junglist Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Watch Dogs Απλά κορυφή. Συνδυασμός GTA και hacking. Αλλά βλακεία που θέλει μόνο 64bit. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δε με συγκινησε ιδιαιτερα... Ειχε προοπτικες για κατι καλυτερο, αλλα παρα ηταν γραμμικο (ενω διαφημιζαν κατι αλλο) και ξενερωσα Πετρο, αστο ... Ολα τα παιχνιδια γραμμικα ειναι, ειναι η φυση των βιντεογκειμ ετσι, οτι ψευδαισθηση και να δινουν ... Οποιο παιχνιδι προσπαθει να αποδειξει το αντιθετο με κανει να γελαω σαν να βλεπω γαιδαρο που προσπαθει να το παιξει μονοκερος ... Απλα save it ... Υ.Γ. Για μενα το GTA αποτυγχανει παταγωδως στα παντα ... Μην το αναφερεις πλιζ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πετρο, αστο ... Ολα τα παιχνιδια γραμμικα ειναι, ειναι η φυση των βιντεογκειμ ετσι, οτι ψευδαισθηση και να δινουν ... Οποιο παιχνιδι προσπαθει να αποδειξει το αντιθετο με κανει να γελαω σαν να βλεπω γαιδαρο που προσπαθει να το παιξει μονοκερος ... Απλα save it ... Υ.Γ. Για μενα το GTA αποτυγχανει παταγωδως στα παντα ... Μην το αναφερεις πλιζ ... τι πράγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 τι πράγμα?? Τι πράγμα, τι ??? Δεν υπάρχουν σύστοιχα, αυτονόητα, παρελειπόμενα .. Εξήγησέ μου τι εννοείς .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι πράγμα, τι ??? Δεν υπάρχουν σύστοιχα, αυτονόητα, παρελειπόμενα .. Εξήγησέ μου τι εννοείς .. τα GTA είναι από τα καλύτερα παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 τα GTA είναι από τα καλύτερα παιχνίδια Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω .. Τα παιχνίδια που προσπαθούν να μου δώσουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι ζω μια ζωή μέσα σε ένα vidogame μου φαίνεται ότι μου φέρονται σαν να είμαι ένας καθυστέρας με μονοψήφιο IQ ... Έχω πραγματική ζωή, δεν θέλω ένα videogame να μου το θυμίζει, για αυτό παίζω games, για να ξεχαστώ .. Εκτός αυτού, παιχνίδια με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων είναι σίγουρο πως δεν θα κάνουν καλά τα ίδια πράγματα με παιχνίδια τα οποία εστιάζουν (και καλώς πράττουν) σε μία συγκεκριμένη διαδικασία .. Golf, κολύμπι, αγώνες με μηχανή, αγώνες με αμάξι, σταντς, πιστολίδι ... Μία τεράστια σαλάτα ευκοίλιας και εξέμεσης όπου ακόμα και αν βρεις κάτι που να γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό, σίγουρα κατακερματίζεται από τις άλλες αηδίες για features ... Όσο λογικό ακούγεται το να υπάρχει go cart εμπειρία σε Call Of Duty ή κινηματογράφος στο PRO EVO τόσο λογικό βρίσκω να υπάρχουν coin ops, γυμναστήρια, κουρεία, σοππινγκ μωλς και σεξ όψιονς στο GTA ... Για αυτό θεωρώ το Driver ή το Just Cause έτη μπροστά και τρου παιχνίδια, γιατί μιλάμε για παιχνίδια με ταυτότητα που ειδικεύονται σε κάποια πράγματα και προσφέρουν άλλα τόσα, όχι ένα ζουμί κοκτέιλ όλων των εκκρίσεων ενός ανθρώπου και με τα δυο πόδια στον τάφο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε αναγκασε κανεις να κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο αυτα; Υπαρχουν για οποιον τα θελει ;) Να μην αναφερω οτι συγκρινες το GTA 3 με το Jusy cause που τα χωριζουν ποσα χρονια οταν λεγαμε οτι το GTA3 εθεσε νεα στανταρ στη βιομηχανια (κατι που αποδεχονται ΟΛΟΙ εκτος απο εναν κολλημενο :p) Μη γραμμικο ειναι ακομα και το τετρις η το pacman! Αυτα δεν ειναι παιχνιδια; ;) Το Deus Ex σου δινει σε καθε αποστολη αρκετες επιλογες και σχεδον τιποτα δεν ειναι γραμμικο! Στο Metal Gear επισης, το παιζεις οπως θες και εισαι ελευθερος για ολα, ειδικα στο 5! Στο Uncharted 10 φορες να το παιξεις, 10 φορες την ιδια εμπειρια ακριβως θα εχεις! ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αν και απολαμβάνω τα gta όταν παίζω κατά καιρούς (σπάνια) αν το δω από τη σκοπιά του game developer συμφωνώ 100% με τον καλουα. Εκτός από όλα αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου 2 πράγματα ακόμα. 1. Δεν μπορείς να μπεις παντού 2. Η ποιότητα του gta 5 στα γραφικά που τόσο εκθειάζουν κάποιοι, είναι πραγματικά πολύ μάπα στα μάτια μου. Είναι πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με το 4, αλλά όχι γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ειμαι σιγουρος οτι και για τα 2 φταιει το υλικο που ειχαν στα χερια τους ;) 256 RAM; :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πέτρο, λιγα λογια για το Uncharted και ιδιαίτερα το 3. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είπα κάποιο ψέμα; Δεν είναι γραμμικό; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι μωρέ μην αρπαζεσαι : ρ Κανόνισε να μου φέρεις το Red Dead την επομένη που θα σε δω και ασε τα λογια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ειναι open world, νομιζα δεν θες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε αναγκασε κανεις να κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο αυτα; Υπαρχουν για οποιον τα θελει ;) Να μην αναφερω οτι συγκρινες το GTA 3 με το Jusy cause που τα χωριζουν ποσα χρονια οταν λεγαμε οτι το GTA3 εθεσε νεα στανταρ στη βιομηχανια (κατι που αποδεχονται ΟΛΟΙ εκτος απο εναν κολλημενο :p) Μη γραμμικο ειναι ακομα και το τετρις η το pacman! Αυτα δεν ειναι παιχνιδια; ;) Το Deus Ex σου δινει σε καθε αποστολη αρκετες επιλογες και σχεδον τιποτα δεν ειναι γραμμικο! Στο Metal Gear επισης, το παιζεις οπως θες και εισαι ελευθερος για ολα, ειδικα στο 5! Στο Uncharted 10 φορες να το παιξεις, 10 φορες την ιδια εμπειρια ακριβως θα εχεις! ;) Σου μιλάω για σύγχρονα παιχνίδια, παιχνίδια που προσπαθούν να αντιγράψουν την ζωή του σήμερα και να στην πασάρουν ως μια ζωή με παράθυρο την οθόνη, για παιχνίδια που σου πουλάνε κάτι που έχεις και δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, για παιχνίδια που ανέρχονται σε δεκάδες GB και εκατοντάδες εκατομμύρια budget και εσύ μου μιλάς για τέτρις και γα πακ μαν ??? Για τέτρις και για πακ μαν ???? ΓΙΑΤΕΤΡΙΣΚΑΙΓΙΑΠΑΚΜΑΝ ???????? Φίλε Πέτρο σε πάω ρε μαν, σέβομαι τις απόψεις σου με τα χίλια ως μη κομπλεξικος φέλλοου γκέιμερ, προ πάντων θέλω να σε ξαναδω σε καφέ, οπότε θα το αφήσω να πέσει ... :p Το Metal Gear είναι ένα παιχνίδι εξαίρεση γιατί γνωρίζει ότι είναι παιχνίδι .. Παράδειγμα ο Σάικο Μάντις που σου λέει πόσο συχνά σώζεις ή να αφήσεις το χειριστήριο κάτω ... Μην ξαναναφέρεις Μέταλ Γκίαρ μπρο, θα πρεπε να ξέρεις καλύτερα ... Επίσης, ναι το GTA 3 έθεσε νέα στάνταρ στην βιομηχανία .. Στάνταρ που δεν γουστάρω, όπως ακριβώς έθεσε στάνταρ το mobile gaming σε Android & iOS, πράγματα που μου προκαλούν αμήχανο γέλιο εξέμεσης και ασταμάτητα δάκρυα αίματος, παρόμοια στάνταρ έθεσε και το GTA 3, με βρίσκεις σύμφωνο ... Αυτό το "το παίζεις όπως θες" μόνο πιο χάλια και ανειδίκευτο κάνει ένα παιχνίδι .. Εντάξει, υπάρχει η χρυσή τομή, πχ στα Hitman σου δίνει δυο, τρεις, άντε και τέσσερις τρόπους να παίξεις μία πίστα, σε παιχνίδια όμως όπως το GTA η ηλίθια ελευθερία είναι τόσο μεγάλη που κατακρεουργεί πόρους από πράγματα που θα θελε να κάνει καλά, όπως το οδηγείν ή το πυροβολείν σε άλλες αηδίες που απλά ΔΕΝ. ΜΕ. ΝΟΙΑΖΟΥΝ. ... Οπότε η αντίδραση "παίζεις ότι γουστάρεις" δεν είναι ακριβώς λογική απάντηση ... Στο Resident Evil 3, ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού που πρεσβεύω, σου δίνεται η επιλογή να μαζέψεις 3 αντικείμενα με όποια σειρά θες και αντίστοιχα έχεις κάποια κατ σινς, κάποια καλούδια διαφορετικά και κάποια μπόσιζ διαφορετικά .. Ομοίως σε FFX-2 .. Αυτό για μένα είναι η χρυσή τομή επιλογών/σεναρίου .. Το GTA από την άλλη είναι μια βλακεία και μισή, άσχετα πόσο καλό ήταν το 3 για το έτος κυκλοφορίας του, αυτό που πρεσβεύει είναι απλά λάθος ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω .. Τα παιχνίδια που προσπαθούν να μου δώσουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι ζω μια ζωή μέσα σε ένα vidogame μου φαίνεται ότι μου φέρονται σαν να είμαι ένας καθυστέρας με μονοψήφιο IQ ... Έχω πραγματική ζωή, δεν θέλω ένα videogame να μου το θυμίζει, για αυτό παίζω games, για να ξεχαστώ .. Εκτός αυτού, παιχνίδια με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων είναι σίγουρο πως δεν θα κάνουν καλά τα ίδια πράγματα με παιχνίδια τα οποία εστιάζουν (και καλώς πράττουν) σε μία συγκεκριμένη διαδικασία .. Golf, κολύμπι, αγώνες με μηχανή, αγώνες με αμάξι, σταντς, πιστολίδι ... Μία τεράστια σαλάτα ευκοίλιας και εξέμεσης όπου ακόμα και αν βρεις κάτι που να γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό, σίγουρα κατακερματίζεται από τις άλλες αηδίες για features ... Όσο λογικό ακούγεται το να υπάρχει go cart εμπειρία σε Call Of Duty ή κινηματογράφος στο PRO EVO τόσο λογικό βρίσκω να υπάρχουν coin ops, γυμναστήρια, κουρεία, σοππινγκ μωλς και σεξ όψιονς στο GTA ... Για αυτό θεωρώ το Driver ή το Just Cause έτη μπροστά και τρου παιχνίδια, γιατί μιλάμε για παιχνίδια με ταυτότητα που ειδικεύονται σε κάποια πράγματα και προσφέρουν άλλα τόσα, όχι ένα ζουμί κοκτέιλ όλων των εκκρίσεων ενός ανθρώπου και με τα δυο πόδια στον τάφο ... Just Cause?????? ο Χριστός κι Παναγία ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το gta 5 ποιοι το έχετε σε ps3? γιατί όταν πάω στο online και πάω να μπω σε ένα τυχαίο παιχνίδι πάντα κάνω εγώ host δηλαδή δεν με βάζει σε παιχνίδι που φτιάχνει κάποιος και είμαι μόνος μου και αν μου έρθει πρόσκληση στο κινητό και πάω να μπω μου βγάζει σφάλμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου μιλάω για σύγχρονα παιχνίδια, παιχνίδια που προσπαθούν να αντιγράψουν την ζωή του σήμερα και να στην πασάρουν ως μια ζωή με παράθυρο την οθόνη, για παιχνίδια που σου πουλάνε κάτι που έχεις και δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, για παιχνίδια που ανέρχονται σε δεκάδες GB και εκατοντάδες εκατομμύρια budget και εσύ μου μιλάς για τέτρις και γα πακ μαν ??? Για τέτρις και για πακ μαν ???? ΓΙΑΤΕΤΡΙΣΚΑΙΓΙΑΠΑΚΜΑΝ ???????? Φίλε Πέτρο σε πάω ρε μαν, σέβομαι τις απόψεις σου με τα χίλια ως μη κομπλεξικος φέλλοου γκέιμερ, προ πάντων θέλω να σε ξαναδω σε καφέ, οπότε θα το αφήσω να πέσει ... :p Το Metal Gear είναι ένα παιχνίδι εξαίρεση γιατί γνωρίζει ότι είναι παιχνίδι .. Παράδειγμα ο Σάικο Μάντις που σου λέει πόσο συχνά σώζεις ή να αφήσεις το χειριστήριο κάτω ... Μην ξαναναφέρεις Μέταλ Γκίαρ μπρο, θα πρεπε να ξέρεις καλύτερα ... Επίσης, ναι το GTA 3 έθεσε νέα στάνταρ στην βιομηχανία .. Στάνταρ που δεν γουστάρω, όπως ακριβώς έθεσε στάνταρ το mobile gaming σε Android & iOS, πράγματα που μου προκαλούν αμήχανο γέλιο εξέμεσης και ασταμάτητα δάκρυα αίματος, παρόμοια στάνταρ έθεσε και το GTA 3, με βρίσκεις σύμφωνο ... Αυτό το "το παίζεις όπως θες" μόνο πιο χάλια και ανειδίκευτο κάνει ένα παιχνίδι .. Εντάξει, υπάρχει η χρυσή τομή, πχ στα Hitman σου δίνει δυο, τρεις, άντε και τέσσερις τρόπους να παίξεις μία πίστα, σε παιχνίδια όμως όπως το GTA η ηλίθια ελευθερία είναι τόσο μεγάλη που κατακρεουργεί πόρους από πράγματα που θα θελε να κάνει καλά, όπως το οδηγείν ή το πυροβολείν σε άλλες αηδίες που απλά ΔΕΝ. ΜΕ. ΝΟΙΑΖΟΥΝ. ... Οπότε η αντίδραση "παίζεις ότι γουστάρεις" δεν είναι ακριβώς λογική απάντηση ... Στο Resident Evil 3, ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού που πρεσβεύω, σου δίνεται η επιλογή να μαζέψεις 3 αντικείμενα με όποια σειρά θες και αντίστοιχα έχεις κάποια κατ σινς, κάποια καλούδια διαφορετικά και κάποια μπόσιζ διαφορετικά .. Ομοίως σε FFX-2 .. Αυτό για μένα είναι η χρυσή τομή επιλογών/σεναρίου .. Το GTA από την άλλη είναι μια βλακεία και μισή, άσχετα πόσο καλό ήταν το 3 για το έτος κυκλοφορίας του, αυτό που πρεσβεύει είναι απλά λάθος ... μήπως κάνεις παρέα με την λουκα ελενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Just Cause?????? ο Χριστός κι Παναγία μήπως κάνεις παρέα με την λουκα ελενη? Σοβαρά τώρα ??? Έφτιαξες μήνυμα για να μου απαντήσεις ένα μέτριο παιχνίδι, δύο άτομα που πέθαναν και μία μουρλή κοπελιά ???? Αν δεν έχεις κάτι να πεις μπορείς απλά να μην γράψεις τίποτα, δεν είναι ντροπή .. Ok, σου αρέσει ένα αντικειμενικά άσχημο παιχνίδι, γούστα είναι αυτά .. Σε άλλους άρεσε το flappy bird, σε κάποιους το GTA, στον Πέτρο άρεσε το Crash Team Racing, σε μένα άρεσε το Euro Truck Simulator ... Βέβαια το θέμα είναι πως εγώ ίσως ξέρω κάτι παραπάνω από σένα, γιατί εγώ είπα συγκεκριμένα πράγματα που με ενοχλούν σε μια κατηγορία παιχνιδιών και εσύ κατέβαζες καντίλια, άλλο θέμα αυτό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Just Cause?????? ο Χριστός κι Παναγία πες κάτι που μπορείς να κάνεις με το gta 4 (για να είμαστε σωστοί) που δεν το κάνεις στο just cause 2. συμφωνώ με τον kalua ως προς τις απόψεις του για το gta. έπαιξα ολόκληρο το 4 (και μισό το 5) και ειδικά το 5 δεν ήταν σα να έπαιζα ένα παιχνίδι με στοιχεία από άλλα όπως γκολ κλπ, αλλά σα να παίζω το sims σε στοιχεία δράσης (ειδικά αν βάλεις και το ambition στο sims :lol:) γενικά θεωρώ ότι οι πολλές τροποποιήσεις χαλάνε το στυλ του παιχνιδιού, όπως και η ύπαρξη ραδιοφώνου με τελείως άκυρα τραγούδια που τα βάζεις απλά γιατί χάλασε το στέρεο σου όπως γίνεται με το saints row. το μόνο παιχνίδι στο οποίο μου ήταν αρεστό το ραδιόφωνο ήταν στο mafia 2 κι αυτό λόγω του ότι έβαζε τραγουδάρες (dean martin!!). αλλά ακόμα και κει, τα dlc που έδιναν αμάξια του στρατού κτλ τα θεώρησα ανοσίες και τα κατέβασα μόνο στον υπολογιστή από τις εκπτώσεις του steam για να τα δω , ενώ στο ps3 κατέβασα μόνο το jimmy's vendetta. το θέμα είναι να προσηλώνεσαι στο στοιχείο του παιχνιδιού που βγάζεις κι όχι να προσπαθείς να πάρεις κόσμο από άλλα. δηλαδή το just cause έμεινε στην αφάνεια επειδή δεν μπορούσες να αλλάξεις τα μαλλιά ?? λόγω ελλειψης ραδιοφώνου?? τι να πω. κρίμα που τέτοια παιχνίδια μένουν μόνο στο charts ως νο.1 για λίγες βδομάδες (όπως έγινε και στην ην. βασίλειο) και μετά χάνονται. πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλα παιχνίδια, δεν είναι μόνο το gta ούτε το gta είναι το απόλυτο παιχνίδι για να "πατήσει" πάνω του κάποιο άλλο. όποιο παιχνίδι και να δω στο youtube, είτε αυτό λέγεται just cause, είτε mafia, είτε, είτε, από κάτω θα δω σχόλια "είναι καλύτερο από το gta?? έχει στοιχεία του gta??" . και το καλύτερο είναι ότι όταν κάποιος απαντάει ότι κάτι είναι καλύτερο από το gta ή ότι ένα χαρακτηριστικό ενός παιχνιδιού (π.χ ελεύθερη πτώση) είναι καλύτερο από αυτό του gta, δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμα κι αν παίξουν το παιχνίδι και το δουν με τα μάτια τους. φίλε μου, billmw, παίξε λίγο το just cause και πες μας τι σε χάλασε και τι βρήκες ότι είναι υποδεέστερο του gta 4 (!) , θέλω να ακούσω και μια άλλη άποψη πέρα από τη δική μου, χωρίς ειρωνεία ή κάτι άλλο, φιλικά. και πάντα το just cause 2, γιατί το 1 του 2006 είναι σαν το sims 1. :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Θα συμφωνήσω για το Just Cause 2 πως είναι παιχνιδάρα ,αλλά και από την άλλη δεν είναι κακό να πει κάποιος πως είναι και φόλα! Γούστα είναι αυτά! Για παράδειγμα εγώ το The Last Of Us το θεωρώ ότι καλύτερο κυκλοφόρησε, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που το θεωρούν βαρετό και μονότονο! Τον τελευταίο καιρό τερμάτισα και τα, Metro the last light και Max Payne 3 ! ΦΟΒΕΡΑ και τα 2! Το metro είχε μια απίστευτα κλειστοφοβική και σκοτεινή ατμόσφαιρα που πραγματικά σε έβαζε μέσα στο σενάριο! Τρομερά γραφικά, άφθονη δράση και απίστευτη έμφαση στην λεπτομέρεια από τους δημιουργούς του παιχνιδιού! Γέλασα πολύ με την δόνηση του κοντρόλερ , που ενώ ήταν απίστευτα πειστική σε άλματα, σε χτυπήματα, σε δαγκώματα, σε βήματα πάνω στην βάρκα ή όταν έμπαινε κάποιος μέσα, ΑΛΛΑ όλα τα λεφτά ήταν που έγινε.... κομπρεσέρ στο στριπτίζ!!:lol: (... ναι έχει και από αυτό!!) Το max payne 3, τρομερό και αυτό με πολύ ωραία γραφικά και κινηματογραφικό σενάριο! Απίστευτη η αίσθηση πραγματικής μάχης με όπλα και το ότι σε βάζει μέσα στο πετσί του πρωταγωνιστή με ότι έχει περάσει! Προσοχή σε γονείς με μικρούς gamers όμως, μιας και έχει άφθονη βία και αίμα! Τώρα ξεκίνησα το Uncharted 2 και απ' όσο έχει παίξει είναι και αυτό σε .... άλλο επίπεδο!:D (Βλέποντας τι μπορούν να κάνουν οι προγραμματιστές της εν λόγω σειράς με το PS3, δεν τολμάω να φανταστώ πως θα είναι και η 4η συνέχεια που θα είναι αποκλειστικά για το PS4 --->>> ) Edited June 12, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αυτη την περίοδο τερμάτισα Donkey Kong Tropical freeze στο Wii U και το νεο Kirby στο 3ds. και τα δυο παιδια ηταν εξαιρετικα για platforming! Τωρα δοκιμαζω λιγο την τύχη μου μετα child of light και splinter cel blacklist που μου εχουν κανει εξαιρετικη εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akriveias Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλησπέρα, παραδοσιακά και εδώ και 18 χρόνια είμαι κολλημένος με τα Manager. Είτε παλαιότερα πριν την διάσπαση με το Championship Manager όπου είχε μόνο Αγγλία, Σκωτία, είτε μετέπειτα με τα Football Manager. Είναι μικρόβιο τρελό. Εκτός αυτών κάποτε είχα ασχοληθεί και μου άρεσε σαν game το Assasins Creed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αυτή την εποχή παίζω το X-Men Origins - Wolverine. Καλή φάση! Αρκετά ωραίο παιχνιδάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Rome: Total War ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Σύμπτωση, το ιστορικά ακριβές mod Εuropa Barbarorum είναι το παιχνίδι που ασχολούμαι που όποτε βρω χρόνο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Rome: Total War ;) Σύμπτωση, το ιστορικά ακριβές mod Εuropa Barbarorum είναι το παιχνίδι που ασχολούμαι που όποτε βρω χρόνο. Το έχει και ο αδερφός μου στο PC. gnt λες να περάσω το mod και να το δοκιμάσω; Το έχω παίξει αρκετά αλλά χωρίς το mod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Το παιχνίδι αλλάζει σε μεγάλο βαθμό. Κάθε faction έχει δικό της building και military tree και κάθε τέσσερα turns (ένα έτος) παραθέτει τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν τη χρονιά εκείνη. Είναι total conversion και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει διότι δεν υπάρχει η ισορροπία δυνάμεων του αρχικού παιχνιδιού. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts