Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα αντιστοιχο του Shazam Music ID?

Δηλαδη να "ακουει" το τραγουδι, να κανει αναλυση και στη συνεχεια να σου λεει ποιο ειναι?

Δοκιμασε το midomi. δυστυχως δεν αναγνωριζει ελληνικα τργουδια. για αγγλικα παντως ειναι super.

Σακης

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Δηλαδη να "ακουει" το τραγουδι, να κανει αναλυση και στη συνεχεια να σου λεει ποιο ειναι?

φιλε και συνονοματε, δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο για wm.

ισως να σε βοηθησει το smartlyrics. σου βρισκει τους στιχους απο τα τραγουδια που εχεις στο κινητο. αν σου βρει τους στιχους θα σου εμφανισει προφανως και το ονομα του τραγουδιου.

για τσεκαρε το και πες μας. σιγουρα θα ενδιαφερει κι'αλλους

ειναι free. εδω ειναι το link : http://freewareppc.com/multimedia/smartlyrics.shtml

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δοκιμασε το midomi. δυστυχως δεν αναγνωριζει ελληνικα τργουδια. για αγγλικα παντως ειναι super.

Σακης

Σου εμφανιζει και wallpaper του τραγουδιου 'η του cd?

Παιδια υπαρχει εφαρμογη για live scores ποδοσφαίρου?Εψαξα αλλα δεν βρήκα κατι..Πιο πολύ το θελω για το στοίχημα...

EDIT Βρηκα το Football Monitor ..ααμα ξερετε και καποιο αλλο..

Edited by takisss

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Παιδια υπαρχει εφαρμογη για live scores ποδοσφαίρου?Εψαξα αλλα δεν βρήκα κατι..Πιο πολύ το θελω για το στοίχημα...

EDIT Βρηκα το Football Monitor ..ααμα ξερετε και καποιο αλλο..

Ο opera μια χαρα υποστηριζει τετοιου ειδους site. μπορεις επισης να ανοιγεις και σελιδες που δειχνουν το score, οι οποιες υποστηριζουν και mobile μορφη.

Αντωνη και μενα θα με ενδιεφερε αυτο με τους φακελους στον συγχρονισμο με το hotmailμου...μου συγχρονιζει τους φακελους αλλα οχι το περιεχομενο τους :O

τωρα για το θεμα της κλησης και της παραμονης της οθονης ,φιλε μου και εγω δεν εχω τετοιο προβλημα ..καποια εφαρμογη στην κανει σιγουρα ;)

Δημητρη, οτι εχω εγκαταστησει απ'οσο ξερω δεν πειραζει κατι στο σενσορα.

συγκεκριμενα εχω :

bsb tweeks, ptravelalarm, panosha touch off, coreplayer, opera 9.70, papadimitriou hellenic calendar, cyberon voice dial, cleanram, 25 shortcuts in manilla, net framework 3.5, microsoft my phone, nodata, fim, tcpmp, weather cities gr, resco explorer, resco photo manager, skyfire, smaberg 100% baterry, spb backup, touch x permanently delete..., touch x show owner, clear temp και currency converter.

μπορει να φταιει κατι απο αυτα ? πως το βλεπεις ?

τωρα για το θεμα του hotmail οντως συγχρονιζει μονο τους φακελλους χωρις το περιεχομενο αλλα το κανει μονο αν ρυθμισεις τον λογαριασμο σου μεσω της εφαρμογης windows live που εχει το hd2. αν φτιαξεις χειρονακτικα τον λογαριασμο σου οπως εγω που εχω 2 Hotmail και θελω να παιρνω και απο τους 2, δεν μου εμφανιζει ουτε καν τους φακελλους.

εφτιαξα επιτηδες ενα λογαριασμο στο gmail και ειδα οτι συγχρονιζει κανονικα τους φακελλους αλλα οχι τα περιεχομενα των φακελλων. αρα μαλλον δεν ειναι θεμα του hd2 αλλα δικο τους. αν γνωριζει καποιος θα βοηθουσε πολλους :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αντωνη και μενα θα με ενδιεφερε αυτο με τους φακελους στον συγχρονισμο με το hotmailμου...μου συγχρονιζει τους φακελους αλλα οχι το περιεχομενο τους :O

τωρα για το θεμα της κλησης και της παραμονης της οθονης ,φιλε μου και εγω δεν εχω τετοιο προβλημα ..καποια εφαρμογη στην κανει σιγουρα ;)

Δημητρη αν και δεν ασχολουμε πολυ με τα mail α το κινητο εγω οποτε θελω τα συγχρονιζω θαυμασια κανοντας τα εξεις.

Απ το κινητο παω στο λογαριασμο μου που εχω στο hotmail π.χ. και παταω εργαλεια

διαχειρισα φακελων

παω στους φακελους που θελω και τους τικαρω

και μετα παλι εργαλεια

και ενημερωση φακελων

και ολα ok!!

Ελπιζω να βοηθησα!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδες μου ειπαν για ενα σιτε greeklive.gr καπως ετσι ξερει ακποιος κατι και ποια η ακριβη διευθυνση γιατι δεν μου βγαινει οπως παραπανω?Μηοπως το ακουσα λαθος?

φιλε και συνονοματε, δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο για wm.

ισως να σε βοηθησει το smartlyrics. σου βρισκει τους στιχους απο τα τραγουδια που εχεις στο κινητο. αν σου βρει τους στιχους θα σου εμφανισει προφανως και το ονομα του τραγουδιου.

για τσεκαρε το και πες μας. σιγουρα θα ενδιαφερει κι'αλλους

ειναι free. εδω ειναι το link : http://freewareppc.com/multimedia/smartlyrics.shtml

Φιλε μου δε νομιζω να κανει το προγραμμα αυτο ακριβως την ιδια δουλεια... Το music id "ακουει" τη μουσικη, κανει αναλυση και σου λεει τον τιτλο του τραγουδιου και το ονομα του καλλιτεχνη. π.χ ακους ενα τραγουδι σε ενα σταθμο ή σε σε ενα καφε, τοτε αυτο το προγραμμα κανει ηχογραφηση, το αναλυει και σου εμφανιζει τα παραπανω. Βεβαια πρεπει να εχεις συνδεση στο internet, wifi ή 3g/gprs.

Ψαχνω να βρω καποιο προγραμμα αντιστοιχο... Σ ευχαριστω παντως για το προγραμμα αυτο. Θα το δοκιμασω μηπως και διαβαζει και τραγουδια ακτος απ αυτα που ηδη υπαρχουν στην συσκευη.

Edited by antonis7

Δημητρη αν και δεν ασχολουμε πολυ με τα mail α το κινητο εγω οποτε θελω τα συγχρονιζω θαυμασια κανοντας τα εξεις.

διαχειρισα φακελων

και μετα παλι εργαλεια

και ενημερωση φακελων

και ολα ok!!

@Αντωνη η λυση που θελαμε:confused:

Μανο ....απλα ΑΨΟΓΟΣ!!!!! :D:D:D

να σαι καλα φιλε,εγραψες!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εγω χρησιμοποιω το Q-Mobile Midomi....κανει αυτο που θεσ και αλλα καλα...

Samsung Galaxy S8 plus.....

καμια βοηθεια για τα παραπανω ????

κι'ομως σε μενα δεν δουλευει ετσι. το δοκιμασα και μεσα στη θηκη. το δοκιμασα βαζωντας και το δαχτυλο πανω στο σενσορα.

τιποτα ομως. αναβει κανονικα η οθονη και μετα που θα τελειωσει η κληση παραμενει ανοιχτη η οθονη και πατιουντε πραγματα απο την οθονη.

σημερα μαλιστα πατηθηκε το tab με τις επαφες και εκανε κληση σε καποιο ατομο.

εχω εγκαταστησει το Cyberon Voice Speed Dial απο την πρωτη σελιδα.

δεν εχω πειραξει κατι ουτε εχω βαλει καποια εφαρμογη που να πειραζει τον σενσορα η τον οπισθιο φωτισμο.

εχω εκνευριστει πολυ με ολο αυτο.

καποιος αλλος να εχει το ιδιο προβλημα ?

μηπως εχει κανει τη ζημια το bsbtweeks ?

==========================================================

Καλησπέρα σε όλους,

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει σχέση με το κλείδωμα της οθόνης και το bluetooth θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο τρόπο συμπεριφοράς του κλειδώματος. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί στο δικό μου που είναι μαμά αγγλικό και χωρίς κανένα πρόγραμμα εγκατεστημένο ακόμα.

Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι μέχρι τώρα μερικοί από εσάς μιλάτε για τον τρόπο που λειτουργεί το κλείδωμα όταν ΕΜΕΙΣ κάνουμε κλήση από το bluetooth (εξερχόμενη κλήση) και κάποιοι άλλοι μιλάτε για το πως λειτουργεί όταν δεχόμαστε κλήση και την απαντάμε μέσω bluetooth (εισερχόμενη). Για αυτό και δεν βγαίνει άκρη :wacko:

Πραγματικά όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και πάμε να κάνουμε κλήση πατώντας 2 φορές το ακουστικό του bluetooth, τότε ξεκλειδώνει αυτόματα το κινητό και γίνεται η κλήση. Στο τελείωμά της όμως, και μόλις την τερματίσουμε πάλι μέσω bluetooth, ξανακλειδώνει ακαριαία το κινητό από μόνο του.

Το παραπάνω όμως δεν συμβαίνει όταν λαμβάνουμε κλήση. Σε αυτή την περίπτωση όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και δεχτούμε κλήση (και την απαντήσουμε μέσω bluetooth), ξεκλειδώνει αυτόματα και μιλάμε. Όταν όμως τερματίσουμε την κλήση, ΔΕΝ ξανακλειδώνει αυτόματα, αλλά κλειδώνει όταν σβήσει η οθόνη μετά τον προκαθορισμένο χρόνο για τον οπίσθιο φωτισμό.

Τουλάχιστον σε μένα έτσι παίζει, και όπως είπα είναι τηλέφωνο μιας εβδομάδας, brand-new και με κανένα πρόγραμμα εγκατεστημένο. Το χιλιοτσέκαρα σήμερα και μου παρουσιάζει την παραπάνω συμπεριφορά με το κλείδωμα, ανάλογα με το αν η κλήση είναι εισερχόμενη ή εξερχόμενη.

Ας το τσεκάρει και κάποιος άλλος και ας μας πει. Αν είναι τελικά όπως τα λέω και το διαπιστώσουν και άλλοι μάλλον πρόκειται για default συμπεριφορά του τηλεφώνου.

Ελπίζω να βοήθησα (έστω και λίγο).

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

διαχειρισα φακελων

και μετα παλι εργαλεια

και ενημερωση φακελων

και ολα ok!!

σ'ευχαριστουμε πολυ Μανο. εισαι αρχοντας. να'σαι καλα !!!! :respect::thanks:

@Αντωνη η λυση που θελαμε:confused:

Μανο ....απλα ΑΨΟΓΟΣ!!!!! :D:D:D

να σαι καλα φιλε,εγραψες!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D

το δοκιμασα στον λογαριασμο μου hotmail και στον gmail και δεν μου το κανει.

εσενα Δημητρη σου κατεβασε σε ολους τους φακελλους οτι ειχες μεσα ?

Μανο και Δημητρη εχετε ρυθμισει τον Hotmail λογαριασμο σας απο το windows live του hd2 ?

LG G2 32GB D800 LTE

@ htc_oriented

Γιαννη αυτο ακριβως λεω. σωστα το εθεσες. οταν δεχομαι εισερχομενη κληση και απανταω απο το bluetooth οταν τελειωσει η κληση παραμενει ανοιχτο και δεν κλεινει.

ας μας πουν και οι υπολοιποι για να δουμε τι γινεται.

παντως αφου εσυ δεν εχεις βαλει και κανενα προγραμμα τοτε θα ειναι ετσι και στους αλλους υποθετω.

LG G2 32GB D800 LTE

σ'ευχαριστουμε πολυ Μανο. εισαι αρχοντας. να'σαι καλα !!!! :respect::thanks:

το δοκιμασα στον λογαριασμο μου hotmail και στον gmail και δεν μου το κανει.

εσενα Δημητρη σου κατεβασε σε ολους τους φακελλους οτι ειχες μεσα ?

Μανο και Δημητρη εχετε ρυθμισει τον Hotmail λογαριασμο σας απο το windows live του hd2 ?

Αντωνη,εχω φτιαξει τον λογαριασμο μου μεσω windows live και μου συχγρονισε τα παντα απο οσα επελεξα!

Μανο ευχαριστουμε κι παλι φιλε,να σαι καλα!

@kokklas

Κωστα στειλε μου το τηλ σου!σορυ που σε ξεχασα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Τί πρέπει να αλλάξω στο BSB ωστε το wifi να ΚΛΕΙΝΕΙ όταν σβήνει η οθόνη και να ξανασυνδέεται όταν ανοίξει;

Επίσης:

Όταν δυνδέω το HD2 στο PC σαν εξωτερικό δίσκο, όσο είναι αναμένη η οθόνη όλα καλά. Μόλις η οθόνη σβήσει τότε χάνεται η σύνδεση (συνεχίζει όμως να φορτίζει). Άν ανάψω την οθόνη τότε πάλι επανέρχεται ο δίσκος στο PC (χωρίς να πειράξω το καλώδιο)!. Υπάρχει τρόπος να είμαι συνδεμένος είτε με σβηστή είτε με αναμένη οθόνη;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators
Ηθελα να ρωτησω τα εξης:Σχετικα με οτι επισημες αναβαθμσεις του HD2 απο την επισημη εταιρεια ποια η διαδικασια και που υπαρχουν αναβαυμισεις αν υπαρχουν σε ποιο κομματι(rom,???)μιλαω παντα για επισημες.Ποια η διαδικασια?

Εάν έχεις ελληνική συσκευή... http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all

Εάν έχεις αγγλική συσκευή... http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all

Modpic.gif

Τί πρέπει να αλλάξω στο BSB ωστε το wifi να ΚΛΕΙΝΕΙ όταν σβήνει η οθόνη και να ξανασυνδέεται όταν ανοίξει;

Επίσης:

Όταν δυνδέω το HD2 στο PC σαν εξωτερικό δίσκο, όσο είναι αναμένη η οθόνη όλα καλά. Μόλις η οθόνη σβήσει τότε χάνεται η σύνδεση (συνεχίζει όμως να φορτίζει). Άν ανάψω την οθόνη τότε πάλι επανέρχεται ο δίσκος στο PC (χωρίς να πειράξω το καλώδιο)!. Υπάρχει τρόπος να είμαι συνδεμένος είτε με σβηστή είτε με αναμένη οθόνη;

τπτ να μην αλλαξεις,ετσι ειναι απο προεπιλογη,να κλεινει το wifi οταν σβηνει η οθονη.

αν δεν κοβεται η συνδεση οταν σβηνει η οθονη,εχεις αλλαξει εσυ την ρυθμιση στο bsb tweaks.

η με καποιο cab που αλλαζει την τιμη στην registry ....

για το χρονο παραμονης σε συνδεση με το pc σου,αλλαξε τον χρονο που θα σβηνει το κινητο στις ρυθμισεις του φωτισμου.

η προεπιλεγμενη ρυθμιση σε κατασταση ρευματος,ειναι 30'

σιγουρα το εχεις μειωσει εσυ;)

τπτ να μην αλλαξεις,ετσι ειναι απο προεπιλογη,να κλεινει το wifi οταν σβηνει η οθονη.

αν δεν κοβεται η συνδεση οταν σβηνει η οθονη,εχεις αλλαξει εσυ την ρυθμιση στο bsb tweaks.

η με καποιο cab που αλλαζει την τιμη στην registry ....

Ωραία. Άν πούμε οτι το έχω αλλάξει (κατα λάθος), τί πείραξα και τώρα δεν κλείνει; Τί πρέπει να αλλάξω δηλαδή για να έχω την προεπιλεγμένη ρύθμιση;

για το χρονο παραμονης σε συνδεση με το pc σου,αλλαξε τον χρονο που θα σβηνει το κινητο στις ρυθμισεις του φωτισμου.

η προεπιλεγμενη ρυθμιση σε κατασταση ρευματος,ειναι 30'

σιγουρα το εχεις μειωσει εσυ;)

Δεν γίνεται δηλαδή να έχω σβηστή οθόνη και το τηλέφωνο συνδεμένο σαν εξωτερικό σκληρό;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ωραία. Άν πούμε οτι το έχω αλλάξει (κατα λάθος), τί πείραξα και τώρα δεν κλείνει; Τί πρέπει να αλλάξω δηλαδή για να έχω την προεπιλεγμένη ρύθμιση;

Δεν γίνεται δηλαδή να έχω σβηστή οθόνη και το τηλέφωνο συνδεμένο σαν εξωτερικό σκληρό;

wifi N status on

wifi stanby off

οχι δεν γινεται κι σβηστη οθονη αλλα και ενεργη συνδεση στον υπολογιστη..

το iphone οπως και τα νοκια sonyericsson εχουν αυτην την δυνατοτητα...ισως και αλλες συσκευες,αλλα τα wm σιγουρα οχι!

• Administrators
Παιδες μου ειπαν για ενα σιτε greeklive.gr καπως ετσι ξερει ακποιος κατι και ποια η ακριβη διευθυνση γιατι δεν μου βγαινει οπως παραπανω?Μηοπως το ακουσα λαθος?

Το οποίο site σε τι σχετίζεται με τη συσκευή για την οποία συζητάμε εδώ; :confused:

Modpic.gif

για οποιον ενδιαφερεται βρηκα και εγκατεστησα ενα πολυ καλο προγραμματακι για wm συσκευες.

ονομαζεται WiFi Storage. ενεργοποιεις το wifi στο hd2 και συνδεεσαι με το wifi router σου.

μετα ανοιγεις το προγραμμα WiFi Storage και αυτο σου εμφανιζει στο hd2 μια διευθυνση του τυπου http://192.168.1.5:8080.

στον υπολογιστη σου ανοιγεις καποιον browser οπως internet explorer, mozilla και πληκτρολογεις την παραπανω διευθυνση. το αποτελεσμα ειναι να βλεπεις απο τον βροwser ολους τους φακελλους του hd2 (και την storage card και την μνημη τηλεφωνου) και μπορεις να κανεις κανονικα διαχειριση (αντιγραφη/διαγραφη κ.τ.λ) αμφιδρομα.

το δοκιμασα και λειτουργει μια χαρα. η αληθεια ειναι οτι παει λιγο αργα στο hd2 (χρησιμοποιει πολυ την cpu, πανω απο 80%) αλλα λειτουργει μια χαρα.

δεν ειναι free εφαρμογη.

επισης να πω οτι μπορεις να ανοιξεις και καποιον browser σε καποιο αλλο κινητο και να κανεις το ιδιο οπως με καποιον browser απο υπολογιστη. και μιας και το προτυπο wifi εχει πολυ καλυτερη ταχυτητα μεταδοσης/μεταφορας σε σχεση με το bluetooth, νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση για ανταλλαγη αρχειων.

δοκιμασα και εστειλα απο το laptop μου στο hd2 μεσω wifi ενα αρχειο 400kb και το εστειλε σε 2 δευτερολεπτα.

επισης εστειλα ενα αρχειο (φωτογραφια) 5,6mb και το εστειλε σε περιπου 10 δευτερολεπτα.

LG G2 32GB D800 LTE

για οποιον ενδιαφερεται βρηκα και εγκατεστησα ενα πολυ καλο προγραμματακι για wm συσκευες.

ονομαζεται WiFi Storage. ενεργοποιεις το wifi στο hd2 και συνδεεσαι με το wifi router σου.....

αντωνη ,εγω κατεβασα σημερα απο το openmarket το wifi remote access.

κανει τα ιδια ,αλλα ειναι free ....;)

Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη !!!! δεν το ειχα δει καθολου :)

αντωνη ,εγω κατεβασα σημερα απο το openmarket το wifi remote access.

κανει τα ιδια ,αλλα ειναι free ....;)

βλεπεις απο τον υπολογιστη το hd2 και μεταφερεις αρχεια αμφιδρομα ?

αν ειναι να το κατεβασω κι'εγω γιατι αυτο που ειπα δουλευει τελεια μεν, αλλα παει πολυ αργα το hd2.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE