Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μόλις ήρθε στα χέρια μου η Kingston 16gb MicroSDHC Class4. Υποθέτω πως κάνοντας απλά αντιγραφή ΟΛΟ το περιεχόμενο της μάμας 2Gb στην 16Gb, θα είμαι ΟΚ. Σωστά?

Λογικά θα παίξουν και όλα τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα στην 2gb μετά την αντιγραφή στην 16gb,σωστα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by htc_oriented

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

• Administrators
Καλημέρα,

Μόλις ήρθε στα χέρια μου η Kingston 16gb MicroSDHC Class4. Υποθέτω πως κάνοντας απλά αντιγραφή ΟΛΟ το περιεχόμενο της μάμας 2Gb στην 16Gb, θα είμαι ΟΚ. Σωστά?

Λογικά θα παίξουν και όλα τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα στην 2gb μετά την αντιγραφή στην 16gb,σωστα?

Σωστά. Εκτός και αν έχεις το NDrive στη κάρτα σου στο πακέτο που συμπεριλάμβανε και το πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτό δεν θα παίξει.

Modpic.gif

Καλημέρα,

όπως σου είπε ν Γιάννης παραπάνω μόνο να μη ξεχάσεις να ενεργοποίησης να φαίνονται τα κρυφά αρχεία στο PC σου

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

μπορει καποιος να μου πει τις απευθειας αλλαγες στην registry για

1-μειωση της ευαισθησιας της οθονης(οπως στο bsb tweaks)

2-απενεργοποιηση του autolock

3-ενεργοποιηση του χ χρονου για αναβολη της ειδοποιησης

ολα αυτα τα εχει το bsbtweaks αλλα μου προκαλει ενα προβλημα στην εμφανιση του sms με κλειδωμενη οθονη γιαυτο θελω τα συγκεκριμενα tweaks εαν γινεται!

ευχαριστω πολυ :)

αυτο για το auto lock το βρηκα.για τα αλλα δυο δεν ξερει κανενας?

όπως σου είπε ν Γιάννης παραπάνω μόνο να μη ξεχάσεις να ενεργοποίησης να φαίνονται τα κρυφά αρχεία στο PC σου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα και πάλι,

Για να αντιγράψω από την 2gb στην 16gb δεν χρησιμοποίησα το pc σαν ενδιάμεσο τόπο αντιγραφής. Συνέδεσα το HD2 με το pc σε "Disk Transfer Mode" και έβαλα στο pc τον card reader με την κάρτα (το πακέτο είχε και card reader μέσα). Μετά έκανα αντιγραφή κατευθείαν από την 2gb στην 16gb. Ουσιαστικά δηλαδή το pc χρησιμοποιήθηκε σαν μέσο διασύνδεσης των 2 καρτών και όχι σαν μέσο αντιγραφής.

Παρόλα αυτά ενεργοποίησα την επιλογή να φαίνονται τα hidden files στα windows7 (Control Panel>All Control Panel Items>Folder Options>View>Show Hidden Files,Folders and Drives). Άσχετο, αλλά γιατί χρειάζεται η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης επιλογής?

Το μόνο κακό στην όλη διαδικασία είναι ότι η αντιγραφή έγινε με πολύ αργούς ρυθμούς (λόγω μεταφοράς από κάρτα σε κάρτα).

Είναι αυτός ένας ενδεδειγμένος τρόπος ή καλύτερα να το έκανα με ενδιάμεση τοποθεσία αντιγραφής το pc?

Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι η "μαμά" 2gb είχε FAT φορμάτ, ενώ η καινούργια 16gb έχει FAT32 φορμάτ. Υποθέτω πως αυτό με καλύπτει και μελλοντικά όταν θα θέλω να φλασάρω από κάρτα, σωστά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιάννης

• Administrators

To enable hidden files χρειάζεται γιατί κατά περιπτώσεις αυτά μπορεί να "ξεχαστούν" στην μεταφορά.

Η μεταφορά άργησε όπως σωστά υπέθεσες λόγο της μετακίνησης από εξωτερικό μέσο σε εξωτερικό μέσο. Δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνεις.

Όσον αφορά το FAT, σωστά το έχεις στο FAT32, αυτό συνιστούμε ούτως ή άλλως και εμείς εδώ. ;)

Modpic.gif

Ευχαριστώ και τους 2 (athanaso77, manan69t)

Γιάννη (athanaso77), απλά για διευκρίνηση, δεν επέλεξα εγώ το FAT32 γιατί απλά δεν της έκανα φορμάτ (Θα το έκανα αν χρειαζόταν γιατί έχω διαβάσει για αυτό). Η κάρτα ήταν από την Kingston σε FAT32 format και αυτό το είχα διαβάσει και στα specs της κάρτας στο επίσημο site της Kingston.

Edited by htc_oriented

Γιάννης

παιδια μια ψιλοχαζη ερωτηση.Στο facebook app γιατι δε γινεται κανονικα η ανανεωση?τα νεα που βγαζει στο home ειναι παλια :D.Πρεπει να κανω κατι?υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη καλυτερη απο αυτη του marketplace?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Εχει δοκιμασει κανεις το FPSeCe?? δουλευει κανονικα; γιατι στην απλη εκδοση δεν εχει multitouch και δεν γινεται να παιξεις κανενα παιχνιδι σχεδον ετσι!

Αξιζει να το αγορασω; (καλα 2.5€ ειναι.... εννοω αν αξιζει να ασχλοληθω με το συγκεκριμενο ή να ψαξω για αλλον emulator)

Επισης στην απλη εκδοση εκει που φτιαχνεις τα πληκτρα οθονης δεν με αφηνει να βαλω στο πλεγμα περισσοτερα απο 3Χ5 και δεν μπορω να ρυθμισω ωραια τα κουμπια.

Ενδιαφερομαι για gran Turismo 2, crash, spead freaks και γενικα απλα παιχνιδακια....

Καλησπέρα παιδια.Ξέρετε κανενα μετρητη δεδομενων που να δουλεύει στο HD2.Θελω να βλέπω πόσα ΜΒ έχω χρησιμοποιήσει απο το mobile intrnet
george cc

Yπάρχει κανένα προγραμματάκι που να μετράει εξερχόμενα sms? Συνέχεια μου τελειώνουν τα δωρεάν και χαλάω την κάρτα. :p Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Εχει δοκιμασει κανεις το FPSeCe?? δουλευει κανονικα; γιατι στην απλη εκδοση δεν εχει multitouch και δεν γινεται να παιξεις κανενα παιχνιδι σχεδον ετσι!

Αξιζει να το αγορασω; (καλα 2.5€ ειναι.... εννοω αν αξιζει να ασχλοληθω με το συγκεκριμενο ή να ψαξω για αλλον emulator)

Επισης στην απλη εκδοση εκει που φτιαχνεις τα πληκτρα οθονης δεν με αφηνει να βαλω στο πλεγμα περισσοτερα απο 3Χ5 και δεν μπορω να ρυθμισω ωραια τα κουμπια.

Ενδιαφερομαι για gran Turismo 2, crash, spead freaks και γενικα απλα παιχνιδακια....

καμια πληροφορια?

αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. αγόρασέ το άφοβα. παίζει τα πάντα

Yπάρχει κανένα προγραμματάκι που να μετράει εξερχόμενα sms? Συνέχεια μου τελειώνουν τα δωρεάν και χαλάω την κάρτα. :p

sms counter λεγεται. Google it

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Γιάννη (athanaso77), απλά για διευκρίνηση, δεν επέλεξα εγώ το FAT32 γιατί απλά δεν της έκανα φορμάτ (Θα το έκανα αν χρειαζόταν γιατί έχω διαβάσει για αυτό). Η κάρτα ήταν από την Kingston σε FAT32 format και αυτό το είχα διαβάσει και στα specs της κάρτας στο επίσημο site της Kingston.

Ακόμα καλύτερα. Απλά να έχεις υπόψιν ότι το FAT32 είναι το ενδεδειγμένο. :rolleyes:

Modpic.gif

Ετσι πληροφοριακα να πω, οτι το leo μου αρνειται ακομα μια φορα, να παραδεχτει οτι τοποθετουμαστε στην Κυψελη (εδω και λιγες ωρες) μα μονο με τη συγκεκριμενη τοποθεσια να χει θεμα? Ο καιρος δειχνει ακομα τριπολη, κι ανανεωνεται κανονικα για την τριπολη ομως..θα το παρακολουθω μεχρι τη δευτερα που θα φυγω απο Αθηνα, να δω σιγουρα.. :(

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα του server του accuweather. Δεν είναι λίγοι εξάλλου που έχουν αναφέρει ουκ ολίγα προβλήματα κατά καιρούς.

Modpic.gif

Kαι μενα στο σπιτι με φορθνετ δεν ανανεωνει ο καιρος με τη θεση αλλα ουτε το google maps. Μολις συνδεθω σε καποιο αλλο ασυρματο τα βρισκει αμεσως.

Μαλλον γενικοτερο θεμα του accu weather ειναι γιατι και το dhd που εχω μαζι μου, Αθηνα λεει γενικα. Δν λεει την ακριβη τοποθεσια. Αλλα το leo που χει κολλησει στην Τριπολη..

.

www.macspot.gr

sms counter λεγεται. Google it

Βρήκα το Efficasoft SMS Counter για wm... Το έβαλα, και αν και φαίνεται πολύ ωραίο, σαν λειτουργίες, κτλ, δεν μετράει... :blink: Ο μετρητής είναι κολλημένος στο 0...:(

Πρέπει να κάνω κάτι? Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα.

• Administrators
Βρήκα το Efficasoft SMS Counter για wm... Το έβαλα, και αν και φαίνεται πολύ ωραίο, σαν λειτουργίες, κτλ, δεν μετράει... :blink: Ο μετρητής είναι κολλημένος στο 0...:(

Πρέπει να κάνω κάτι? Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Έχεις βάλει την έκδοση 1.1; Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

καλημερα σε ολους.

Ξέρει κανένας να μου πει αν γίνεται μετα από hard reset να ρυθμίσουμε την κάμερα να σώζει τις φωτογραφίες όχι από το ΙΜΑG0001 αλλά από όποιο νούμερο θέλουμε εμείς (πχ IMAG0125);

ΝΙΚΟΣ

Έχεις βάλει την έκδοση 1.1; Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Ναι αυτή έχω... Χμμμ... Κάτι βρήκα νομίζω... Μήπως πρέπει να αντιγράψω τη συντόμευση του στο φάκελο startup? Για να τρέχει με το ανοιγμα της συσκευής? Γιατί τώρα που το είχα ανοιχτό και ήρθε μήνυμα, μου το μέτρησε...

• Administrators
Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να είναι ανοιχτό μονίμως στο background για να δουλεύει. Μετά από επανεκκίνηση δεν σηκώνεται μόνο του το σχετικό process; Μήπως έχεις βάλει κανέναν task manager και πατώντας το Χ το κλείνεις τελείως και παύει η λειτουργία του;

Modpic.gif