nasos79 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Νασο εψαξες στο google με τον ορο HTC HD 2 sample photos? Καπως ετσι τις ειχα βρει στην αναζητηση κι αν δεν κανω λαθος ηταν απο τους xda. :) Δες εδω: http://mobile512.wordpress.com/2010/02/01/htc-hd2-official-albums-samples-set-by-gio512/ Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Είσαι καλήηηηηηηη εσύ!!! ;) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Είσαι καλήηηηηηηη εσύ!!! ;) Στο χρωσταγα! ;) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή των mp3 αλλά και στην εμφάνιση των φωτογραφιών σε wm. Μαζί με τα αρχεία έχει ένα σωρό άχρηστα πράγματα , από ήχους αλλά και εικόνες. Ξέρω πως οφείλετε κυριως στο Android αλλά βλέπω και εικόνες από το primo π.χ. που δεν έχει καμμία σχέση και φυσικά δεν έβλεπα πριν.Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό; sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή των mp3 αλλά και στην εμφάνιση των φωτογραφιών σε wm. Μαζί με τα αρχεία έχει ένα σωρό άχρηστα πράγματα , από ήχους αλλά και εικόνες. Ξέρω πως οφείλετε κυριως στο Android αλλά βλέπω και εικόνες από το primo π.χ. που δεν έχει καμμία σχέση και φυσικά δεν έβλεπα πριν.Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό; sent from my HD2 using Tapatalkπηγαινε στο tab φωτογραφιες και βιντεο.πατησε κατω αριστερα αλμπουμ".σου δειχνει ολες τις φωτογραφιες απο ολους τους φακελους που εχεις στην συσκευη σου.πατησε κατω αριστερα παλι αλμπουν και διαλεξε τον φακελλο που εχεις μεσα τις φωτο που θελεις να βλεπεις,π.χ. 100media.και τελος πηγαινε κατω δεξια menu,και πατησε"ορισμος ως αγαπημενο".τωρα θα βλεπεις μονο τα περιεχομενα αυτου του φακελλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παρακαλω μπορει καποιος να μου στειλει στο eirhnh_kan@hotmail.com το cab που εφτιαχνε τη χειμερινη ωρα; Ευχαριστω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Παρακαλω μπορει καποιος να μου στειλει στο eirhnh_kan@hotmail.com το cab που εφτιαχνε τη χειμερινη ωρα; Ευχαριστω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :pθα στο στειλω το βραδυ που θα ειμαι αθηνα γιατι δεν το εχω μαζι μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) καλησπερα. οποιος γνωρίζει ας απαντησει άμμεσα. είμαι σε καφε με χαλια σημα και χωρις πολυ χρόνο. το πολυαγαπημενο htc κολλησε στην λευκη οθονη με ταπρασινα γραμματα λεει HTC και κατω αριστερα με κοκκινα γραμματα R 2.15.50.14 G 15.42.50. 14 11U D 3.14.04666 8G αυτα πριν κολλησει εκει το φορτιζα στο αυτοκινητο με φορτιστη ΝΟΚΙΑ και λειτουργουσε το I GO το οποιο κολλησε δυο φορες και με αναγκαζε να βγαζω τη μπαταρια για να συνελθει αλλα μετα την δευτερη φορα εμεινε σε αυτη την οθονη εχω αφαιρεσει την μπαταρια ,sim & microsd περιμενα καποιες ωρες αλλα τα ιδια. Αν η μονη λυση ειναι το boot loader τοτε παρακαλω θυμηστε μου πως να μπω ευχαριστω και περιμενω εναγωνίως Αν η μονη λυση ειναι το boot loader τοτε παρακαλω θυμηστε μου πως να μπω ευχαριστω και περιμενω εναγωνίως τελικα μπηκα με bootloader χρησιμοποιησα sprite back up(ήταν και χτεσινο:D) και όλα καλά το ερώτημα πια είναι γιατι μου κόλλησε. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2011 by athanaso77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 υποθετω επειδη το ειχες βαλει για πλοηγηση,αν το εβλεπε ο ηλιος ζεσταθηκε υπερβολικα και εφαγε αυτο το κολλημα.εγω το βαζω στο καθισμα του συνοδηγου για αυτο τον λογο,επειδη παντα μου κολλουσε οταν ειχε ζεστη και το εβαζα στο παρμπριζ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmoraki Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Καλησπέρα Παιδιά...Ειμαι καινουργια στο Forum... Εχω ένα χρόνο το HTC HD2 και σήμερα πηγαίνοντας να το ανοιξω, δεν ανοιγε και εβγαζε το παρακατω μνμ. Αδύνατη η εναρξη του HTC Sense...Παρακαλω αν καποιος ξέρει ας μου πει τι να κανω... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Καλησπέρα Παιδιά...Ειμαι καινουργια στο Forum... Εχω ένα χρόνο το HTC HD2 και σήμερα πηγαίνοντας να το ανοιξω, δεν ανοιγε και εβγαζε το παρακατω μνμ. Αδύνατη η εναρξη του HTC Sense...Παρακαλω αν καποιος ξέρει ας μου πει τι να κανω... Ευχαριστω Μάλλον πας για hard reset. Οδηγίες στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 θα στο στειλω το βραδυ που θα ειμαι αθηνα γιατι δεν το εχω μαζι μου Δημήτρη δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω άμεσα αν το έστειλες, και συγγνώμη που αργώ χαρακτηριστικά να σ' ευχαριστήσω. είχα ένα ατύχημα, κι από προχτες νοσηλεύομα. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον απ' τους μετατροπείς συναλλάγματος που κυκλοφορούν (βρήκα 2 στο google) ή τέλος πάντων αν έχετε να προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Με ενδιαφέρει να ανανεώνει κατ' επιλογή τις ισοτιμίες απ' το ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον απ' τους μετατροπείς συναλλάγματος που κυκλοφορούν (βρήκα 2 στο google) ή τέλος πάντων αν έχετε να προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Με ενδιαφέρει να ανανεώνει κατ' επιλογή τις ισοτιμίες απ' το ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ. http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-mss-converter-v1-02.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 usb host http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1224652 στο hd2 για τα wm 6.5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 usb host http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1224652 στο hd2 για τα wm 6.5 Να δω πότε θα σταματήσει να μας εντυπωσιάζει αυτή η ομάδα! Ακόμα ασχολούνται με τα WM! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Πως μπορώ ν' απενεργοποιήσω την εμφάνιση των πληκτρολογίων "Phone Keypad", "Compact QWERTY" και "Full QWERTY" από το αναδυόμενο μενού; http://img845.imageshack.us/img845/3606/screenshot335r.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Πως μπορώ ν' απενεργοποιήσω την εμφάνιση των πληκτρολογίων "Phone Keypad", "Compact QWERTY" και "Full QWERTY" από το αναδυόμενο μενού; Εκτός από την εμφάνιση, θέλεις να τα απενεργοποιήσεις τελείως σαν πληκτρολόγια; Σε ρωτάω γιατί αυτά πάνε μαζί. Γίνεται μέσω του SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Σ' ευχαριστώ! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) Έχω τον coreplayer 1.3.6 με την 1,66 rom (γνήσια Ελληνική) και όταν παίζει μουσική με το που σβήνει η οθόνη κάθε 5" κάνει διακοπές ενός δευτερολέπτου , ποια ρύθμιση να κοιτάξω βρε παιδιά ? Το play music in background είναι επιλεγμένο . Edited August 23, 2011 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έχω τον coreplayer 1.3.6 με την 1,66 rom (γνήσια Ελληνική) και όταν παίζει μουσική με το που σβήνει η οθόνη κάθε 5" κάνει διακοπές ενός δευτερολέπτου , ποια ρύθμιση να κοιτάξω βρε παιδιά ? Το play music in background είναι επιλεγμένο . Δεν θα έπρεπε να το κάνει ... Αν δεν βρεις λύση δεν δοκιμάζεις μια επανεγκατάσταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έχω τον coreplayer 1.3.6 με την 1,66 rom (γνήσια Ελληνική) και όταν παίζει μουσική με το που σβήνει η οθόνη κάθε 5" κάνει διακοπές ενός δευτερολέπτου , ποια ρύθμιση να κοιτάξω βρε παιδιά ? Το play music in background είναι επιλεγμένο . Εφοσον ειναι επιλεγμενο αυτο, δεν θα επρεπε να στο κανει αυτο φιλε μου. Επανεγκατασταση κανε οπως προτεινει κι ο elti. Δεν τον εχω δοκιμασει σε official, αλλα δε νομιζω να φταιει αυτη και να δημιουργει θεμα. :) Εκτος κι αν, δημιουργειται καμια διενεξη απο αλλο προγραμμα ή player. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έχω τον coreplayer 1.3.6 με την 1,66 rom (γνήσια Ελληνική) και όταν παίζει μουσική με το που σβήνει η οθόνη κάθε 5" κάνει διακοπές ενός δευτερολέπτου , ποια ρύθμιση να κοιτάξω βρε παιδιά ? Το play music in background είναι επιλεγμένο . Έχεις κάποιο lock screen (S2U2 ή κάτι αντίστοιχο) μήπως; Αν θυμάμαι καλά είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και νομίζω ότι έφταιγε το lock screen του CHT..... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 usb host http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1224652 στο hd2 για τα wm 6.5 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τυι ακριβώς κάνει το παραπάνω; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τυι ακριβώς κάνει το παραπάνω; Με αυτό μπορεί να πάρει σαν είσοδο μια εξωτερική USB συσκευή (με το ανάλογο καλώδιο). Μπορεί να είναι ένα usb stick, πληκτρολόγιο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 UPDATE Σε άλλο pc βλέπει κανονικά ο bootloader ότι είναι συνδεδεμένο σε USB. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φλασάρω τίποτα. Ούτε εργοστασιακή rom, ούτε την Energy rom που χρησιμοποιούσα, ούτε radio, ούτε να κάνω Task 29 (έχω και αυτό με το radio και χωρίς το radio) . Αν πάω να φλασάρω την εργοστασιακή φτάνει στο 2% και κάνει reboot το κινητό. Σε οτιδήποτε άλλο (Task 29 και cooked rom) μένει στο 0% όση ώρα και να το αφήσω. Καμιά συμβουλή; EDIT Εντελώς ξαφνικά το κινητό αποφάσισε να δεχτεί μέσω usb την εργοστασιακή rom (1.66) και μετά την αναβάθμιση μπούταρε κατευθείαν και λειτουργεί!!!!!!! Μετά πέρασα την rom και μέσω της κάρτας μνήμης ώστε να επανέλθει και το εργοστασιακό SPL και όλα πήγαν τέλεια!!! Το κινητό πλέον είναι εντελώς εργοστασιακό και μπορεί να πάει για service. Ενημέρωση: Το κινητό το έχω παραλάβει σχεδόν 2 εβδομάδες από το service. Επισκευάστηκε σε 5 εργάσιμες. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Εντυπωσιάστηκα (για τα δεδομένα των ελληνικών αντιπροσωπειών) όταν μου είπε η υπάλληλος ότι η εγγύηση ανανεώνεται για άλλα 2 χρόνια από την ημερομηνία επισκευής. Δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα: κάτι δεν βίδωσαν σωστά και το τζάμι της οθόνης στο κάτω δεξί μέρος δεν είμαι εφαρμοστό στο σώμα της συσκευής. Φαίνεται με το μάτι ελάχιστα σηκωμένο. Θα πρέπει και πάλι να πάει στο service να το φτιάξουν και νευριάζω απίστευτα με την ιδέα ότι θα μου πουν να μείνει πάλι 5 εργάσιμες... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts