akis111 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Φιλε akis θα σου πρωτεινα να παραμεινης στην rom που εχεις, στην νεα ρομ που βγηκε εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το πληκτρολογιο στα sms. εχει καποιες διαφορες που να αξιζει η αναβαθμιση,γιατι το προβλημα με τα sms,αν υπαρχει,δεν με πολυνοιαζει γιατι τα δουλευω πολυ λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 εχει τυχει κατα τη διαρκεια κλησεις να τερματιζει το κινητο την κληση μονο του?? εμενα σημερα πολλες φορες??? μηπως φταει που ειχα το ραδιο 2.15 κ εβαλα χωρις τασκ29 το ραδιο2.14???:X εχω την ομεγα 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 την τελευταια την οφισιαλ και την οπερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiotaki1988 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το λεο μου. του εχω βαλει omega v18.3 rom και Radio_2_15_50_14 και πριν ειχα νομιζω την omega v18 με το ιδιο radio.εχω το εξης προβλημα παταω το κουμπι power γιανα το κλειδωσω προσωρηνα, η οθονη του κλεινει και μετα απο λιγο ανοιγει μονη της χωρης να το πατησω εγω με αποτελεσμα να μου τρωει την μπανταρια σε λιγοτερο απο 2 ωρες γιατι η οθονη ειναι συνεχεια ανοιχτη αν και το leo ειναι κλειδωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 εχει τυχει κατα τη διαρκεια κλησεις να τερματιζει το κινητο την κληση μονο του?? εμενα σημερα πολλες φορες??? μηπως φταει που ειχα το ραδιο 2.15 κ εβαλα χωρις τασκ29 το ραδιο2.14???:X εχω την ομεγα 18 Δεν είναι απαραίτητο το task29 για αλλαγή radio μόνο. Παρατήρησε τη συμπεριφορά και αν συνεχιστεί το πρόβλημα βάλε το προηγούμενο radio και δοκίμασε επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το λεο μου. του εχω βαλει omega v18.3 rom και Radio_2_15_50_14 και πριν ειχα νομιζω την omega v18 με το ιδιο radio.εχω το εξης προβλημα παταω το κουμπι power γιανα το κλειδωσω προσωρηνα, η οθονη του κλεινει και μετα απο λιγο ανοιγει μονη της χωρης να το πατησω εγω με αποτελεσμα να μου τρωει την μπανταρια σε λιγοτερο απο 2 ωρες γιατι η οθονη ειναι συνεχεια ανοιχτη αν και το leo ειναι κλειδωμενο. Δεν είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Έχεις εγκαταστήσει κάποια "μυστήρια" εφαρμογή; Το καλύτερο που έχω να προτείνω είναι hard reset και παρακολούθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 4) Uninstallation Only way to remove the HSPL is to flash an original SPL from SD card. - Take any "RUU_signed.nbh" from a ship ROM and copy it to SD card. - Rename it to "leoimg.nbh" - Reset the device while pressing the volume down button. Τι είναι αυτό το αρχείο:RUU_signed.nbh. Πέρναω μια official rom στην sd του κινητού και μετά... Πήρα το HD2 μεταχειρισμένο και έχει την cotulla spl 2.08. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω/σβήσω το hspl για να επανελθει η εγγύησή του; Δεν προορίζεται για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Πήρα το HD2 μεταχειρισμένο και έχει την cotulla spl 2.08. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω/σβήσω το hspl για να επανελθει η εγγύησή του; Δεν προορίζεται για μένα. Η απάντηση βρίσκεται στο link που σου έδωσε ο φίλος sisferas_sax και περιληπτικά, για να επαναφέρεις τη συσκευή σε stock κατάσταση απλά τρέχεις την official (για τη συσκευή σου) rom με τη διαδικασία της κάρτας μνήμης. Οδηγίες στο παραπάνω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Το αρχείο LEOIMG.nbh μπορώ να το σβήσω τώρα; Είναι μεσα στην εγγύηση τωρα, κανονικά; Του περασα την 1.66 ELL γιατι η 3.14 εχει προβλήματα. Ηταν παρα πολυ ευκολο. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Τα σεβη μου...+100000000000000000000000000000000 Edit: SPL: PB81100 HX-BC SPL-1.42.0000 XE MicroP(LED) 0x05 MicroP(TOUCH) 0x30 Edited November 12, 2010 by Anemelos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ναι... το σβήνεις άφοβα. Είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 για να βαλω εναν ηχο για ξυπνητηρι τι ειδους πρεπει να ειναι και σε ποιον φακελο τον βαζω?εβαλα εναν wav που ειναι 5 mb αλλα ενω μου τον βγαζει στην λιστα μολις παω να το επιλεξω με πεταει στο default.πρεπει να ειναι και καποιου μεγεθους? Θα πρέπει να είναι αρχείο wav και να μπει χύμα στο φάκελο windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Διαπίστωσα μια διαφορά μεταξύ των δυο συσκευών(της δικιάς μου που δεν του έιχα περάσει HSPL και του φίλου που το άλλαξα τώρα: Στο δικό μου γράφει: PB81100 HX-BC SPL-1.42.0000 XE MicroP(LED) 0x05 MicroP(TOUCH) 0x50 Στο δικό του γράφει: PB81100 HX-BC SPL-1.42.0000 XE MicroP(LED) 0x05 MicroP(TOUCH) 0x30 Η διαφορά είναι στο 50 και στο 30. Τι είναι αυτό και γιατι έχουν αυτή τη διαφορά τιμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 μπορει καποιος να μου θυμισει απο που απενεργοποιουμε το 3g γιατι το ξεχασα και δεν μπορω να το βρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 μπορει καποιος να μου θυμισει απο που απενεργοποιουμε το 3g γιατι το ξεχασα και δεν μπορω να το βρω? ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-υπηρεσίες gsm/umts-ζώνη(ληψη ρυθμίσεων)-τυπος δικτυου(gsm). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Θα πρέπει να είναι αρχείο wav και να μπει χύμα στο φάκελο windows. ναι το εβαλα αλλα δεν το δεχεται ισως υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος?γιατι αλλο μικρο wav το δεχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmrio Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Σε συσκευή αγορασμένη από Hong Kong με Rom 1.66 αγγλική, επιχείρησα να περάσω την 3.14 ελληνική. Αποτέλεσμα, κολλημένη άσπρη οθόνη με το λογότυπο χωρίς δυνατότητα hard reset (είτε από το κόκκινο κουμπί,είτε με τη χρήση των κουμπιών ήχου και τερματισμού κλήσης). Μοναδική επικοινωνία τηλεφώνου με pc με σύνδεση usb από την τρίχρωμη οθόνη χωρίς όμως να συγχρονίζεται το τηλ με το pc. Συνέπεια τούτου να μην είναι δυνατή η επανεγκατάσταση ούτε της αρχικής rom. Κατόπιν επικοινωνίας με την ace hellas μου ανέφεραν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι με χρέωση τριακοσίων ευρώ να μου αντικαταστήσουν την πλακέτα. Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πρόταση αποκαταστάσεως του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Δοκίμασε να φλασάρεις μέσω κάρτας την επίσημη αγγλική 1.66 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Είτε Έλληνική συσκευή ACE , είτε Αγγλική (με Αγγλικό η Ελληνικό μενού αγορασμένη από web shop) ακολουθείται η ίδια διαδικασία ? Edited November 12, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 μπορειτε να μου πειτε το .cab που καλυτερευει την ηχογραφηση εισερχομενης; παλι το εχασα Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 ευχαριστω πολυ!!! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Είτε Έλληνική συσκευή ACE , είτε Αγγλική (με Αγγλικό η Ελληνικό μενού αγορασμένη από web shop) ακολουθείται η ίδια διαδικασία ? Nαι για την αγγλική θα φλασάρεις όμως το αντίστοιχο αγγλικό leoimg.nbh Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Nαι για την αγγλική θα φλασάρεις όμως το αντίστοιχο αγγλικό leoimg.nbh Η ερώτησή μου όμως αναφέρονταν στο παρακάτω ποστ , όπου δεν υπάρχει το αρχείο που λες αλλά μετονομάζω εγώ το RUU_signed.nbh . Αυτό λοιπόν μπορώ να το κάνω όποια ευρωπαϊκή συσκευή (είτε ace , είτε αγορασμένη από web με Αγγλική η Ελληνική rom , όχι όμως ace)και αν έχω ? μια μικρη πληροφορια στα ελληνικα για τους φιλους που εχουν ηδη φλασαρει στα τηλ το hspl και δεν ξερουν αγγλικα :) επαναφορα stock spl στα τηλ που εχουν hspl για λογους εγγυησης σαν αρχη,εχουμε επιλεξει στον υπολογιστη μας (μεσα απο τις ιδιοτητες φακελων) να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και οι καταληξεις των αρχειων!!(πχ .cab/.exe/.jpeg/ κλπ) 1.κανουμε δεξι κλικ/ εξαγωγη στο exe αρχειο της επισημης ελληνικης ρομ μεσα σε ενα φακελο στον υπολογιστη μας _HTC_HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.rar 2.μεσα στα αρχεια που θα εμφανιστουν υπαρχει ενα με το ονομα RUU_signed.nbh 3.αυτο το αρχειο το μετονομαζουμε σε LEOIMG.nbh 4.μετα το αντιγραφουμε στην καρτα μνημης του τηλεφωνου μας (χυμα οχι μεσα σε καποιο φακελο!! Edited November 12, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Αυτό λοιπόν μπορώ να το κάνω όποια ευρωπαϊκή συσκευή (είτε ace , είτε αγορασμένη από web με Αγγλική η Ελληνική rom , όχι όμως ace)και αν έχω ? Ανάλογα με το από που είναι η συσκευή, πρέπει να περάσεις την ανάλογη rom. Αν για παράδειγμα έχεις αγγλική συσκευή, επίσημα μπορείς να επαναφέρεις μόνο την αγγλική rom και όχι την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts