Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μία ερώτηση.

Έχει μείνει ελάχιστη μνήμη χωρίς να βάλω πολλά προγράμματα στο HD2 μου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, δεν έχω πολλά προγράμματα.. Τί μπορώ να κάνω ?

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Καλησπέρα και παλι παιδια,

Εβαλα σημερα το Cookies Home Tab και πραγματικα ειναι μια απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω δει μεχρι τωρα στο HD2, αλλα αντιμετωπίζω ενα προβλημα,οταν παω να βαλω background μια εικονα σχετικά μεγαλη (2592χ1944) την οποια ειχα και πριν χωρις κανενα προβλημα κολλαει το hdwall.exe και δεν μπαινει..μετα μίκρυνα λιγο την εικονα και μπηκε αλλα δεν ειναι κεντραρισμένη οπως θα ηθελα...

Τι πρεπει να κανω?

Και κατι λιγοτερο σημαντικο αλλα δεν μπορω να το βρω,πως βγαινει ο απαισιος ηχος απο τα πληκτρα οταν παιρνουμε τηλεφωνο??:O

Ευχαριστώ!

Και κατι λιγοτερο σημαντικο αλλα δεν μπορω να το βρω,πως βγαινει ο απαισιος ηχος απο τα πληκτρα οταν παιρνουμε τηλεφωνο??:O

Ευχαριστώ!

Ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-πληκτρολόγιο(απενεργοποίηση).

Ευχαριστώ!

Ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-πληκτρολόγιο(απενεργοποίηση).

Ευχαριστώ Anemelos!!

Καθως περιεργαζομαι τωρα το cookies μαλλον βγαζει bug.

Παω να τρεξω καποιες εφαρμογες που εχω σε quick link πχ. το TorchButton και μου λεει οτι

Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου 'TorchButton'. Δεν ειναι υπογεγραμμένο....ή καποιο απο τα στοιχεια του λειπει.Επαναλάβετε την εγκατασταση.

Αυτο γινεται και σε πολλες αλλες εφαρμογες μεχρι κ στον Opera.

Μετα απο ενα reset ολα καλα...

Μαλλον θα το βγαλω το cookies?και ηταν πολυ βολικο!:(

• Administrators
Καλησπέρα και παλι παιδια,

Εβαλα σημερα το Cookies Home Tab και πραγματικα ειναι μια απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω δει μεχρι τωρα στο HD2, αλλα αντιμετωπίζω ενα προβλημα,οταν παω να βαλω background μια εικονα σχετικά μεγαλη (2592χ1944) την οποια ειχα και πριν χωρις κανενα προβλημα κολλαει το hdwall.exe και δεν μπαινει..μετα μίκρυνα λιγο την εικονα και μπηκε αλλα δεν ειναι κεντραρισμένη οπως θα ηθελα...

Τι πρεπει να κανω?

Άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας σου σε αυτή της συσκευής (800x480), επέλεξε το από το CHTEditor σαν regular wallpaper και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, δεν έχω πολλά προγράμματα.. Τί μπορώ να κάνω ?

Η μειωμένη ελεύθερη μνήμη σου είναι η ram και όχι η rom, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. Κάτι τρέχει στο background που έχει γεμίσει τη ram. Ποια rom έχεις στη συσκευή σου;

Όσον αφορά τη rom, διάβασε στο πρώτο post κάποιον οδηγό του zaharaki που με τη χρήση του cleartemp καθαρίζει την cache από διάφορα προγράμματα πχ. τις φωτογραφίες του sense, τον opera κτλ και έτσι εξοικονομείς πολύ ελεύθερο χώρο.

Modpic.gif

Ανάλογα με το από που είναι η συσκευή, πρέπει να περάσεις την ανάλογη rom. Αν για παράδειγμα έχεις αγγλική συσκευή, επίσημα μπορείς να επαναφέρεις μόνο την αγγλική rom και όχι την ελληνική.

Οπότε η rom που δίνει ο φίλος στο ποστ που παραθέτω για ποιες συσκευές προορίζεται ?

Διότι είναι Ελληνική , αλλά Ελληνικά HD2 πλέον (κατά πάσα πιθανότητα όχι της ace) πουλάνε αρκετά σάιτ .

Παιδιά μία ερώτηση.

μια καλη λυση ειναι το clear temp για προσεκτικο και σωστο χειρισμο, οπως σου ειπαν! εγω συγκεκριμενα, που απο λαθος χειρισμο του προγραμματος αυτου, οδηγηθηκα σε hard reset, σβηνω μονο την cache του opera (μεσω ρυθμισεων του ιδιου του browser) και την cache του htc album ακολουθωντας την διαδρομη: Application Data/HTC/HTC Album/Cache. ο,τι σε βολεψει καλυτερα! για ολα τα υπολοιπα εχω περασει το sktools και χρησιμοποιω την επιλογη autoclean που εχει! :)

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Έχω επιλέξει και custom folder 2 την διαδρομή windows\opera9\profile\cache για τον opera. Μήπως έπρεπε να επιλέξω όλο το profile ,γιατί βλέπω έχει και έναν φάκελο cacheOp και download;

• Administrators
Οπότε η rom που δίνει ο φίλος στο ποστ που παραθέτω για ποιες συσκευές προορίζεται ?

Η συγκεκριμένη rom προορίζεται αποκλειστικά στις ελληνικές συσκευές (ACE Hellas).

Έχω επιλέξει και custom folder 2 την διαδρομή windows\opera9\profile\cache για τον opera. Μήπως έπρεπε να επιλέξω όλο το profile ,γιατί βλέπω έχει και έναν φάκελο cacheOp και download;

Επέλεξε τον φάκελο cache και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

διαφορετικο today απο lock screen καταφερνω μονο μεσω chteditor? :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Η συγκεκριμένη rom προορίζεται αποκλειστικά στις ελληνικές συσκευές (ACE Hellas).

Ωραία και αν είναι αγγλική η συσκευή , από την πρώτη σελίδα μεταφέρομαι μέσω του συνδέσμου (ROM Upgrade for HTC HD2 - 1.66.XX (WWE, etc) *Για download Serial: HT9AZNW00968 ) στην σελίδα της htc και κατεβάζω την ανάλογη σύμφωνα με το serial και την περνάω με usb .

Υπάρχει περίπτωση να την περάσω από κάρτα ?

Και επιπλέον με την κίνηση αυτή , επανέρχεται και το spl ? Γιατί έχω καταλάβει πως είναι διαφορετική εργασία η μία με την άλλη .

Edited by kosmous

Nαι θα κατεβάσεις το .exe από τη σελίδα και μετά δεξί κλικ--->extract και στο φάκελο που θα προκύψει θα βρεις το ruu_signed.nbh το οποίο θα ονομάσεις leoimg.nbh και θα το αντιγράψεις στην κάρτα για να το φλασάρεις.Με αυτόν τον τρόπο επανέρχεσαι και πάλι σε spl

πηγαινε "Start \Multimedia\Pictue & videos\ select images\menu\Set as Home Backgroud..:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Αν έχεις το CHT με το CHTEditor εγκατεστημένο, ναι πήγαινε καλύτερα από εκεί.

Ωραία και αν είναι αγγλική η συσκευή , από την πρώτη σελίδα μεταφέρομαι μέσω του συνδέσμου (ROM Upgrade for HTC HD2 - 1.66.XX (WWE, etc) *Για download Serial: HT9AZNW00968 ) στην σελίδα της htc και κατεβάζω την ανάλογη σύμφωνα με το serial και την περνάω με usb .

Ναι, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να μπορέσει να τη δεχτεί με το HSPL.

Υπάρχει περίπτωση να την περάσω από κάρτα ?

Και επιπλέον με την κίνηση αυτή , επανέρχεται και το spl ? Γιατί έχω καταλάβει πως είναι διαφορετική εργασία η μία με την άλλη .

Από κάρτα δεν υπάρχει δεν μπορείς να την περάσεις γιατί επαναφέρει το stock spl κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε σένα που θέλεις να βάλεις rom που δεν προορίζεται για τη συσκευή σου.

πηγαινε "Start \Multimedia\Pictue & videos\ select images\menu\Set as Home Backgroud..:)

Αυτό όμως δεν είναι για το lock screen που ζήτησε ο φίλος.

Nαι θα κατεβάσεις το .exe από τη σελίδα και μετά δεξί κλικ--->extract και στο φάκελο που θα προκύψει θα βρεις το ruu_signed.nbh το οποίο θα ονομάσεις leoimg.nbh και θα το αντιγράψεις στην κάρτα για να το φλασάρεις.Με αυτόν τον τρόπο επανέρχεσαι και πάλι σε spl

Ναι αλλά ο φίλος θέλει να βάλει rom ελληνική σε αγγλική συσκευή κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει με τη διαδικασία που προτείνεις παραπάνω.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Αυτό όμως δεν είναι για το lock screen που ζήτησε ο φίλος.

.

αν το δοκιμασεις γιαννη θα δεις οτι αυτο αλλαζει το wallpaper στο lockscreen και στο start menu

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
αν το δοκιμασεις γιαννη θα δεις οτι αυτο αλλαζει το wallpaper στο lockscreen και στο start menu

I know, σε περίπτωση που τα θέλεις διαφορετικά όμως; :rolleyes:

Modpic.gif

Καλησπέρα.Μια ερώτηση για τα μηνυματα.Όταν στέλνω κάποιο sms πως βλέπω οτι δεν έχει παραδοθεί;Η αυτό γίνεται όταν σου έρχεται οτι το έστειλες,μαζί με όλα τα μηνύματα στη κεντρική οθόνη μηνύμάτων;Στο παλιό μου nokia π.χ. γράφει "εκρεμεί" όσπου να το πάρει ο άλλος και όταν γίνει αυτό γράφει "παραδόθηκε".

Ευχαριστώ.

I know, σε περίπτωση που τα θέλεις διαφορετικά όμως; :rolleyes:
σε περιπτωση που τα θελεις διαφορετικα το κανει το cht editor? αυτο θελω και εγω αλλα δεν ξερω πως γινεται και αν γινεται:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά ο φίλος θέλει να βάλει rom ελληνική σε αγγλική συσκευή κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει με τη διαδικασία που προτείνεις παραπάνω.

Όχι βρε Γιάννη , εννοώ να γυρίσει η συσκευή σε κατάσταση αγοράς .

Δηλαδή αν είναι αγορασμένη με Αγγλικό μενού να γίνει έτσι .

Η αν αγοράσει κάποιος Ελληνική αλλά όχι ace , τι rom πρέπει να βάλει και πως (κάρτα η usb ) ώστε να είναι στη εγγύηση ακόμη και αν το στείλει στην ace Hellas .

Αν έχει ξεκαθαριστεί αυτό και δεν το έχω καταλάβει με αποτέλεσμα να σας αναγκάζω να επαναλαμβάνεστε , ζητώ συγγνώμη .

Edited by kosmous

Δοκίμασε να φλασάρεις μέσω κάρτας την επίσημη αγγλική 1.66

Δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα το active sync, ώστε να φλασάρω το τηλ από εκεί.

Υπάρχει άλλη διαδικασία;

σε περιπτωση που τα θελεις διαφορετικα το κανει το cht editor? αυτο θελω και εγω αλλα δεν ξερω πως γινεται και αν γινεται:)

μα εγω και διαφορετικα τα θελω και το chteditor δεν εχω.. γι αυτο ρωτησα αν γινεται διαφορετικα:wacko:

www.macspot.gr

• Administrators
σε περιπτωση που τα θελεις διαφορετικα το κανει το cht editor?

Ναι γίνεται.

Όχι βρε Γιάννη , εννοώ να γυρίσει η συσκευή σε κατάσταση αγοράς .

Δηλαδή αν είναι αγορασμένη με Αγγλικό μενού να γίνει έτσι .

Η αν αγοράσει κάποιος Ελληνική αλλά όχι ace , τι rom πρέπει να βάλει και πως (κάρτα η usb ) ώστε να είναι στη εγγύηση ακόμη και αν το στείλει στην ace Hellas .

Θα βάλεις το s/n της συσκευής σου στο htc.com και όποια rom σου βγάλει για κατέβασμα, αυτή είναι και η official για τη συσκευή σου.

Δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα το active sync, ώστε να φλασάρω το τηλ από εκεί.

Υπάρχει άλλη διαδικασία;

Δεν μπαίνεις μέσω του activesync. Διάβασε τις οδηγίες στο πρώτο post.

μα εγω και διαφορετικα τα θελω και το chteditor δεν εχω.. γι αυτο ρωτησα αν γινεται διαφορετικα:wacko:

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω συσκευή χωρίς το CHT και ειδικά τώρα που βγήκε η τελική έκδοση 2.0 θα κάνω πολύ καιρό ακόμα περισσότερο. Γνώμη μου είναι πως δεν νοείται πια Sense χωρίς CHT.

Modpic.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=637615

παιδια καλησπερα.οταν ανοιγω το λεο το πρωι στην αρχη ολα καλα μετα απο λιγο αλλαζει η ωρα μονη της και δειχνει δυο ωρες μπροστα. μπορει καποιος να βοηθησει:!::!::!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής πρόβλημα:

Έχω το hd2 από τον Μάρτιο χωρίς προβλήματα. Πριν μερικές μέρες surfαρα με τον Opera και κόλησε.

Κάνω sr αλλά bootαρει και μένει στην λευκή οθόνη με τα κόκκινα γράμματα με τις version και μένει εκεί.

Δοκίμασα αρκετές φορές αλλά χωρίς επιτυχία. Κάνω έτσι hr και επ΄ ευκαιρείας περνάω και την νέα ελληνική ROM. Μερικές μέρες όλα πάνε καλά, αλλά μετα πάλι το ίδιο.

Κάνω πάλι hr αλλά με το που φορτώνει και κάνει τις ρυθμίσεις μου βγάζει απευθείας μήνυμα ότι η μνήμη είναι γεμάτη, σέρνεται, κάνει επανεκκινήσεις κλπ. έβαλα προγράμματα σαν το space finder και έσβησα ότι μπορούσα να σβήσω.

Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική μορφή στο σύνολο του, με όλες τις αρχικές ρυθμίσεις, γιατί παρότι κάνω hr κάποιες ρυθμίσεις μένουν (όπως πχ οι ρυθμίσεις των πόλεων στον καιρό).

Επίσης σβήνοντας διάφορα από την μνήμη του τηλεφώνου πρόσεξα πχ ότι μετά το hr δεν μου έχει το Microsoft My Mobile.

Από προγράμματα είχα κλασικά πράγματα, cookies hom tab, igo, resco, nodata, torchbutton, x2 taskmanager, xda shutdown...

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.