Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 θα πρέπει να εγκαταστήσεις το κλασσικό windows sms.στην πρώτη σελίδα του thread νομίζω έχει οδηγίες. για τα email δεν ξέρω κάποιο τρόπο να μην φαίνονται Και αυτό να εγκαταστήσει... πάλι θα τα βλέπει στο sms tab του manila. H μόνη λύση για να μην φαίνονται εκεί είναι να απενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο tab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 καλησπερα υπαρχει καπιο προγραμα ωστε αν το χασουμε κ του βαλουν αλλη καρτα να μας στειλη σμσ σε ενα τηλεφωνο που του εχουμε προκαθορισει τον αριθμο της καρτας?? το ειχα στο ε90 μου αυτο phone locator νωμιζω λεγοτανε υπαρχει κατι αντιστηχο????????? δεν εχω δει πουθενα!:( υπάρχει το RemoteTracker . δεν το χω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν δουλεύει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και αυτό να εγκαταστήσει... πάλι θα τα βλέπει στο sms tab του manila. H μόνη λύση για να μην φαίνονται εκεί είναι να απενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο tab. ευχαρθστω.. επαψε για δευτερη φορα (με την elegancia rom) να δουλευει η καμερα. ασχετα πραγματα στο chteditor αλλαζα εγω. καμια λυση πριν καταφυγω σε hard reset? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 υπάρχει το RemoteTracker . δεν το χω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν δουλεύει 100%. ευχαριστω πολλυ λεω να το δοκιμασω επισεις εχω μια τεραστια απορια που ειναι τα 448 μβ της ραμ??γιατι εγω βλεπω συνολο μονο 178 κ με 8 προγραματακια που εβαλα γεμισε η μνημη του τηλεφωνου!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΣ!! επισεις γιατι μου λεει windows mobile 6 kai οχι 6.5??? θα τρελαθω!! εχει προβλημα το κινητο μου? κ στην ρομ μου λεει συνολο 336 !!! 512 δεν δεν ειναι η ρομ?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 εχει δοκιμάσει κανείς με το resco explorer να κάνει map κάποιο network drive από windows pc? όσο κι αν προσπάθησα, ενώ βρίσκει το pc στην αναζήτηση, πατάω επάνω στο shared drive, βάζω σωστά username και pass αλλά δε το παίρνει, και μετά το αποθηκεύει κιόλας κάπου και δεν με ξαναρωτάει για user/pass αλλα πετάει κατευθείαν σφάλμα. Στο HD2 μου έχω την energy rom 23563.5.5.0 απο XDA. Στο DELL X51v που έχω με wm 6.1 μπορώ και κάνω map κανονικά drive μεσώ του resco explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ευχαριστω πολλυ λεω να το δοκιμασω επισεις εχω μια τεραστια απορια που ειναι τα 448 μβ της ραμ??γιατι εγω βλεπω συνολο μονο 178 κ με 8 προγραματακια που εβαλα γεμισε η μνημη του τηλεφωνου!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΣ!! επισεις γιατι μου λεει windows mobile 6 kai οχι 6.5??? θα τρελαθω!! εχει προβλημα το κινητο μου? κ στην ρομ μου λεει συνολο 336 !!! 512 δεν δεν ειναι η ρομ?????????????????? Κατ' αρχάς φίλε μου δεν υπάρχει λογος να αγχωνεσαι... Ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα.. Το κινητο εχει συνολο 448ΜΒ RAM η οποια χρησιμοποιηται για προγραμματα... Απο αυτα τα 128 χρησιμοποιουνται για τα γραφικα της συσκευης, αρα 448-128=320ΜΒ καθαρα για τα προγραμματα. Απο αυτα παλι τα 159ΜΒ περιπου πάνε σε προγραμματα που τρεχουν ηδη στη συσκευη αρα σου μενουν τα 178ΜΒ που ανεφερες προηγουμενως.. Με καποιες custom rom και radio προστιθενται και τα αλλα 128ΜΒ που εχει "κρυμμενα" η συσκευη.. Τωρα απο την μερια της ROM, η συσκευη έχει τα περι 512ΜΒ ROM. Αυτη ειναι η χωρητικοτητα του τηλεφωνου για να εγκαθιστας προγραμματα. Στο τηλεφωνο υπαρχουν προεγκατεστημενα το λειτουργικο και καποια προσθετα προγραμματα που σου αφηνουν ενα υπολοιπο στην μνημη.. Ο συνολικος χωρος προγραμματων ειναι 336ΜΒ. Εσυ ουσιαστικα για αποθηκευση μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τον χωρο αποθηκευσης που είναι γύρω στα 178ΜΒ. Οσο για την εκδοση θα σε γελασω.. Αν θες πηγαινε στις Ρυθμισεις -> Σχετικα με το τηλεφωνο -> Πληροφοριες λογισμικου -> Εκδοση λειτουργικου συστ. αν αυτη ειναι 5,2,ΧΧ τοτε είναι τα windows mobile 6.5, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο που λεω ειναι απολυτα σωστο.. Αν ειμαι λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος. Αυτα τα "λιγα" φιλε μου... Ελπιζω να σε βοηθησα και να σου ελυσα καποιες αποριες... Αν εχεις και αλλες μην διστασεις να ρωτησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ευχαρθστω.. επαψε για δευτερη φορα (με την elegancia rom) να δουλευει η καμερα. ασχετα πραγματα στο chteditor αλλαζα εγω. καμια λυση πριν καταφυγω σε hard reset? Ουτε μετα απο soft δεν δουλεψε? Βαλε αυτο το cab ειναι camera προσωρινα μεχρι να ξαναβαλεις αλλη ΡΟΜ η να κανεις hard reset! http://rapidshare.com/files/406847326/camera.rar Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ουτε μετα απο soft δεν δουλεψε? Βαλε αυτο το cab ειναι camera προσωρινα μεχρι να ξαναβαλεις αλλη ΡΟΜ η να κανεις hard reset! http://rapidshare.com/files/406847326/camera.rar οχι ουτε μετα απο soft δουλεψε.. απορω ειλικρινα γιατι ειναι η δευτερη φορα που το κανει, και καμια απ τις 2 δεν εγκατεστησα η απεγκατεστησα κατι η τελος παντων δεν πειραξα κατι ν αφορα την καμερα. εχεις μηπως ιδεα φιλε μου με τι μπορει να σχετιζεται; ευχαριστω για το προγραμμα θα το δοκιμασω εντος ολιγου Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 οχι ουτε μετα απο soft δουλεψε.. απορω ειλικρινα γιατι ειναι η δευτερη φορα που το κανει, και καμια απ τις 2 δεν εγκατεστησα η απεγκατεστησα κατι η τελος παντων δεν πειραξα κατι ν αφορα την καμερα. εχεις μηπως ιδεα φιλε μου με τι μπορει να σχετιζεται; ευχαριστω για το προγραμμα θα το δοκιμασω εντος ολιγου χμμμμ περιεργα πραγματα! Ισως μονο με hard reset θα το φτιαξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ενδιαφέρον Βίντεο :blink::blink:.. Το HD2 τρέχει με μεγαλη άνεση το Android Froyo 2.2.. Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Για στριμινγκ καμια λυση??? To skyfire δεν λειτουργει πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ευχαρθστω.. επαψε για δευτερη φορα (με την elegancia rom) να δουλευει η καμερα. ασχετα πραγματα στο chteditor αλλαζα εγω. καμια λυση πριν καταφυγω σε hard reset? Ότι και να κάνεις θα είναι προσωρινό. Το hard reset είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 καλημερα τελικα πως μπωρο να δω αν πρεπει να βαλω τα patch για την καμερα στο τηλεφωνο μου αποτι καταλαβα ειναι ασχετα με την ρομ ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ότι και να κάνεις θα είναι προσωρινό. Το hard reset είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. ειναι η δευτερη φορα που μου το εκανε η elegancia ανευ λογου. οχι μονο hard reset, αλλα αλλαξα εντελως ρομ. ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Για στριμινγκ καμια λυση??? To skyfire δεν λειτουργει πια? Δες τον browser uZard ...δεν ειναι σαν το skyfire αλλα ειναι οκ ... Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 καλημερα τελικα πως μπωρο να δω αν πρεπει να βαλω τα patch για την καμερα στο τηλεφωνο μου αποτι καταλαβα ειναι ασχετα με την ρομ ετσι??? Καθόλου φιλε μου... Αν φορας ROM με εκδοση απο 1.66 και πανω τοτε δεν χρειαζεται να βαλεις το εν λογω patch.. Και ο λογος που σχετιζεται ROM με το patch ειναι οτι στην 1.66 εμπεριεχονται και καποια hotfixes. Μπορεις να μπεις εδω και να δεις ποια update σου λειπουν, παντα βεβαια με βαση την ROM που φορας, αν ειναι η OEM. http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Κατ' αρχάς φίλε μου δεν υπάρχει λογος να αγχωνεσαι... Ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα.. Το κινητο εχει συνολο 448ΜΒ RAM η οποια χρησιμοποιηται για προγραμματα... Απο αυτα τα 128 χρησιμοποιουνται για τα γραφικα της συσκευης, αρα 448-128=320ΜΒ καθαρα για τα προγραμματα. Απο αυτα παλι τα 159ΜΒ περιπου πάνε σε προγραμματα που τρεχουν ηδη στη συσκευη αρα σου μενουν τα 178ΜΒ που ανεφερες προηγουμενως.. Με καποιες custom rom και radio προστιθενται και τα αλλα 128ΜΒ που εχει "κρυμμενα" η συσκευη.. Τωρα απο την μερια της ROM, η συσκευη έχει τα περι 512ΜΒ ROM. Αυτη ειναι η χωρητικοτητα του τηλεφωνου για να εγκαθιστας προγραμματα. Στο τηλεφωνο υπαρχουν προεγκατεστημενα το λειτουργικο και καποια προσθετα προγραμματα που σου αφηνουν ενα υπολοιπο στην μνημη.. Ο συνολικος χωρος προγραμματων ειναι 336ΜΒ. Εσυ ουσιαστικα για αποθηκευση μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τον χωρο αποθηκευσης που είναι γύρω στα 178ΜΒ. Οσο για την εκδοση θα σε γελασω.. Αν θες πηγαινε στις Ρυθμισεις -> Σχετικα με το τηλεφωνο -> Πληροφοριες λογισμικου -> Εκδοση λειτουργικου συστ. αν αυτη ειναι 5,2,ΧΧ τοτε είναι τα windows mobile 6.5, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο που λεω ειναι απολυτα σωστο.. Αν ειμαι λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος. Αυτα τα "λιγα" φιλε μου... Ελπιζω να σε βοηθησα και να σου ελυσα καποιες αποριες... Αν εχεις και αλλες μην διστασεις να ρωτησεις.. δηλαδη εχω 336 μβ για να βαλω προγραματα??? αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα γιατι εχω βαλει 10 προγραματακια κ μου λεει μνημη γεματη ασε που τα προγραματα που εχω βαλει τα βλεπω μεσα στα 178 μβ που λες πως ειναι γ αποθηκη μηπως δεν εχω καταλαβει καλα? επισεις πως θα σβησω το gopilot??? δεν το βλεπω μεσα εκει στης προσθαφερεσεις προγραματων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ενδιαφέρον Βίντεο :blink::blink:.. Το HD2 τρέχει με μεγαλη άνεση το Android Froyo 2.2.. Οντως αν και στο συγκεκριμενο βιντεο φαινεται οτι το touching & scrolling ειναι χαλια σε σχεση με αυτο που ξερουμε απο τις 6.5.5 ρομ. Φυσικα αυτο μπορει να βελτιωθει στην πορεια. παντως τους επομενους μηνες θα δουμε στο HD2 και android και windows series 7. To θεμα ειναι να μπορουν να δουλεψουν σωστα για καθημερινη χρηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 http://bit.ly/avWj5Y Το είδατε ? Μας λύνει πραγματικά τα χέρια... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Δες τον browser uZard ...δεν ειναι σαν το skyfire αλλα ειναι οκ ... καμια αλλη λυση υπαρχει παιδια? Ο uZard με πεταει συνεχια εξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 δηλαδη εχω 336 μβ για να βαλω προγραματα??? αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα γιατι εχω βαλει 10 προγραματακια κ μου λεει μνημη γεματη ασε που τα προγραματα που εχω βαλει τα βλεπω μεσα στα 178 μβ που λες πως ειναι γ αποθηκη μηπως δεν εχω καταλαβει καλα? επισεις πως θα σβησω το gopilot??? δεν το βλεπω μεσα εκει στης προσθαφερεσεις προγραματων!! Προς εσενα η διαθεσιμη μνημη ειναι τα 178ΜΒ. Αν θες περισσοτερο χωρο μπορεις να βαλεις μια καρτα αποθηκευσης και να εγκαθιστας εκει τα προγραμματα σου, τις εικονες σου, τα αρχεια μουσικης, κ.α... Τουλαχιστον αυτο εχω κανει εγω, για να μην επιβαρυνω το τηλεφωνο.. Το gopilot δεν "σβηνει" γιατι ειναι εγκατεστημενο απο την "μαμα" στο τηλεφωνο.. Τουλαχιστον οχι χωρις να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα τριτων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Προς εσενα η διαθεσιμη μνημη ειναι τα 178ΜΒ. Αν θες περισσοτερο χωρο μπορεις να βαλεις μια καρτα αποθηκευσης και να εγκαθιστας εκει τα προγραμματα σου, τις εικονες σου, τα αρχεια μουσικης, κ.α... Τουλαχιστον αυτο εχω κανει εγω, για να μην επιβαρυνω το τηλεφωνο.. Το gopilot δεν "σβηνει" γιατι ειναι εγκατεστημενο απο την "μαμα" στο τηλεφωνο.. Τουλαχιστον οχι χωρις να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα τριτων.. OK καταλαβα σε ευχαριστω πολλυ μολις παραγγειλα μια 8γιγα τα 16 ειναι πανακριβα!! να ρωτησω κ κατι αλλο τωρα συνεχεια βλεπω κ τρεχει στη συσκευη μου το active syng αυτο δε καιει μπαταρια που τρεχει συνεχεια?? υπαρχει καπιο προγραμα που το κλεινει η καπια ρυθμιση ειναι κ δεν την βρισκω???σε ευχαριστω που με βοηθας κ σε ολα τα παιδια δηλαδη γιατι ειμαι ασχετος με το λειτουργεικο του τηλεφονου!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 OK καταλαβα σε ευχαριστω πολλυ μολις παραγγειλα μια 8γιγα τα 16 ειναι πανακριβα!! να ρωτησω κ κατι αλλο τωρα συνεχεια βλεπω κ τρεχει στη συσκευη μου το active syng αυτο δε καιει μπαταρια που τρεχει συνεχεια?? υπαρχει καπιο προγραμα που το κλεινει η καπια ρυθμιση ειναι κ δεν την βρισκω???σε ευχαριστω που με βοηθας κ σε ολα τα παιδια δηλαδη γιατι ειμαι ασχετος με το λειτουργεικο του τηλεφονου!!:( καλυτερα να το κλεινεις αυτο αν δεν εισαι συνδεδεμενος με wifi, γιατι υπαρχει η περιπτωση να σε χρεωνει.. Χρησιμοποιησε το προγραμμα NoData και θα εισαι καλυμμενος.. Ευχαριστηση μου που σε βοηθησα, οσο μπορουσα δηλαδη, πατριωτη!!!!!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 καλυτερα να το κλεινεις αυτο αν δεν εισαι συνδεδεμενος με wifi, γιατι υπαρχει η περιπτωση να σε χρεωνει.. Χρησιμοποιησε το προγραμμα NoData και θα εισαι καλυμμενος.. Ευχαριστηση μου που σε βοηθησα, οσο μπορουσα δηλαδη, πατριωτη!!!!!;);) ΤΟ ACTIVE SING ειναι γ να βλεπει ο υπολογιστης το τηλεφονο και περιμενει να το συνδεσεις στον υπολογιστη γ να κανει συνχρονισμο πολλυ πιο παλια υπηρχε ενα προγραματακι το kill active sing κ δεν το αφηνε να τρεχει αλλα αυτο ισχυει ακομα?? αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Οντως αν και στο συγκεκριμενο βιντεο φαινεται οτι το touching & scrolling ειναι χαλια σε σχεση με αυτο που ξερουμε απο τις 6.5.5 ρομ. Φυσικα αυτο μπορει να βελτιωθει στην πορεια. παντως τους επομενους μηνες θα δουμε στο HD2 και android και windows series 7. To θεμα ειναι να μπορουν να δουλεψουν σωστα για καθημερινη χρηση. WM7 μπορει να δουμε καποια αξιοπρεπη leaked rom, android σε καμια περιπτωση working για καθημερινη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts