Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To gps προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα.Και γρήγορα κλειδώνει και σταθερό σήμα έχει,με όσες ρομ και αν έχω δοκιμάσει.με καμμία δε με προβλημάτισε.το bluetooth όντως έχει ένα θέμα λόγω των drivers της widcomm.αν είχε ms drivers θα δούλευαν τα πάντα.έχω και εγώ προβλήματα με bt ακουστικά που δε λειτουργούν στα wm αλλά στο android δουλεύουν τέλεια.

για την υπερευαισθησία της οθόνης,επίσης συμφωνώ.γιατί τα windows mobile δε φτιάχτηκαν για capacitive oθόνη.αν έχεις συνηθίσει σε resistive οθόνη,σε χαλάει κάπως η capacitive και ειδικά σε λειτουργικό που δε φτιάχτηκε για τέτοιες οθόνες.η κίνηση της htc να βάλει τέτοια οθόνη σε wm κινητό,ήταν όντως πρωτοποριακή και πλέον σε κάποιους από μας βολεύει αυτό στο android.

Προσωπικα η πρωτη touch οθονη που δουλεψα επισταμενα, ηταν του ipod touch. Capacitive λοιπον.. Επομενως δε συμβιβαζομουν με κατι "υποδεεστερο". Φταιει το γεγονος οτι εχω λεπτα και μικρα χερια? Ισως.. Παντως εγω μια χαρα τα παω με wm και capacitive! :) Resistive οθονη, περα απο το mio p350 που εχω, ειδα σ ενος φιλου το htc touch cruise p3650 (αν δεν κανω λαθος) πριν καιρο, και απηυδησα. :wacko: Δεν ξερω δε τα εβγαζα περα και μ εκνευριζε η αποκριση. Βεβαια κι αυτος που τωρα εχει το Leo, απ οσο γνωριζα τοτε, ειχε βαλει το cab για τη μειωση αποκρισης. Θεμα δακτυλων αρχικα κι επειτα θεμα συνηθειας μαλλον. Παντως 9 μηνες μετα την αγορα, λεω πως ΛΑΤΡΕΥΩ την οθονη του, περισσοτερο κι απο του iPhone που αγορασα τωρα. :O

Παραυτα, τι καθιστα τα wm μη λειτουργικα με capacitive οθονες? Απορια...

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

η μονη εταιρεια bt που δεν δοκιμασα :lol:

Δοκίμασέ το SE MW 600, το είχε δοκιμάσει ένας φίλος από εδώ και είχε μείνει ενθουσιασμένος... Το παρέλαβα κι εγώ πριν 3 μέρες και έχω κι εγώ μονο καλά λόγια να πω! Ωστόσο για κάτι λεπτομερείες (για εμένα) όπως ο μπουκωμένος ήχος αναμονης που αναφερεις, δεν ξέρω.

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν αρκετά bugs και περίεργες συμπεριφορές που για να τα λύσεις αναγκάζεσαι να πας σε custom λύσεις και σε αναζήτηση .cabs για να δουλεύει σωστά. Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή αλλά τελευταία το έχουμε θεοποιήσει αρκετά το HD2.

+1

To gps προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα.Και γρήγορα κλειδώνει και σταθερό σήμα έχει,με όσες ρομ και αν έχω δοκιμάσει.με καμμία δε με προβλημάτισε.το bluetooth όντως έχει ένα θέμα λόγω των drivers της widcomm.

+1 Εμένα το gps έχει υποδειγματική συμπεριφορά! Οσοι αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στο κλείδωμα,κλπ, μήπως δεν έχετε βάλει το quickgps, να κάνει autoupdate? Νομίζω αυτό βοηθάει πολύ...

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

Δοκίμασέ το SE MW 600, το είχε δοκιμάσει ένας φίλος από εδώ και είχε μείνει ενθουσιασμένος... Το παρέλαβα κι εγώ πριν 3 μέρες και έχω κι εγώ μονο καλά λόγια να πω! Ωστόσο για κάτι λεπτομερείες (για εμένα) όπως ο μπουκωμένος ήχος αναμονης που αναφερεις, δεν ξέρω.

Καλησπέρα σας,

Φίλε jim δεν ξέρω αν εννοείς εμένα αλλά κι' εγώ έχω αγοράσει το συγκεκριμένο bluetooth και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μάλιστα έχω γράψει και...mini review.

Πληροφορίες εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399087#post3399087

Και εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3409194#post3409194

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπέρα σας,

Φίλε jim δεν ξέρω αν εννοείς εμένα αλλά κι' εγώ έχω αγοράσει το συγκεκριμένο bluetooth και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μάλιστα έχω γράψει και...mini review.

Πληροφορίες εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399087#post3399087

Και εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3409194#post3409194

επειδη το προβλημα μου υπαρχει ΚΑΙ στα 6 bt μηπως ειναι θεμα τηλεφωνου και τσαμπα αγορασω και το se που λετε?μολις σβηνω το bt ο ηχος του τραγουδιου συνεχιζει και ακουγεται μια χαρα απο το ακουστικο του κινητου :blink:

εννοειται εχω δοκιμασει και τις 2 μαμισιες ρομς αλλα και απειρα hard reset

ΤΟ ειδα το ακουστικο αλα εγω θελω μονο στο αυτι οχι clip on.

Edited by ilka71

επειδη το προβλημα μου υπαρχει ΚΑΙ στα 6 bt μηπως ειναι θεμα τηλεφωνου και τσαμπα αγορασω και το se που λετε?μολις σβηνω το bt ο ηχος του τραγουδιου συνεχιζει και ακουγεται μια χαρα απο το ακουστικο του κινητου :blink:

εννοειται εχω δοκιμασει και τις 2 μαμισιες ρομς αλλα και απειρα hard reset

ΤΟ ειδα το ακουστικο αλα εγω θελω μονο στο αυτι οχι clip on.

στις ρυθμισεις του bluetooth στην συσκευη, εκει που εχει το bluetooth handsfree σου με το οποιο εχεις κανει pairing, αν θυμαμαι καλα εχει ρυθμιση αν θελει να στελνονται οι ηχοι και στο handsfree. αν απενεργοποιησεις να στελνει τους ηχους στο bt handsfree αυτο, θα εισαι οκ. εγω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και το hd2 το δοκιμασα με 3-4 διαφορετικα, και με 2-3 car kit.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

στις ρυθμισεις του bluetooth στην συσκευη, εκει που εχει το bluetooth handsfree σου με το οποιο εχεις κανει pairing, αν θυμαμαι καλα εχει ρυθμιση αν θελει να στελνονται οι ηχοι και στο handsfree. αν απενεργοποιησεις να στελνει τους ηχους στο bt handsfree αυτο, θα εισαι οκ. εγω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και το hd2 το δοκιμασα με 3-4 διαφορετικα, και με 2-3 car kit.

εχει μια ρυθμιση που λεει "αναπαραγωγη ηχων συστηματος σε απομακρυσμενες συσκευες ανοιχτης ακροασης". αυτο λες? το εχω δοκιμασει και κλικαρισμενο το κουτακι και οχι αλλα παλι πολλες φορες εχω αποσυνδεσεις και ο ηχος του τραγουδιου που εχουν πολλοι γνωστοι μου ακουγεται χαλια!

• Administrators
εχει μια ρυθμιση που λεει "αναπαραγωγη ηχων συστηματος σε απομακρυσμενες συσκευες ανοιχτης ακροασης". αυτο λες? το εχω δοκιμασει και κλικαρισμενο το κουτακι και οχι αλλα παλι πολλες φορες εχω αποσυνδεσεις και ο ηχος του τραγουδιου που εχουν πολλοι γνωστοι μου ακουγεται χαλια!

Ακόμα για το ίδιο πρόβλημα συζητάς; Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό πάντως! :rolleyes:

+1 Εμένα το gps έχει υποδειγματική συμπεριφορά! Οσοι αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στο κλείδωμα,κλπ, μήπως δεν έχετε βάλει το quickgps, να κάνει autoupdate? Νομίζω αυτό βοηθάει πολύ...

Έτσι ακριβώς, στο HD2 έχουμε δει την καλύτερη απόδοση σε PDA τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά το GPS.

Modpic.gif

Ακόμα για το ίδιο πρόβλημα συζητάς; Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό πάντως! :rolleyes:

Έτσι ακριβώς, στο HD2 έχουμε δει την καλύτερη απόδοση σε PDA τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά το GPS.

@ATHANASO σορρυ αλλα εγω χρησιμοποιω ΜΟΝΟ κλησεις με bt εαν σε ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ μου κανει αποσυνδεσεις το κινητο για μενα ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!

• Administrators
@ATHANASO σορρυ αλλα εγω χρησιμοποιω ΜΟΝΟ κλησεις με bt εαν σε ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ μου κανει αποσυνδεσεις το κινητο για μενα ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!

Σε αυτό έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι μιλούσες για το θέμα με τον ήχο στο bluetooth από τα τραγούδια αυτών που καλούσες.

Modpic.gif

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το κινητό μόνο με bt και έχω συνδέσει 2 (ένα itech και ένα sony ericson) που έχω δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα στις συνομιλίες μου. Καμία αποσύνδεση ή οτιδήποτε άλλο.....

Σχετικά με το GPS είναι από απίστευτα και εξωπραγματικά γρήγορο εώς οκ και σίγουρα πιο γρήγορο από το blackstone που είχα. Όχι ότι εκείνο ήταν προβληματικό αλλά αυτό είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορο.....

Να πω ότι το έχω με την εργοστασιακή ROM όπως ήρθε από Αμερική (όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου).... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το κινητό μόνο με bt και έχω συνδέσει 2 (ένα itech και ένα sony ericson) που έχω δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα στις συνομιλίες μου. Καμία αποσύνδεση ή οτιδήποτε άλλο.....

Σχετικά με το GPS είναι από απίστευτα και εξωπραγματικά γρήγορο εώς οκ και σίγουρα πιο γρήγορο από το blackstone που είχα. Όχι ότι εκείνο ήταν προβληματικό αλλά αυτό είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορο.....

Να πω ότι το έχω με την εργοστασιακή ROM όπως ήρθε από Αμερική (όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου).... :)

σε εμενα ειναι το αναποδο με το gps!με το hd εαν το ανοιγα τις πιο πολλες φορες επιανε σημα σε 3-5 δευτερα ενω με το hd2 μπορει και 2 λεπτα να κανει!μιλαω για cold start.

ρε παιδια μηπως ειναι θεμα hardware σε μενα?και το wifi μου κανει πολλες φορες μ α κα κιες .wifi,bt,gps πανε κατα διαολου στο κινητο μου!μηπως φταιει κατι hardware?να το παω στην ace αλλα εκει τι να δουν και να καταλαβουν?

ρε παιδια μηπως ειναι θεμα hardware σε μενα?και το wifi μου κανει πολλες φορες μ α κα κιες .wifi,bt,gps πανε κατα διαολου στο κινητο μου!μηπως φταιει κατι hardware?να το παω στην ace αλλα εκει τι να δουν και να καταλαβουν?

πιστευω οτι ειναι θεμα hardware,γιατι στο δικο μου leo κλειδωνει αμεσως δορυφορους,αλλα και για εναν ακομα λογο.

πριν ενα μηνα εστειλα το dhd στο service γιατι ειχε προβλημα στην οθονη,και οταν μου το εστειλαν ,ειδα στο χαρτι που εγραφαν τι επεμβασεις εκαναν,οτι αλλαξαν και την κεραια gps.τωρα κλειδωνει πολυ πιο γρηγορα δορυφορους και πιο πολλους.

επειδη δεν μου ειχε πεσει κατω για να υποθεσω οτι επαθε ζημια,πιστευω οτι σε καποιες συσκευες υπαρχει αστοχια υλικου,και στο service το αντικαθιστουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
σε εμενα ειναι το αναποδο με το gps!με το hd εαν το ανοιγα τις πιο πολλες φορες επιανε σημα σε 3-5 δευτερα ενω με το hd2 μπορει και 2 λεπτα να κανει!μιλαω για cold start.

Ίσως όντως η επίσκεψη στο service να είναι η καλύτερη επιλογή.

Modpic.gif

Και το wifi θεμα? Γιατι? Πραγματικα ειναι πολυ ισχυρο. Στην Αθηνα ειμαι τωρα, κι ελλειψει συνδεσης μεχρι να εγκαταστησω τη δικη μου, "δανειζομαι" οπου βρω σημα μες στο σπιτι. Το Leo ανιχνευει 1 δικτυo επιπλεον που δε βρισκει galaxy tab και iPhone. Μηπως να πας κατα Αγια Παρασκευη μερια? :X

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αποφάσισα το Leo να το χρησιμοποιώ για κάποιες συγκεκριμένες δουλειές μόνο και να βγάλω απο την ναφθαλίνη ένα se k800i.

Το σκυλί δουλεύει ακόμη και δεν θέλω να πάθει κάτι το Leo στην δουλειά οπότε θα το έχω σαν τηλέφωνο.

Σύνδεσα και το bt mw 600 se και ώ του θαύματος ,οι επαφές φαίνονται στο bt ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ χωρίς κουτάκια και ερωτηματικά WTF (sic);

• Administrators
Σύνδεσα και το bt mw 600 se και ώ του θαύματος ,οι επαφές φαίνονται στο bt ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ χωρίς κουτάκια και ερωτηματικά WTF (sic);

Αυτό τώρα με το Leo ή με το SE σου;

Modpic.gif

Σχετικά με το GPS παιδιά του HDII έχω να πω τα καλύτερα από την μικρή εμπειρία που έχω. Αλλά επειδή η εμπειρία μου δεν μετρά στο άτομο τόσο μπροστά σε ένα φίλο που έχω, θα σας πω ότι είναι ένα από άτομα που συμμετέχει στην εξέλιξη του IGO. Συσκευή σαν το HDII με ΤΟΝ επεξεργαστή που έχει απλά δεν υπάρχει ή τέλος πάντων σπανίζει. Το συγκρίναμε με μια συσκευή από τις κορυφαίες του είδους που είναι μόνο για GPS και η ταχύτητα κλειδώματος-φορτώματος ήταν εκτός συναγωνισμού υπέρ του HTC!!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το κακο ειναι ομως, πως μαλλον δεν ειναι σ ολες τις συσκευες ετσι απο τα διαφορα που ακουω. Η δικη μου πχ, οκ σχετικα γρηγορα κλειδωνει, αλλα οχι πιο γρηγορα απο gps συσκευη και φυσικα σε σχεση με το galaxy tab (δεν ξερω αν οφειλεται στο android αυτο), υστερει πολυ. Κραταω μια επιφυλαξη ομως, γιατι καπου ειχα διαβασει πως για το gps οφειλεται και το radio της συσκευης (εαν αληθευει αυτο).

www.macspot.gr

Σχετικά με το GPS παιδιά του HDII έχω να πω τα καλύτερα από την μικρή εμπειρία που έχω. Αλλά επειδή η εμπειρία μου δεν μετρά στο άτομο τόσο μπροστά σε ένα φίλο που έχω, θα σας πω ότι είναι ένα από άτομα που συμμετέχει στην εξέλιξη του IGO. Συσκευή σαν το HDII με ΤΟΝ επεξεργαστή που έχει απλά δεν υπάρχει ή τέλος πάντων σπανίζει. Το συγκρίναμε με μια συσκευή από τις κορυφαίες του είδους που είναι μόνο για GPS και η ταχύτητα κλειδώματος-φορτώματος ήταν εκτός συναγωνισμού υπέρ του HTC!!

Kαι σε μένα κλειδώνει γρηγορότερα από πολλά pna που πέρασαν από τα χέρια μου κατά καιρούς.και φυσικά δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα pna με 500αρη cpu και 64-128mb ram στο igo με το hd2 με 1000αρη cpu και 576mb ram

• Administrators
και φυσικά δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα pna με 500αρη cpu και 64-128mb ram στο igo με το hd2 με 1000αρη cpu και 576mb ram

Όπως όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε και την βαρύτητα του Windows Mobile με το Windows CE.

Modpic.gif

Παιδια το ειδατε αυτο : http://www.xda-developers.com/android/hot-boot-into-debian-from-android-in-the-hd2/ ???

Δηλαδη τι αλλο θα τρεξει αυτο το ερημο το κινητο μας ???

Δεν θα με εκπληξει αμα δω ios και symbian !

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πριν λίγο μου άλλαξε αυτόματα η ώρα κ με ειδοποίησε κιόλας με pop up μήνυμα,μια χαρά όλα!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πριν λίγο μου άλλαξε αυτόματα η ώρα κ με ειδοποίησε κιόλας με pop up μήνυμα,μια χαρά όλα!:)

+1, γιατι με απασχολουσε το cab που ειχα βαλει για τη χειμερινη μηπως προξενησει θεμα. Ολα οκ

www.macspot.gr

+1, γιατι με απασχολουσε το cab που ειχα βαλει για τη χειμερινη μηπως προξενησει θεμα. Ολα οκ

καλημερα

και μένα το ίδιο ευχάριστο ξύπνημα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2