gwgw Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Έχω εταιρικό και κάνω κλήσεις και με ενα 6ψήφιο αριθμό που τον έχω αποθηκευμένο.Οταν κάνω μια κλήση στο μητρώο την έχει σαν αριθμό και όχι σαν επαφή.Μάλλον αναβάθμηση θέλει...το 5800 εμφάνιζε κανονικά το όνομα. Καινούργιο firmware 033.014 Edited July 5, 2010 by gwgw Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Καινούργιο firmware 033.014 Το δοκιμασε κανεις ; Εχει βελτιωσεις ; Επισης , ξερετε καποια εφαρμογη που να αναβει το φλας και να λειτουργει σαν φακος ; Edited July 7, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Το δοκιμασε κανεις ; Εχει βελτιωσεις ; Επισης , ξερετε καποια εφαρμογη που να αναβει το φλας και να λειτουργει σαν φακος ; Καλημέρα. Δοκίμασε το PhoneTorch 2. Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάς στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ. Edited July 7, 2010 by stendor Διόρθωση του post. Αφαίρεση λάθος πληροφορίας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 δυο γρηγορες ερωτησεις: πως μπορω να ορισω στο δεξι πληκτρο συντομευσεις κατι αλλο εκτος του Myview που εχει; και πως μπρορω να απενεργοποιησω τον ηχο που κανει η συσκευη οταν ανοιγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Α) Από τις Ρυθμίσεις > Γενικές> Προσωποποίηση > Λειτουργία αναμονής > Συντομεύσεις Β) Να απενεργοποιήσεις μόνο αυτό τον ήχο δεν γίνεται. Αν θέλεις μπορείς να απενεργοποιήσεις όλους τους ήχους προειδοποίησης από τα Προφίλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλημέρα στην παρέα, έχω λοιπόν ενα πρόβλημα. Η τρέχουσα έκδοση του λογισμικού του τηλεφώνου μου είναι 032.005, πρόκειται για μια προσαρμοσμένη έκδοση (032.005.221.04) η οποία φέρει το vodafone 360 μιας και ήταν τα πρώτα που είχε φέρει το πλαισιο και δεν είχα την δυνατότητα να επιλέξω. Τώρα που βγήκε η αναβάθμιση δεν την αναγνωρίζει και μου γράφει ώς τελευταία έκδοση την τρέχουσα και όχι την 033.14. Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να προχωρήσω σε αλλαγή του product code μέσω nemesis ωστε να μπορώ να εξαφανίσω το vodafone 360 και να κάνω κανονικά την αναβάθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλημέρα.. :) Όπως τα λες.. Πρώτα θα πρέπει να αλλάξεις το Product Code και μετά να προχωρήσεις στην αναβάθμιση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Παιδια Smileys εχει ? Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Παιδια Smileys εχει ? Δεν εχω δει να μου βγαζει... μου εχουν στειλει και μυνηματα απο ericsson αλλα δεν τα δειχνει. Να ρωτησω και εγω κατι τωρα στα μυνηματα πως μπορω να αλλαξω μεταξυ 1ης και 2ης γλωσσας; Εχει μια επιλογη που εχω βαλει 1η γλωσσα Ελληνικα και 2η Αγγλικα το θεμα ειναι πως αλλαζουν οταν γραφω μυνημα η κατι αλλο; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μπορεί κάποιος να μας πει πιο είναι το ελληνικό product code για το 6700 slide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αφού αναφέρονται στο πρώτο ποστ... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Αφού αναφέρονται στο πρώτο ποστ... :rolleyes: ουπς sorry δεν το χα δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis17 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Το πήρα και εγώ παιδιά το κινητό.Τέλκειο απο όλες τις απόψεις.. αλλά όταν γράφω μήνυμα με τ9 όλα είναι μικρά ενώ εγώ τα θέλω κεφαλαία? τι γίνεται εκεί? ελπίζω στην καινουρια εκδοση λογισμικου να μην υπάρχει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Γειά σας και από μένα. Το αγόρασα από Vodafone, αλλά το χρησιμοποιώ με Wind. Ωστόσο, όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω wap και mms. Φταίει ότι είναι της Vodafone? Please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το πήρα και εγώ παιδιά το κινητό.Τέλκειο απο όλες τις απόψεις.. αλλά όταν γράφω μήνυμα με τ9 όλα είναι μικρά ενώ εγώ τα θέλω κεφαλαία? τι γίνεται εκεί? ελπίζω στην καινουρια εκδοση λογισμικου να μην υπάρχει αυτο. Στη σύνταξη κειμένου, αν πατήσεις το πλήκτρο "#" διαδοχικά, αλλάζει ο τρόπος γραφής από μικρά σε κεφαλαία, με ή χωρίς Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis17 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Στη σύνταξη κειμένου, αν πατήσεις το πλήκτρο "#" διαδοχικά, αλλάζει ο τρόπος γραφής από μικρά σε κεφαλαία, με ή χωρίς Τ9. Το κάνω αλλά ενώ εμφανίζει ότι γράφει με κεφαλαία όλα βγάζει μικρά. Δεν ξέρω τι παίζει τλωρα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaoukostis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ξέρει κανείς αν το slide έχει GPS? Απ'ότι βλέπω στη ΝΟΚΙΑ, λέει ότι έχει Ovi Maps αλλά δεν αναφέρει τίποτα για GPS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 όχι δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 παιδια τι μορφη βιντεο αναπαραγει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Υποστηρίζει τα παρακάτω 3GPP formats (H.263), Flash Video, H.264/AVC, MPEG-4, RealVideo 10, RealVideo 9, WMV. Όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής υπάρχουν στο πρώτο post. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μπορει καποιος να ανεβασει το raw aliminium θεμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μπορω καπως να απενεργοποιησω τον αισθητηρα φωτεινοτητας; Και κατι αλλο που ειχα ρωτησει και πριν αλλα δεν βρηκα τροπο πως να το κανω στα μυνηματα πως μπορω να αλλαξω μεταξυ 1ης και 2ης γλωσσας; Εχει μια επιλογη που εχω βαλει 1η γλωσσα Ελληνικα και 2η Αγγλικα το θεμα ειναι πως αλλαζουν οταν γραφω μυνημα η κατι αλλο; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Μπορω καπως να απενεργοποιησω τον αισθητηρα φωτεινοτητας; Και κατι αλλο που ειχα ρωτησει και πριν αλλα δεν βρηκα τροπο πως να το κανω στα μυνηματα πως μπορω να αλλαξω μεταξυ 1ης και 2ης γλωσσας; Εχει μια επιλογη που εχω βαλει 1η γλωσσα Ελληνικα και 2η Αγγλικα το θεμα ειναι πως αλλαζουν οταν γραφω μυνημα η κατι αλλο; Τον αισθητήρα απ όσο έψαξα δεν βρήκα επιλόγη να τον απενεργοποιήσω και μάλλον δεν υπάρχει. Στα μυνήματα τώρα δεν χρειάζετε να πατήσεις τίποτε για να αλλάξεις γλώσσα, στο πλήκτρο ΑΒΓ υπάρχει και το ABC διαδοχικά περνάει απο τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Υπάρχει όμως και η επιλογή εισαγωγής πατώντας το * όπου μπορείς να επιλέξεις τη γλώσσα γραφής. Μηπως ξέρει κάποιος γιατι όταν απενεργοποιώ το κινητό μου βγάζει μια οθόνη που αναγράφει self service και μετά σβήνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδια οταν βγαζω μια φωτο και θελω να κανω zoom στην φωτο πως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το πήρε ένα φιλαράκι , και κάπως το έβαλε στην εξοικονόμηση ενέργειας (αυτο με το φεγγαράκι , στην ένδειξη μπαταρίας) πώς βγάζουμε την εξοικονόμηση ; έψαξα παντου, τίποτα δεν βρήκα . Βοηθείστε βήμα βημα που να πάω στο μενού! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts