Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα ρολογια εκανα κατι αλλαγες..

Κατεβασα καποια skins για τα analog clocks

Προσπαθω να κανω Uninstall το CHT και μου λεει οτι δεν καταργηθηκε πληρως..

Πως μπορω να το καταργησω?

Τα ρολόγια είναι 100%.

Φαντάζομαι είσαι με τη μαμά ρομ.

Πρώτα βγάλε τα ρολόγια που έχεις βάλεις (εάν είναι σε μορφή cab κάντα απεγκατάσταση, εάν τα έχεις αντικαταστήσει στο φάκελο των windows ελπίζω να έχεις κρατήσει backup τα παλιά).

To cht μην το πειράζεις προς το παρών.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Επειδη κρασαρε μια φορα ο resco θα κανω hard reset??

Όχι, επειδή κράσαρες ΚΑΙ ΤΟΝ Sense, "μήπως";

Γενικά, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις περάσει διάφορα προγράμματα κι έχεις "σκίσει" το κινητό σου;...

Ένα cleartemp ή ένα getmem δεν έχεις, να σουλουπώνεις το κινητό σου;

Εντέλει,... κάνε ό,τι αγαπάς!

Εγώ ξέρω απ' την δύο ετών εμπειρία μου με το ΟΜΝΙΑ (που κι εκεί είχα "Sense" - Manila2Dv2 all-in-one - "χακαρισμένο" από HTC), γνωρίζω ότι όταν ακόμα ΚΑΙ το UI "κρασάρει", του 'χεις "αλλάξει τα φώτα" του κινητού. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πανικοβάλει κάποιον το hard-reset; Είναι ΑΠΛΩΣ επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (ή στις ρυθμίσεις της "μαγειρεμένης" ρομ, αν έχεις βάλει τέτοια).

Επιστρέφεις πίσω στις ρυθμίσεις που είχε τεσταριστεί και δούλευε "ρολόι" και μετά, βάζεις ΕΝΑ-ΕΝΑ τα προγράμματά σου... μέχρι να δεις ΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ το πρόβλημα...

Απ' ό,τι έγραψες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ότι "τσάκισες" το Sense με τα ρολόγια που έβαλες; Αντί να βγάλεις το Co0kie ή το... ίδιο το Sense, λογικό δεν είναι να ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ, να κάνεις ένα cleartemp, ένα getmem και μετά επανακίνηση; Εσύ, αντί να βγάλεις αυτό που προκάλεσες εσύ, έβγαλες ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ HOME TAB INTERFACE (Co0kie)!!! Παλαβό!

Αυτά.

Edited by andrewmaslim

Στα ρολογια εκανα κατι αλλαγες..

Κατεβασα καποια skins για τα analog clocks

Προσπαθω να κανω Uninstall το CHT και μου λεει οτι δεν καταργηθηκε πληρως..

Πως μπορω να το καταργησω?

Ένα καλό πρόγραμμα που μέσα σε αυτά που έχει είναι και καλό uninstall είναι το sktools. Το θέμα είναι αν το έχεις εγκατεστημένο.

Πάντως και εμένα τρώει κάποια κολλήματα το Sence στις εκκινήσεις κάποιες φορές. Του κάνω πάλι επανεκκίνηση και στρώνει. Πιστεύω ότι στην δική σου περίπτωση φταίνε όντως τα ρολόγια και ίσως τα γραφικά που φορτώνουν. Έχεις κάποιο lock screen? Για παράδειγμα μήπως χρησιμοποιείς το CHT Lock screen που έχει το CHT? Αν ναι απενεργοποίησέ το γιατί αυτό και αν τρώει κολλήματα....!!!:O

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Δυσκολα τα πραματα,εβγαλα τα ρολογια προσπαθησα να βγαλω το CHT και το ξαναεβαλα και ενω νομιζω πως ολα ειναι οκ

Εαν αλλαξω καποια ρυθμισει στο CHT Editor βγαζει στην οθονη περιεργα πραματα.Την ημερομινια πανω στο music player δεν δειχνει ρολοι...

Μαλλον δεν θα το γλυτωσω τελικα το hard reset..

Λογικα καπου θα εχει μεινει καποιο κατάλοιπο κ δημιουργεί προβλημα

Δυσκολα τα πραματα,εβγαλα τα ρολογια προσπαθησα να βγαλω το CHT και το ξαναεβαλα και ενω νομιζω πως ολα ειναι οκ

Εαν αλλαξω καποια ρυθμισει στο CHT Editor βγαζει στην οθονη περιεργα πραματα.Την ημερομινια πανω στο music player δεν δειχνει ρολοι...

Μαλλον δεν θα το γλυτωσω τελικα το hard reset..

Λογικα καπου θα εχει μεινει καποιο κατάλοιπο κ δημιουργεί προβλημα

Αυτό ή κάποια επιλογή είναι πειραγμένη την οποία δεν έχεις βρει...... επαναφορά στα defaults του CHT παίζει?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Εγώ, να πω κάτι που μου παρουσιάζεται και μ' εκνευρίζει;

Έχω αμερικάνικο Leo με "Energy DINIK" rom... Οπότε, λογικά, έψαξα και βρήκα ελληνικό πληκτρολόγιο για το default του Leo, που να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 160 χαρακτήρες στα SMS!

Το θέμα είναι όμως,... ότι πάω να γράψω SMS... βλέπω ότι είμαι πχ. στον 134ο χαρακτήρα (γράμμα) και ΔΕΝ έχω φτάσει στον 160ο... και όμως, μου δείχνει μετά δίπλα (εφόσον συνεχίζω να γράφω) ότι ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ήδη μήνυμα (ότι θα χρεώσει ΔΥΟ)! Γιατί αυτό;

Υπάρχει κάποιo fix;

Αυτό ή κάποια επιλογή είναι πειραγμένη την οποία δεν έχεις βρει...... επαναφορά στα defaults του CHT παίζει?

Ναι οταν κανω επαναφορα στα defaults ειναι ολα μια χαρα οταν παω να μειωσω τις σελιδες απο 3 σε 2 τοτε ενοχλείται...

EDIT: εκανα τις σελίδες απο 3->4 και μετα απο 4->2 και το πηρε... άβυσσος η ψυχη του CHT

Edited by Bictor

Εγώ, να πω κάτι που μου παρουσιάζεται και μ' εκνευρίζει;

Έχω αμερικάνικο Leo με "Energy DINIK" rom... Οπότε, λογικά, έψαξα και βρήκα ελληνικό πληκτρολόγιο για το default του Leo, που να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 160 χαρακτήρες στα SMS!

Το θέμα είναι όμως,... ότι πάω να γράψω SMS... βλέπω ότι είμαι πχ. στον 134ο χαρακτήρα (γράμμα) και ΔΕΝ έχω φτάσει στον 160ο... και όμως, μου δείχνει μετά δίπλα (εφόσον συνεχίζω να γράφω) ότι ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ήδη μήνυμα (ότι θα χρεώσει ΔΥΟ)! Γιατί αυτό;

Υπάρχει κάποιo fix;

Αυτό σημαίνει ότι το πληκτρολόγιό σου δεν τα στέλνει όπως πρέπει ώστε να στείλεις 160 χαρακτήρες. Ποιο πληκτρολόγιο έχεις βάλει? Στο πρώτο ποστ έχει αρκετά. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση να μην χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο που έχεις σωστά. Δηλαδή να πατάς το Gr ενώ αυτό δεν είναι το πλήκτρο για ελληνικά SMS (για αυτό και ρώτησα ποιο χρησιμοποιείς).

Εγώ χρησιμοποιώ το GR-EN_HD2_KEYBOARD_160(2).cab Το οποίο δυστυχώς λόγω μεγέθους δεν μπορώ να το επισυνάψω.

• Administrators
Εγώ χρησιμοποιώ το GR-EN_HD2_KEYBOARD_160(2).cab Το οποίο δυστυχώς λόγω μεγέθους δεν μπορώ να το επισυνάψω.

Τι διαφορά έχει από αυτά που βρίσκονται στο πρώτο post;

Modpic.gif

Τι διαφορά έχει από αυτά που βρίσκονται στο πρώτο post;

broken links ;) Μου πήρε λίγο χρόνο να το ξαναβρώ....αν μπορείς να το ξαναανεβάσεις Γιάννη......

EDIT: Συγκεκριμένα αυτά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 (by tsipistri) είναι που δεν υπάρχουν πλέον...

EDIT2: Εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο και είναι άψογο.....

Edited by staurakis

• Administrators
Θα τα ανεβάσω το απόγευμα εκτός και αν κάποιος κάτοχος τα ανεβάσει σε κάποιον upload server άμεσα και μου δώσει τα link να τα ανανεώσω.

Modpic.gif

Αυτό σημαίνει ότι το πληκτρολόγιό σου δεν τα στέλνει όπως πρέπει ώστε να στείλεις 160 χαρακτήρες. Ποιο πληκτρολόγιο έχεις βάλει? Στο πρώτο ποστ έχει αρκετά. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση να μην χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο που έχεις σωστά. Δηλαδή να πατάς το Gr ενώ αυτό δεν είναι το πλήκτρο για ελληνικά SMS (για αυτό και ρώτησα ποιο χρησιμοποιείς).

AYTO έχω κι εγώ! Κι όμως, δεν χρησιμοποιεί σωστά (προφανώς) τους χαρακτήρες... (667 kb είναι το μέγεθος του cab)

AYTO έχω κι εγώ! Κι όμως, δεν χρησιμοποιεί σωστά (προφανώς) τους χαρακτήρες... (667 kb είναι το μέγεθος του cab)

οκ..... δεν πατάς το Gr για να γράψεις SMS έτσι? Πατάς το πλήκτρο για τα σύμβολα δεξιά από το Space και πας σε ένα πληκτρολόγιο με μόνο κεφαλαίους χαρακτήρες έτσι?

να γιατι εγω αντιπαθω το CHT... διοτι αυτο το πραγμα, να μου κρασαρει το sense το εχω παθει τουλαχιστον 5 φορες... Επειδη δεν ειμαι ιδιαιτερα του πονοκεφαλου και θελω τη συσκευη να μην κολλαει καν, το απομακρυνα απο τον πρωτο κιολας μηνα που ειχα το Leo. Σε πολλους ισως ακουστει παραλογο, και ξερω οτι με την καταλληλη παραμετροποιηση ειναι απροβληματιστο. Αλλα απ' οσο εχει παρει το ματι μου κατα καιρους, δημιουργει διενεξεις και με εφαρμογες που εγκαθιστας ή απεγκαθιστας ενιοτε.:confused:

@andrewmaslim απορια: γιατι γραφεις μισα πεζα μισα κεφαλαια? για εμφαση? προσωπικα, μπερδευομαι και κουραζομαι στο ματι οταν διαβαζω posts σου. Φιλικα και διχως παρεξηγηση!:)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εμενα πρωτη φορα μου δημιούργησε προβλημα και αυτο γιατι ηθελα να παιξω με ρολογια λιγο...

Ειναι ομως γεγονος οτι το CHT μεταμορφώνει το κινητό μας εντελώς και εαν το συνηθίσεις δύσκολα νομιζω μπορεις χωρις αυτο!!

οκ..... δεν πατάς το Gr για να γράψεις SMS έτσι? Πατάς το πλήκτρο για τα σύμβολα δεξιά από το Space και πας σε ένα πληκτρολόγιο με μόνο κεφαλαίους χαρακτήρες έτσι?

AKΡΙΒΩΣ! Μόνο με κεφαλαία γράφω...

@andrewmaslim απορια: γιατι γραφεις μισα πεζα μισα κεφαλαια? για εμφαση? προσωπικα, μπερδευομαι και κουραζομαι στο ματι οταν διαβαζω posts σου. Φιλικα και διχως παρεξηγηση!:)

Προσωπικά, το Co0kie HT ΔΕΝ μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Το θεωρώ φοβερό, προσθέτει πολλά πράγματα πάνω στην Home tab και γενικά με την "Energy Dinik" που έχω, σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλω να παραμετατροποποιήσω.

Ναι, το 'χω συνηθίσει απ' το Λονδίνο. Δίνουμε έτσι έμφαση ή προσθέτουμε "χρώμα" (ειρωνία, έκπληξη, πάθος, κτλ.)... Σόρρυ, προσπαθώ να το "αποδεσμεύσω" αυτό με τα Capital.

Edited by andrewmaslim

AKΡΙΒΩΣ! Μόνο με κεφαλαία γράφω...

Ναι...απλά να το ξεκαθαρίσουμε...όχι κεφαλαία προερχόμενα από το Gr πληκτρολόγιο αλλά από το πλήκτρο των συμβόλων σωστά?

EDIT: Συγγνώμη που επιμένω αλλά εμένα δουλεύει άψογα και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να μην σου δουλεύει....... και μάλιστα όχι ως πληκτρολόγιο αλλά ως κωδικοποίηση.....

Εμενα πρωτη φορα μου δημιούργησε προβλημα και αυτο γιατι ηθελα να παιξω με ρολογια λιγο...

Ειναι ομως γεγονος οτι το CHT μεταμορφώνει το κινητό μας εντελώς και εαν το συνηθίσεις δύσκολα νομιζω μπορεις χωρις αυτο!!

ναι ειναι γεγονος οτι το κινητο το αλλαζει απολυτα! αλλα προσωπικα, απο το να ψαχνομαι τι τρεχει καθε φορα (ισως εφταιγε οτι το εβαλα ενω ημουν ακομα αρχαρια τελειως στα wm και στο Leo), προτιμησα να μη το χρησιμοποιησω καν αλλη φορα, κι οποτε το βαριεμαι, βαζω κανενα spb theme και αλλαζει παλι μορφη! :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ναι...απλά να το ξεκαθαρίσουμε...όχι κεφαλαία προερχόμενα από το Gr πληκτρολόγιο αλλά από το πλήκτρο των συμβόλων σωστά?

EDIT: Συγγνώμη που επιμένω αλλά εμένα δουλεύει άψογα και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να μην σου δουλεύει....... και μάλιστα όχι ως πληκτρολόγιο αλλά ως κωδικοποίηση.....

Ρε συ, κάτω απ' "Ζ" πλήκτρο και ΔΙΠΛΑ απ' το πλήκτρο για κεφαλαία, πατάω το "GR", αλλάζει σε ελληνικά, ξαναπατάω το διπλανό πλήκτρο να "λοκάρουν" τα κεφαλαία και γράφω... Πάνω, γράφει (0/160)... Γράφω, γράφω κι όταν φτάνω κάπου στο (1/135)..., αλλάζει δίπλα και λέει ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!...

Mπορείς να μου πεις τι κάνω λάθος;

ναι ειναι γεγονος οτι το κινητο το αλλαζει απολυτα! αλλα προσωπικα, απο το να ψαχνομαι τι τρεχει καθε φορα (ισως εφταιγε οτι το εβαλα ενω ημουν ακομα αρχαρια τελειως στα wm και στο Leo), προτιμησα να μη το χρησιμοποιησω καν αλλη φορα, κι οποτε το βαριεμαι, βαζω κανενα spb theme και αλλαζει παλι μορφη! :)

Έχεις leo και χρησιμοποιείς το... SPB shell; Εδώ ΣΚΟΤΩΝΑ για το Sense UI (και "πειραματιζόμουν" στο ΟΜΝΙΑ με το Manila2Dv2) και θα 'χω το αυθεντικό Sense... και θα το αλλάξω; Ένα απ' τα ΚΥΡΙΑ χαρακτηριαστικά του Leo είναι το UI του. Αν το αλλάξεις... χάνει το Leo 40%.

Γενικά, Ειρήνη μου, μιας και "παίζεις" με "Εnergy" rom κι εσύ, με την "Dinik Energy" που 'χω βάλει... έχω αλλάξει την πάνω taskbar, τα icons της sliderbar (και τα μεγάλα icons που φαίνονται όταν σκρολάρεις), τα δικά μου wallpapers, έκανα edit στα ΗΔΗ υπάρχοντα ρολόγια και τα μορφοποίησα...

...και το Co0kie HT είναι "τζετ"! Κανένα πρόβλημα. Δεν κολλά, δεν "φρικάρει"... και δείχνει όπως το θέλω - πάνω στο Sense, που για μένα, αυτό το PointUI και το WAD είναι μακράν τα κορυφαία UI.

Edited by andrewmaslim

Ρε συ, κάτω απ' "Ζ" πλήκτρο και ΔΙΠΛΑ απ' το πλήκτρο για κεφαλαία, πατάω το "GR", αλλάζει σε ελληνικά, ξαναπατάω το διπλανό πλήκτρο να "λοκάρουν" τα κεφαλαία και γράφω... Πάνω, γράφει (0/160)... Γράφω, γράφω κι όταν φτάνω κάπου στο (1/135)..., αλλάζει δίπλα και λέει ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!...

Mπορείς να μου πεις τι κάνω λάθος;

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό υπέθετα ότι κάνεις! ΟΧΙ είναι λάθος...έτσι γράφεις utf8 ελληνικά οπότε με το που γράψεις έναν utf8 χαρακτήρα που χρειάζεται για να αναπαρασταθεί περισσότερους από έναν χαρακτήρες το μήνυμα αλλάζει μέγιστο ώστε να μπορέσει να σταλεί.

Όχι δεν γράφεις έτσι. Για να γράψεις SMS πατάς to πλήκτρο 12#

Αν το πατήσεις θα δεις ότι γυρνάς σε κεφαλαίο πληκτρολόγιο (όχι ελληνικά απόλυτα αλλά δεν έχει σημασία) και ό,τι και να πατήσεις παραμένουν 160 οι χαρακτήρες..... Δοκίμασέ το ;)

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό υπέθετα ότι κάνεις! ΟΧΙ είναι λάθος...έτσι γράφεις utf8 ελληνικά οπότε με το που γράψεις έναν utf8 χαρακτήρα που χρειάζεται για να αναπαρασταθεί περισσότερους από έναν χαρακτήρες το μήνυμα αλλάζει μέγιστο ώστε να μπορέσει να σταλεί.

Όχι δεν γράφεις έτσι. Για να γράψεις SMS πατάς to πλήκτρο 12#

Αν το πατήσεις θα δεις ότι γυρνάς σε κεφαλαίο πληκτρολόγιο (όχι ελληνικά απόλυτα αλλά δεν έχει σημασία) και ό,τι και να πατήσεις παραμένουν 160 οι χαρακτήρες..... Δοκίμασέ το ;)

Πού στο κόρακα είναι αυτό το 12# πλήκτρο;;;;;;;

Έχεις leo και χρησιμοποιείς το... SPB shell; Εδώ ΣΚΟΤΩΝΑ για το Sense UI (και "πειραματιζόμουν" στο ΟΜΝΙΑ με το Manila2Dv2) και θα 'χω το αυθεντικό Sense... και θα το αλλάξω; Ένα απ' τα ΚΥΡΙΑ χαρακτηριαστικά του Leo είναι το UI του. Αν το αλλάξεις... χάνει το Leo 40%.

Γενικά, Ειρήνη μου, μιας και "παίζεις" με "Εnergy" rom κι εσύ, με την "Dinik Energy" που 'χω βάλει... έχω αλλάξει την πάνω taskbar, τα icons της sliderbar (και τα μεγάλα icons που φαίνονται όταν σκρολάρεις), τα δικά μου wallpapers, έκανα edit στα ΗΔΗ υπάρχοντα ρολόγια και τα μορφοποίησα...

...και το Co0kie HT είναι "τζετ"! Κανένα πρόβλημα. Δεν κολλά, δεν "φρικάρει"... και δείχνει όπως το θέλω - πάνω στο Sense, που για μένα, αυτό το PointUI και το WAD είναι μακράν τα κορυφαία UI.

εχω το spb στην sd και το βαζω οποτε βαριεμαι το sense (σπανια)... Απλα το εχω ως αντικαστασταση του CHT που ποτε δεν προκειται να χρησιμοποιησω. :) Αλλωστε, η θεση μου εδω κι ενα χρονο που εχω το Leo, ειναι οτι η πολλη παραμετροποιηση δε μ αρεσει... Οταν αγοραζω μια συσκευη την πειραζω στο σημειο, μονο να με βοηθα στην καθημερινοτητα μου με εφαρμογες κλπ. Τωρα κατι διαφορετικα ρολογια, 6-7 home screens κλπ δεν με συγκινουν καν. Και την enrgy που εχω, δεν ειναι η dinik αλλα η κλασσικη. :)

www.macspot.gr

Πού στο κόρακα είναι αυτό το 12# πλήκτρο;;;;;;;

Είναι το πλήκτρο του κενού, δεξιά του είναι το πλήκτρο με την . και το : και ακριβώς δεξιά του το πλήκτρο 12# το οποίο και γυρίζει το πληκτρολόγιο όπως σου περιέγραψα. Το πληκτρολόγιό σου είναι γυρισμένο στο default English ή Greek (το παραπάνω πλήκτρο υπάρχει και στα δύο πληκτρολόγια).

EDIT: Μια εικόνα χίλιες λέξεις :)

Edited by staurakis

Είναι το πλήκτρο του κενού, δεξιά του είναι το πλήκτρο με την . και το : και ακριβώς δεξιά του το πλήκτρο 12# το οποίο και γυρίζει το πληκτρολόγιο όπως σου περιέγραψα. Το πληκτρολόγιό σου είναι γυρισμένο στο default English ή Greek (το παραπάνω πλήκτρο υπάρχει και στα δύο πληκτρολόγια).

EDIT: Μια εικόνα χίλιες λέξεις :)

Eυχαριστώ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ το 'χα προσέξει αυτό!

Eυχαριστώ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ το 'χα προσέξει αυτό!

Και εγώ το ίδιο είχα πάθει και για αυτό και το σκέφτηκα ;)