Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@@@@TOPIX 1.4

Την εγκατεστησα πριν λιγο.

Φαινεται αρκετα πιο γρηγορη απο την 1.2.

Περασα το backup μου απο την 1.2 με το spb backup και ολα δουλευουν ρολοι μεχρι στιγμης.

Με το spb backup απο την 1.2 ειχες καποιο προβλημα, παιζουν ολα καλα??

Εχω την 1.3 να παρω backup με το spb backup και να βαλω 1.4??

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

@Te_salat:

Κώστα... στην 1.4, o dialer έχει το slide down to unlock τα πλήκτρα όταν πραγματοποιείς μια κλήση;

Όσον αφορά τα 7... έχουμε καιρό να το συζητήσουμε. :rolleyes:

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Επίσημα στη WIND από χθες. Το παρέλαβα και αρχίζω να το στήνω!
I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP

@Te_salat:

Κώστα... στην 1.4, o dialer έχει το slide down to unlock τα πλήκτρα όταν πραγματοποιείς μια κλήση;

Όχι Γιάννη (athanaso77) απ'οτι βλέπω δεν το έχει.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

@taxtax:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266101

Προφανώς οφείλεται στην rom 2.10 μιας και από ότι φαίνεται λείπει σε όλες τις ROM που στηρίζονται σε αυτό.

Modpic.gif

Με το spb backup απο την 1.2 ειχες καποιο προβλημα, παιζουν ολα καλα??

Εχω την 1.3 να παρω backup με το spb backup και να βαλω 1.4??

Δοκιμασε δεν χανεις τιποτα. Αν κατι δεν παει καλα ξαναγυρνας στην 1.3

Εχεις SPB backup e?

Φροντισε μονο να φιξαρεις την ωρα και ημερομηνια οταν αρχισει η διαδικασια του restore. To προγραμμα σε ρωτα και πρεπει να το κανεις γιατι η ρομ εχει προχθεσινη ημερομηνια.

@Te_salat:

Όσον αφορά τα 7... έχουμε καιρό να το συζητήσουμε. :rolleyes:

Κανονικα ολα Γιαννη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators

Κανονικα ολα Γιαννη.

Τελικά με μπερδέψατε!

Να διευκρινίσω λίγο τι ρωτάω μιας και μάλλον φαίνεται για διαφορετική έκδοση του dialer (ένεκα 2.10 base rom).

Στις παλαιότερες αλλά και στις stock roms, όταν έκανες μία κλήση δεν μπορούσες να πατήσεις κάποιο από τα onscreen πλήκτρα εάν πρώτα δεν έκανες το γνωστό slide down. Στην official 2.10 φαίνεται αυτό να μην υπάρχει. Στην topix 1.4 υπάρχει;

Modpic.gif

Στο πρώτο βήμα αν θυμάμαι καλά δηλώνεις για τιμολόγιο και ΑΦΜ :(

Όχι ΟΚ ! Μετά απο το κουμπί "Ολοκλήρωση" σου έχει να τικάρεις "Έχω ενδοκοινοτικό ΑΦΜ" (ή κάτι τέτοιο) και μόλις το τικάρεις σου βγάζει πεδίο να βάλεις το ΑΦΜ. Όλα οκ!

Τις επόμενες ημέρες θα το παραγγείλω!

Ευχαριστώ σας!

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Οταν παταω το Χ δεν θα επρεπε να κλεινουν τα προγραμματα? Γιατι ελαχιστοποιουνται? Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να κλεινουν?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τελικά με μπερδέψατε!

Να διευκρινίσω λίγο τι ρωτάω μιας και μάλλον φαίνεται για διαφορετική έκδοση του dialer (ένεκα 2.10 base rom).

Στις παλαιότερες αλλά και στις stock roms, όταν έκανες μία κλήση δεν μπορούσες να πατήσεις κάποιο από τα onscreen πλήκτρα εάν πρώτα δεν έκανες το γνωστό slide down. Στην official 2.10 φαίνεται αυτό να μην υπάρχει. Στην topix 1.4 υπάρχει;

οντως δεν υπαρχει, νομιζα οτι ρωταγες για τον slider αποδοχης της κλησης.

Δεν με πειραζει και τοσο αφου δουλευει τελεια το κλεισιμο της οθονης.

Δεν ξερω οταν ειναι στην θηκη τι θα κανει.

@@@ Το δοκιμασα, κι εκει αναβει στιγμιαια και σβυνει αμεσως αφου δεν περνει φως.

Κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι αν κανεις μια κληση και την κλησεις πριν απαντηθει, καθυστερει λιγο παραπανω να κλησει αυτοματα ο dialer.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Οταν παταω το Χ δεν θα επρεπε να κλεινουν τα προγραμματα? Γιατι ελαχιστοποιουνται? Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να κλεινουν?

Κάνε χρήση κάποιον από τους task managers που προτείνουμε.

Modpic.gif

Τελικά με μπερδέψατε!

Στην stock rom που είχα την ώρα της κλήσης οι επιλογές σκιάζονταν, αν ήθελες να επιλέξεις πχ. ανοιχτή ακρόαση έπρεπε να την κάνεις slide down για να την επιλέξεις.

Με αυτήν την ρόμ δεν υπάρχει αυτό, είναι ελεύθερο.

Ας το τσεκάρει και ο Κώστας (Te_salat) δεν νομίζω να το κάνει μόνο σε μένα.:)

Βιάστηκα, με προλάβατε.....

@TeSalat

Κωστη να δοκιμασω την 1.4?

εχω την 1.2 τοσο καλα στημενη με το τηλ να πεταει στην κυριολεξια! δοκιμασε καλα και πες μου;)

πραγματικα δεν εχω την αναγκη για κατι καλυτερο...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κάνε χρήση κάποιον από τους task managers που προτείνουμε.

A μονο ετσι, ε? Οκ, ευχαριστω... Χρησιμοποιω, ηδη, τον resco task manager...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

@TeSalat

Κωστη να δοκιμασω την 1.4?

εχω την 1.2 τοσο καλα στημενη με το τηλ να πεταει στην κυριολεξια! δοκιμασε καλα και πες μου;)

πραγματικα δεν εχω την αναγκη για κατι καλυτερο...

Δημητρη περιμενε γιατι μολις περασα το radio 2.08...02 μου τα εκανε μανταρα. κολλαει ο dialer ολο το τηλεφωνο. Πριν την δοκιμασα με το 2.8 το παλιοτερο.

κανω hard reset και επανερχομαι.

http://www.filefactory.com/file/b02b021/n/20100204.cab αν έχεις ελληνική ρομ και εγκαταστήσεις το παραπάνω cab,θα κάνει soft reset και το όνομα της μνήμης θα γίνει storage card

Δοκιμασμένο σε ελληνική 1.66

Ξέρω ότι είμαι εκτός... ήθελα και εγώ να αλλάξω την ονομασία της κάρτας σε storage card. Το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε προφανώς γιατί έχω το LG GM750. Εάν τυχόν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. :O

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σε ευχαριστώ. Αρχίζω να καταλαβαίνω.

Σε κάθε πετυχημένο forum υπάρχουν οι ερασιτέχνες, που κάνουν το κέφι τους και τραβάνε κουπί για το hobby τους (σαν εσένα δηλαδή).

Απο πίσω όμως πάντα κρύβονται οι επαγγελματίες.

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

Τελικα δεν ξερω τι να πω, εκανα hard reset ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει το backup που εχω περασμενο και δοκιμασα παλι.

Δεν ακουγεται καν ο ηχος της κλησης. Μετα κολλανε τα παντα.

Περασα ξανα το radio μηπως δεν εκατσε καλα αλλα και παλι τα ιδια.

Μολις ξαναεβαλα το 2.08.50.50 ολα καλα.

Το 2.08.51...02 το κατεβασα απο το λινκ που δινει ο kwbr

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=632833

To ξανακατεβαζω τωρα μηπως εγινε κατι στο download.

Αν σε σας δουλευει ο συνδιασμος 1.4 μ αυτο το radio και εχετε κανα αλλο λινκ δωστε μου να το κατεβασω.

Τελικα δεν ξερω τι να πω, εκανα hard reset ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει το backup που εχω περασμενο και δοκιμασα παλι.

Αν σε σας δουλευει ο συνδιασμος 1.4 μ αυτο το radio και εχετε κανα αλλο λινκ δωστε μου να το κατεβασω.

Κωστα στο θεμα με τα ραδιος ολα τα rapidshare links ειναι δικα μου.κατεβασε το απο εκει ειναι δοκιμασμενα απο μενα.

κι προς Θεου,μην ψαρωσεις κι βαλεις κανενα rillphone.dll!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αυτό κατέβασα και εγώ από το ίδιο link και δεν έχω αυτά τα προβλήματα, πέρασα πρώτα το radio και μετά την ρόμ.

Από θέμα ταχύτητας σε σχέση με 1.2 δεν μπορώ να πω αν είναι γρηγορότερη, αλλά από την (βαρύτερη) Artemis 4.0 που είχα πριν είναι σίγουρα.

καλησπερα σε ολους!

απο χθες ειμαι με την τοπιξ 1.4 κ με ραδιο 2,08..._2 κ μου φενετε ποιο γρηγορη απο την 1.2 που ειχα. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι χωρις να εχω περασει καποια εφαρμογη οταν παω να αφαιρεσω η να προσθεσω στα home screeen tabs και πατησω οκ το κιν παγωνει κ επανερχετε μονο με σοφτ ρισετ.ακομα αφου εγκαταστησω το clean ram κ το βαλω να τρεξει στο σταδιο 3 παθαινει το ιδιο πραγμα.

ακομα οταν αλαξω την γλωσσα του μανιλα (μεσω registry) στο documend tab μου βγαζει IDS_ALLDOCUMENTS κ IDS_SEARCH κ δεν το γυρναει στα ελληνικα

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος η μονο εγω.να διευκρινισω οτι αφου περασα την ρομ εκανα 2 φορεσ hard reset.

ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις

Edited by napalsardi

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Κωστα στο θεμα με τα ραδιος ολα τα rapidshare links ειναι δικα μου.κατεβασε το απο εκει ειναι δοκιμασμενα απο μενα.

κι προς Θεου,μην ψαρωσεις κι βαλεις κανενα rillphone.dll!

Όταν πήγα να περάσω κι εγώ το 2.08.50.08_2 με την X-Treme δεν είχα καθόλου σήμα GSM. Παιδεύτηκα για να δουλέψει τελικά, βέβαια εγώ "ψάρωσα" και πέρασα και το Rillphone κατ' ευθείαν στον φάκελο των windows..

Ξαναπέρασα τελικά το ράδιο 2-3 φορές χωρίς να κάνω copy το Rillphone (το οποίο κι εγώ αναρρωτιόμουν σε τι χρειάζεται αφού δεν το είχα ξαναπεράσει ποτέ με κανένα ράδιο και δούλευαν όλα κανονικά, σε όλες τις συσκευές και ρομς) και με soft reset δούλεψε κανονικά η συσκευή. Τώρα έχω το ανωτέρω.

καλησπερα σε ολους!

απο χθες ειμαι με την τοπιξ 1.4 κ με ραδιο 2,08..._2 κ μου φενετε ποιο γρηγορη απο την 1.2 που ειχα. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι χωρις να εχω περασει καποια εφαρμογη οταν παω να αφαιρεσω η να προσθεσω στα home screeen tabs και πατησω οκ το κιν παγωνει κ επανερχετε μονο με σοφτ ρισετ.ακομα αφου εγκαταστησω το clean ram κ το βαλω να τρεξει στο σταδιο 3 παθαινει το ιδιο πραγμα.

ακομα οταν αλαξω την γλωσσα του μανιλα (μεσω registry) στο documend tab μου βγαζει IDS_ALLDOCUMENTS κ IDS_SEARCH κ δεν το γυρναει στα ελληνικα

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος η μονο εγω.να διευκρινισω οτι αφου περασα την ρομ εκανα 2 φορεσ hard reset.

ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις

Εμένα (με το ανωτέρω ράδιο) η Topix 1.4 (την πέρασα σήμερα) λειτουργεί κανονικά και στα tabs.

Δεν έχω δοκιμάσει αλλαγή γλώσσας στο manila (και ούτε έχω σκοπό να το κάνω), θα περάσω κάποια tweaks να δω αν όλα λειτουργούν καλά.

Αυτό που είδα πριν λίγο ήταν ότι με πλοήγηση IGO μισή ώρα περίπου και φορτιστή, ζεστάθηκε πάρα πολύ η συσκευή.

Άραγε φταίει συγκεκριμένο ράδιο;

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Administrators
Αυτό που είδα πριν λίγο ήταν ότι με πλοήγηση IGO μισή ώρα περίπου και φορτιστή, ζεστάθηκε πάρα πολύ η συσκευή.

Άραγε φταίει συγκεκριμένο ράδιο;

Δεν έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα σχετικά με το συγκεκριμένο radio.

Modpic.gif

Παιδιά γειά σας

όποιος ψάχνει για εναλλακτικά πληκτρολόγια, βρήκα στο γνωστό "ακατανόμαστο" μαγαζί το Cliquick.

Σε δοκιμή που του έκανα μου φάνηκε αξιόλογο, υποστηρίζει ελληνικά και SMS. Λίγο που το δοκιμάσα δεν ξέρω αν υποστηρίζει συμπλήρωση λέξεων και πως γίνεται η εναλλαγή από ελληνικά σε αγγλικά.

Θα το χρησιμοποιούσα σίγουρα αν δεν ήμουν fun του TouchPal.