noisex Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Αυτό το έχετε δει;; Πως να συνδέσετε το sinaxis gamepad του PS3 και να παίξετε με αυτό. http://tomasz.sterna.tv/2010/02/play-games-on-nokia-n900-with-ps3-sixaxis-controller/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Μάλλον εσύ την έχεις κάνει. Ξαναδοκίμασε να κάνεις όλη τη διαδικασία απ την αρχή. και σε μενα το ιδιο κανει . . κ στο 3 επιπεδο δε μπορω να μπω με πεταει εξω :confused: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 ρε παιδια εχει κανεις καταφερει να περασει το level 2-7 .τι πρεπει να κανεις ? εχει μονο ενα πουλι και αφου το χτυπησεις σου βγαζει fail .εχω διαβασει οτι εχει και αλλα κρυμμένα, αλλα που ειναι? Δεν μπορω να το βρω παρολο που εχω δοκιμασει οτι λετε και τα παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ψηλά!! Σχεδόν 80° ως προς τον ορίζοντα και μετά την εκτόξευση κάνε ταπ στην οθόνη για να γκαζώσει το παλιόπουλο :lol: Δεν μπορω να το βρω παρολο που εχω δοκιμασει οτι λετε και τα παντα... δοκιμασε ψηλα οπως λεει και ο φιλος.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 δοκιμασε ψηλα οπως λεει και ο φιλος.. Ψηλά χαμηλά το ίδιο είναι. Απλά πάτα πάνω στο πουλί ενώ είναι στον αέρα. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Thanks guys!! Τελικα θελει οντως ψηλα γιατι ειναι εξω απο την οθονη το αλλο πουλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Πιάσε ένα ακόμα κολπάκι που μπορεί να μην έχεις προσέξει..... Όπως κρατάς το κινητό σε landscape mode, με το παιχνίδι σε κάποιο επίπεδο, κάνε κίνηση του δάκτυλού σου από κάτω προς τα πάνω..... Αυτομάτως θα γίνει zoom out και θα έχεις καλύτερη εποπτεία του χώρου ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ναι αυτο το ειχα δει αλλα ακομη και ετσι δεν φαινοταν το πουλι αυτο στην οθονη! Και εχει και το bug που εχουν αναφερει πιο πριν τα παιδια...οτι εχει τα ιδια levels και στο 3 οταν πας να μπεις σε πεταει εξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 επιτελους νεα επιπεδα για το angry birds στο ovi store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 έχει βρει κανείς κάποιο απο τα παιχνίδια που παίζονται με wii remote? # Duke Nukem 3D # doom 1 + 2 # quake 1 # quake 3 # openarena επίσης έχει εγκαστήσει κανείς το wii remote? βρήκα κάτι οδηγίες εδώ αλλα δεν έβαλα ακόμα την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ένα απλό Python script το οποίο δείχνει ένα όπλο και κάθε φορά που κάνουμε μία κίνηση πυροβολεί. Το κατεβάζουμε από εδώ το αποσυμπιέζουμε, κάνουμε τα αρχεία extract σε ένα φάκελο πχ gun και τον βάζουμε στα .documents στο n900. Μπαίνουμε στο xterm και γράφουμε: cd MyDocs/.documents/gun και [enter] & στη συνέχεια python n900mm.py και [enter] Αν μας βγάλει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το να κάνουμε import το pygame κάνουμε τα εξής στο xterm(ενώ είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet): 1. Παίρνουμε δικαιώματα root με την εντολή sudo gainroot και [enter] 2. Γράφουμε apt-get install python-pygame και [enter] 3. Κάποια στιγμή θα μας ζητήσει να επιλέξουμε Υ/n (Yes or No), γράφουμε Y πατάμε [enter], περιμένουμε να τελειώσει η εγκατάσταση, επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία και το script τώρα τρέχει. Σημείωση: Αν το έχετε στο αθόρυβο δεν θα ακούγεται ο ήχος. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Video: BurgerFace: Nokia N900 game that uses the front facing video camera for controls [ame=http://www.youtube.com/watch?v=A-Wh4NuRfeU&feature=player_embedded]YouTube- Face Detection And Tracking On The Nokia N900[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 μπορει το νεο level pack για το angry birds , να κατεβηκε απο το ovi store , αλλα ανεβηκε στο γνωστο μαγαζακι .Αρα οσοι δεν προλαβατε να το αγορασεται , τωρα θα το εχετε δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) Angry Birds level pack 1. Όσοι το βάλετε θα γίνει reset σε όσα επίπεδα περάσατε ως τώρα και πρέπει να τα ξαναπεράσετε από την αρχή. --------------------------------------- Τα επισυναπτόμενα αρχεία αφαιρέθηκαν λόγο του ότι είναι για εμπορική διάθεση και όχι για δωρεάν διανομή. Θα σας παρακαλούσαμε να μην προβαίνετε σε ανάρτηση παράνομου λογισμικού. --------------------------------------- Edited March 2, 2010 by stendor Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Angry Birds level pack 1. Όσοι το βάλετε θα γίνει reset σε όσα επίπεδα περάσατε ως τώρα και πρέπει να τα ξαναπεράσετε από την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ξεκλείδωτο το 2ο και 3ο επίπεδο και θα παίζουν κανονικά; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ξεκλείδωτο το 2ο και 3ο επίπεδο και θα παίζουν κανονικά; Λογικά ναι. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Λογικά ναι. εμενα παντως με αυτο που εβαλε ο φιλος ο anapospastos μου παιζει κανονικα το 3ο level και δεν μου το εκανε reset για να τα ξαναπαιξω απο την αρχη το 1ο και το 2ο level που τα ειχα περασει! Thank's anapospastos!! Εισαι κορυφη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 εμενα παντως με αυτο που εβαλε ο φιλος ο anapospastos μου παιζει κανονικα το 3ο level και δεν μου το εκανε reset για να τα ξαναπαιξω απο την αρχη το 1ο και το 2ο level που τα ειχα περασει! Thank's anapospastos!! Εισαι κορυφη! :) Τίποτα ρε συ. Εμένα μου τα έκανε γι αυτό το ανέφερα. Καλά το BurgerFace τα σπάει:p:p Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Ενα πολυ ενδιαφερων παιχνιδι tuxracer ειναι ακομα στα extra -devel αλλα ειναι αρκετα σταθερο και το βασικοτερο ειναι optified Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ενα πολυ ωραιο flash game http://www.youtube.com/watch?v=aDoAYdi2cfI μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω http://rapidshare.com/files/364585583/25718_Xiaoxiao_4.swf τρεχει πολυ καλα ειτε με τον kmplayer (προτιμοτερο κατα την γνωμη μου ) ειτε με τον default browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Ενα πολυ ενδιαφερων παιχνιδι tuxracer ειναι ακομα στα extra -devel αλλα ειναι αρκετα σταθερο και το βασικοτερο ειναι optified εγω το έβαλα χθες και με το πρωτο ψάρι που πιάνω κλείνει το παιχνίδι και με πετάει έξω. ενα πολυ ωραιο flash game http://www.youtube.com/watch?v=aDoAYdi2cfI μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω http://rapidshare.com/files/364585583/25718_Xiaoxiao_4.swf τρεχει πολυ καλα ειτε με τον kmplayer (προτιμοτερο κατα την γνωμη μου ) ειτε με τον default browser μα δεν ειναι παχνίδι αυτό. ειναι playable επεισόδιο της σειράς xiaoxiao movie. απλα το 4ο και ενα αλλο εχουνε 2 λεπτά για να λαβεις μερος στο επεισόδιο. αν δεν κανω λάθος ειναι 7 επεισόδια. Τα πρωτα 2 εχουνε πολύ γέλιο Edited March 17, 2010 by stendor Συνεχομενα μηνυματα, χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εγω το έβαλα χθες και με το πρωτο ψάρι που πιάνω κλείνει το παιχνίδι και με πετάει έξω. σε εμενα; παιζουν κανονικα ολα τα επιπεδα μα δεν ειναι παχνίδι αυτό. ειναι playable επεισόδιο της σειράς xiaoxiao movie. απλα το 4ο και ενα αλλο εχουνε 2 λεπτά για να λαβεις μερος στο επεισόδιο. αν δεν κανω λάθος ειναι 7 επεισόδια. Τα πρωτα 2 εχουνε πολύ γέλιο Και τι ειναι τοτε? αφου παιζεις ,εχει high score και σκοτωνεις μαυρα ανθρωπακια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 σε εμενα; παιζουν κανονικα ολα τα επιπεδα Και τι ειναι τοτε? αφου παιζεις ,εχει high score και σκοτωνεις μαυρα ανθρωπακια:lol: ε, καλα, ριχνεις 5 σφαίρες και τελειώνει σε μερικά δευτερόλεπτα. εγω δεν το θεωρώ παιχνίδι. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ε, καλα, ριχνεις 5 σφαίρες και τελειώνει σε μερικά δευτερόλεπτα. εγω δεν το θεωρώ παιχνίδι. :ninja: εγω παλι επαιζα κανενα 3 λεπτο μεχρι να χασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εγω παλι επαιζα κανενα 3 λεπτο μεχρι να χασω έχασες κι όλας; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts