cb600f Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλημέρα, έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το Twitter του Sence ή το Peep application? Μου βγάζουν σφάλμα στο login ενώ κάποτε (πριν αρκετούς μήνες) μου δούλευαν. Έχω δοκιμάσει αρκετά tips/tricks που βρήκα για να τα κάνω να παίξουν αλλά δεν πιάνει τίποτα..... Ξέρει κανείς κάτι ή πρέπει να μπει άλλη εφαρμογή για Twitter? :confused: Έχει θέμα η HTC μς το tweeter.Αν ειχες omega θα μπορουσες να χρησιμοποιήσεις το motweet. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ποιός ο λόγος να πάρεις καινούργια συσκευή; Ο leonτας είναι αξεπέραστος. Μπορείς κάλλιστα να πεις στην εταιρία σου να περάσουν την επιδότηση ως έκπτωση στα μηνιαία πάγια. ;) Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά..... Εννοείται ότι το HD II το κρατώ. Είναι η 3η συσκευή που δεν θα πουλήσω και θα την έχω στη συλλογή μου. Για την επιδότηση μου είπαν ότι μάλλον δεν γίνεται να μου την περάσουν στα μηνιαία πάγια, γιατί τάχα υπάρχει κάποιο θέμα με την εταιρική σύνδεση που έχουμε στην εταιρεία που δουλεύω. Περιμένω απάντηση, αν και μια ακόμη καλή συσκευή θα την ήθελα! 99% καταλήγω στο SAMSUNG GALAXY SII. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Έχει θέμα η HTC μς το tweeter.Αν ειχες omega θα μπορουσες να χρησιμοποιήσεις το motweet. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Ναι οκ άσχετα με την ROM μπορώ να βάλω third party εφαρμογή για το twitter, καλύτερη και από το Peep απλά είπα μήπως κάποιος έχει βρει λύση στο πρόβλημα ή δεν λύνεται και το ξεχνάω.....:confused: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ναι οκ άσχετα με την ROM μπορώ να βάλω third party εφαρμογή για το twitter, καλύτερη και από το Peep απλά είπα μήπως κάποιος έχει βρει λύση στο πρόβλημα ή δεν λύνεται και το ξεχνάω.....:confused: καλησπερα σε ολους!:D ναι μαλλον δεν λυνεται το θεμα αυτο γιατι κι εγω απειρες φορες προσπαθησα, ενω πριν κατι μηνες δουλευε, αλλα πλεον πνεει τα λοισθια! :ninja: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Μόλις δοκίμασα το Peep με την τελευταία μαμά ROM και το τελευταίο HTC update για το Peep, αλλά δεν κατάφερα να μπω... Μάλλον κάτι έχει αλλάξει στο σύστημα σύνδεσης του Twitter που το κάνει πλέον ασύμβατο με το Peep του HD2. Φυσικά δεν περιμένω από την HTC να βγάλει κάποιο update γιατί είναι γνωστό το πόσο (δεν) φροντίζει και (δεν) υποστηρίζει τους πελάτες της... :down: Edited June 8, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Μόλις δοκίμασα το Peep με την τελευταία μαμά ROM και το τελευταίο HTC update για το Peep, αλλά δεν κατάφερα να μπω... Μάλλον κάτι έχει αλλάξει στο σύστημα σύνδεσης του Twitter που το κάνει πλέον ασύμβατο με το Peep του HT2. Φυσικά δεν περιμένω από την HTC να βγάλει κάποιο update γιατί είναι γνωστό το πόσο (δεν) φροντίζει και (δεν) υποστηρίζει τους πελάτες της... :down: Ναι έτσι είναι, άλλαξε το twitter το API για την σύνδεση των χρηστών/εφαρμογών σε αυτό και έκτοτε δεν παίζει το Peep.... Αυτό που μου κάνει εντύπωση τώρα που το ψάχνω είναι πρώτον ότι δεν βλέπω να προτίθεται να βγάλει fix για αυτό και δεύτερον ότι αναφέρονται προβλήματα και σε άλλες συσκευές με Peep ακόμα και με άλλα λειτουργικά (Android και Windows 7)......:confused: Τι να πω....οκ θα βάλω Panoramic MoTweets που φαίνεται το καλύτερο.... ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 @staurakis: Εγώ χρησιμοποιώ το IM+ που υποστηρίζει Twitter, οπότε κάνω τη δουλειά μου έτσι. Το παράξενο είναι ότι η τελευταία έκδοση του IM+ έχει ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 2011 και κάνει κανονικά log-in στο Twitter χωρίς πρόβλημα. Αντίθετά, η HTC έβγαλε update για το Peep με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2011 (2 μέρες μετά), αλλά δεν δουλεύει... :confused: Με χαλάει πάντως να υπάρχει εφαρμογή που να είναι μέρος του Sense UI η οποία να μη δουλεύει. Αφού όπως λες το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες συσκευές (Android/WP7) ίσως βγάλουν και αναβάθμιση για το HD2. Θα δούμε... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπέρα. Κανένα καλό site με wide wallpapers (960 Χ 800), εκτός τα γνωστά που υπάρχουν στο xda; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Λοιπόν... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ρομ και να βάλω, το Co0kie μου κάνει αυτό στην Home tab: ΚΑΠΟΙΑ icons (που όλα τα 'χω αλλάξει σε glossy "τύπου DINIK") ΔΕΝ μπαίνουν στα λινκ με την μορφή που τα έφτιαξα, αλλά μπαίνουν με την "αρχική/μαμίσια" εμφάνισή τους. Π.χ. στην εικόνα μου εδώ, έχουν την αρχική τους μορφή (κάποια ήταν εξ' αρχής glossy, αλλά π.χ. του RescoExp έχει μείνει το κλασσικό icon που έχει ως συνήθως...). Ενώ, μέσα στο "Start" menu (όταν πατήσω κάτω αριστερά), ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι τα εικονίδια. Ακριβώς όποια διάλεξα να έχω... ΤΙ πρέπει να κάνω να έχουν ΚΑΙ αυτά τα λινκ, τα glossy icons που υπάρχουν μέσα στο "Start" menu;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Φυσικά δεν περιμένω από την HTC να βγάλει κάποιο update γιατί είναι γνωστό το πόσο (δεν) φροντίζει και (δεν) υποστηρίζει τους πελάτες της... :down: Δεν συμφωνώ με αυτό. Έχεις δει τι γίνεται με τις άλλες εταιρίες; :rolleyes: Όπως και να έχει, μια εταιρία δεν μπορεί να υποστηρίζει εσαεί μια συσκευή, πόσο μάλλον όταν αυτή η συσκευή έχει σταματήσει να παράγεται και το λειτουργικό της να υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν συμφωνώ με αυτό. Έχεις δει τι γίνεται με τις άλλες εταιρίες; :rolleyes: Όπως και να έχει, μια εταιρία δεν μπορεί να υποστηρίζει εσαεί μια συσκευή, πόσο μάλλον όταν αυτή η συσκευή έχει σταματήσει να παράγεται και το λειτουργικό της να υποστηρίζεται. Τι να σου πω Γιάννη, ίσως είμαι λίγο αυστηρός με την HTC, αλλά αν δεις την πορεία του HD2 απ' το 2009 που βγήκε, προέκυψαν πολλά σημαντικά bugs, που τελικά πολλά απ' αυτά τα λύσαμε εμείς οι ίδιοι οι χρήστες, το XDA, κτλ. Αντίστοιχα θέματα είχαν προκύψει με το TyTN II (Kaiser) πού είχα παλιότερα. Η όλη εμπειρία μου με τις δύο αυτές συσκευές της HTC μου έχει αφήσει ανάμεικτα αισθήματα και θα το σκεφτώ καλά πριν τους εμπιστευτώ για τρίτη φορά. Μπορεί να κάνω λάθος, αυτή όμως είναι η αίσθησή μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Λοιπόν... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ρομ και να βάλω, το Co0kie μου κάνει αυτό στην Home tab: ΚΑΠΟΙΑ icons (που όλα τα 'χω αλλάξει σε glossy "τύπου DINIK") ΔΕΝ μπαίνουν στα λινκ με την μορφή που τα έφτιαξα, αλλά μπαίνουν με την "αρχική/μαμίσια" εμφάνισή τους. Κάπου κρατάει τις αρχικές ρυθμίσεις φαντάζομαι και τραβάει από εκεί το εικονίδιο . Εγώ έλυσα το θέμα πηγαίνοντας στο start menu , μετονόμασα πρώτα την συντόμευση του resco σε έγγραφα , ξαναάλλαξα το εικονίδιο αφού απέκτησε νέο όνομα και μου εμφανίστηκε ανανεωμένο στην home screen σαν Έγγραφα πλέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Τι να σου πω Γιάννη, ίσως είμαι λίγο αυστηρός με την HTC, αλλά αν δεις την πορεία του HD2 απ' το 2009 που βγήκε, προέκυψαν πολλά σημαντικά bugs, που τελικά πολλά απ' αυτά τα λύσαμε εμείς οι ίδιοι οι χρήστες, το XDA, κτλ. Αντίστοιχα θέματα είχαν προκύψει με το TyTN II (Kaiser) πού είχα παλιότερα. Η όλη εμπειρία μου με τις δύο αυτές συσκευές της HTC μου έχει αφήσει ανάμεικτα αισθήματα και θα το σκεφτώ καλά πριν τους εμπιστευτώ για τρίτη φορά. Μπορεί να κάνω λάθος, αυτή όμως είναι η αίσθησή μου. κωστα εχω αγορασει 4 συσκευες της htc(s100,cruise.hd2.dhd). σιγουρα το leo δεν το υποστηριξε σωστα η htc,δεν ελυσε αμεσα τα προβληματα που παρουσιασε στα sms κ.λ.π,και τα ελυσαν οι xda και καποιοι πιο προχωρημενοι μεσα απο το myphone ενας εξ αυτων και εσυ. αλλα πανω σ αυτο που λεει ο γιαννης για τις αλλες εταιρειες τι κανουν,θυμαμαι την περιβοητη eten και το χ800 που ειχα αγορασει και σερνοταν παντα λογω πολυ μικρης μνημης,μονο 64mb,και δεν εκαναν τιποτα για να το σταθεροποιησουν απο την εταιρεια,ευτυχως καποιοι ρωσοι ειχαν βρει ενα τροπο να αφαιρεσουν μερικα mb απο το pool και να λειτουργει οριακα. το iphone4 πρωτοκυκλοφορησε με προβλημα στο σημα του τηλεφωνου. συμπερασμα,ολες οι εταιρειες βιαζονται να βγαλουν νεες συσκευες και μας χρησιμοποιουν αφου τις αγορασουμε πρωτα,σαν beta testers:) το ευχαριστο ειναι οτι η τελευταια συσκευη που εχω αγορασει (dHD),,ειναι απαλλαγμενη απο bugs και δουλευει τελεια σε ολους τους τομεις απο την πρωτη μερα! Edited June 9, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Κάπου κρατάει τις αρχικές ρυθμίσεις φαντάζομαι και τραβάει από εκεί το εικονίδιο . Εγώ έλυσα το θέμα πηγαίνοντας στο start menu , μετονόμασα πρώτα την συντόμευση του resco σε έγγραφα , ξαναάλλαξα το εικονίδιο αφού απέκτησε νέο όνομα και μου εμφανίστηκε ανανεωμένο στην home screen σαν Έγγραφα πλέον . Σωστο! Κι εγω το ειχα κανει ετσι για εικονιδιο που εβγαινε με pixels στη home screen, ενω στο start ηταν αψογο... @dimikord: συμφωνω απολυτα! Σχεδον παντα οι πρωτες παρτιδες μιας συσκευης βγαζουν περισσοτερα bugs και διορθωνονται εν καιρω μετα απο χρηση των power users που τις εξαντλουν... Παρολα αυτα εμενα το dhd ολα τα εφταιγαν... Απο προβληματικο wifi εως βγαλσιμο της sim γιατι εχανε τον παροχο δικτυου... Μαλλον αστοχια υλικου.. :( Greetings from my iPhone 4G via Tatatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το αν μια συσκευή παρουσιάσει ή όχι προβλήματα είναι εντελώς διαφορετικό από το after sales support που αναφέρθηκε ο DrMobile. Έχοντας περάσει οι περισσότερες συσκευές από τα χέρια μου μπορώ να πω ότι η HTC τα πάει ίσως καλύτερα από όλους και στον ένα και στον άλλο τομέα. Ας επανέλθουμε όμως στα του HD2 αυστηρά μιας και το συγκεκριμένο θέμα έχει "ξεχειλώσει" περισσότερο από κάθε άλλο παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες να το κρατήσουμε μαζεμένο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Κάπου κρατάει τις αρχικές ρυθμίσεις φαντάζομαι και τραβάει από εκεί το εικονίδιο . Εγώ έλυσα το θέμα πηγαίνοντας στο start menu , μετονόμασα πρώτα την συντόμευση του resco σε έγγραφα , ξαναάλλαξα το εικονίδιο αφού απέκτησε νέο όνομα και μου εμφανίστηκε ανανεωμένο στην home screen σαν Έγγραφα πλέον . A! Δηλαδή, να μετ' ονομάσω (στο directory Window\Startup\Programs\... - εκεί που είναι η συντόμευση) το "Resco" π.χ. σε "RescoExpl" και ΑΥΤΗ την νέα πλέον συντόμευση, της αλλάζω το icon και θα είναι πλέον ορατό στην Home tab;;; Χμμ... ΓΙΑΤΙ δεν το σκέφθηκα κι εγώ ο κόπανος αυτό το τόσο απλό;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φίλε. Το κοιτάω, τώρα! ============== Επίσης, αν και ο φίλος ο SECTOR (που 'χε ΟΜΝΙΑ κι εκείνος σαν εμένα και Leo μετά, πάλι όπως τώρα κι εγώ), πρωτοδημοσίευσε στο XDA το WOWHD για Leo... Το έβαλα (αφού το 'χα και στο ΟΜΝΙΑ και έσκιζε εκεί!), αλλά όπως και σε πολλούς άλλους (και σ' αυτό εδώ το φόρουμ) ΔΕΝ παρουσίασε ΚΑΜΙΑ αλλαγή στον ήχο, όσες διαφορετικές ρυθμίσεις κι αν έβαλα... Υπάρχει κάτι ΑΛΛΟ για Volume boost κτλ.; Πχ. βρήκα ΑΥΤΟ: http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=1352 Aυτό, ΚΑΝΕΙ την δουλειά αυτή (να "πειράξει" και να αυξήσει τον ήχο) στο HD2; ========================= Φίλε athanaso77, ειλικρινά και άκρως φιλικά, θα 'θελα να μου εξηγήσεις, ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ εσύ "θέμα για το HD2" και τονίζεις συνεχώς ότι έχουμε "ξεφύγει" απ' το θέμα;... Διότι και τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ, γράφουμε, ρωτούμε κι απαντάμε για το Leo απ' όσο βλέπω. Δεν γράφουμε για το... Γκαλάκτικα. Edited June 9, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Υπάρχει κάτι ΑΛΛΟ για Volume boost κτλ.; Πχ. βρήκα ΑΥΤΟ: http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=1352 Aυτό, ΚΑΝΕΙ την δουλειά αυτή (να "πειράξει" και να αυξήσει τον ήχο) στο HD2; Μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά δεν κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Στην ουσία είναι audio booster για χρήση με ακουστικά. Φίλε athanaso77, ειλικρινά και άκρως φιλικά, θα 'θελα να μου εξηγήσεις, ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ εσύ "θέμα για το HD2" και τονίζεις συνεχώς ότι έχουμε "ξεφύγει" απ' το θέμα;... Διότι και τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ, γράφουμε, ρωτούμε κι απαντάμε για το Leo απ' όσο βλέπω. Δεν γράφουμε για το... Γκαλάκτικα. Διάβασε προσεχτικά την παραπάνω συζήτηση και θα καταλάβεις όπως έχουν ήδη καταλάβει και οι υπόλοιποι. Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείς να απευθυνθείς μαζί μου μέσω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορούμε με κάποιο τρόπο, μια εφαρμογή ίσως να κανουμε βιντεοκλησεις με την μπροστινή κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για back-up και διαχείριση των sms στον υπολογιστή; Έχω βρεί κάποια αλλά είναι με πληρωμή.. Ευχαριστώ! Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το αν μια συσκευή παρουσιάσει ή όχι προβλήματα είναι εντελώς διαφορετικό από το after sales support που αναφέρθηκε ο DrMobile. Έχοντας περάσει οι περισσότερες συσκευές από τα χέρια μου μπορώ να πω ότι η HTC τα πάει ίσως καλύτερα από όλους και στον ένα και στον άλλο τομέα. Γιάννη ξέρεις ότι εμπιστεύομαι την άποψή σου επειδή έχεις δουλέψει άπειρες συσκευές και σίγουρα μιλάς εκ πείρας, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Απλά η αίσθησή μου με το Kaiser και το Leo είναι ανάμεικτη, δεν μπορώ να μην το πω, όσο κι αν με πικραίνει. Σίγουρα πάντως οι συσκευές της HTC είναι απ' τις πιο όμορφες και είναι δύσκολο να αντισταθείς (βλέπε HTC Sensation, HTC Desire HD). Απλά φοβάμαι μην προκύψουν πάλι bugs και αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε από δω κι από κει για λύσεις μέσω HotFixes, custom ROMs κτλ. Έχω κουραστεί/βαρεθεί να ψάχνω και θέλω απλά ένα αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς. κωστα εχω αγορασει 4 συσκευες της htc(s100,cruise.hd2.dhd). σιγουρα το leo δεν το υποστηριξε σωστα η htc,δεν ελυσε αμεσα τα προβληματα που παρουσιασε στα sms κ.λ.π,και τα ελυσαν οι xda και καποιοι πιο προχωρημενοι μεσα απο το myphone ενας εξ αυτων και εσυ. αλλα πανω σ αυτο που λεει ο γιαννης για τις αλλες εταιρειες τι κανουν,θυμαμαι την περιβοητη eten και το χ800 που ειχα αγορασει και σερνοταν παντα λογω πολυ μικρης μνημης,μονο 64mb,και δεν εκαναν τιποτα για να το σταθεροποιησουν απο την εταιρεια,ευτυχως καποιοι ρωσοι ειχαν βρει ενα τροπο να αφαιρεσουν μερικα mb απο το pool και να λειτουργει οριακα. το iphone4 πρωτοκυκλοφορησε με προβλημα στο σημα του τηλεφωνου. συμπερασμα,ολες οι εταιρειες βιαζονται να βγαλουν νεες συσκευες και μας χρησιμοποιουν αφου τις αγορασουμε πρωτα,σαν beta testers:) το ευχαριστο ειναι οτι η τελευταια συσκευη που εχω αγορασει (dHD),,ειναι απαλλαγμενη απο bugs και δουλευει τελεια σε ολους τους τομεις απο την πρωτη μερα! OK, ίσως ήμουν πολύ αυστηρός με την HTC, το δέχομαι... Λίγο ως πολύ όλες οι εταιρίες βιάζονται να προλάβουν η μία την άλλη με αποτέλεσμα να γινόμαστε beta testers τους και ίσως οι άλλες εταιρίες να είναι πράγματι χειρότερες απ' την HTC. Απλά εμένα μου συνέβη έντονα και στις δύο HTC συσκευές μου (Kaiser, Leo - 600 ευρώ το καθένα δεν είναι λίγα) και ίσως γιαυτό βγάζω μια πικρία και απογοήτευση. Ειδικά το Leo σε μαγεύει να το βλέπεις με το Sense, αλλά στα ενδότερα θέλει δουλειά για να το φέρεις στα ίσια του. Χαίρομαι που το Desire HD είναι bug-free! Πιστεύω πως σίγουρα βοηθάει και το Android σε αυτό το θέμα. Αν πας στο Support της HTC και δεις τα updates της κάθε συσκευής, σχεδόν όλες οι Android συσκευές δεν έχουν κανένα HotFix ή άλλο update, που σημαίνει ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν σημαντικά bugs και είναι πολύ καλό αυτό. :O Τέλος το off-topic! :O Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παλιότερα χρησιμοποιούσα το SPB phone suite το οποίο είχε μια πολύ χρήσιμη λειτουργία: Την περιοδική υπενθύμιση με ήχο, μη αναγνωσμένου μηνύματος, αναπάντητης κλήσης κλπ. Καμία πρόταση για αντίστοιχο πρόγραμμα; Το συγκεκριμένο είναι του 2008 πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για back-up και διαχείριση των sms στον υπολογιστή; Έχω βρεί κάποια αλλά είναι με πληρωμή.. Ευχαριστώ! Αυτά που κυκλοφορούν όντως δεν είναι free, υπάρχουν όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 σκεφτομαι αυτο , το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι και σε προσφορά Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορούμε με κάποιο τρόπο, μια εφαρμογή ίσως να κανουμε βιντεοκλησεις με την μπροστινή κάμερα; Έχεις κάνει την ίδια ερώτηση ακριβώς σε θέμα άλλης συσκευής που επίσης δεν έχει μπροστινή κάμερα. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά της συσκευής. σκεφτομαι αυτο , το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι και σε προσφορά Αυτό απ' ότι βλέπω κάνει backup απλά, δεν διαχειρίζεσαι τις επαφές σου από το PC και τέτοια προγράμματα υπάρχουν καλά και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αυτό απ' ότι βλέπω κάνει backup απλά, δεν διαχειρίζεσαι τις επαφές σου από το PC και τέτοια προγράμματα υπάρχουν καλά και free. Επαφές δεν με νοιάζει γιατί έχω το outlook, μονο για sms θέλω... Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts