Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τηλεφωνο

Μενου

Επιλογες

Ζωνη

Τυπος δικτυου

GSM

και στην συχνοτητα ζωνης ποια επιλογη απο τις 4 κανουμε:!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τι να το βγάλεις; Σε αυτά οφείλει την λειτουργία το τηλέφωνο. :confused:

Πως το έκανες αυτό; H 3G ή GSM πρέπει να έχεις για να λειτουργεί το τηλέφωνο. Ομολογώ ότι με έχεις μπερδέψει!

http://www.htc.com/au/faqs.aspx?p_id=297&cat=264&id=118112

ΟΚ. Όμως, άλλο είναι 3G / GPRS και άλλο GSM. Μάλλον εκεί φίλε μπερδεύτηκες.

• Administrators

Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για GSM. Όπως και να έχει το ίδιο λέμε. Απλά εγώ σου προτείνω να βάλεις το NoData για να κάνεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Είναι πολύ πιο απλό.

Modpic.gif

Παιδιά, θέλω να πάρω μια δεύτερη μπαταρία και είδα αυτή:

http://www.expansys.com.gr/expansys-standard-battery-for-htc-hd2-1300-mah-202783/

Ξέρω γενικά ότι έχουμε πει πως οι κινέζικες noname δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά επειδή την πουλά το expansys (και είναι και πολύ καλή τιμή) είπα μπας και αξίζει...

Την έχει αγοράσει κανείς??

Γεια σου φιλε

Δεν γνωριζω κατι για την μπαταρια που γραφεις αλλα θα σου προτεινα την αγορα απο το wsw.e-click.gr. Εχω αγορασει πριν 3 κηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

• Administrators
Και αυτή του expansys είναι εξίσου αξιόπιστη, απλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να την αγοράσεις μόνη της λαμβάνοντας υπόψιν το κόστος αποστολής.

Modpic.gif

Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για GSM. Όπως και να έχει το ίδιο λέμε. Απλά εγώ σου προτείνω να βάλεις το NoData για να κάνεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Είναι πολύ πιο απλό.

Ναι μάλλον το ίδιο λέμε.Ευχαριστώ για το utility θα το τεστάρω.

• Administrators
Ναι μάλλον το ίδιο λέμε.Ευχαριστώ για το utility θα το τεστάρω.

Θα το βρεις εδώ.

Εναλλακτικά υπάρχει το Dial-up Enabler/Disabler που κάνει την ίδια δουλειά αλλά ταιριάζει πιο πολύ εμφανισιακά στη φιλοσοφία του μενού της συσκευής.

Modpic.gif

ξερει κανεις που θα βρω την σωστη εκδοση του skype για το κινητο μας εχω βρει 2 3 εκδοσεις αλλα δεν δουλευεουν!!

το skype παίζει σωστά στο HD2? Δηλαδή ο ήχος βγαίνει κανονικά απο το ακουστικό? η ακόμα βγαίνει απο το μεγάφωνο?

επίσως μια άκυρη ερώτηση. Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για να έχω SIP voip στα winmo? Δεν βρήκα κάτι της προκοπής

• Administrators
ξερει κανεις που θα βρω την σωστη εκδοση του skype για το κινητο μας εχω βρει 2 3 εκδοσεις αλλα δεν δουλευεουν!!

http://forum.skype.com/index.php?showtopic=542731

Modpic.gif

το skype παίζει σωστά στο HD2? Δηλαδή ο ήχος βγαίνει κανονικά απο το ακουστικό? η ακόμα βγαίνει απο το μεγάφωνο?

επίσως μια άκυρη ερώτηση. Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για να έχω SIP voip στα winmo? Δεν βρήκα κάτι της προκοπής

Το skype με πατέντα παίζει από το ακουστικό

http://antonis-news.blogspot.com/2010/05/hd2-applications-skype-for-windows.html#more

ναι εντάξει αυτό με την πατέντα το ξέρω καιρό τώρα, απλώς είναι ενοχλητικό αμα το ξεχνάς.

οταν μιλαω με bt πως μπορω να σβησω την οθονη γρηγορα πριν σβησει απο μονη της για οικονομια μπαταριας?ενταξει εαν βαλω το χερι μου πανω στον σενσορα σβηνει η οθονη αλλα εαν το παρω το χερι μου ξανα αναβει.μονιμο σβησιμο γινεται καπως?

Έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό game για το κινητό? κάτι να περνάς την ώρα σου όταν δεν μπορείς να σερφάρεις... έχω κοιτάξει κάποια παιχνίδια, αλλά μου φαίνονται αρκετά μάπα..

επίσης από ότι κατάλαβαινω το iGo8 είναι το καλύτερο για το κινητό μας και τρέχει μια χαρά ε?

Έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό game για το κινητό? κάτι να περνάς την ώρα σου όταν δεν μπορείς να σερφάρεις... έχω κοιτάξει κάποια παιχνίδια, αλλά μου φαίνονται αρκετά μάπα..

επίσης από ότι κατάλαβαινω το iGo8 είναι το καλύτερο για το κινητό μας και τρέχει μια χαρά ε?

Δεν ξέρω τι παιχνίδια σου αρέσουν αλλά ριξε μια ματιά στο experiment 13. Το iGo8 είναι το καλύτερο στην απεικόνιση αλλά κατά τη γνώμη μου υστερεί σε χάρτες έναντι του destinator.

Καλησπερα παιδια,

Τελικα τι γινεται με την ενημέρωση καιρου και την forthnet?ακομα και τωρα την "θεση μου" δεν μπορει να την ενημερώσει ενω τις υπολοιπες πολεις τις ενημερώνει κανονικά.

Σε conn-x γινεται κανονικά η ενημερωση και της "θεσης μου"

οταν μιλαω με bt πως μπορω να σβησω την οθονη γρηγορα πριν σβησει απο μονη της για οικονομια μπαταριας?ενταξει εαν βαλω το χερι μου πανω στον σενσορα σβηνει η οθονη αλλα εαν το παρω το χερι μου ξανα αναβει.μονιμο σβησιμο γινεται καπως?

Υπάρχει το touch off με το οποίο μπορείς να βάλεις μια συντόμευση στην αρχική οθόνη και να κάνεις αυτό που θες. Η omega το έχει ενσωματωμένο.

• Administrators

Αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές είναι το iGO Primo.

Modpic.gif

Αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές είναι το iGO Primo.

το οποιο σ εμενα δεν κλειδωνει δορυφορο ή κλειδωνει 8 αιωνες μετα κι εχω βρει τον προσανατολισμο μου πριν το gps...δεν καταλαβαινω γιατι... :mad:

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
το οποιο σ εμενα δεν κλειδωνει δορυφορο ή κλειδωνει 8 αιωνες μετα κι εχω βρει τον προσανατολισμο μου πριν το gprs...δεν καταλαβαινω γιατι... :mad:

Σε εμένα πάλι δευτερόλεπτα! :confused:

Modpic.gif

• Administrators
υπαρχει free εκδοση :!:και αν ναι απο που:!:

Δεν υπάρχει free και δεν μας επιτρέπεται δημόσια η όποια διακίνηση τέτοιου λογισμικού.

Modpic.gif

Σε εμένα πάλι δευτερόλεπτα! :confused:

θα μπορουσε να φταιει το ραδιο μου; τι βλακεια εχω κανει;:confused:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr