Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι κι εγω υπεθεσα πως αν ηταν προβλημα της πλακετας θα ειχα συναφη προβληματα. Αλλα ως ασχετη θεωρησα σωστο να ρωτησω. Official οχι δεν περασα. Απο energy γυρισα σε omega elegancia οποτε και υπεθεσα οτι δεν ειναι θεμα rom. Αν δε μου παρουσιασει αλλο προβλημα σε service δεν προκειται να το στειλω, οποτε δεν τηλεφωνησα.

Εχω μια απορια ομως τωρα. Εφοσον επαψε να ισχυει η εγγυηση μου, και σε ενδεχομενη βλαβη, προτιθεμαι να πληρωσω, αναγκαστικα παντα! Με την ace hellas θα εχω προβλημα που η συσκευη μου ειναι branded στην T-mobile Γερμανιας; Τον πανικο που δημιουργουν αυτοι με το ποιες συσκευες θα αναλαβουν και ποιες οχι, δεν τον κανουν παντα, οταν ειναι στο πλαισιο της εγγυησης; Λογικα σκεπτομενη, θεωρω οτι δε θα εχω προβλημα. Αλλα οντως ετσι ειναι; Γνωριζει κανεις;

Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Υποτίθεται ότι τις branded συσκευές δεν τις αναλαμβάνουν καθόλου στο εδώ service ανεξάρτητα με το θέμα της εγγύησης. Η συσκευή έχει λογότυπα της T-Mobile; Επειδή τα πράγματα τα έχουν μπερδέψει και οι ίδιοι λίγο, επιμένω πως είναι καλό να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ξέρεις τι γίνεται. Μην τους πεις ότι είναι branded. Πες τους ότι είναι από Γερμανία και δώστους το ΙΜΕΙ να δεις αυτοί τι θα σου πουν.

Modpic.gif

Υποτίθεται ότι τις branded συσκευές δεν τις αναλαμβάνουν καθόλου στο εδώ service ανεξάρτητα με το θέμα της εγγύησης. Η συσκευή έχει λογότυπα της T-Mobile; Επειδή τα πράγματα τα έχουν μπερδέψει και οι ίδιοι λίγο, επιμένω πως είναι καλό να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ξέρεις τι γίνεται. Μην τους πεις ότι είναι branded. Πες τους ότι είναι από Γερμανία και δώστους το ΙΜΕΙ να δεις αυτοί τι θα σου πουν.

Οχι δεν εχει λογοτυπα πανω. Η HTC μου απαντησε σε mail της οτι ειναι branded αφου τους εδωσα imei και serial. Σε ευχαριστω Γιαννη θα το κανω τοτε και μονο απο περιεργεια. Να σαι καλα!

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερα. Ψαχνω ενα patch που μου ειπανε οτι ειναι για windows mobile οπως το htc hd 2 και δινει την δυνατοτητα να γραφεις ελληνικα με ενα εξωτερικο bluetooth keyboard οπως αυτο:Palm Wireless Bluetooth Folding QWERTY Keyboard 3245WW γιατι ενω με ipad 2 πχ το κανει αλλα με το htc hd 2 δεν γραφει ουτε αν αλαξω γλωσσα

Εχει ακουσει κανεις κατι?

Ευχαριστω

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να το κάνω να συγχρονίζει ένα λογαριασμό email μέσω outlook και δεν μπορώ να τα καταφέρω.

Συγχρονίζει μόνο όταν συνδέεται με το pc μέσω activesyngr.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να το κάνω να συγχρονίζει ένα λογαριασμό email μέσω outlook και δεν μπορώ να τα καταφέρω.

Συγχρονίζει μόνο όταν συνδέεται με το pc μέσω activesyngr.

Δηλαδη ας πουμε να βαλεις τη διευθυνση σου στο hotmail ως outlook λογαριασμο; Απορια, αλλα αυτο στο κινητο τι εξυπηρετει; Στη ληψη σε real time του εκαστοτε mail? :confused: (Δε το λεω με διαθεση ειρωνικη, και προς θεου, μην παρεξηγηθω. Απλα εχω διαβασει και σ αλλα fora το ιδιο, κι απορω τι χανω. Κατι σημαντικο φανταζομαι για να το ψαχνει αρκετος κοσμος :O)

www.macspot.gr

Δηλαδη ας πουμε να βαλεις τη διευθυνση σου στο hotmail ως outlook λογαριασμο; Απορια, αλλα αυτο στο κινητο τι εξυπηρετει; Στη ληψη σε real time του εκαστοτε mail? :confused: (Δε το λεω με διαθεση ειρωνικη, και προς θεου, μην παρεξηγηθω. Απλα εχω διαβασει και σ αλλα fora το ιδιο, κι απορω τι χανω. Κατι σημαντικο φανταζομαι για να το ψαχνει αρκετος κοσμος :O)

Δεν λέω αυτό, για το hotmail τα λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα.

Το πρόβλημα είναι για το εταιρικό μου mail, το οποίο είναι info@..... .gr, στο οποίο λαμβάνω και στέλνω μέσω outlook.

Δεν λέω αυτό, για το hotmail τα λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα.

Το πρόβλημα είναι για το εταιρικό μου mail, το οποίο είναι info@..... .gr, στο οποίο λαμβάνω και στέλνω μέσω outlook.

Αααα! Τωρα καταλαβα! Συγνωμη! :O

www.macspot.gr

Επίσκεψη στο service.

Κι εγω την επισκεψη στο service την είχα τελευταία επιλογή γιατι έχει περάσει και η εγγυηση.

Αλλα δεν γινεται αλλο...Ήμουν στην τελετή λήξης τον special και δεν καταφερα να τραβήξω βίντεο...έγραφε 10 -15 δευτερα και μετα εκανε restart μονο του..!!!

ρώτησα μήπως είχε συμβει σε άλλο σιμφουριτη και είχαμε καποια λύση...

HTC HD2 Leo

IGO 8.3.2.71348

• Administrators
Κι εγω την επισκεψη στο service την είχα τελευταία επιλογή γιατι έχει περάσει και η εγγυηση.

Να διευκρινίσω ότι η εγγύηση είναι δύο χρόνια.

Modpic.gif

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση;

Έψαξα στην αναζήτηση με gtalk και google talk και δεν βρήκα κάτι.

Μπορεί να δουλέψει το gtalk στο τηλέφωνό μας;

Έχω βρει αυτό το link:

http://www.htchd2forum.com/general-htc-hd2-discussion/google-talk/

Αλλά δεν ξέρω, να το δοκιμάσω; Μην ανατιναχτεί το τηλέφωνο... :P

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by nasos79

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Μια χαρά δούλεψε αυτό... στο pc μου. :P

H version αυτή δεν εγκαθίσταται στο κινητό. Θα δοκιμάσω το άλλο CAB να δω τι θα γίνει.

Αν μυρίσετε καπνό, απ' το κινητό μου είναι...

Edited by nasos79

• Administrators
Μια χαρά δούλεψε αυτό... στο pc μου. :P

Τότε ο τίτλος είναι παραπλανητικός... Google Talk for Windows mobile

Γενικώς μην περιμένεις κάτι καινούργιο για το λειτουργικό της συσκευής σου. Έχει σταματήσει οποιαδήποτε ανάπτυξη/εξέλιξη πάνω σε αυτό.

Modpic.gif

Συμφωνώ και το δέχομαι... στωικά. :)

Αλλά κάτι για το gtalk θα μπορούσε να υπάρχει εδώ και καιρό.

Αυτό το CAB που υπάρχει στο link που ποστάρισα παραπάνω, περιλαμβάνει έναν "all-in-one" (μάλλον πιο σωστά "a-few-in-one") ΙΜ, που περιέχει και gtalk. Θα το δοκιμάσω και αν δουλέψει θα σας πω.

Ok, δείχνει να λειτουργεί. Αν το δοκιμάσετε και σας βγάζει ένα error με code 920, πάτε στις ρυθμίσεις και στο MSISDN βάλτε τον αριθμό του κινητού σας (ή κάποιον άλλο τυχαίο αριθμό - όχι κινητού, αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε, όπως εγώ, να βάλετε το κανονικό σας). Θα δουλέψει. Τώρα ψάχνω να βρω κάποιον απ' τις επαφές μου να δω αν ανταλλάζει κανονικά μηνύματα. :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Το Leo μου σημερα με λαχταρισε λιγο. Πατησα ενα hardware button να αφυπνισω την οθονη, κι αυτη παρεμεινε σβηστη παροτι τα κουμπια φωτιστηκαν. Για να ξεκολλησει, αναγκαστηκα και του εβγαλα τη μπαταρια! Απο εκεινη τη στιγμη ολα μια χαρα μεχρι τωρα. Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο; Τι το επιασε; :confused:

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσωTapatalk :p

www.macspot.gr

Μια δυο φορές το μήνα συμβαίνει και σ' εμένα.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα κολλήματα αυτά τα τρώει μάλλον όταν το έχω στην τσέπη και με πάρει κάποιος και δεν το ακούσω. Άγνωστο πώς, φαίνεται ότι κάτι πατιέται εκείνη την ώρα. Το έχω βρει να μου έχει ανοίξει 10 εφαρμογές να βρίσκεται σε άσχετα σημεία του μενού και άλλα κουλά. Φαίνεται ότι κάπου εκεί κολλάει κιόλας.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Έχω μια ερώτηση...

Θέλω να αναβαθμίσω την SD και από 16GB (original HD2 US) να βάλω μια 32GB.

Μια τέτοια αναβάθμιση είναι εφικτή;

Αν ναι, ποια είναι προτεινόμενη, Class 10 ή Class 6 για τη συσκευή;

• Administrators

Φυσικά και είναι εφικτή. Ένα απλό copy/paste αρκεί.

Όσο μεγαλύτερο το class τόσο γρηγορότερη είναι η κάρτα. Εντούτοις πιστεύω ότι το class 6 είναι υπεραρκετό.

Modpic.gif

Ναι...το μόνο πρόβλημα είναι ότι class 6 δεν υπάρχει (δεν έχω δει όσο και αν έχω ψάξει) στα 32 gb. Μέχρι class 4 έχω βρει...

Επίσης από όσο ξέρω πάνω από class 6 αλλάζουν τύπο οι κάρτες και δεν κάνουν για το HD2. Οι δικές μας πάνε μέχρι class 6 :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Και οι class10 είναι συμβατές, απλά δεν τις εκμεταλλεύεται αναλόγως η συσκευή.

Αρχίζει και δείχνει την ηλικία του το λιονταράκι ...

Παιδιά, θεωρώ υπερβολή για κινητό (ακόμα και mp3), την οποιαδήποτε ανώτερη class, απ' την 2 ή έστω και την 4...

Δηλαδή, νομίζω ότι miniSD ΑΝΩ της 6 class, είναι ιδανικές για ακριβές ψηφιακές και κάμερες. Εννοώ, ΤΣΑΜΠΑ λεφτά δίνεις για το Leo, να 'χει παραπάνω από class 2-4 κάρτα.

Γνώμη μου, έτσι;

Μήπως γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο μπορώ να κρατήσω backap απο την κάρτα μνήμης, ώστε να τις κάνω format και να το επαναφέρω; Αρκεί ένα copy/paste; Μήπως υπάρχουν αρχεία τα οποία δεν θα αντιγραφούν με αποτέλεσμα να μην τρέχουν τα προγράμματα στην συνέχεια;

Μήπως γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο μπορώ να κρατήσω backap απο την κάρτα μνήμης, ώστε να τις κάνω format και να το επαναφέρω; Αρκεί ένα copy/paste; Μήπως υπάρχουν αρχεία τα οποία δεν θα αντιγραφούν με αποτέλεσμα να μην τρέχουν τα προγράμματα στην συνέχεια;

Copy paste και θα είσαι ΟΚ. Μόνο όταν κάνεις το backup στο pc, για να σιγουρευτείς ότι έχουν αντιγραφεί όλα.