impreza_sti Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Έχει,αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ωραία, το παρήγγειλα ήδη και το περιμένω. Ελπίζω ότι θα είναι τυπικό Nokia, δηλαδή εύχρηστο, αξιόπιστο και με όλες τις χρήσιμες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ξερει κανεις πως μπορω να μικρανω την γραμματοσειρα του ρολογιου; και γενικα πως γινεται να γινουν πιο μικρα τα γραμματα σε ολα τα μενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Smileys εχει ? Και ποση χωρητικοτητας καρτα εχει μεσα το κουτι ? Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 - Ναι εχει - 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εχω μια 8gb απο το 5800, 1ον) κανει για το 7230? και αν ναι, 2ον) θα την χειρηζετε καλα η θα κολλαει και θα lagαρει ? Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εχω μια 8gb απο το 5800, 1ον) κανει για το 7230? και αν ναι, 2ον) θα την χειρηζετε καλα η θα κολλαει και θα lagαρει ? Στο site forum.nokia.com αναφέρει ότι υποστηρίζει κάρτες μέχρι 16GB, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις την 8GB που έχεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 παιδια πως θα συνδεθω στο ιντερνετ? μεσω wirless που έχω στο σπίτι μου μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Από την στιγμή που δεν έχει wifi δεν μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω ασύρματης σύνδεσης. Μπορείς μόνο μέσω του παρόχου σου αφού πρώτα έχεις περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Από την στιγμή που δεν έχει wifi δεν μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω ασύρματης σύνδεσης. Μπορείς μόνο μέσω του παρόχου σου αφού πρώτα έχεις περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις. α, αρα δεν έχει wi-fi. Βασικά η κοπέλα μου το πήρε, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει πως αν περαστούν οι ρυθμίσεις, θα μπαίνει στο ιντερνετ με την χρέωση του παρόχου. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση της Vodafone, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Το κινητό είναι άθλιο...έλεος πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 α, αρα δεν έχει wi-fi. Βασικά η κοπέλα μου το πήρε, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει πως αν περαστούν οι ρυθμίσεις, θα μπαίνει στο ιντερνετ με την χρέωση του παρόχου. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση της Vodafone, σωστά? ακριβως..φροντισε ομως να εχεις και πακετο με δωρεαν mb στο προγραμμα σου,για να μη σ ερθει νταμπλας στον επομενο λογαριασμο..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τελικά η μπαταρία πόσο κρατάει με μέτρια χρήση? Το ηχείο του είναι καλό (δυνατό, καθαρό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Τελικά η μπαταρία πόσο κρατάει με μέτρια χρήση? Το ηχείο του είναι καλό (δυνατό, καθαρό)? Η μπαταρία μετά από την πρώτη φόρτιση κράτησε κάπου 4,5 μέρες με νορμάλ χρήση - ούτε λίγη ούτε πάρα πολλή. Πιστεύω ότι αυτό βελτιώνεται κιόλας μετά από 2-3 πλήρεις αποφορτίσεις... Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα! Το ηχείο δεν έχω άποψη, το κινητό είναι αλλουνού :D Μου λέει πάντως ότι είναι ευχαριστημένος, ακούγεται καθαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 στα καλά καθούμενα ή όταν πάω να τραβήξω το πορτάκι για να απαντήσω σε μια κλήση το κινητό σβήνει. Η μπαταρία απο οτι είδα δεν κουνιέται και δεν ξέρω τι παίζει. επίσης χάνει το ξυπνητήρι ή τυχών ειδοποίηση που του έχω βάλει. να είναι θέμα λογισμικού;; να είναι κάτι σε hardware ;; μάλλον πρέπει να το πάω στην Νόκια ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 στα καλά καθούμενα ή όταν πάω να τραβήξω το πορτάκι για να απαντήσω σε μια κλήση το κινητό σβήνει. Η μπαταρία απο οτι είδα δεν κουνιέται και δεν ξέρω τι παίζει. επίσης χάνει το ξυπνητήρι ή τυχών ειδοποίηση που του έχω βάλει. να είναι θέμα λογισμικού;; να είναι κάτι σε hardware ;; μάλλον πρέπει να το πάω στην Νόκια ε;; ακριβως..μαζι με την αποδειξη αγορας βουρ σε nokia care για αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 αυτό έκανα και θα είναι έτοιμο απο βδομάδα μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 το πηρα σε ροζ, μια χαρα ειναι!! και ομορφο :P Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδιά καλησπέρα, πριν λίγες μέρες έπεσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πάνω στο κινητό.....το έκλεισα και αφού το σκούπισα το έβαλα σε ένα μπωλ με ρύζι, γιατί διάβασα κάπου ότι τραβάει την υγρασία, για 24 ώρες. όταν το έβγαλα άνοιγε κανονικά αλλά δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται καθόλου....τι να κάνω [εκτός από το να το δώσω για επισκευή) ????:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να το κάνω debrand? Ευχαριστώ και καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Από την στιγμή που δεν έχει wifi δεν μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω ασύρματης σύνδεσης. Μπορείς μόνο μέσω του παρόχου σου αφού πρώτα έχεις περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις. προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση των ρυθμισεων από την vodafone με τα μηνυματα -τα αποθηκευσα - αλλα τιποτα μπαινω στο μενου και δεν βλέπω στην συνδεσμικοτητα επιλογη για ιντερνετ - επιλογη φορεα, τις μισες επιλογες εχει αυτο το μενου απο ατα αλλα νοκια, τι μπορω να κάνω? πως να το ρυθμίσω, θέλει αναβάθμιση το λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Γειά σας, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το τί να προσέξω από το κατάστημα το οποίο θα το παραγγείλω. Κάτι για debrand και για παραεισαγωγής διαβάζω. Το κινητάκι τι λέει, καλό? Κανένα πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Kαλό είναι σε γενικές γραμμές για τα λεφτά του. Μόνο που έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες εισερχόμενες κλήσεις στο μητρώο έχουν κολλήσει και δεν μπορώ να τις διαγράψω με τίποτα! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω και τι φταίει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα στο κινητό; Nα το κάνω ισπανικό; Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Norah Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Αγόρασα σήμερα το Nokia 7230.Πάω κι εγώ σιγά σιγά να το ανοίξω και να βάλω μπαταρία,sim και κάρτα μνήμης.Απασφαλίζω,βάζω τη σιμ και ασφαλίζω.Στην κάρτα μνήμης όμως δεν ασφάλιζε,πήγαινε πάνω κάτω χωρίς να σταθεροποιείται.Έτσι είναι το κινητό ή μου το έδωσαν ελαττωματικό?Καινούρια συσκευή...είναι κρίμα ρε παιδιά:(Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος για να πάω αύριο στο Γερμανό να παραπονεθώ και να ζητήσω αλλαγή συσκευής.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts