Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ίσως να έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη rom, γιατί σε 2.10 based rom που το έχω δοκιμάσει δουλεύει καλύτερα από ότι είχαμε δει μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Άλήθεια παιδιά, βάση για το HTC HD2 (εννοώ αυτοκινήτου) απο πού μπορούμε να προμηθευτούμε?.. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα? Απο το εξωτερικό έρχεται ακριβά? Επίσης φορτιστές αυτοκινήτου για το HD2 ? Πουλάνε εδώ στην Ελλάδα? εγω εχω παρει πολλα πραγματα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/shop/products εχει και γνησιο φορτιστη με 18.50 αλλα εγω εχω παρει αυτον http://www.extreme-mobile.gr/p.Micro-USB-fortistis-aytokinitou-car-charger.135848.html ο οποιος μου γεμιζει το κινητο κανονικα σε πλοηγηση. εγω το πηρα μεσα σε car holder που εχει εκει το παιδι http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-i8000-Omnia-2-car-kit-4-se-1-vasi-aytokinitou-fortistis-dock-clip-zonis.182813.html Edited April 20, 2010 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Εκανα hard reset το Σαββατο, και σημερα παλι το ιδιο προβλημα... Δεν μου το εκανε για πολυ ωρα οπως αλλες φορες, αλλα στιγμιαια... Οποτε, καποια στιγμη θα μου το ξανακανει... Και ηθελα να ρωτησω... Μηπως να ξαναφλασαρω? Υπαρχει περιπτωση να εχει πειραχθει κατι και να μην φτιαχνει ουτε με Hard reset? Δεν θελω να σκεφτομαι καν την ιδεα του service!!:wacko: Παρε backup και φλασαρε μαμα ρομ και ραδιο. Δοκιμασε το χωρις να βαλεις προγραμματα και αν δεν στο κανει στηνεις απο την αρχη την συσκευη, αν στο κάνει πας για service Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παρε backup και φλασαρε μαμα ρομ και ραδιο. Δοκιμασε το χωρις να βαλεις προγραμματα και αν δεν στο κανει στηνεις απο την αρχη την συσκευη, αν στο κάνει πας για service Επειδή είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή να περάσω κάποια cooked rom έτσι για να μου φύγει η περιέργια, πέρασα την Αrtemis v9... Θα δω αν μου το κάνει και με αυτή... Αλλιώς θα κάνω ότι ακριβώς μου λες...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Από αυτή έχουμε "ξεσηκώσει" το πολύ καλό 2.10 radio. 1.μπορεις να με βοηθησεις? τι ειναι καλυτερο μια ρομ να ειναι βασισμένη στην 1.72 η στην 2.10 απο t-mobile? 2. το radio 2.10 ειναι συμβατο με το Hack με τα extra RAM? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 1.μπορεις να με βοηθησεις? τι ειναι καλυτερο μια ρομ να ειναι βασισμένη στην 1.72 η στην 2.10 απο t-mobile? 2. το radio 2.10 ειναι συμβατο με το Hack με τα extra RAM? 1. Και οι δυο είναι πολύ αξιόλογες με βάση 1.72 έχεις καλύτερο ήχο και σήμα στο τηλέφωνο κτλ με βάση 2.10 έχεις καλύτερη ταχύτητα οι διαφορές είναι όμως μικρές. το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις και της δυο και να διαλέξεις πια βολεύει καλύτερα εσένα. Εγώ είμαι με 2.10 2. Είναι συμβατό άλλα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη ρομ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλημέρα παιδιά . Μια ερώτηση . Από το ακουστικό ακούγετε δυνατά η φωνή και εκτός από μένα ακούνε και οι δίπλα . Την χαμηλώνω με το πλαϊνό κουμπί , φτάνει τελείως χαμηλά αλλά πάλι τίποτα . Καμία ιδέα ; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Νεα Duttys HG V2.1 Ultimate http://htcpedia.com/duttys_leo_hg_v_9e32931b099ac38ea/soft/htc-leo-rom.html?page=1 April 20th ChangeLog Updated CE OS & Build 5.2.23563.5.5.0 Updated new Leo Radio from 1.74_2.10.50.08_2 New Leo radio also compatable with 2.10 576mb Roms. Updated Album_3_2_20132624_0 Updated Calculator_1_1_20141726_00 Updated DigitalCompass_1_0_20113131_0 Updated HTCMessaging_Client_1_5_20141131_01 Updated Text_Selection_1_0_20141726_00 Updated Office Mobile 2010 ver 2356 Edited April 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Βάζοντας στο sys.txt αυτό που έδωσα παραπάνω και στη Διαχείριση Ενέργειας στο iGO επιλέξεις ο φωτισμός να είναι μονίμως ενεργοποιημένος δεν θα έχεις κανένα από τα δύο προβλήματα που αναφέρεις. Δυστυχώς, σβήνοντας το sys.txt στο IGO8 και ανοίγοντάς το, με το που ξαναμπαίνω στο IGO8, ψάχνω να το βρώ (το sys.txt) και δεν το βρίσκω πουθενά!...Μήπως πρέπει να κάνω restart το HD2?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Δυστυχώς, σβήνοντας το sys.txt στο IGO8 και ανοίγοντάς το, με το που ξαναμπαίνω στο IGO8, ψάχνω να το βρώ (το sys.txt) και δεν το βρίσκω πουθενά!...Μήπως πρέπει να κάνω restart το HD2?... Τρέξε το igo8, κλείσε το και μετά θα βρεις το αρχείο sys.txt στο φάκελο του igo8 Νεα ρομ και απο miri με το νεο WM6.5.X built 23563 Miri v15.0 http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786 Changelog V 15.0 - Updated WM build to 23563 - Used the complete Office 2010 Suite (incl Onenote, Sharepoint Mobile) Edited April 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσουμε την γραματοσειρα στο κινητο.Ειδικα στα sms για καποιους μεγαλυτερης ηλικιας ...υπαρχει προβληματακι. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα, Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7.1 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω? Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσουμε την γραματοσειρα στο κινητο.Ειδικα στα sms για καποιους μεγαλυτερης ηλικιας ...υπαρχει προβληματακι. Ευχαριστω. Στο Sense, Ρυθμίσεις, Προσωπικά, Γραμματοσειρά;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Στο Sense, Ρυθμίσεις, Προσωπικά, Γραμματοσειρά;) Ευχαριστω.Προσαρμογη μαλλον εννοεις..Την εχω στο max αλλα δεν επηρεαζει ολες τις εφαρμογες του κινητου οπως τα sms. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα, Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7.1 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω? Και σε μένα έκανε το ίδιο. Μπήκα από το έναρξη στον resco explorer, εγκατέστησα την έκδοση 1.7.1, επανεκκίνηση και όλα επανήλθαν. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ευχαριστω.Την εχω στο max αλλα δεν επηρεαζει ολες τις εφαρμογες του κινητου οπως τα sms. Ποια rom έχεις, σε μένα μεγαλώνει κανονικά! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ποια rom έχεις, σε μένα μεγαλώνει κανονικά! Την τελευταια επισημη ελληνικη , την 1.66 . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα, Μία απλή ερώτηση (θέλω να πιστεύω), απεγκατέστησα από το HD2 μου (με την αρχική ROM 1,48) το cookies home tab 1.7 με σκοπό να εγκαταστήσω το αναβαθμισμένο 1.7 αλλά κατά τη διάρκεια της επανεργοποίησης το τηλέφωνο δεν μπορούσε να "βρει" το HTC sense...το έκλεισα κ το άνοιξα κανά δυο φορές, τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία αλλά πάλι τίποτα....η ερώτησή μου: μαζί με την απεγκατάσταση του cookies home tab 1.7 έγινε απεγκατάσταση και στο HTC sense? και αν, ναι (πως) μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω? Το έκανε και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα είναι να επαναφέρω με backup. Μετά έβγαλα το 1.7 και χωρίς να κάνω επανεκκίνηση έβαλα το 1.7.1 και μετά επανεκκίνηση και όλα οκ. Αν δεν έχεις backup δοκίμασε να βάλεις πάλι το 1.7, δες αν όλα είναι οκ και μετά κανε τα παραπάνω που έγραψα. @GIOHER Δεν είδα ότι είχες απαντήσει :O Edited April 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Τρέξε το igo8, κλείσε το και μετά θα βρεις το αρχείο sys.txt στο φάκελο του igo8 Βρε παιδιά αυτό ακριβώς λέω..! Δεν το βρίσκω και πάλι το sys.txt. Το IGO8 το έχω βάλει μέσα στην storage card μέσα σε ένα folder "Appz" (Storage Card/Appz/IGO8/) To ανοίγω, το κλείνω, τίποτα. Πουθενά.. Έχω κάνει καμμία βλακεία?:confused: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δοκίμασε αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040015#post3040015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 . παιδιά να το ξαναρωτήσω γιατί δεν το έχω βρεί μέχρι τώρα (sorry κιόλας γιατί είναι η πρώτη μου επαφή με WM) :cry: δεν μπορώ να βρώ την αποστολή με bluetooth (και δεν θέλω να το κάνω με εξτρά πρόγραμμα). τραβάω κάποια φωτογραφία δλδ και ενώ θέλω να την στείλω σε άλλο τηλ δεν μου εμφανίζει την επιλογή της αποστολής με bt παρά μόνο αλληλογραφία, μηνύματα, facebook... που στο καλό είναι κρυμμένη η επιλογή και δεν την βρίσκω;;;;; :blink: . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 ρε παιδια εβαλα ερωτηση στο αντιστοιχο ποστ για εφαρμογες αλλα δεν μου απαντησανε.πως λεγεται η εφαρμογη στο iphone οπου βαζεις σε αναζητηση το κινητο ενος φιλου σου πχ και σου βρισκει την θεση του?θελω να δω αν υπαρχει αναλογη για το λεο.οποιος γνωριζει....καλοδεχουμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δοκίμασε αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040015#post3040015 Με μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ πως ΕΓΡΑΨΕΣ ! ;) Κάτσε να το ψάξω λίγο και επανέρχομαι! αλλα φαίνεται πως είναι ΟΚ ! Σε 1000οευχαριστώ! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Βρε παιδιά αυτό ακριβώς λέω..! Δεν το βρίσκω και πάλι το sys.txt. Το IGO8 το έχω βάλει μέσα στην storage card μέσα σε ένα folder "Appz" (Storage Card/Appz/IGO8/) To ανοίγω, το κλείνω, τίποτα. Πουθενά.. Έχω κάνει καμμία βλακεία?:confused: Με μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ πως ΕΓΡΑΨΕΣ ! ;) Κάτσε να το ψάξω λίγο και επανέρχομαι! αλλα φαίνεται πως είναι ΟΚ ! Σε 1000οευχαριστώ! Θα σου πρότεινα να βάλεις τον φάκελο του IGO8 στην κάρτα μνήμης (Storage Card/IGO8/) και όχι στο φάκελο που το έχεις τώρα (Storage Card/Appz/IGO8/) και φυσικά χρησιμοποίησε το sys αρχείο που σου πρότεινε ο Γιάννης Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Θα σου πρότεινα να βάλεις τον φάκελο του IGO8 στην κάρτα μνήμης (Storage Card/IGO8/) και όχι στο φάκελο που το έχεις τώρα (Storage Card/Appz/IGO8/) και φυσικά χρησιμοποίησε το sys αρχείο που σου πρότεινε ο Γιάννης Να σαι καλά Ioathe και σε ευχαριστώ και εσένα για τη βοήθεια! Δεν υπάρχει πρόβλημα με το folder μιας και μπήκα μέσα στο sys.txt και άλλαξα το Path ! Όλα δουλεύουν μιά χαρά!!! Θα ρωτήσω όμως κάτι για άλλη μια φορά (μιας κ δεν κατάφερα να ψάξω τα προηγούμενα Posts). Landscape πώς το βάζουμε να παίζει? Γίνεται και Multitouch ??? Thanks! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts