Erevodifwntas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Δηλαδή θες να μου πείς εσύ ότι το iPhone μπορεί να το πάρει ένας ΑΠΛΟΣ χρήστης ας πούμε έλληνας, και να το χρησιμοποιήσει out of the box? εγώ τελευταία φορά που θυμάμαι όταν έστησα ένα iphone για ένα πελάτη μου που το είχε αγοράσε (ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή), έπρεπε να ανοίξουμε το κουτάκι, να βρούμε τη καρφίτσα (σιγά που θα το έβρισκε απλός χρήστης αυτό), να το πατήσουμε για να βάλουμε την sim. μέχρι εδώ οκ, δεν παραπονιέμαι. το ωραίο έρχεται μετά. ΔΕΝ μπορείς να ξεκινήσεις ένα iphone out of the box χωρίς υπολογιστή για κανένα λόγο! Έπρεπε να έχεις υπολογιστή, να κατεβάσεις το βρωμό itunes, να περιμένεις μια ώρα να το κάνει setup και config, να συνδέσεις το pda να φας ένα κάρο ιστορίες και register και ΤΟΤΕ μόνο να ενεργοποιηθεί. out of the box σημαίνει βάζω την μπαταρία - sim, και δουλεύω κατευθείαν. Windows mobile, κινητά, κτλ. Αν ήθελες να βάλεις και ελληνικά? τελείωσες, πόση ώρα έψαχνα δεν λέγεται. Για αυτό στις πολιτισμένες χώρες σου ενεργοποιούν το κινητό μέσα στο apple store... Ναι, σου το στήνουν οι ίδιοι (αν έχει mac ή itunes, αρκεί να το συνδέσεις με το PC και τελείωσε, όλα γίνονται αυτόματα). Τα ελληνικά είναι απλά ένα option (φυσικά η apple άργησε να τα βάλει. Και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έκανα jailbreak). Είσαι τρελά κολλημένος, μα την παναγία. η θα το έχεις απο την αρχή αυτό που θες ή τίποτα. Οι άνθρωποι ήταν μάγκες και το φτιάξανε. πες το patch, πές το Service pack, πες το drivers. υπάρχει - δουλεύει - ο κόσμος είναι ικανοποιημένος - ξεκόλλα. Out of the box το HD2, υποστηρίζει multi-touch. δέξου το και προχώρα στη ζωή σου. όσο για την χαρτοταινία, πες μου ένα παράδειγμα εσύ που είσαι γνώστης λοιπόν και μου μιλάς με επιχειρήματα και εμπειρία πάνω στην πλατφόρμα, και θα σταματήσω. προσπαθείς να "χαλάσεις" την εικόνα των 6.χ λέγοντας ιστοριούλες που έχεις ακούσει να λένε άτομα κολλημένα στο iphone και που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. κάτσε και σύγκρινε μία συσκευή σήμερα σε windows mobile και ένα iphone. φτιάξε ένα review με συγκρίσεις ΔΙΚΕΣ σου και όχι απο το internet, και τότε έλα να μου πεις, τό και τό. Σωστά... κολλημένος είμαι εγώ, που συγκρίνω 2 κινητά που υπάρχουν και που έχω μια εμπειρία με αυτά... και όχι κάποιος που συγκρίνει ένα κινητό που υπάρχει με κάποιο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα... Επίσης, τόσα post τώρα, προσπαθώ να εξηγήσω, ότι το WP7 έχει τεράστια προβλήματα (προβληματικό API, "περίεργο" UI) αλλά είμαι κολλημένος γιατί δε μου αρέσει το γερασμένο WM6.5.... Στην τελική γούστα είναι αυτά... Συγκριτικό δε χρειάζεται να κάνω. Η αίσθηση μου είναι δεδομένη. Το ίδιο και τα ποσοστά αποδοχής από τον κόσμο και τις εταιρίες... δηλαδή τα άτομα που φτιάξανε το iOS δεν προσθέτουν συνέχεια features, ή δεν το κάνανε στην αρχή όταν φτιάχνανε τη πλατφόρμα? έπεσε ο κώδικας έτοιμος απο τον ουρανό. η δουλειά του developer είναι να γράφει κώδικα. δεν έχει σημασία πως θα λέγεται αυτό το αποτέλεσμα (feature - patch - addon). το δικό σου χρόνο φάγανε? δηλαδή εσύ που γράφεις προγράμματα για πελάτες σου, δεν φτιάχνεις συνέχεια καινούργιες εκδόσεις με νέα πράγματα και δυνατότητες? δεν σου λένε ότι θα θέλανε και αυτό και εκείνο, και ότι βρήκαν λάθος εκεί και πρόβλημα εκεί? ρε συ είσαι πραγματικός προγραμματιστής ή μου τρως απλά το χρόνο μου? Το να προσθέτεις features σε σύστημα που δεν είχε φτιαχτεί για να υποστηρίξει αυτά τα features είναι απλά εφιάλτης... τώρα αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο, τότε δεν έχεις γράψει πάνω από 1000 γραμμές κώδικα... Τώρα αν είμαι η όχι προγραμματιστής, δε με νοιάζει... κάνε ένα search στο φορουμ και στο google και θα δεις (δεν έχω να αποδείξω κάτι) τα Windows mobile σαν πλατφόρμα προσπαθεί να μην χρησιμοποιεί το GPU γενικά για να εμφανίσει πράγματα. δεν είναι eye-candy όπως το iphone οκ τώρα? για αυτό το λόγο δεν χάνει frames. αν μιλάμε για animation menus είναι κακογραμμένα, δεν νοιάζει κανένα μας όμως. Ακριβώς αυτό λέω!!!!! τον power user δεν τον νοιάζει. Τον απλό χρήστη όμως, αυτό είναι το σημαντικότερο... Όσα χρόνια δουλεύω, τα καλύτερα σχόλια τα έχω λάβει για τα GUIs μου παρά για το backend programming μου.... και αυτό με θλίβει... Δηλαδή εσύ πήρες το iphone ήσουν απόλυτα ικανοποιημένος όπως ήταν μόλις το άνοιξες, δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου και δεν έχεις περάσει jailbreak ε? Έχω ασχοληθεί, γιατί έχω το ζουζούνι μέσα μου... Αλλά δε χρειάστηκε να το κάνω για να φτιάξω κάτι (εκτός από τα ελληνικά που δεν είχα στην αρχή). Αντίθετα στο WM έκανα πολύ περισσότερα μόνο και μόνο για να γίνει πιο λειτουργικό. ότι ξεχάσανε να βάλουνε το δεξί κλικ στα windows phone και να βγάζει το context menu είναι το πρόβλημα που συζητάνε. το copy paste υπάρχει σαν δυνατότητα, φτιάξε ένα file explorer πρόγραμμα και δώσε το στο κόσμο με κουμπί copy paste. αν η Microsoft άφηνε τους "power users" να κάνουν την δουλειά της microsoft, θα την είχαμε ήδη αυτή τη δυνατότητα και στους απλούς χρήστες. ΞέχασΑν??? εντάξει... τι να συζητήσω τώρα??? αλλά όπως σου είπα, μάλλον πολύ σύντομα θα έχει και copy paste και ενδεχομένως και multitasking (μπορεί να παρουσιαστεί και την επόμενη βδομάδα... αν και το βλέπω δύσκολο... θα δείξει) Το μέλλον είναι ο managed κώδικας συμφωνώ. Μόνο που ακόμα δεν είναι σωστός και με τις απαραίτητες δυνατότητες. όσο για το στήσιμο του os σε .net.... στη προσπάθεια θα μείνουν. Ίσως... θα δείξει... ενώ το official help desk, θα σε βοηθήσει καλύτερα? θες να μου πείς ότι η htc ή η Microsoft προσφέρει καλύτερη και πιο άμεση βοήθεια στους απλούς χρήστες απο ότι προσφέρουμε εμείς εδώ μέσα στο myphone στα παιδιά που ζητάνε τη βοήθειά μας ε? Αυτό που λέω είναι ότι αν μια πλατφόρμα για να λειτουργήσει θέλει βοήθεια απ'έξω, τότε είναι αποτυχημένη... η HTC έκανε ένα modification πάνω στο today plugin του OS. όπως και εσύ αν έχεις αλλάξει την αρχική οθόνη του iphone με κάποιο πρόγραμμα, έκανες και εσύ ένα modification στο iphone. νοιώθω λες και μιλάω σε μωρό παιδί. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι άσχετο σχόλιο είναι αυτό... Σου λέω ότι το θεωρώ αποτυχία για μία πλατφόρμα να μη βλέπεται όπως είναι από τη μάνα της, και να χρειάζεται οι κατασκευαστές να ξαναφτιάχνουν ολόκληρο το Interface. (από μικρό κι'από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια) η κάθε πλατφόρμα είναι για διαφορετικό κοινό. ίσως τα WP7 να είναι για ένα νέο κοινό, που απλά δεν χωράει το παλιό κοινό των 6.χ. Είδες που καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα? Κάθε πλατφόρμα πρέπει να την κρίνεις με βάση που απευθύνεται και τι ανταγωνίζεται. Edited October 8, 2010 by Erevodifwntas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Το android που επιτρέπει πείραγμα είναι μόνο για τους power users;Η σωστή εταιρία πρέπει να είναι ικανή να φτιάξει ένα λειτουργικό που είναι και για τις 2 κατηγορίες χρηστών. +1000000000000000000000000 Αυτοι του Android δεν εχουν σκοπο το κερδος? Δεν απευθυνονται σε ευρυ κοινό? Αυτοι γιατι το πράγμα το επιασαν απο την καλή μερια και όχι την ανάποδη? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 +1000000000000000000000000 Αυτοι του Android δεν εχουν σκοπο το κερδος? Δεν απευθυνονται σε ευρυ κοινό? Αυτοι γιατι το πράγμα το επιασαν απο την καλή μερια και όχι την ανάποδη? :!: Απλά να θυμίσω τα CID Unlock, root και jailbreak... Όλες οι εταιρίες θέλουν τα κινητά τους κλειδωμένα (άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο). Και γενικά όλα τα παραπάνω σπάνε την εγγύηση της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521p2.php Προσωπικά απογοητεύτικα...Ίσως με μελλοντικά Updates να φτιάξουν τις ελλείψεις αλλα σαν πρώτη εικόνα δε μου κάνει τόσο για OS :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Απλά να θυμίσω τα CID Unlock, root και jailbreak... Όλες οι εταιρίες θέλουν τα κινητά τους κλειδωμένα (άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο). Και γενικά όλα τα παραπάνω σπάνε την εγγύηση της συσκευής... και εγω με την σειρα μου να υπενθυμισω πως το Android δουλευει out of the box οπως θα επρεπε, σαν να εχεις την φυσικη συνεχεια των WM... χωρις root και λοιπα! Εγω χρονια χρηστης WM δεν ενιωσα την αναγκη, δεν βρηκα καπου κολλημα για να αναγκαστω να rootαρω. Οποιος τωρα θελει custom ROM για κατι ποιο εξεζητημενο... be my guest... το θεμα ειναι ομως πως δεν εχει καποια χτυπητη αδυναμια (βλεπε iphone) που θα σε αναγκασει σε αλλα κολπα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε off-topic, όσοι διαβάζουν εδώ θέλουν να ενημερωθούν για τα WP7 και όχι για το iOS ή το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Πραγματικα καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να βρω κάτι θετικό, που θα σταθεί ικανό να σκεφτώ να το δοκιμάσω Διαβάζεις μια παρουσίαση, σε θετικό κλίμα για ενα καινούριο λειτουργικό, με μια λίστα 13 disadvantages:lol: και στα θετικά πράγματα όπως high minimum hardware requirements(Γιατί είναι καλό αυτό?) A fresh start with no legacy support needed(Φρέσκια όχι καλή αρχή) Backed up and developed by one of the largest software companies in the world(Ναι ,ενώ τα άλλα τα φτιάχνουν μανάβικα) Excellent MS Office mobile implementation(Το είχαμε) Top-notch social integration Απογοήτευση! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε off-topic Μα αυτό κάνουμε βρε Γιάννη :p Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Πραγματικα καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να βρω κάτι θετικό, που θα σταθεί ικανό να σκεφτώ να το δοκιμάσω Διαβάζεις μια παρουσίαση, σε θετικό κλίμα για ενα καινούριο λειτουργικό, με μια λίστα 13 disadvantages:lol: και στα θετικά πράγματα όπως high minimum hardware requirements(Γιατί είναι καλό αυτό?) A fresh start with no legacy support needed(Φρέσκια όχι καλή αρχή) Backed up and developed by one of the largest software companies in the world(Ναι ,ενώ τα άλλα τα φτιάχνουν μανάβικα) Excellent MS Office mobile implementation(Το είχαμε) Top-notch social integration Απογοήτευση! Έχεις δίκιο αλλά για να τα δούμε 1 προς 1 No system-wide file manager Δεν ξέρω αν είναι τόσο σοβαρό. Και άλλες πλατφόρμες έχουν το ίδιο πρόβλημα No videocalling Σε άλλα άρθρα είχα διαβάσει ότι θα έχει. Δεν νομίζω ότι ισχύει Limited third-party apps Και άλλες πλατφόρμες κάνουν το ίδιο No Bluetooth file transfers όπως και άλλες πλατφόρμες No USB mass storage mode όπως και άλλες πλατφόρμες No memory card support Δεν ισχύει (το λέει στο site της η m$ No multitasking not yet but soon No copy paste not yet but soon Too dependent on Zune software for computer file management and syncing όπως και άλλες πλατφόρμες No music player equalisers ??? εντάξει.. αυτό μας έλειπε.... No Flash or Silverlight support in the web browser όπως και σε όλες τις πλατφόρμες No sign of free Bing maps Navigation so far όπως και σε άλλες πλατφόρμες No DivX/XviD video support υποστηρίζει DivX Γενικά η συγκεκριμένη λίστα υπήρχε μόνο για να υπάρχει. Σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες ουσιαστικά υστερεί σε 2 στοιχεία: copy paste και multitasking. Ειδικά το δεύτερο δε με ενοχλεί. Το πρώτο είναι πιο σημαντικό, αλλά από ότι ακούγεται αναμένεται να διορθωθεί άμεσα (ίσως ανακοινωθεί και αύριο). Για μένα τα προβλήματα του WP7 είναι πιο δομικά. Η νέα του αισθητική και το Metro interface δεν με έχουν πείσει ακόμα. Και αυτά είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια μίας σύγχρονη πλατφόρμας μαζί με το πλήθος και την ποιότητα των applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σίγουρα τις ελλέιψεις των WP7 τις συναντάμε και σε άλλες πλατφόρμες αλλα το λογικό δεν είναι η MS -και η κάθε MS- το καινούργιο λειτουργικό που κυκλοφορεί να το εξοπλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο, για να δελεάσει το κοινό; Δεδομένου οτι τα minimum requirements είναι ψιλοτραγικά και οι συσκευές θα κοστίζουν αρκετά (βλέπε WVGA οθόνες,1GHz CPU, μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη κλπ) γιατί ο καθένας μας να δώσει ένα ~500άρι € και να προτιμήσει τέτοια συσκευή; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δηλαδή έχουμε μερικά αρνητικά, τα οποία ΔΕΝ υπήρχαν στα 6.5, αλλά επειδή τα έχουν και οι άλλες πλατφόρμες … δεν μας ενοχλούν! :confused: Μάλιστα! Είναι το σπίτι μας borntelo αλλά δεν πειράζει αφού είναι και του γείτονα! :cry: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 erevodifwntas (ωραιο νικ),σεβομαι την γνωμη σου και το πως την εκδηλωνεις. Απλα εγω δεν επελεξα αλλες πλατφορμες αλλα Winmo εδω και 4 χρονια για καποιους απο αυτούς τους λογους :-) Και θα ηθελα μια πολυ καλυτερη συνεχεια των 6.5.χ, οχι αυτο το εκτρωματικο στην λογικη του (και οχι σιγουρα ομορφο) κακεκτυπο! Σε αλλους σιγουρα θα αρεσει, ίδωμεν Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δηλαδή έχουμε μερικά αρνητικά, τα οποία ΔΕΝ υπήρχαν στα 6.5, αλλά επειδή τα έχουν και οι άλλες πλατφόρμες … δεν μας ενοχλούν! :confused: Πολύ εύστοχο το point σου! Αυτό προσπαθώ να πω τόσο καιρό στον φίλο, όπως και ο webvirus, αλλά δεν θέλει να το καταλάβει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δηλαδή, τόσα χρόνια που τα είχαμε ενώ οι άλλες πλατφόρμες δεν τα είχαν (ή και δεν υπήρχαν) ποιος χαλιόταν; Δηλαδή βαρεθήκαμε να στέλνουμε αρχεία με ΒΤ και είπαμε να το κόψουμε; Γιατί θα πρέπει όλες οι πλατφόρμες να είναι ίδιες; Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Γιατί θα πρέπει όλες οι πλατφόρμες να είναι ίδιες; Ακριβώς! Υπάρχει λόγος που κάποιοι επέλεγαν WinMo. Υπάρχει λόγος που δεν επέλεγαν Symbian, IOS ή ότι άλλο κέρατο κυκλοφορεί! Μην του στερείς αυτά για τα οποία τόσα χρόνια σε επέλεγαν! Δεν λέω. Έχεις πολύ χαμηλό μερίδιο αγοράς και θες να το αυξήσεις. Μαζί σου! Αλλά … παν μέτρον άριστον! Μα μιλάμε ότι οι άνθρωποι πήγαν και υιοθέτησαν ΟΛΑ τα αρνητικά των άλλων λειτουργικών! Γιατί; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ας το δούμε από την πλευρά της M$. Έχεις μια πλατφόρμα που χάνει συνέχεια marketshare (6.1). Σπατάλησες πόρους για να την κάνεις ανταγωνιστική (6.5) και συνέχισε να χάνει (αν εξαιρέσουμε την HTC υπάρχει άλλη εταιρία που βγάζει wm κινητά?). Εξετάζεις ποιο είναι το πρόβλημα και βλέπεις ότι το λειτουργικό σου δε μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό γιατί έχει γεράσει πια (πόσο legacy κώδικα να αντέξει το έρμο). τι κάνεις? φτιάχνεις νέα πλατφόρμα στα πρότυπα του ανταγωνισμού αλλά προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που να σε ξεχωρίζουν. Εξετάζεις που μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Ε τι διαφορά δεν την κάνεις με το μπλε δόντι (το λειτουργικό προφανώς υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων, αλλά είναι κλειδωμένο -οπότε δεν είναι θέμα τεχνολογικό, αλλά policy. Επίσης τι να τι κάνεις ο Μέσος Χρήστης τη μετάδοση αρχείων, όταν θα μπορεί να στέλνει Mails -επίσης εδώ να επισημάνω ότι αν άφηναν τη μεταφορά αρχείων, θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και file manager και επίσης θα έκαναν πιο δύσκολη την "αστυνόμευση" τον εφαρμογών που εγκαθιστά ο χρήστης. Δηλαδή μπελά στο κεφάλι τους θα έβαζαν). Τη διαφορά την κάνεις με το user experience. Και εκεί επένδυσε. Και εκεί ίσως να έχει πρόβλημα. Εκεί που είναι το πιο δυνατό του σημείο, δεν ξέρω αν πείθει. Το αν στέλνει αρχεία με το μπλε δόντι, αν θέλει το zune για το sync, αν μπορείς να του βάλεις αρχεία σαν usb, λίγο απασχολεί τη mass market. Και μία εταιρία δεν νοιάζεται για τους λόγους. Ούτε έχει υποχρέωση να ικανοποιεί τα γούστα όλων. Στην τελική κέρδος θέλει να βγάλει. Ναι μας εκμεταλλεύεται. Ναι μας κοροϊδεύει. Όμως δεν είναι επιχείρημα ότι επειδή ένα αποτυχημένο (εμπορικά) λειτουργικό είχα α features θα πρέπει να τα έχει και η συνέχεια του. Στο τέλος έπρεπε να διαλέξουν τι θα αναπτύξουν και τι όχι μέσα στον περιορισμένο χρόνο που είχαν (πρέπει να καλύψουν απόσταση 3 χρόνων). Συμφωνώ ότι πολλές από αυτά που αναφέρετε είναι χαζά να μην υπάρχουν, αλλά δεν είναι deal breakers. Και εγώ θα ήθελα να μπορεί να κάνει 1002 πράγματα ακόμα που τα έκανα και με το Symbian, ωστόσο η αγορά μίλησε: Το iOS και το Android εξαφάνισαν τα Symbian και WM. Επίσης το ότι έχει όλες αυτές τις ελλείψεις ουσιαστικά το παραδέχεται και η M$, αφήνοντας και τα wm να υπάρχουν παράλληλα με τα WP7. Άλλωστε παρουσιάζουν ότι τα WM είναι για τις εταιρίες ενώ τα WP για τους καταναλωτές (και αφήνουν υπόνοιες ότι θα τα διορθώσουν όλα μέχρι να καταργηθούν τα WM). Ουσιαστικά λένε ότι αυτό το λειτουργικό είναι για όσους θα αγόραζαν iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Ουσιαστικά λένε ότι αυτό το λειτουργικό είναι για όσους θα αγόραζαν iOS. Πραγματικά συμφωνώ σε όλα όσα λές, σκεφτόμενος το μέλλον της εταιρίας. Αλλά... ΔΕΝ θέλω "στυλ" IOS λειτουργικό! Εάν ήθελα θα έπαιρνα Iphone. Edited October 11, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 ΔΕΝ θέλω "στυλ" IOS λειτουργικό! Εάν ήθελα θα έπεαιρνα Iphone. Ακριβώς αυτούς που θα έπαιρναν iPhone προσπαθούν να κερδίσουν (που είναι γύρω στο 70% της αγοράς). Το θέμα είναι να δούμε τι προσφέρει και τι δεν προσφέρει σε αυτούς τους οποίους απευθύνεται. Και εδώ υπάρχουν πολλά + και -... Άντε λίγες ώρες ακόμα για να δούμε μήπως πουν κάτι καινούριο (γιατί αν απλά ανακοινώσουν όσα ξέρουμε, τότε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πολλά από τα αρνητικά είναι λεπτομέρειες αλλά 1-2 βγάζουν μάτι. Ελάχιστοι θα ασχοληθούν για το αν έχει file manager, αν παίζει silverlight, και τέτοια.... Στο εξωτερικό δεν ξέρω τι θα κάνει, στην Ελλάδα δεν θα πουλήσει όμως γιατί ούτε εφαρμογές θα μπορείς να βάλεις, ούτε ελληνικά θα έχει. Όσο για την τιμή είναι πρόβλημα, γιατί από την μια με android παίρνεις κάτι πιο φτηνά από την άλλη αν θες δώσεις πολλά λεφτά, θα πάρεις ένα iphone που είναι πάντα στην μόδα... Αυτό θα σκεφτεί ο μέσος καταναλωτής. Δεν θα σκεφτεί κανεις... Αααα! Ας το πάρω επείδη είναι windows mobile. Και τέλος να πω ότι όταν η MS πήγε να χτυπήσει το ipod απλά βγάζοντας ένα zune με καλύτερα χαρακτηριστικά απλά απέτυχε. Τώρα προσπαθεί να κάνει κάτι καλύτερο από το iphone και δεν είμαι και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Όσο για την τιμή είναι πρόβλημα, γιατί από την μια με android παίρνεις κάτι πιο φτηνά από την άλλη αν θες δώσεις πολλά λεφτά, θα πάρεις ένα iphone που είναι πάντα στην μόδα... Αυτό θα σκεφτεί ο μέσος καταναλωτής. Δεν θα σκεφτεί κανεις... Αααα! Ας το πάρω επείδη είναι windows mobile. Όσον αφορά την τιμή θα δούμε και εδώ συσκευές για όλες τις κατηγορίες και με την ανάλογη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Τί έγινε τελικά?Επαρουσθιάθησαν?:lol: edit:ΟΚ ,το βρήκα. 2o edit: Με μια "βόλτα " στο επίσημο site.. Δεν αλλάζει σε τίποτα η άποψή μου ..Dumphones:mad: Edited October 11, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/ Δείτε και το video, θα βοηθήσει να βγάλετε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Αυτό με τις τεράστιες επικεφαλίδες που δεν χωράνε στην οθόνη... ποιος το σκέφτηκε άραγε; :wacko: Edited October 11, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αυτό με τις τεράστιες επικεφαλίδες που δεν χωράνε στην οθόνη... ποιος το σκέφτηκε άραγε; :wacko: κάποιος με τεράστια πρεσβυωπία ίσως; :geek: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 η microsoft μου φαινεται μιμειται την apple...το προβλημα ομως με την microsoft ειναι οτι δεν εχει εξασφαλισει την ¨πιστοτητα" των πελατων της οπως εχει κανει η apple...δηλαδη για τους applefuns υπαρχει μονο το iphone...και το χειροτερο τηλ να γινει παλι θα το αγορασουν...με τα wp 7 πιστευω δεν θα εχει την ανταποκριση που θελει απο τους καταναλωτες της...πιστευω οι περισσοτεροι που ηταν χρηστες windows mobile θα παραμεινουν με τις προηγουμενες εκδοσεις ή θα στραφουν σε αλλα λειτουργικα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 η microsoft μου φαινεται μιμειται την apple...το προβλημα ομως με την microsoft ειναι οτι δεν εχει εξασφαλισει την ¨πιστοτητα" των πελατων της οπως εχει κανει η apple...δηλαδη για τους applefuns υπαρχει μονο το iphone...και το χειροτερο τηλ να γινει παλι θα το αγορασουν...με τα wp 7 πιστευω δεν θα εχει την ανταποκριση που θελει απο τους καταναλωτες της...πιστευω οι περισσοτεροι που ηταν χρηστες windows mobile θα παραμεινουν με τις προηγουμενες εκδοσεις ή θα στραφουν σε αλλα λειτουργικα... μην εισαι και τοσο σιγουρος... θα σε εκπληξει ευχαριστα οταν δεις,ειδικα στο εξωτερικο, ποσοι ειναι αυτοι που ενω εχουν macs/ipods κλπ εχουν κουραστει απο το iOS...αναμεσα τους και εγω. πλεον δεν ειναι κανεις brand loyal αν τον κουραζει η ειναι βαρετο. Αυτοι που ακολουθουν πιστα ειναι κυριως μικρης ηλικιας που ειναι στο πρωτο αντε 2ο τους Αιφον. για αλλους ομως που το 2007 το ειχαν γιατι ηταν οντως πιστοι,τωρα εχει καπου χαλασει η σουπα... περιμενω την υποστηριξη απο τους xda και μετα πιστευω θα βρει τον δρομο της η πλατφορμα. κακη δεν ειναι αλλα ειναι νεα. το καλο ειναι οτι αν μη τι αλλο συνοδευεται και απο καλες συσκευες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts