dbou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μια ερώτηση, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες των επαφών μας από το facebook, μόνιμα στο κινητό μας. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα, Τράβηξα αρκετά βιντεάκια έχοντας επιλέξει ως μορφή λήψης το "H.264". Τώρα διαπίστωσα ότι δυστυχώς τα βιντεάκια που τραβήχτηκαν σε αυτήν την μορφή δεν μπορούν να αναπαραχθούν! Όταν προσπαθώ να τα ανοίξω, εμφανίζει "φόρτωση" και παραμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τα τρέξω ούτε στο pc παρά το γεγονός ότι δοκίμασα αρκετούς codecs. Καμιά ιδέα για το πως μπορούν να τρέξουν; Σ' εσάς λειτουργεί κανονικά; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα, Τράβηξα αρκετά βιντεάκια έχοντας επιλέξει ως μορφή λήψης το "H.264". Τώρα διαπίστωσα ότι δυστυχώς τα βιντεάκια που τραβήχτηκαν σε αυτήν την μορφή δεν μπορούν να αναπαραχθούν! Όταν προσπαθώ να τα ανοίξω, εμφανίζει "φόρτωση" και παραμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τα τρέξω ούτε στο pc παρά το γεγονός ότι δοκίμασα αρκετούς codecs. Καμιά ιδέα για το πως μπορούν να τρέξουν; Σ' εσάς λειτουργεί κανονικά;[/QUOT σελις 436 ποστ 6533.κατεβασε το προγραμμα που λεει.αν θυμαμαι καλα παιζει ολα τα βιντεο.δοκιμασε το. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 σελις 436 ποστ 6533.κατεβασε το προγραμμα που λεει.αν θυμαμαι καλα παιζει ολα τα βιντεο.δοκιμασε το. Δυστυχώς ούτε και το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα αναπαράγει. Δοκίμασα να τρέξω βιντεάκια σε μορφή . mp4 και τα τρέχει κανονικά. Όταν δοκίμασα να τρέξω τα H.264 έβγαλε σφάλμα το κινητό "Παρουσιάστηκε σφάλμα με το αρχείο player.exe, στείλτε το πρόβλημα στην Microsoft, κτλ...". Κλείνω το πρόγραμμα το ανοίγω ξανά και εμφανίζει "Crash - Unexpected program failure." Απεγκατάσταση, ξανά εγκατάσταση, λειτουργεί κανονικά, μέχρι να προσπαθήσω να ανοίξω τα συγκεκριμένα βιντεάκια, όπου κρασάρει και στρώνει μόνο με απεγκατάσταση... :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλησπέρα δεν έχω κάμερα και για το skype λέω να χρησιμοποιήσω την κάμερα του htc. όμως δεν γνωρίζω ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω. κάθε βοήθεια δεκτή:cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Να χρησιμοποιήσεις την κάμερα της συσκευής μόνο ως κάμερα για skype στον υπολογιστή σου; Δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μια ερώτηση, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες των επαφών μας από το facebook, μόνιμα στο κινητό μας. Μάλλον υπάρχει τώρα που το δοκίμασα μιας κ δεν είχα FB έως τώρα απλά άνοιξε τη φώτο που θες κ πατάς επανω βγάζει 1 pop up menu και σου δίνει επιλογή αποθήκευσης στην μνήμη του κινητού η στη κάρτα! έκανα δοκιμή αποθηκεύοντας 1 φωτό μιάς φιλης και την αποθηκευσε μια χαρά,surer!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλησπέρα δεν έχω κάμερα και για το skype λέω να χρησιμοποιήσω την κάμερα του htc. όμως δεν γνωρίζω ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω. κάθε βοήθεια δεκτή:cool: Nομιζω πως αυτο δε γινεται! Ειχα ρωτησει παλιοτερα στους xda για το ιδιο θεμα, και ειχα λαβει αρνητικη απαντηση. Χρονια πολλα σε ολους επι τη ευκαιρια! :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Εαν το απεγκαταστησεις, συνδεσεις το hd2 και αφησεις μονα τους τα windows να βρουν drivers κλπ? Συνηθως αυτο πιανει στα 7αρια. Το εκανες? (φυσικα στην αρχη external device θα το δει) Τα ultimate περασες μηπως ενω πρωτα ειχες τα home premium? Ούτως ή άλλως, μια "φρέσκια" εγκατάσταση των windows 7, με την πρώτη σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή θα κατεβάσει αυτόματα το wmdc. εεε,,,, ναι τακανα όλα αυτά!! Και τους οδηγούς τους βάζει!!! Απλά το προγραμμα δεν βλέπει το κινιτο μου!!!! ΣΟρρι αν δεν το περιέγραψα σοστά!! Και κάτι ακόμα... κατέβασα ένα cab flash for windows mobile το κάνω εγκατάσταση όλα κανονικά... αλλά τα βιντεο σε διάφορες σελίδες ακόμα δεν μου τα παίζει.... θέλει κανα άλλο κόλπο?? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 εεε,,,, ναι τακανα όλα αυτά!! Και τους οδηγούς τους βάζει!!! Απλά το προγραμμα δεν βλέπει το κινιτο μου!!!! ΣΟρρι αν δεν το περιέγραψα σοστά!! Και κάτι ακόμα... κατέβασα ένα cab flash for windows mobile το κάνω εγκατάσταση όλα κανονικά... αλλά τα βιντεο σε διάφορες σελίδες ακόμα δεν μου τα παίζει.... θέλει κανα άλλο κόλπο?? Απ οσο ξερω το flash στο leo ειναι λιγο ψιλομυθος, ασχετα με τα cabακια και τον opera που κυκλοφορει. Αλλα δεν ειμαι και βεβαιη. Οσο αφορα τη συνδεση με το pc, μηπως το εχεις βαλει να το βλεπει ως usb flash αντι να κανει συγχρονισμο? :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Δυστυχώς ούτε και το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα αναπαράγει. Δοκίμασα να τρέξω βιντεάκια σε μορφή . mp4 και τα τρέχει κανονικά. Όταν δοκίμασα να τρέξω τα H.264 έβγαλε σφάλμα το κινητό "Παρουσιάστηκε σφάλμα με το αρχείο player.exe, στείλτε το πρόβλημα στην Microsoft, κτλ...". Κλείνω το πρόγραμμα το ανοίγω ξανά και εμφανίζει "Crash - Unexpected program failure." Απεγκατάσταση, ξανά εγκατάσταση, λειτουργεί κανονικά, μέχρι να προσπαθήσω να ανοίξω τα συγκεκριμένα βιντεάκια, όπου κρασάρει και στρώνει μόνο με απεγκατάσταση... :confused: αφού δε τρέχουν στα wm,δοκίμασε να βάλεις sd android και ίσως παίξουν με τον rockplayer. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Απ οσο ξερω το flash στο leo ειναι λιγο ψιλομυθος, ασχετα με τα cabακια και τον opera που κυκλοφορει. Αλλα δεν ειμαι και βεβαιη. Οσο αφορα τη συνδεση με το pc, μηπως το εχεις βαλει να το βλεπει ως usb flash αντι να κανει συγχρονισμο? :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk xaxa ε οχι ρε συ είπαμε... :p :p :p α και δηλαδή δεν εχουμε καν δυνατότητα ΦΛΑΣ?? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 xaxa ε οχι ρε συ είπαμε... :p :p :p α και δηλαδή δεν εχουμε καν δυνατότητα ΦΛΑΣ?? Τι να σου πω φιλε μου. Εγω flash στο leo ειχα με τον skyfire που ομως πλεον δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησουμε εμεις στα wm. Τωρα ο opera με flash και ο uZard web, εμενα δε μου εκαναν αισθηση. Και cabακι για τον opera εβαλα αλλα παλι, δεν ειχα υποστηριξη flash οπως με τον skyfire. Παιζει ομως να κανω κατι λαθος, οποτε ας απαντησουν οι γνωστες. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Λοιπόν....έχω την πρώτη μου ερώτηση.... θέλω ένα προγραμματάκι, σαν το don't forget που να θυμίζει (με χτύπο) χαμένα τηλέφωνα,sms και να κάνει προγραμματισμένο restart της συσκευής. Το Don't forget με κάλυπτε, αλλά για κάποιο λόγο μου έληξε και δεν μπορώ να θυμηθώ που το βρήκα και τέλος πάντων να το φτιάξω..... Υπάρχει κάτι άλλο ή αυτό...? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Τι να σου πω φιλε μου. Εγω flash στο leo ειχα με τον skyfire που ομως πλεον δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησουμε εμεις στα wm. Τωρα ο opera με flash και ο uZard web, εμενα δε μου εκαναν αισθηση. Και cabακι για τον opera εβαλα αλλα παλι, δεν ειχα υποστηριξη flash οπως με τον skyfire. Παιζει ομως να κανω κατι λαθος, οποτε ας απαντησουν οι γνωστες. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk ΟΚ το βρήκα το ηλίθιο το FIREWALL ήταν! Απλά πρέπει μάλον να βάλω μερικά προγράμματα στις εξερέσεις να το επιτρέπει την πρόσβαση!! NOD δεν αφύνει τίποτα να μπει η να βγει.. χαχα Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ΟΚ το βρήκα το ηλίθιο το FIREWALL ήταν! Απλά πρέπει μάλον να βάλω μερικά προγράμματα στις εξερέσεις να το επιτρέπει την πρόσβαση!! NOD δεν αφύνει τίποτα να μπει η να βγει.. χαχα Και σκεφτηκα να πω για το antivirus αλλα λεω ασε, του προτεινα ηδη κατι "αστειο" να τσεκαρει με το usb, μην πω και το antivirus. Θεωρησα δεδομενο οτι το firewall δεν το εμποδιζε. Θα επεφτα μεσα τελικα.. :p Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 αφού δε τρέχουν στα wm,δοκίμασε να βάλεις sd android και ίσως παίξουν με τον rockplayer. Θα το δοκιμάσω, αν και κάτι τέτοιο ακόμα και να λειτουργήσει θα με περιορίσει αρκετά. Αναρωτιόμουν παρόλα αυτά αν στις δικές σας συσκευές, τα βιντεάκια που τραβάτε στην μορφή H.264 μπορούν να αναπαραχθούν..; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τι να σου πω φιλε μου. Εγω flash στο leo ειχα με τον skyfire που ομως πλεον δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησουμε εμεις στα wm. Τωρα ο opera με flash και ο uZard web, εμενα δε μου εκαναν αισθηση. Και cabακι για τον opera εβαλα αλλα παλι, δεν ειχα υποστηριξη flash οπως με τον skyfire. Παιζει ομως να κανω κατι λαθος, οποτε ας απαντησουν οι γνωστες. Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους βετεράνους να μας ενημερώσει για την υποστήριξη flash απο το leo? Αξίζει να μπούμε στη διαδικασία των διάφορων tweaks κ εγκαταστάσεων ή έχουν όλα προβλήματα κ περιορισμούς? Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους βετεράνους να μας ενημερώσει για την υποστήριξη flash απο το leo? Αξίζει να μπούμε στη διαδικασία των διάφορων tweaks κ εγκαταστάσεων ή έχουν όλα προβλήματα κ περιορισμούς?καλυτερα να μην μπεις στην διαδικασια,ειναι ασκοπος κοπος.τα εχω δοκιμασει ολα και εχω επιστρεψει στον opera 9,7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους βετεράνους να μας ενημερώσει για την υποστήριξη flash απο το leo? Αξίζει να μπούμε στη διαδικασία των διάφορων tweaks κ εγκαταστάσεων ή έχουν όλα προβλήματα κ περιορισμούς? Πλήρη υποστήριξη flash δεν θα έχεις εννοώντας ότι σε μερικά site δουλεύει κανονικά και σε άλλα όχι. Εντούτοις πρέπει να τονίσουμε ότι το flash "βαραίνει" τον browser και ειδικά των windows mobile... δεν είναι για πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ευχαριστώ, παιδιά! Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους βετεράνους να μας ενημερώσει για την υποστήριξη flash απο το leo? Αξίζει να μπούμε στη διαδικασία των διάφορων tweaks κ εγκαταστάσεων ή έχουν όλα προβλήματα κ περιορισμούς? Εγώ δεν είμαι βετεράνος αλλά απο την εμπειρία μου έχω να σου πώ ότι για να δείς flash όπως στο pc σου στο Leo πρέπει να βάλεις Android. Είναι πραγματικά κρίμα μια συσκευή με τέτοιες δυνατότητες να χαντακώνεται απο το λειτουργικό. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Θα το δοκιμάσω, αν και κάτι τέτοιο ακόμα και να λειτουργήσει θα με περιορίσει αρκετά. Αναρωτιόμουν παρόλα αυτά αν στις δικές σας συσκευές, τα βιντεάκια που τραβάτε στην μορφή H.264 μπορούν να αναπαραχθούν..; Μολις τωρα το δοκιμασα πειραματικα, και ουτε στο δικο μου παιζει σε τετοιο format. :) γιατι δε δοκιμαζεις να κατεβασεις κανενα video converter (πχ super) και να μετατρεψεις σε αλλο format τα βιντεο? Για να μη τα χασεις κιολας. (αν αυτο σε προβληματιζει ουσιαστικα) Edited March 8, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Πριν λίγες μέρες ήθελα να βγάλω φωτογραφία σε κάποιο μπαράκι με χαμηλό φωτισμό και δεν μπορούσα να ενερογοποιήσω το φλας. Ψιλιάστικα τι συμβαίνει και τελικά επιβεβαιώθηκα. Η μπαταρία ήταν στο 17% και προφανώς για εξοικονόμηση ενέργειας κάποια ρύθμιση της registry το είχε απενεργοποιήσει. Μόλις το φόρτισα όλα έγιναν ΟΚ. Θυμάται κάποιος ποια είναι αυτή η ρύθμιση στην registry, γιατί θυμάμαι ότι κάποια στιγμή κάτι είχε γραφτεί,!:O Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Πριν λίγες μέρες ήθελα να βγάλω φωτογραφία σε κάποιο μπαράκι με χαμηλό φωτισμό και δεν μπορούσα να ενερογοποιήσω το φλας. Ψιλιάστικα τι συμβαίνει και τελικά επιβεβαιώθηκα. Η μπαταρία ήταν στο 17% και προφανώς για εξοικονόμηση ενέργειας κάποια ρύθμιση της registry το είχε απενεργοποιήσει. Μόλις το φόρτισα όλα έγιναν ΟΚ. Θυμάται κάποιος ποια είναι αυτή η ρύθμιση στην registry, γιατί θυμάμαι ότι κάποια στιγμή κάτι είχε γραφτεί,!:O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts