόμα. εννοείτα admin θα τρέξω το unlock zune μολις το κατέβασα κάνει install host το έκανα.. Το θέμα είναι άμα μπορώ να κάνω unlock απο την 7008??Γίνεται??Πείτε κάποιος αμα είναι να ξαναφλασάρω rom τώρα Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts