Jump to content

valantis17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by valantis17

  1. Καλησπέρα στο forum. Φίλε George, έχεις ακούσει και κάποιον άλλον να το έχει κάνει αυτό; Επειδή ετοιμάζομαι να βγάλω την κάρτα, έστειλα κιόλας σήμερα στο messenger του What's Up αλλά ο τύπος μου έκανε copy paste τη προσφορά.. του λέω ναι τα ξέρω αυτά πες μου αν ισχύει ότι μπορώ να πάρω τα φοιτητικά πακέτα και μου ξαναπετάει : Η προσφορά είναι όπως γράφτηκε παραπάνω.. Τι ισχύει τελικά; Επίσης μόλις πάρω τη κάρτα, ποιος είναι τελικά ο πιο αναίμακτος τρόπος να τη δηλώσω; χωρίς να περιμένω μια αιωνίότητα;
  2. Χρόνια σας πολλά, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος!
  3. Παιδιά να σας πω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε. Έκανα τον Αύγουστο Καρτοσυμβόλαιο με ΔΧΟ 25 με έκπτωση αντί επιδότησης. Την αίτηση την έκανα μέσω τηλεφώνου με μία κυρία από μια εταιρία στη Θεσσαλονίκη που με είχε πάρει τηλέφωνο. Τέλος πάντων η μεταφορά από Whats Up έγινε 14/8 , ο πρώτος λογαριασμός εκδόθηκε 1/9. Προσέξτε όμως έχει γίνει ένα μπέρδεμα με τις Courier επειδή τη μία ήμουν σε μία πόλη και την άλλη κάπου αλλού και η courier με έγραφε και δεν έχω υπογράψει ακόμα συμβόλαιο!!!. Δεν είμαι ευχαριστημένος και θέλω να διακόψω ξέρει κανείς τι θα πληρώσω και αν πρέπει να υπογράψω τα συμβόλαια;
  4. Είχα ένα θέμα αυτές τις μέρες με την εταιρεία αυτή και είμαι να το παραθέσω εδώ για να μου πείτε και εσείς την άποψη σας και να μην νομίζω ότι είμαι μάλλον εγώ κομπλεξικός. Λοιπόν, Περασμένο Σάββατο τηλεφωνώ στην εταιρία και της δίνω αίτημα για φραγή διεθνών κλήσεων στην γραμμή μου γιατί έχω παρατηρήσει ότι κάνουν πολλά άτομα εδώ στη δουλειά τηλεφωνήματα έξω και ο λογαριασμός ανεβαίνει!. Μιλάμε με τον υπάλληλο και μου λέει εντάξει όλα καλά η φραγή θα μπει το Αργότερο μέχρι την Τρίτη το πρωί και θα σας καλέσουμε να σας το επιβεβαιώσουμε ! Καλώς όλα μέχρι εδώ. Σήμερα λοιπόν περίμενω εγώ τηλέφωνο , περιμένω τίποτα . Μεσημέρι τώρα κάνω εγώ δοκιμή και παίρνω εξωτερικό και παρατηρώ ότι παίρνει κανονικά. Μες στα νεύρα λοιπόν εγώ παίρνω τηλέφωνο μιλάω με μια κοπελίτσα και μου αραδιάζει το εξής κουφό: ότι λόγω κάποιον τεχνικών προβλημάτων που έχει η εταιρεία αυτό τον καιρό δεν μπορεί να κάνει τη φραγή!!!!! Της λέω ότι ο υπάλληλος το Σάββατο μου είπε όλα εντάξει τι είναι αυτό τώρα ;;; Επικρατεί μια σιγή και δεν μου απαντάει. Το παρακάμπτω αυτό και τη ρωτάω πότε δηλαδή υπολογίζεται λοιπόν να μπορείτε να μου κάνετε τη φραγή;; Και μου απαντάει απλά : Δεν ξέρουμε!!!! Τα παίρνω και εγώ λοιπόν και της λέω ότι λυπάμαι για την ασυννενόηση τους αλλά εγώ δεν ξέρω τι θα κάνουνε , θέλω φραγή οπωσδήποτε δεν με νοιάζει πως θα το κάνουν εξάλλου είναι μέσα στην προσφερόμενες υπηρεσίες τους και για τις υπηρεσίες τις την χρυσοπληρώνω μάλιστα. Ε να μην σας τα πολυλογώ στο τέλος της είπα αποσύνδεστε με από το δίκτυο σας και γυρίστε με πάλι στον ΟΤΕ, Το έκανε το σταμάτημα και χωρίς δεύτερη κουβέντα και άντε γεια!! Πείτε μου ρε παδιά και εσείς τη γνώμη σας. Ήμουν παράλογος που ξεσηκώθηκα ??? Και τι στο καλό έχει μια εταιρεία και δεν μπορεί να βάλει η ίδια φραγή σε γραμμή της ιδιοκτησίας της και τι είναι αυτή η βλάβη που δεν ξέρουν κάν πότε θα φτιαχτεί???:blink:
  5. Όχι το λογισμικό είναι ακόμα το ίδιο. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει::
  6. Γεια. προσπαθω εδώ και καιρό να κάνω update το nokia 6700 slide που εχω αλλα ενω ξεκινάει κανονικα η διαδικασία και προχωράει την ώρα που αποσυνδέει το κινητό το ίδιο το πρόγραμμα μετά μου λέει το ίδιο πάλι το πρόγραμμα ότι έχασε τη σύνδεση. Ακολουθώ οδηγίες που λεει και πάλι τα ίδια.Χρησιμοποιώ to software updater του Ovi Suite και το έχω δοκιμάσει και σε Xp και σε Vista. Μπορει να μου πει κανείς τι γίνεται???? πως θα το φτιάξω?
  7. Το κάνω αλλά ενώ εμφανίζει ότι γράφει με κεφαλαία όλα βγάζει μικρά. Δεν ξέρω τι παίζει τλωρα εκεί
  8. Το πήρα και εγώ παιδιά το κινητό.Τέλκειο απο όλες τις απόψεις.. αλλά όταν γράφω μήνυμα με τ9 όλα είναι μικρά ενώ εγώ τα θέλω κεφαλαία? τι γίνεται εκεί? ελπίζω στην καινουρια εκδοση λογισμικου να μην υπάρχει αυτο.
  9. Φιλε με τίποτα δεν ειναι 12μηνη η δεσμευση εχω φυγει με φορητότητα απο συμβολαιο WIND στο οποίο έκατσα 5 -6 μηνες νομίζω. Πλήρωσα βέβαια ενα πόσο απο την επιδότηση
  10. Απο voda δεν έχω εμπειρία έχω μόνο απο κοτε και γουιντ. Ψηφίζω κοτε γιατί τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί πολύ. γουιντ δεν ήμουν ευχαριστιμένος καθώς είχα συμβόλαιο κιολας και για ένα θέμα που είχε να κάνει με μια <<κλεψια>> που μου έιχε κάνει κάποιος μέσω wind sharing έκανα κατι μηνες να λύσουν την υπόθεση
  11. ρε παιδιά σήμερα πήγα να κάνω φορητότητα απο wind σε cosmote στο c210 και δεν ξέρουν τίποτα τέτοιο για εξτρα επιδότηση. μετά που το έκανα λοιπόν πήρα 13838 και ούτε αυτοί ήξεραν τι να κάνω???? τι γίνεται???
  12. αυτην την εικόνα που έχεις με τις επιδοτήσεις προγραμμάτων που τις βρήκες??? θα ήθελα αν μπορούσε να μου πείς γιατι δεν μπορώ να τη δω σε πιο μεγάλη. ισχύνουν ακόμα?
  13. πάντως στην κρήτη(νομος λασιθίου που κινούμε εγώ) η βόντα έρχεται τελευταία σε κάλυψη. πρώτη έρχεται η κοσμοτε και μέτρια η wind. όσο είχαμε τη εναλλαγή βοντα-wind ήταν καλά κανείς δεν ξέμενε αλλά τώρα πάλι τα ίδια. κανεις απο κρήτη να μας πεί και αυτός???
  14. πάντως παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφέρει κανένας ξανα αυτό αλλά έχω βρει κολπο όταν το 1314 πατας το 3 για να βάλεις κάρτα και δεν σου λεέι τίποτα και αναγκάζεσε( τουλαχιστον έτσι έκανα εγώ) να πατας όλη τη καρτα και μετά να σου λεέι ότι ο κωδικός δεν είναι έγκυροσ. λοιπον ακουστε όταν δεν απαντάει και δεν σου λέει να βάλεις τον κωδικό πατάς απλά τη δίεση (#) και σου λέει αμέσωσ να ξαναβάλεις το κωδικό μετά βάζεις τη καρτά και έτσι γίνεται η διαδικασία τσακ μπάμ χωρίς να πέρνεις και να ξαναπέρνεις και να κάνεις διαδικασίες. ελπίζω να βοήθησα!!:)
  15. Σημερά βράδυ στην περιοχή Ιεράπετρας κρήτης. ξαφνικά εξαφανίστικε το σήμα 3G. μέχρι τώρα δεν εχει επανέλθει.Ίσως να φταίει ο δυνατός αέρας που έχουμε απόψε. Και απορώ τώρα τόσο μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία τηλεπικοινωνιών 8-9 μποφόρ κατταρεόυν το σήμα? δεν θέλω να φανώ κακός αλλά στις άλλες δύο εταιρείες δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο εδώ κάτω. ΣΗμ. το σήμα 3g της κοσμοτέ εδώ κάτω έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια και σταθερότητα αλλά παραμένει άχρηστο λόγω του προβλήματος με την υπερφόρτωση.
  16. ένα ΕΛΕΟΣ θέλω να πω για αυτούς εκεί μέσα στην κοσμοτε που το μόνο που κάνουν είναι να ξύνουν κάτι που είναι χρήσιμο για τη γονιμοποίηση(δεν μπορώ να πω και ξεκάθαρα):X. Ε΅χθες το απογευμα έβαλα κάρτα κατα της 7 το απογευμα και όπως ξέρετε έρχεται το απαντητικό μύνημα με τα δωρο sms και το υπόλοιπο. όμως αυτό το μύνημα δεν ερχόταν. τέλος πάντων δεν έδωσα σημασία. το βράδυ την ώρα που κοιμόμουν με ξύπνησε το κινητό 2:46 τα ξημερώματα!!!!:mad:. όπως ήταν φυσικό φοβήθηκα και ανοίγοντας το μυνημα ήταν της κοσμοτέ:mad::mad::mad: πέταξα το κινητό κάτω και ξαναγήρησα λέγοντασ βρισιές που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ πέρα!! τι πρέπει να πάρω να τους πω τώρα μου λέτε??? φτάνει που δεν έχω τηλέφωνω την ώρα που το χρειάζομαι αλλα όχι και να με ξυπνάει με στην νύχτ δηλαδή το ξέρω ότι είναι αυτόματο αλλα να έρχεται στην ώρα του το μύνημα.
  17. εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω. όλοι αυτοί οι έξυπνοι που πάνε και ξυλόνουν τις κεραίες και καλά για να αποφύγουν την ακτινοβολία (που στην ουσία το αντίθετο καταφέρνουν) τι κάνουν με τα κινητά τους? παίρνουν την εταιρεία και κάνουν παράπονα ??????. φαντάζστε να γίνεται αυτό?
  18. Ναι αλλά θα πάψει να γίνεται αυτο που έγραψα για τα καταστήματα. Θα φανεί πιά τι προτιμούν οι πελάτες
  19. Βασκά το μέτρο αυτό εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχει όμως ένα μικρο (βασικα μεγάλο) πρόβλημα με τους εφήβους αλλά εκεί τους καλύβουν οι γονείς τέρμα πια τα νούμερα που σου κάνουν πλάκες και σε απειλούν. Μακάρι να καταργούσαν και την απόκρυψη. που ειναι εντελώς σπαστικιά. Και αν θες να κάνεις πλακίτσα ξανά στα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ!!! εγώ είμαι 17 και μόλις απέκτησα ΑΦΜ και έχω και ταυτότητα. αλλά δεν ξέρω αν βρούν πάτημα στο ότι δεν είμαι 18. Πως μπορώ να το μάθω αυτό? Α και κάτι τελευταίο. τώρα είναι που θα μάθουμε πια είναι η πιο ισχυρή εταιρεία με τους πιο πολλούς πελάτες. και όχι να πηγαίνω σε ένα κατάστημα και να βλέπω την υπάλληλο να έχει ένα πάκο πακέτα να βάζει στη συσκευή να κάνει κλήση σε ένα άλλο και καρφί στον σκουπιδοντενεκε!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
  20. Ορίστε?????? έλα και μια βόλτα απο νομό λασιθιού και συγκεκριμμένα στη θρυπτή που ειναι στο βουνό. φωνάζεις κοσμοτε και δεν παίρνεις καμία απάντηση.
  21. Παιδιά και εμένα έχει κάτι μέρες να κάνει νερά λειτουργεί κανονικά εδσώ κρήτη. Τι έγινε το εφτιαξαν??? τι να κάνω να προχωρήσω τη φορητότη ή να την αφήσω?
  22. Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... και εδώ ακριβώς το ίδιο.... είχα πάει προχθές να δω τι γίνεται με την φορητότητα μου και ετυχε να δουλέυει εκείνη την ώρα μια που την ψιλογνωρίζω και της είχε ερθει μια που μιλούσε αγλλικά και δεν καταλάβαινε τίποτα το ίδιο και το αφεντικό μην στα πολυλογώ έκατσα μία ώρα μέχρι να κανει η ξενη το καρτοκινητό της σύνδεση τη βοηθησα να επιλέξει πρόγραμμα εξυγοντας όλεσ τις προσφορές των προγραμμάτων να δώσει στοιχεία και λοιπά όσπου να υπογράψει.Ασ μην μηλίσουμε για την ώρα που πήρε η άλλh για να κάνει μια σύνδεση έλεος!!!!!! οι μόνοι που εχω δει και δεν παίζονται σε θέμα εξυπηρέτησης ειναι τα παιδιά που εχουμε εδω στη vodafone.
  23. Εμένα μου λες πάω και βγάζω την κάρτα(του γουατσ απ μου) στο ιδιοκτήτη(του καταστήματος της γοιυντ) και μου λεέι και εσυ δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή???σήμερα μου ήρθαν 17 μεχρι τώρα να κάνουν φορητότητα απο κοσμοτε!!!:lol: και είμαστε μια πόλη περίπου 15 χιλιάδων κατοίκων!! φαντάσου τι θα γίνεται στισ αλλες εταιρίες σε ποιο μεγάλεσ πόλεις!!!
  24. Εγω ειμαι απο κρητη και εδω η κατασταση ειναι απελπιστικη για εμενα που εχω whats up. οι γονεισ μου παλι που εχουν συμβολαιο δεν αντιμετωπίζουν τίποτα???? τι ειναι αυτο???? λυπάμε που θα χάσω την προσφορά με το 1 για όλο το 2009 αλλά πρέπει να βρώ την υγειά μου!!! αυριο καρφί wind για φορητότητα και φθηνές χρεώσεις οι φίλοι να πάνε να κουρεφτούν η υπομονή μου δεν βαστάει
×
×
  • Create New...