ilka71 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 πρεπει να πας στις ρυθμισεις να του πεις να σου κατεβασει μονο της ημερας μονο της ημερας εχω βαλει.μηπως πρεπει αντι για pop.mail.yahoo.com για εισερχομενο server να βαλω imap.mail.yahoo.com? εξερχομενο εχω βαλει smtp.mail.yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλησπέρα παιδια, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Υπαρχει τροπος να "δυναμωσουμε" την ληψη του wi-fi στο κινητο? Για να πιανει καλα πρεπει να εισαι στο ιδιο δωματιο..εαν παω στο σαλονι εχει ελάχιστο σημα μεχρι που αποσυνδέεται κιολας, ενω στην ιδια αποσταση λαπτοπ και TV συνδέονται μια χαρα!! Ειναι γενικα τοσο αδύναμη η κεραια του? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Με ποια rom/radio είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Η ROM ειναι η 3,14 και το radio 2.15.50.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Κοίτα, σε γενικές γραμμές δεν έχουν αναφερθεί παράπονα με το wifi σε αυτή τη συσκευή. Τώρα για να ενισχύσεις τον δέκτη... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Ειναι ομως περιεργο να μην μπορει να πιασει στα 10μ με ενα τοιχο ενδιαμεσα..αλλιως τι νοημα εχει αμα πρεπει να εισαι διπλα απο το router!! Μαλλον απλα πρεπει να το συνηθίσω!! Στις επιλογες του wi-fi στην Λειτουργια τροφοδοσιας παιζει κανενα ρολο εαν ειναι στο βελτιστες επιδοσεις ή στο βελτιστη κατασταση μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Στις επιλογες του wi-fi στην Λειτουργια τροφοδοσιας παιζει κανενα ρολο εαν ειναι στο βελτιστες επιδοσεις ή στο βελτιστη κατασταση μπαταριας? Βάλτο στο "Βέλτιστες επιδόσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Εκει το εχω αλλα...:D Και κατι αλλο εχω το CHT 1.85 και ειδα οτι εχει βγει το 2,0 υπαρχει λογος να το αναβαθμίσω? Εχει κατι που αξιζει την αλλαγή??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Μπορει να μου προτεινει καποιος ενα bluetooth που να δουλευει καλα με το hd2. Oσα εχω δοκιμασει οι αλλοι δε με ακουνε. Καλη χρονια να εχουμε. sent from my hd2 using tapatalk και εγώ θέλω κάτι τέτοιο... και για να σας διευκολύνω έχω δοκιμάσει plantronics 975, itech clip D, jabra bt530, jabra bt8040 όλα είναι λες και μιλάω απο πηγάδι... Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το i tech, δουλεύει πολύ καλά και η μπαταρία με σκληρή χρήση κρατάει μία βδομάδα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Και κατι αλλο εχω το CHT 1.85 και ειδα οτι εχει βγει το 2,0 υπαρχει λογος να το αναβαθμίσω? Εχει κατι που αξιζει την αλλαγή??:worry: Το CHT2.0 είναι ελαφρύτερο του 1.8.5 και έχει πολύ περισσότερα πράγματα. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Εκει το εχω αλλα...:D Σ' εμένα πάντως παίζει μέσα σε όλο το σπίτι, ακόμα και στην είσοδο της πολυκατοικίας (είμαι στον 3ο όροφο). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμβέλεια στο Wi-Fi... Το router είναι ένα Sagem F@st 1500WG (σταθερή αξία, το έχω από το 2006 και από τότε δουλεύει 24/7 απροβλημάτιστα). Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) Το εβαλα...πολυ πραμα το CHT 2.0!! Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι εαν ειμαι στην τελευταια καρτελα που για μενα ειναι οι ρυθμισεις και κανω κινηση προς τα δεξια για να γυρισει στο HOME τοτε δειχνει για λιγο χιονια στην οθονη κ μετα επανερχεται..γιατι γινεται αυτο? Εαν παω απο το slide menu δεν εχει προβλημα!! Εβαλα και το Turbo3D αλλα δεν βοηθησε!! Και το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω wallpaper..οτι και να βαλω εμφανιζει ασπρο φοντο!! Edited January 1, 2011 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Και το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω wallpaper..οτι και να βαλω εμφανιζει ασπρο φοντο!! Το αλλάζεις μέσω του CHT Editor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιζει ρολο και το ρουτερ για το ασυρματο. Βεβαια, το κινητο εχει χειροτερο δεκτη απο ενα λαπτοπ ή ενα στικακι. Δλδ αν εκει που εισαι το λαπτοπ πιανει μια γραμμη ισα ισα το κινητο πολυ πιθανον να μην το βλεπει καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 To wallpaper εφτιαξε απο το cth το αλλαζα αλλα επρεπε να επιλεξω ΗQ. Το λαπτοπ εχει 2/5γραμμες αλλα γενικα δεν ειναι και μακρια.. Ισως ειναι μουφα το ρουτερ της forthnet!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ισως ειναι μουφα το ρουτερ της forthnet!! Όντως και αυτό παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλησπερα και καλη χρονια!! εν προκειμενω... (γιατι μερες ειχα να ρωτησω κατι ακυρο) εδω και 2 μερες χωρις να εγκαταστησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ καινουριο προγραμμα, η μπαταρια φευγει νυχτα.. το αφηνω με 52% το βραδυ, με 6% το βρισκω το πρωι... καμια ιδεα; Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλησπερα και καλη χρονια!! εν προκειμενω... (γιατι μερες ειχα να ρωτησω κατι ακυρο) εδω και 2 μερες χωρις να εγκαταστησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ καινουριο προγραμμα, η μπαταρια φευγει νυχτα.. το αφηνω με 52% το βραδυ, με 6% το βρισκω το πρωι... καμια ιδεα; Προφανώς ειτε καποιο προγραμμα ειναι ανοιχτο(κλειστω η κανε κανένα reboot), αν πάλι τα ιδια hardreset , η τέλος να τα έπαιξε η μπαταρία,χλωμο όμως τόσο γρήγορα. Καλή χρόνια. sent from my hd2 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλησπερα και καλη χρονια!! εν προκειμενω... (γιατι μερες ειχα να ρωτησω κατι ακυρο) εδω και 2 μερες χωρις να εγκαταστησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ καινουριο προγραμμα, η μπαταρια φευγει νυχτα.. το αφηνω με 52% το βραδυ, με 6% το βρισκω το πρωι... καμια ιδεα; Καλή χρονιά.Τώρα έλεγα καλά βλέπω, αυτή ρωτά.Μα δεν τα λέγαμε πριν μέρες; Κάνε μια δοκιμή ένα βράδυ και βάλτο σε απλό G και αν πάλι δεν, βάλτο σε airplane mode. Εγώ με G έχω δει ένα 25% τουλάχιστον πιο λίγη κατανάλωση. (ε και κοίτα μην το έχεις στο πάτωμα το βράδυ όπως εγώ και παλεύει να βρει σήμα). .....Με το "άλλο" που λέγαμε τι έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Τωρα που το ειδα λιγο καλυτερα το CHT 2.0 παρατηρησα οτι οταν βαζω την soft key bar εμφανιζεται μια γραμμη οταν παιζει ο καιρος στα συνεφα κτλ και επισης οταν βαζω την δικια του lockscreen βαραινει παρα πολυ...δεν εμφανιζει πανω δεξια το εναρξη,αργει κ.α Το κανει κ σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Προφανώς ειτε καποιο προγραμμα ειναι ανοιχτο(κλειστω η κανε κανένα reboot), αν πάλι τα ιδια hardreset , η τέλος να τα έπαιξε η μπαταρία,χλωμο όμως τόσο γρήγορα. Καλή χρόνια. εκανα soft reset, και τωρα το παρακολουθω! με 2 διαφορετικους task managers παντως δεν εντοπιζα προγραμμα να τρεχει στο παρασκηνιο! ελπιζω να μην καταφυγω σε hard reset γιατι κι εμενα λιγο νωρις μου φαινεται για να τα εφτυσε η μπαταρια!! Καλή χρονιά.Τώρα έλεγα καλά βλέπω, αυτή ρωτά.Μα δεν τα λέγαμε πριν μέρες; Κάνε μια δοκιμή ένα βράδυ και βάλτο σε απλό G και αν πάλι δεν, βάλτο σε airplane mode. Εγώ με G έχω δει ένα 25% τουλάχιστον πιο λίγη κατανάλωση. (ε και κοίτα μην το έχεις στο πάτωμα το βράδυ όπως εγώ και παλεύει να βρει σήμα). .....Με το "άλλο" που λέγαμε τι έκανες; και ναι εγω ρωτω!:p το θεμα μου ειναι οτι εγω το δουλευα και το δουλευω σε 3G και δε θελω να το βγαλω... απλως τις 2 τελευταιες μερες μου κανει κατι νερα γι αυτο ψαχνομαι! :) οσο για το «αλλο» (χαχα) ολα οκ! στο ειχα στειλει σε πμ αλλα μαλλον δεν το ελαβες η θα εχασα το internet πριν σταλει (μπαινω απο το κινητο) και νομιζα οτι ειχε σταλει... :) :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Οκ.Τότε δες για το airport mode και κάτσε με το κακό 3G.Όχι δεν το έλαβα, αν θες κάνε μια σούμα και στείλε ένα pm.A και θέλω και διάφορα άσχετα σχόλια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Τωρα που το ειδα λιγο καλυτερα το CHT 2.0 παρατηρησα οτι οταν βαζω την soft key bar εμφανιζεται μια γραμμη οταν παιζει ο καιρος στα συνεφα κτλ και επισης οταν βαζω την δικια του lockscreen βαραινει παρα πολυ...δεν εμφανιζει πανω δεξια το εναρξη,αργει κ.α Το κανει κ σε αλλους αυτο? Που εμφανίζεται η γραμμή στον καιρό; Εννοείς στο κάτω μέρος ότι κόβονται τα σύνεφα απότομα; Λογικό είναι αυτό μιας και το weather animation έχει φτιαχτεί να εμφανίζεται όταν υπάρχει η μπάρα των tabs. Το CHT lockscreen συνιστώ να μην το χρησιμοποιείς. Και το δικό του μια χαρά κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Οκ.Τότε δες για το airport mode και κάτσε με το κακό 3G.Όχι δεν το έλαβα, αν θες κάνε μια σούμα και στείλε ένα pm.A και θέλω και διάφορα άσχετα σχόλια :lol: οοοχι! ουτε airport mode! θελω να δουλευει διοτι εν μεσω νυκτος, ξυπναω κι απαντω σε sms!!! (οσο για το αλλο, επιβαλεται! παντα με τα ασχετα ως επι το πλειστον φλερταρω εγω) :p:p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με αλλαγή LCD στο τηλέφωνό μας... Το τηλέφωνο εκσφενδονίστηκε με τρομερή δύναμη, και επειδή φορούσε θήκη σιλικόνης και χτύπησε με το πλάι, δεν έπαθε τίποτα το τηλέφωνο σαν λειτουργία ούτε το κρύσταλλο(!) αλλά μαύρισε σημαντικό τμήμα της οθόνης.... Αγόρασα μέσω ebay καινούργια LCD και έχω κατεβάσει και βίντεο με οδηγίες, αλλά επειδή είναι πολύ δρακουλίστικο...το όλο εγχείρημα, ρωτώ μήπως έχει κάποιος περάσει το πρόβλημα είτε με κάποιο εξειδικευμένο τεχνίτη (μάλλον όχι HTC) ή αν έχει βάλει χέρι ο ίδιος.... Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ΗΠΑ οπότε και ξεχνάμε την εγγύηση γιατί θα μου κοστίσει περισσότερο να το επισκευάσω εκεί σε σχέση με το να αγοράσω ένα καινούργιο.... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. :wacko: Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts