nasos79 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Τι πληροφορίες; Η βίβλος αυτών των συσκευών είναι το xda-developers... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 Πολύ απλά (υποθέτω) πράγματα, σαν αυτά που ρωτάω εδώ και τα προσπερνάτε αγνοώντας τα. :p :lol: Δεν πειράζει, no hard feelings. Ελπίζω μόνο και στο xda-developers να μη θεωρήσουν πολύ γελοίες τις ερωτήσεις μου και να πάρω κάποια απάντηση. Τις καλημέρες μου! :bow: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Υπάρχει κάπου επιλογή στο Outlook για να τις κάνεις export σε αρχείο. Αν και κατά τη γνώμη μου το καλύτερο backup είναι η χρήση του PIM Backup. Δοκιμασα το PIM Backup αλλα δεν ειμαι σίγουρος οτι το εκανα σωστα. Το αρχειο μου δημιουργήθηκε ειναι μολις 143Kb οταν με το sprite ηταν πανω απο 60mb. Ειναι σωστό αυτο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 εχει αγορασει και χρησιμοποιησει κανεις αυτην την μπαταρια? http://viewitem.eim.ebay.gr/1600_mah_Business_Battery_for_HTC_T8585__LEO_HD2_/320557255991/item εχει την ιδια η ακομα και καλυτερη αυτονομια σε σχεση με την original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Σωστο. Στα 60 mb βγαινει το αρχειο που αποθηκευει ολο το συστημα και τισ ρυθμισεισ σου στο spb back up που χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δοκιμασα το PIM Backup αλλα δεν ειμαι σίγουρος οτι το εκανα σωστα. Το αρχειο μου δημιουργήθηκε ειναι μολις 143Kb οταν με το sprite ηταν πανω απο 60mb. Ειναι σωστό αυτο; σωστα το εκανες!το PIM backup δεν δξμιουργει ολοκληρωμενο backup οπως κανει το sprite και το spb backup,σωζει μονο επαφες,μηνυματα,κλησεις και ειδοποιησεις,αρα ειναι φισικο να ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος το αρχειο που δημιουργειται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Πολύ απλά (υποθέτω) πράγματα, σαν αυτά που ρωτάω εδώ και τα προσπερνάτε αγνοώντας τα. :p :lol: Δεν πειράζει, no hard feelings. Ελπίζω μόνο και στο xda-developers να μη θεωρήσουν πολύ γελοίες τις ερωτήσεις μου και να πάρω κάποια απάντηση. Τις καλημέρες μου! :bow: Μπορείς σε παρακαλώ να επαναλάβεις τις ερωτήσεις που θεωρείς ότι αγνοούμε; Αν παρακολουθείς το thread θα έχεις καταλάβει ότι όλοι απαντούν σε ότι ξέρουν. Αν δεν γνωρίζει κάποιος την απάντηση είναι καλύτερα να μην απαντήσει καθόλου παρά να γεμίζει το thread με "δεν ξέρω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) φιλοι γεια και χαρα, σκεφτομαι να αγορασω τη διπλη μπαταρια των 2300mAh. την εχει χρησιμοποιησει καποιος εδω στο φορουμ να μου πει την γνωμη του? ειναι πολυ τουβλο το κινητο με αυτην? Edited September 2, 2010 by makiskat link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θα δώσει πολύ όγκο στη συσκευή σου και μην περιμένεις διπλάσια απόδοση της μπαταρίας. Εντούτοις στο ebay τις βρίσκεις πολύ φθηνές και κατά συνέπεια δεν χάνεις πολλά να τη δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) ρε παιδια πως γινετε να μπω στο messenger με αλλον λογαριασμο απο αυτο που εχω βαλει για τα e-mail ? Και πως μπορω να κανω ανανεωση στα e-mail για να βγαινουν τα νεα γτ απο την ωρα που το ρυθμισα εχθες μου εχου ερθει καινουργια και δεν τα βγαζει Edited September 2, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ρε παιδια πως γινετε να μπω στο messenger με αλλον λογαριασμο απο αυτο που εχω βαλει για τα e-mail ? Και πως μπορω να κανω ανανεωση στα e-mail για να βγαινουν τα νεα γτ απο την ωρα που το ρυθμισα εχθες μου εχου ερθει καινουργια και δεν τα βγαζει στο windows live, στην οθονη του Messenger, πατας καω δεξια "μενου-->επιλογες λογαριασμου-->ενναλαγη windows live id". Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πως θα συνχρωνεισω τις επαφες μου με το outlook, η με windows γενικα? γιατι θελω να τις περασω σε android λειτουργικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αυτο θα επηρεαση και τα e-mail ? δλδ δεν θα μπορω να βλεπω τα mail απο τον λογαριασμο που εχω βαλει τωρα ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 οχι βρε μην αγχωνεσαι. θα στο ειχα πει αν επηρεαζε κατι. ειναι για τον messenger αυτο :). μα τι αγχωδης που εισαι πια :lol: :lol: :lol: :lol: edit : sorry Γιατι μπερδευτηκα με αλλο im προγραμμα. Αν κανεις ενναλαγη, ΝΑΙ, θα σου αλλαξει και τον email λογαριασμο. αλλωστε σου πεταει και σχετικο μηνυμα προειδοποιησης. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μπορείς σε παρακαλώ να επαναλάβεις τις ερωτήσεις που θεωρείς ότι αγνοούμε; Αν παρακολουθείς το thread θα έχεις καταλάβει ότι όλοι απαντούν σε ότι ξέρουν. Αν δεν γνωρίζει κάποιος την απάντηση είναι καλύτερα να μην απαντήσει καθόλου παρά να γεμίζει το thread με "δεν ξέρω". Μπορώ και θα το κάνω, αλλά δεν έχει νόημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3294742#post3294742 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3295689#post3295689 Αυτά είναι τα 2 επίμαχα posts. Ναι, ίσως να είναι κάτι το τρομερά εξειδικευμένο και όντως να μην το γνωρίζει κανείς. Έχω διαβάσει απαντήσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα, πραγματικά δύσκολα πράγματα που έχουν να κάνουν με εξέλιξη λογισμικού ή οτιδήποτε, αλλά με οδηγείτε στο να υποθέσω ότι κανείς εδώ μέσα δεν έχει π.χ. 2 λογαριασμούς στο gmail και δεν θέλει να γεμίζει το inbox του ενός απ' τους 2 με διπλά mail, εξ αιτίας του pop forwarding ή δεν θέλει να μπερδεύεται κατά την απάντηση απ'το Outlook (στο pc) και να μην ξέρει τι του έχει σταλεί από πού. Και άντε, οκ. Το quickGPS δεν θα το συζητήσω πολύ, γιατί όντως μπορεί κάποιος που έχει HD2 να μην ενδιαφέρεται για το γίνεται με τα Samsung. Κι εγώ το ρωτάω γιατί προσπαθώ να εξυπηρετήσω μια φίλη, που δεν έχει την εξοικείωση ή δεν διαθέτει το χρόνο να μπει να γράψει εδώ. Εν πάση περιπτώσει, αυτή τη στιγμή σπαμάρω και δεν μου αρέσει. Έχω βρει πολλές πληροφορίες μέσα σ' αυτό το forum για κάθε συσκευή που κατά καιρούς είχα, απλά τελευταία νοιώθω σαν τα posts μου να μην φαίνονται από κανέναν εκτός από εμένα τον ίδιο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως και λυπάμαι πολύ για το ύφος μου. Φιλικά, Νάσος Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 οχι βρε μην αγχωνεσαι. θα στο ειχα πει αν επηρεαζε κατι. ειναι για τον messenger αυτο :). μα τι αγχωδης που εισαι πια :lol: :lol: :lol: :lol: edit : sorry Γιατι μπερδευτηκα με αλλο im προγραμμα. Αν κανεις ενναλαγη, ΝΑΙ, θα σου αλλαξει και τον email λογαριασμο. αλλωστε σου πεταει και σχετικο μηνυμα προειδοποιησης. Ναι το ειδα . Δηλαδη αμα θελω να εχω και τα mail μου και msn πρεπει να καταφυγω στην λυση δευτερου im ετσι ? Naso δεν νομιζω να αγνουν τα ποστ σου απλως τυχαινει . Οποιος ξερει εδω περα απανταει . Για αυτο κοιταμε και αλλου κανουμε και ενα googlαρισμα και οτι καταφερουμε . Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα. Μία ερώτηση. Το quick GPS που περιλαμβάνει μέσα η συσκευή μας, λειτουργεί σε άλλα τηλέφωνα (Omnia II π.χ.); Επίσης, αν ναι, μπορούμε να το βρούμε κάπου επίσημα (χωρίς ***** κτλ); Ευχαριστώ. http://media.xda-developers.com/images/attach/zip.gif htc Leo_quick GPS.zip Δε νομίζω να δουλέψει όμως στο Omnia μιας και έχει διαφορετικό GPS δέκτη. Δοκίμασε το και μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) προέρχομαι από hr , εγκατέστησα το cht 1.8.5 και τον αντίστοιχο editor αλλά τρώω κάτι κολλήματα , έχω μουρλαθεί στο sr , στην αρχή νόμιζα πως ήταν υπαιτιο το 2wayrecording - που δεν λειτουργούσε σωστά έτσι κι αλλιώς - αλλά και που το έβγαλα δεν άλλαξαν και πολλά . Στο xda δεν βγάζω άκρη -10000+ post - , μήπως φταίει το lockscreen που έχω ενεργοποιήσει ; Είμαι με την stock 1.66 και το brians toolbar . Αυτό που συμβαίνει κυρίως είναι πως όταν είναι σε sleeπ-locked ,πατάω hardware κουμπί αλλά δεν ανοίγει , επίσης δεν δεχεται κλήσεις . Κάποιες άλλες φορές ενώ περιηγουμαι στο κάτω toolbar δεν ανοίγει την αρχική οθόνη ή επαναφορτώνει το sense, σαν να ανοιγει πρώτη φορά από shutdown ...:cry: υγ ασχετο , παροτι απεγκατεστησα το recording το προβλημα που δεν με ακουγανε με το bt συνεχίζει να υπαρχει Edited September 2, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Κάνε πάλι hard reset και μην εγκαταστήσεις τίποτα και παρατήρησε τη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 προέρχομαι από hr , εγκατέστησα το cht 1.8.5 και τον αντίστοιχο editor αλλά τρώω κάτι κολλήματα , έχω μουρλαθεί στο sr , στην αρχή νόμιζα πως ήταν υπαιτιο το 2wayrecording - που δεν λειτουργούσε σωστά έτσι κι αλλιώς - αλλά και που το έβγαλα δεν άλλαξαν και πολλά . Στο xda δεν βγάζω άκρη -10000+ post - , μήπως φταίει το lockscreen που έχω ενεργοποιήσει ; Είμαι με την stock 1.66 και το brians toolbar . Αυτό που συμβαίνει κυρίως είναι πως όταν είναι σε sleeπ-locked ,πατάω hardware κουμπί αλλά δεν ανοίγει , επίσης δεν δεχεται κλήσεις . Κάποιες άλλες φορές ενώ περιηγουμαι στο κάτω toolbar δεν ανοίγει την αρχική οθόνη ή επαναφορτώνει το sense, σαν να ανοιγει πρώτη φορά από shutdown ...:cry: υγ ασχετο , παροτι απεγκατεστησα το recording το προβλημα που δεν με ακουγανε με το bt συνεχίζει να υπαρχει Το πρόβλημά σου προέρχεται από το cht lockscreen που έχεις ενεργοποιήσει. Στις ρυθμίσεις του αυτόματου κλειδώματος, απενεργοποίησε το κλείδωμα cht και την επιλογή anomation on lock, και επέλεξε όποιο στυλ κλειδώματος θέλεις, εν συνεχεία κάνε soft reset. Το cht lockscreen παρουσιάζει τα κολήματα που αναφέρεις με τη μαμά rom:shifty: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kmpar86 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 θέλω τη βοηθειά σας για το πως ενεργοπoιω το CO PILOT???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ρε παιδιά, επειδή έχω πολύ καιρο να μπώ , ποια μαγειρεμένη ρομ μου προτείνετε, και ποια είναι η τελευταία radio; Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Βρέθηκε επιτέλους η λύση από ένα ρώσο για ηχογράφηση δύο δρόμων, καλούντος και κληθέντα ομιλητή! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 Τώρα το κινητό μας φυσάει ακόμη πιό πολύ. :lol: Τόσο απλό! :lol: Να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει άψογα με μαμά 1.66 WWE ROM και Resco Audio Recorder 4.62. Απορώ πάντως για το πόσο απλό ήταν... Θυμάμαι ένα σωρό αλχημικές μεθόδους που σχεδόν ποτέ δεν δούλευαν. Μπράβο στον ρώσο του xda-dev που το βρήκε. :up: θέλω τη βοηθειά σας για το πως ενεργοπoιω το CO PILOT???? Μπορείς να το ενεργοποιήσεις εδώ: http://www.alk.com/htc/el/ Αν περιμένεις δωρεάν "λύση" δεν θα τη βρεις εδώ... Με την ευκαιρία να πω ότι το CoPilot Live 8 για το HD2 είναι πολύ αξιόλογο και δυνατό SatNav s/w και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά πριν το απορρίψετε. Edited September 2, 2010 by DrMobile Προσθήκη απάντησης σε δεύτερο post. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 :lol: Τόσο απλό! :lol: Να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει άψογα με μαμά 1.66 WWE ROM και Resco Audio Recorder 4.62. Απορώ πάντως για το πόσο απλό ήταν... Θυμάμαι ένα σωρό αλχημικές μεθόδους που σχεδόν ποτέ δεν δούλευαν. Μπράβο στον ρώσο του xda-dev που το βρήκε. :up: σου δουλεύει με bluethooth ;,γιατι εμενα δεν μ ακουνε οι αλλοι , με acr1.2.4 ή και με τον άλλο τρόπο του xda "Το πρόβλημά σου προέρχεται από το cht lockscreen που έχεις ενεργοποιήσει. Στις ρυθμίσεις του αυτόματου κλειδώματος, απενεργοποίησε το κλείδωμα cht και την επιλογή anomation on lock, και επέλεξε όποιο στυλ κλειδώματος θέλεις, εν συνεχεία κάνε soft reset. Το cht lockscreen παρουσιάζει τα κολήματα που αναφέρεις με τη μαμά rom" κατι υποψιαστηκα απο κατι γραφομενα στο xda και το απενεργοποιησα , να δουμε , ευχαριστω Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 =σου δουλεύει με bluethooth ;,γιατι εμενα δεν μ ακουνε οι αλλοι , με acr1.2.4 ή και με τον άλλο τρόπο του xda Σε εμένα δουλεύει με τη rom της υπογραφής μου.Και δούλευε και παλιά με τη stock rom όμως τότε δεν είχε βγει ακόμη η λύση του Ρώσου και για αυτό η ηχογράφιση του συνομιλητή δεν ήταν καλής ποιότητας. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Platwnakovic Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 καλησπέρα παιδια! Έχω ένα πρόβλημα, όταν ανοίγω το wifi βρίσκει κανονικα τις συνδέσεις μου δείχνει οτι συνδέθηκε με μία που έχει βρει αλλά στο ίντερνετ δεν μπαίνει ούτε ενημέρωση καιρού μπορεί να κάνει, και μου λέει: Σφάλμα σύνδεσης κτλ. Ξέρει κανείς τι φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts