Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εξαρτάται και την rom αλλά σε γενικές γραμμές με αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Modpic.gif

εννοείς αν κάνεις επαναφορά με sprite ; αν δεν κάνεις ,το pim δεν φθάνει ;.έτσι δεν είναι ;

μιλάω για αλλαγή από official σε cooked .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
Γενικώς εγώ προτείνω μόνο τη χρήση του PIM Backup σε συνδυασμό με κάτι τέτοιο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3170870#post3170870

Modpic.gif

και γω αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν σώζει αυτά που ανέφερα παραπάνω και με ενδιαφέρουν πολύ .

Παιδιά μιά βοήθεια παρακαλώ.Έκανα μετονομασία (άλλη δουλειά δέν είχα)το φάκελο εργαλ.σε εργαλεία και τώρα δέν τον βλέπω πουθενά.

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση το WWE που αναφερετε στις ρομ τι σημαινει ?

Φανταζομαι δεν ειναι το World Wrestling Entartaimnet !?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Φανταζομαι δεν ειναι το World Wrestling Entartaimnet !?

Όχι, είναι το World Wide English. Εν ολίγοις... με αγγλικό μενού.

Modpic.gif

Καλησπέρα σας.

Γνωρίζω προκαταβολικά ότι θα μου τα ψάλλετε ελαφρώς, όμως μου είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω σχεδόν 1000 σελίδες και η αναζήτηση σ' αυτά που ψάχνω βγάζει εκατοντάδες αποτελεσμάτων, επίσης πολύ δύσκολο να τα διαβάσω.

Ζητώ λοιπόν συγγνώμη εκ των προτέρων:

Έχω το HD2 στα χέρια μου απ' το Σάββατο. Είναι ένα εντυπωσιακό τηλέφωνο αν μη τι άλλο.

Έχω όμως και προβλήματα μαζί του και θέλω τη βοήθειά σας.

Πριν απ' όλα θα πω τις αλλαγές που έχω περάσει στη συσκευή:

α) Αλλαγή του Κάρτα Αποθήκευσης σε Storage Card με το γνωστό CAB.

β) Απενεργοποίησα την κίνηση του ρολογιού κατά 1 ώρα και 2 λεπτά κάθε φορά που επιστρέφω στην αρχική, επίσης με το ανάλογο CAB.

γ) πέρασα το Shake and Save

δ) Το .ΝΕΤ CF 3.5

ε) Το BsB Tweaks και τέλος

στ) το NoData

Έχω τα εξής προβλήματα που δεν έχω καταφέρει να λύσω. Δεν θα είναι τόσο σοβαρά, σας προειδοποιώ, αλλά είναι εκνευριστικά:

1. Χρησιμοποιώ το ΗΒΗ-DS980 bt headset της S.E. Λειτουργεί άψογα με το HD2 (που δεν το περίμενα), δηλαδή χειρίζεται τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις κλήσεις, τη μουσική, όλα. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν δείχνει την ώρα (το headset) και... σε κάθε κλήση, μου επαναφέρει την ένταση του ήχου στο μισό και πρέπει να το δυναμώνω. Διορθώνεται αυτό; (η ώρα δεν με πειράζει)

2. Εντελώς ξαφνικά, νομίζω σήμερα το απόγευμα, μετά που πέρασα τα tweaks και το .net, πατώντας Έναρξη --> Έναρξη, αντί να βγάζει τη λίστα εκμάθησης, βγάζει ένα παράθυρο που λέει: "Δεν βρέθηκε περιεχόμενο εκμάθησης. Το πρόγραμμα πρόκειται να κλείσει." και φυσικά κλείνει. Έχω κάνει καμιά πατάτα;

3. Το facebook application δεν δουλεύει. Μένει στο "Getting User ID" για αιώνες. Ομοίως και από τις ρυθμίσεις --> Υπηρεσίες δεδομένων, λέει "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια σύνδεσης. Αντίθετα, μέσα από browser, συνδέεται κανονικότατα.

Όλες οι συνδέσεις είναι με ανοιχτό το wi-fi.

Προς το παρόν αυτά. Αν μπορέσετε να βοηθήσετε, πραγματικά θα είμαι ευγνώμων.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Ωραια ευχαριστω για το WWE τωρα μηπως ξερει κανεις εαν καποια εκ των Energy η Elegancia εχει ελληνικο μενου ? Και εαν οχι υπαρχει τροπος να το περασουμε ? Το πληκτρολογιο απο οτι εχω δει υπαρχει τροπος.

Ωραια ευχαριστω για το WWE τωρα μηπως ξερει κανεις εαν καποια εκ των Energy η Elegancia εχει ελληνικο μενου ? Και εαν οχι υπαρχει τροπος να το περασουμε ? Το πληκτρολογιο απο οτι εχω δει υπαρχει τροπος.

για ολες τις αγγλικες ρομ,υπαρχει στην πρωτη σελιδα του φορουμ οδηγος για ελληνικο μενου

HTC Sense (Manila) tips & tricks:

- Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

Εναλλακτικά... b16b Make Manila Greek.zip

* Με την προσθήκη του RandomAccess (επιλέγουμε την WVGA έκδοση) αλλάζουμε σε ελληνική και την μπάρα των επαφών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Μην παιδεύεσαι. Βάλε του ioathe... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

Μην παιδεύεσαι. Βάλε του ioathe... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

πολυ καλες και σταθερες, απο προσωπικη πειρα, αν πραγματι καποιος θελει ελληνικη. συγχαρητηρια στο γιαννη. υπαρχει καποιο πειραγμα στη registry να εμποδιζει το ρολοι να αλλαζει καθε που παω στην αρχικη? νομιζω ετσι το χα απενεργοποιησει προ καιρου κι οχι με cab αρχειακι. αλλα ξεχασα πως

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
υπαρχει καποιο πειραγμα στη registry να εμποδιζει το ρολοι να αλλαζει καθε που παω στην αρχικη?

Μενού -> Επεξεργαστής Cookie's Home Tab -> Γενικές ρυθμίσεις -> Disable double flip.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Μενού -> Επεξεργαστής Cookie's Home Tab -> Γενικές ρυθμίσεις -> Disable double flip.

ναι αλλα εχω ρομ που δεν εχει το cht editor και ουτε μπορω να το εγκαταστησω! δε μου επιτρεπει :O αλλος τροπος?

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
ναι αλλα εχω ρομ που δεν εχει το cht editor και ουτε μπορω να το εγκαταστησω! δε μου επιτρεπει :O αλλος τροπος?

Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab

Modpic.gif

νομιζα γινοταν μεσω registry. δεν πειραζει θα το κανω μεσω cab! ευχαριστω πολυ:)

www.macspot.gr

• Administrators
Αυτό το cab δεν κάνει κάτι διαφορετικό... τη registry "πειράζει". Δοκίμασε το άφοβα, είναι δοκιμασμένο.

Modpic.gif

Αυτό το cab δεν κάνει κάτι διαφορετικό... τη registry "πειράζει". Δοκίμασε το άφοβα, είναι δοκιμασμένο.

ναι γιάννη το έκανα ήδη και όλα εντάξει. ευχαριστώ για τη, συνεχή, βοήθεια

χμ και μια ακομα απορια παιδια.. μετα απο flash της standard energy το κινητο κολλησε και δεν αλλαζει ημερομηνια. 29 απριλιου εδειχνε. καταφερα και την αλλαξα μεσω τρικαλων. καμια ιδεα γιατι το εκανε;

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Μην παιδιεύεσαι. Βάλε του ioathe... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Βασικα ο μονος λογος που ρωταω ειναι γιατί μου αρεσει στην elegencia τα γρραφικα

Εικονιδια χρωματα κτλ.

Ναι το εχω δει αυτο που λετε αλλα αλλαζουν ολα στα ελληνικα ?

Α και κατι αλλο τι ειναι τα must που προτεινετε οτι πρεπει να περασω στο κινητο μολις το παρω ? και κυριως να αλλαξω ραδιο αμεσως η να περιμενω να το αλλαξω μαζι με την ρομ ?

Edited by Nikos_s3

Καλημέρα σας.

Συγγνώμη για την επιμονή, αλλά... κάτι για τα δικά μου θεματάκια υπάρχει; :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3283492#post3283492

Επίσης να προσθέσω ένα; Γιατί ο ήχος απ' το bluetooth headset που αναφέρω παραπάνω είναι τόσο απαράδεκτος; Συνεχώς μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε και εγώ ακούω οριακά. Ενώ στην παλιά μου συσκευή λειτουργεί άψογα.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

έχω ένα μίκρο αλλά σπαστικό πρόβλημα απ' την αρχή : με τον gsfinder όταν προσπαθώ να στείλω μέσω bluetooth ένα αρχείο δεν βρίσκει καμία συσκευή , ενώ με τον file manager της συσκευής πάντα βρίσκει το diamond μου πχ ή όποιο άλλο έχω κάνει pair πριν .

Βασικα ο μονος λογος που ρωταω ειναι γιατί μου αρεσει στην elegencia τα γρραφικα

Εικονιδια χρωματα κτλ.

Ναι το εχω δει αυτο που λετε αλλα αλλαζουν ολα στα ελληνικα ?

Α και κατι αλλο τι ειναι τα must που προτεινετε οτι πρεπει να περασω στο κινητο μολις το παρω ? και κυριως να αλλαξω ραδιο αμεσως η να περιμενω να το αλλαξω μαζι με την ρομ ?

καλημερα! :) η elegancia που κοιτας ειναι μια οντως καλη ρομ που θεωρω δε θα σε προβληματισει. αν αλλαξεις γλωσσα με τον τροπο που σου προτειναν, τοτε ουσιαστικα δεν αλλαζεις τη γλωσσα της ρομ ουτε γινεται πληρως ελληνικη. αλλαζεις γλωσσα μονο στο manila το οποιο ουσιαστικα ειναι το «γραφικο περιβαλλον» που ερχεται αντιμετωπος ο καθε χρηστης, αν μου επιτρεπεται να το πω ετσι. αν θες μια πληρως ελληνικη ρομ τοτε σιγουρα να δοκιμαζεις καποια του γιαννη που σου προτειναν. εξισου πολυχρωμη ειναι η εκδοση max sense της omega αν θες κοιταξε τη. το ραδιο θα το περασεις πριν αλλαξεις ρομ και θα διαλεξεις καποιο απ αυτα που θα σου προτεινει ο εκαστοτε μαγειρας! :)

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Καλημερα

Προσπαθω να κανω ενα προγραμμα να δουλεψει και υπαρχει ενα προβλημα.

Το προγραμμα ειναι vga και το hd2 wvga.

Παροτι εχω δοκιμασει καποια fix εξακολουθω να παιρνω καποια error και μνηνυμα για τερματισμο λειτουργιας.

Καμια ιδεα?

Mobile Phone Technician & android development

βρε παιδια κατι παραξενο αντιμετωπιζω η τουλαχιστον ειμαι τοσο ασχετη που εγω το βρισκω παραξενο. παω να πειραξω διαφορα πραγματα στη registry ακολουθωντας οδηγιες και ποτε δε βρισκω το string που θελω να πειραξω.. ενω ακολουθω τη διαδρομη κατα γραμμα. μετα οταν κανω αναζητηση στη registry το βρισκει αυτο που θελω να αλλαξω αλλα ακολουθωντας την προκαθορισμενη "διαδρομη" οχι... γιατι???:blink:

www.macspot.gr