anapospastos Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Block Drop http://www.juusokosonen.com/games/blockdrop.png Tetris για το Ν900 μας. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από εδώ. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Block Drop http://www.juusokosonen.com/games/blockdrop.png Tetris για το Ν900 μας. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από εδώ. πως το ανοιγεις αυτο το αρχειο? δεν το ανοιγει με το app manager! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Crystal Mountain for N900 από το Ovi Store http://store.ovi.com/content/71463?clickSource=browse&contentArea=games Edited November 30, 2010 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Crystal Mountain for N900 από το Ovi Store http://store.ovi.com/content/71463?clickSource=browse&contentArea=games Μόνο γελοίο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το παιχνίδι με τα υποτιθέμενα 3d γραφικά του. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μόνο γελοίο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το παιχνίδι με τα υποτιθέμενα 3d γραφικά του. Και μένα έτσι μου φαίνεται, απλά το ανάφερα εδώ ότι υπάρχει.... Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Και μένα έτσι μου φαίνεται, απλά το ανάφερα εδώ ότι υπάρχει.... Ναι ρε συ δεν είπα για σένα τίποτα. Προτιμώ να κάψω 6 ευρώ και 15 cents παρά να τα δώσω γι αυτό. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μόλις εμφανίστηκε update για το angry birds με το οποίο πηγαίνουμε από την έκδοση 1.3.4 στην 1.4.2:) Περιέχει αλλαγές στο gui και προετοιμάζει το έδαφος για level pack 4, το οποίο βέβαια ακόμη δεν εμφανίστηκε στο ovi store. via Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Μόλις εμφανίστηκε update για το angry birds με το οποίο πηγαίνουμε από την έκδοση 1.3.4 στην 1.4.2:) Περιέχει αλλαγές στο gui και προετοιμάζει το έδαφος για level pack 4, το οποίο βέβαια ακόμη δεν εμφανίστηκε στο ovi store. via Εμένα γιατί δεν μου βγάζει update*;Επίσης στο android υπάρχει και μια εορταστική έκδοση,σε εμας θα βγει αυτή η έκδοση; *Τελικά κατέβασα κάτι από ovi store και μου έβγαλε το update... Edited December 16, 2010 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Στο angry birds για να μαζεψώ και άλλα χρυσά αυγά,πρέπει να μαζέψω παραπάνω αστεράκια στις πίστες??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Με το level pack 4 να βρίσκεται στο ovi store πλέον έχουμε 195 συνολικά διαθέσιμα επίπεδα για το angry birds! Στο angry birds για να μαζεψώ και άλλα χρυσά αυγά,πρέπει να μαζέψω παραπάνω αστεράκια στις πίστες??? Είναι κρυμμένα νομίζω σε κάποιες πίστες. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Yπαρχει καπου καποια λιστα με PSX παιχνιδια που παιζουν σωστα στον emulator? edit: PSX4M ή PSX4ALL? Ποιο προτεινετε? Edited December 23, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Yπαρχει καπου καποια λιστα με PSX παιχνιδια που παιζουν σωστα στον emulator? edit: PSX4M ή PSX4ALL? Ποιο προτεινετε? φιλε ειναι αναλογα με τν emulator !!Πχ ο psx4m παιζει το 70% τν παιχνιδιων εκτος απο μερικα (ΚΟΝΑΜΙ) και κατι αλα που ειναι αρκετα βαρια !! Ενω ο psx4all παιζει ενα 80-85% τν παιχνιδιων !! Ο psx4m ειναι καθαρα πιο καλος emulator λογο της ταχυτητας του που ειναι απλα κορυφαια :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Σε ευχαριστω πολυ..! προς το παρόν εβαλα τον 4M. Aλλα θα βαλω και τον αλλο ωστα να δω τι παιζει. (Αν και αν δεν κανω Overclocking καλυτερα ας μην επιχειρησω να παιξω...σωστα?) Edited December 23, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Σε ευχαριστω πολυ..! προς το παρόν εβαλα τον 4M. Aλλα θα βαλω και τον αλλο ωστα να δω τι παιζει. (Αν και αν δεν κανω Overclocking καλυτερα ας μην επιχειρησω να παιξω...σωστα?) Ναι ετσι ειναι αν δεν το κανεις Overclock δεν θα μπορεσεις να παιξεις κανενα παιχνιδι σωστα γι'αυτο βαλε το(kernel for power users και το cpufreqUI) με αυτο το τροπο δεν θα χρειαστει να κανεις Overclock απλα θα ανεβαζεις οποτε θες εσυ τα ΜΗΖ για να παιξεις ενα ps game !!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Angry Birds όπως τα έχω πάει μέχρι τώρα και συνεχίζω :O :O Poached Eggs : 146/189 Mighty Hoax : 100/126 Danger Above : 98/135 The Big Setup : 112/135 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Angry Birds όπως τα έχω πάει μέχρι τώρα και συνεχίζω :O :O Poached Eggs : 146/189 Mighty Hoax : 100/126 Danger Above : 98/135 The Big Setup : 112/135 Τα δικά μου :p Poached Eggs : 189/189 Mighty Hoax : 119/126 Danger Above : 72/135 The Big Setup : δεν το έχω αν το εχει κάποιος και μπορεί να μου πει που μπορώ να το βρώ εκτός ovi... Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Πρόσφατα εγκατέστησα το PokerTH και βλέπω ότι υπάρχει επιλογή για να παίξεις online με άλλους παίκτες, το έχει δοκιμάσει κανείς? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Πρόσφατα εγκατέστησα το PokerTH και βλέπω ότι υπάρχει επιλογή για να παίξεις online με άλλους παίκτες, το έχει δοκιμάσει κανείς? :) ναι εγώ. ειναι πολύ καλό! :) Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanpanos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 εμενα μου κολαει οταν παω να μπω online game... παει μεχρι το 80% κ κολαει εκει τι να κανω ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Λόγο περιορισμένου χρόνου δεν το δοκίμασα και δεν έψαξα καθόλου πως μπορεί να συνδεθεί. Μπορεί κάποιος να πει τις ρυθμίσεις? :O Εάν μαζευτούμε αρκετοί και σας βολεύει το κανονίζουμε για να δούμε ποιος θα πάρει το maemoμπρασελέ :D :lol: :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanpanos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 μεσα ειμαι αρκει να βρουμε της ρυθμισεις...κ να μπορουμε να μπενουμε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα ενα πολυ ωραιο παιχνιδι ειναι και το tangram:) http://p.d.ovi.com/p/g/store/2116564/primary_screenshot-192x192.png?q=O87OApdDdBhsZzY9FVer24KvisI6FmCh&c=ovi_store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Προσπαθείτε να βγάλετε όλες τις πίστες του angry birds με την υψηλότερη βαθμολογία και να πάρετε τα τρία πολυπόθητα αστέρια, υπάρχει λύση! Το ανακάλυψα πριν από μερικές ημέρες που έκανα format στο Ν900 και χρειάστηκε να κρατήσω τα scores για να μη παίζω το παιχνίδι από την αρχή! Δεν γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί και αλλού για αυτό δεν γράφω κάποιο όνομα. Τέλος πάντων, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω :O Ας υποθέσουμε ότι η πίστα που θέλουμε να "περάσουμε" έχει score 12345 Ανοίγουμε το τερματικό και συνδεόμαστε ως root. Δίνουμε vi /var/opt/rovio/angrybirds/highscores.lua για να ανοίξουμε το αρχείο που αποθηκεύονται τα scores. Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε τον επεξεργαστή κειμένου vi που είναι προ εγκατεστημένος στη συσκευή. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον σας βολεύει! Πληκτρολογούμε /12345 (όπου 12345 βάζουμε το δικό μας score) και Enter για να πάμε κατευθείαν στο score της πίστας που θέλουμε. Αλλάζουμε το score και αποθηκεύουμε τις αλλαγές. Τα βήματα είναι ίδια με αυτά που γράφουμε για τον vim (o vim είναι η εξέλιξη του vi) στο Επεξεργασία Αρχείων Κειμένου (text editors). Edited January 28, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κλεψιμο!:p Εγω παντως τις εχω βγαλει ολες με 3 αστερια και εχω παρει και τα 17 αβγα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κλεψιμο!:p Εγω παντως τις εχω βγαλει ολες με 3 αστερια και εχω παρει και τα 17 αβγα:D Θέλει πολύ κάψιμο αυτό έτσι; :rolleyes: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts