Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ίσως να έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη rom, γιατί σε 2.10 based rom που το έχω δοκιμάσει δουλεύει καλύτερα από ότι είχαμε δει μέχρι τώρα.

Modpic.gif

Άλήθεια παιδιά, βάση για το HTC HD2 (εννοώ αυτοκινήτου) απο πού μπορούμε να προμηθευτούμε?.. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα? Απο το εξωτερικό έρχεται ακριβά?

Επίσης φορτιστές αυτοκινήτου για το HD2 ? Πουλάνε εδώ στην Ελλάδα?

εγω εχω παρει πολλα πραγματα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/shop/products

εχει και γνησιο φορτιστη με 18.50 αλλα εγω εχω παρει αυτον http://www.extreme-mobile.gr/p.Micro-USB-fortistis-aytokinitou-car-charger.135848.html ο οποιος μου γεμιζει το κινητο κανονικα σε πλοηγηση. εγω το πηρα μεσα σε car holder που εχει εκει το παιδι http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-i8000-Omnia-2-car-kit-4-se-1-vasi-aytokinitou-fortistis-dock-clip-zonis.182813.html

Edited by kopromax
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Εκανα hard reset το Σαββατο, και σημερα παλι το ιδιο προβλημα... Δεν μου το εκανε για πολυ ωρα οπως αλλες φορες, αλλα στιγμιαια... Οποτε, καποια στιγμη θα μου το ξανακανει...

Και ηθελα να ρωτησω... Μηπως να ξαναφλασαρω? Υπαρχει περιπτωση να εχει πειραχθει κατι και να μην φτιαχνει ουτε με Hard reset?

Δεν θελω να σκεφτομαι καν την ιδεα του service!!:wacko:

Παρε backup και φλασαρε μαμα ρομ και ραδιο.

Δοκιμασε το χωρις να βαλεις προγραμματα και αν δεν στο κανει στηνεις απο την αρχη την συσκευη,

αν στο κάνει πας για service

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παρε backup και φλασαρε μαμα ρομ και ραδιο.

Δοκιμασε το χωρις να βαλεις προγραμματα και αν δεν στο κανει στηνεις απο την αρχη την συσκευη,

αν στο κάνει πας για service

Επειδή είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή να περάσω κάποια cooked rom έτσι για να μου φύγει η περιέργια, πέρασα την Αrtemis v9... Θα δω αν μου το κάνει και με αυτή... Αλλιώς θα κάνω ότι ακριβώς μου λες...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Από αυτή έχουμε "ξεσηκώσει" το πολύ καλό 2.10 radio.

1.μπορεις να με βοηθησεις? τι ειναι καλυτερο μια ρομ να ειναι βασισμένη στην 1.72 η στην 2.10 απο t-mobile?

2. το radio 2.10 ειναι συμβατο με το Hack με τα extra RAM?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

1.μπορεις να με βοηθησεις? τι ειναι καλυτερο μια ρομ να ειναι βασισμένη στην 1.72 η στην 2.10 απο t-mobile?

2. το radio 2.10 ειναι συμβατο με το Hack με τα extra RAM?

1.

Και οι δυο είναι πολύ αξιόλογες

με βάση 1.72 έχεις καλύτερο ήχο και σήμα στο τηλέφωνο κτλ

με βάση 2.10 έχεις καλύτερη ταχύτητα

οι διαφορές είναι όμως μικρές. το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις και της δυο και να διαλέξεις πια βολεύει καλύτερα εσένα.

Εγώ είμαι με 2.10

2.

Είναι συμβατό άλλα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη ρομ.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα παιδιά . Μια ερώτηση . Από το ακουστικό ακούγετε δυνατά η φωνή και εκτός από μένα ακούνε και οι δίπλα . Την χαμηλώνω με το πλαϊνό κουμπί , φτάνει τελείως χαμηλά αλλά πάλι τίποτα . Καμία ιδέα ;
Γιώργος

Νεα Duttys HG V2.1 Ultimate

http://htcpedia.com/duttys_leo_hg_v_9e32931b099ac38ea/soft/htc-leo-rom.html?page=1

April 20th ChangeLog

Updated CE OS & Build 5.2.23563.5.5.0

Updated new Leo Radio from 1.74_2.10.50.08_2

New Leo radio also compatable with 2.10 576mb Roms.

Updated Album_3_2_20132624_0

Updated Calculator_1_1_20141726_00

Updated DigitalCompass_1_0_20113131_0

Updated HTCMessaging_Client_1_5_20141131_01

Updated Text_Selection_1_0_20141726_00

Updated Office Mobile 2010 ver 2356

Edited by ioathe

Βάζοντας στο sys.txt αυτό που έδωσα παραπάνω και στη Διαχείριση Ενέργειας στο iGO επιλέξεις ο φωτισμός να είναι μονίμως ενεργοποιημένος δεν θα έχεις κανένα από τα δύο προβλήματα που αναφέρεις.

Δυστυχώς, σβήνοντας το sys.txt στο IGO8 και ανοίγοντάς το, με το που ξαναμπαίνω στο IGO8, ψάχνω να το βρώ (το sys.txt) και δεν το βρίσκω πουθενά!...Μήπως πρέπει να κάνω restart το HD2?...

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Δυστυχώς, σβήνοντας το sys.txt στο IGO8 και ανοίγοντάς το, με το που ξαναμπαίνω στο IGO8, ψάχνω να το βρώ (το sys.txt) και δεν το βρίσκω πουθενά!...Μήπως πρέπει να κάνω restart το HD2?...

Τρέξε το igo8, κλείσε το και μετά θα βρεις το αρχείο sys.txt στο φάκελο του igo8

Νεα ρομ και απο miri με το νεο WM6.5.X built 23563

Miri v15.0

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786

Changelog V 15.0

- Updated WM build to 23563

- Used the complete Office 2010 Suite (incl Onenote, Sharepoint Mobile)

Edited by ioathe

Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσουμε την γραματοσειρα στο κινητο.Ειδικα στα sms για καποιους μεγαλυτερης ηλικιας ...υπαρχει προβληματακι.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7.1 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω?

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσουμε την γραματοσειρα στο κινητο.Ειδικα στα sms για καποιους μεγαλυτερης ηλικιας ...υπαρχει προβληματακι.

Ευχαριστω.

Στο Sense, Ρυθμίσεις, Προσωπικά, Γραμματοσειρά;)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Στο Sense, Ρυθμίσεις, Προσωπικά, Γραμματοσειρά;)

Ευχαριστω.Προσαρμογη μαλλον εννοεις..Την εχω στο max αλλα δεν επηρεαζει ολες τις εφαρμογες του κινητου οπως τα sms.

Φιλικά Γιάννης

Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7.1 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω?

Και σε μένα έκανε το ίδιο.

Μπήκα από το έναρξη στον resco explorer, εγκατέστησα την έκδοση 1.7.1, επανεκκίνηση και όλα επανήλθαν.

Γιώργος

Ευχαριστω.Την εχω στο max αλλα δεν επηρεαζει ολες τις εφαρμογες του κινητου οπως τα sms.

Ποια rom έχεις, σε μένα μεγαλώνει κανονικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ποια rom έχεις, σε μένα μεγαλώνει κανονικά!

Την τελευταια επισημη ελληνικη , την 1.66 .

Φιλικά Γιάννης

Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω?

Το έκανε και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα.

Αυτό που έκανα είναι να επαναφέρω με backup. Μετά έβγαλα το 1.7 και χωρίς να κάνω επανεκκίνηση έβαλα το 1.7.1 και μετά επανεκκίνηση και όλα οκ.

Αν δεν έχεις backup δοκίμασε να βάλεις πάλι το 1.7, δες αν όλα είναι οκ και μετά κανε τα παραπάνω που έγραψα.

@GIOHER

Δεν είδα ότι είχες απαντήσει :O

Edited by ioathe

Τρέξε το igo8, κλείσε το και μετά θα βρεις το αρχείο sys.txt στο φάκελο του igo8

Βρε παιδιά αυτό ακριβώς λέω..! Δεν το βρίσκω και πάλι το sys.txt. Το IGO8 το έχω βάλει μέσα στην storage card μέσα σε ένα folder "Appz" (Storage Card/Appz/IGO8/)

To ανοίγω, το κλείνω, τίποτα. Πουθενά.. Έχω κάνει καμμία βλακεία?:confused:

.

παιδιά να το ξαναρωτήσω γιατί δεν το έχω βρεί μέχρι τώρα

(sorry κιόλας γιατί είναι η πρώτη μου επαφή με WM) :cry:

δεν μπορώ να βρώ την αποστολή με bluetooth (και δεν θέλω να το κάνω με εξτρά πρόγραμμα).

τραβάω κάποια φωτογραφία δλδ και ενώ θέλω να την στείλω σε άλλο τηλ δεν μου εμφανίζει την επιλογή της αποστολής με bt παρά μόνο αλληλογραφία, μηνύματα, facebook...

που στο καλό είναι κρυμμένη η επιλογή και δεν την βρίσκω;;;;;

:blink:

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

ρε παιδια εβαλα ερωτηση στο αντιστοιχο ποστ για εφαρμογες αλλα δεν μου απαντησανε.πως λεγεται η εφαρμογη στο iphone οπου βαζεις σε αναζητηση το κινητο ενος φιλου σου πχ και σου βρισκει την θεση του?θελω να δω αν υπαρχει αναλογη για το λεο.οποιος γνωριζει....καλοδεχουμενος

Με μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ πως ΕΓΡΑΨΕΣ ! ;) Κάτσε να το ψάξω λίγο και επανέρχομαι! αλλα φαίνεται πως είναι ΟΚ !

Σε 1000οευχαριστώ!

Βρε παιδιά αυτό ακριβώς λέω..! Δεν το βρίσκω και πάλι το sys.txt. Το IGO8 το έχω βάλει μέσα στην storage card μέσα σε ένα folder "Appz" (Storage Card/Appz/IGO8/)

To ανοίγω, το κλείνω, τίποτα. Πουθενά.. Έχω κάνει καμμία βλακεία?:confused:

Με μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ πως ΕΓΡΑΨΕΣ ! ;) Κάτσε να το ψάξω λίγο και επανέρχομαι! αλλα φαίνεται πως είναι ΟΚ !

Σε 1000οευχαριστώ!

Θα σου πρότεινα να βάλεις τον φάκελο του IGO8 στην κάρτα μνήμης (Storage Card/IGO8/) και όχι στο φάκελο που το έχεις τώρα (Storage Card/Appz/IGO8/)

και φυσικά χρησιμοποίησε το sys αρχείο που σου πρότεινε ο Γιάννης

Θα σου πρότεινα να βάλεις τον φάκελο του IGO8 στην κάρτα μνήμης (Storage Card/IGO8/) και όχι στο φάκελο που το έχεις τώρα (Storage Card/Appz/IGO8/)

και φυσικά χρησιμοποίησε το sys αρχείο που σου πρότεινε ο Γιάννης

Να σαι καλά Ioathe και σε ευχαριστώ και εσένα για τη βοήθεια! Δεν υπάρχει πρόβλημα με το folder μιας και μπήκα μέσα στο sys.txt και άλλαξα το Path ! Όλα δουλεύουν μιά χαρά!!!

Θα ρωτήσω όμως κάτι για άλλη μια φορά (μιας κ δεν κατάφερα να ψάξω τα προηγούμενα Posts). Landscape πώς το βάζουμε να παίζει? Γίνεται και Multitouch ???

Thanks!