Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, μάλλον μία απο αυτές τις μέρες θα αγοράσω και εγώ το HD2 απο το expansys.com.gr .

Πόσα χρόνια εγγύηση έχει απο το expansys? Και πού το γράφει μέσα στο site ? Πουθενά δεν το βρίσκω.. !

Επίσης, έχει μόνο την Αγγλική έκδοση. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με αυτό έτσι? Επαφές και μηνύματα θα μπορώ να τα έχω στα Ελληνικά ε?..

Ευχαριστώ πολύ.

Α! επίσης μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία περίπου? Και με ποιά εταιρία courier ?

EDIT : Παιδιά, γιατί το ΦΠΑ στην τιμή του HD2 στο expansys είναι 19,6% και όχι 19% ??? Εγώ πώς θα το περάσω στις δαπάνες μου?...

Edited by ultraxmode
The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

εννοω τη στιγμιαια δονηση που κανει

ευχαριστω

στο 1ο ποστ μεσα στα add ons l,στον φακελο others,υπαρχει ενα cab που λεγεται touchresponce,εγκατεστησε το στην μνημη της συσκευης και μετα αφου κανεις επανεκινηση,πηγαινε

ρυθμισεις\συστημα και ρυθμισε το οπως εσυ θελεις ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Συγγνώμη αν έχει γίνει αυτή η ερώτηση. Το ψάχνω εδώ και πολύ ώρα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς να μην του ανοιγει το iGO8 και να του βγαζει erorr: out of memory. Εχω κανει soft και hard reset. Εχω την official ελληνικη 1.66 rom που ξέρω οτι δεν έχει τοσο ελεύθερη μνήμη αλλά μου κανει εντύπωση να μη φορτώνει το igo. Εχω δοκιμάσει διαφορα sys.txt αρχεια ειδικά για το HD2 αλλά τίποτα.

Βοηθεια χριστιανοί…

Την εκανα την μαμακια…

Βαζοντας βγάζοντας διαφορα skins κατι πειραξα στο manila και μου κολλάει η δεν μου εμφανίζει σωστα κάποια μενού..

Δεν το γλιτώνω το hard reset

Τι πρέπει να προσεξω ώστε να μην τα κανω μούσκεμα;;

Κάνοντας hard reset το επαναφέρω στην πρωταρχική του κατάσταση;

Σίγουρα εχουν ξανα απαντηθεί τα ερωτήματα μου αλλα ο μεγάλος ογκος πληροφοριών που υπάρχει στο site πολλές φορές κανει δύσκολη την ανιχνεύσει της λύσης…

Συνεπώς κάθε βοηθεια είναι επιθυμητή…

Παιδιά, όποιος έχει κάνει αγορά απο το expansys.com.gr με τιμολόγιο και επαγγελματικό ΑΦΜ σας παρακαλώ ας με βοηθήσει λιγάκι ..!!

Πρώτη φορά θα αγοράσω απο το expansys και έχω μπερδευτεί λίγο...

1. Καταρχήν, πού βάζω το επαγγελματικό μου ΑΦΜ ωστε να μου στείλουν ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ?
  2. Γιατι το ΦΠΑ είναι 19.6% ? Είναι το ΦΠΑ της Γαλλίας? Και πώς θα το περάσω στα έξοδά μου ?

Ευχαριστώ ! Αν μπορείτε στείλτε μου ένα pm. Θα με βοηθούσατε πολύ!

Παιδιά, όποιος έχει κάνει αγορά απο το expansys.com.gr με τιμολόγιο και επαγγελματικό ΑΦΜ σας παρακαλώ ας με βοηθήσει λιγάκι ..!!

Πρώτη φορά θα αγοράσω απο το expansys και έχω μπερδευτεί λίγο...

1. Καταρχήν, πού βάζω το επαγγελματικό μου ΑΦΜ ωστε να μου στείλουν ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ?
  2. Γιατι το ΦΠΑ είναι 19.6% ? Είναι το ΦΠΑ της Γαλλίας? Και πώς θα το περάσω στα έξοδά μου ?

Ευχαριστώ ! Αν μπορείτε στείλτε μου ένα pm. Θα με βοηθούσατε πολύ!

Coolάρισε φίλε μου, μην αγχώνεσαι!

Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει το Kaiser (HTC TyTN II) από eXpansys με εταιρικό ΑΦΜ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στη φόρμα παραγγελίας θα συμπληρώσεις τον ΑΦΜ της εταιρίας σου και το eXpansys δεν θα σου χρεώσει τον ΦΠΑ. Μετά εσύ θα δώσεις στον λογιστή σου την απόδειξη (invoice) που θα σου αποσταλεί μαζί με τη συσκευή και θα το δηλώσετε ως έξοδο της εταιρίας. Το 19.6% ΦΠΑ μάλλον είναι της Γαλλίας, αλλά δεν σε ενδιαφέρει αφού δεν θα τον πληρώσεις. Τη δήλωση στην εφορία την κάνεις για να υπάρχει διασταύρωση με τα λογιστικά στοιχεία που θα της αποστείλει η eXpansys. Δεν θα έχεις επιστροφή ΦΠΑ από την εφορία αφού δεν θα τον έχεις πληρώσει.

Με το Kaiser είχα γλιτώσει κάπου 100 ευρώ έτσι.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
Δεν το γλιτώνω το hard reset

Τι πρέπει να προσεξω ώστε να μην τα κανω μούσκεμα;;

Κάνε το hard reset άφοβα και μετά ξαναστήστο από την αρχή με προσοχή. Εάν δεν έχεις τις επαφές σου στο Outlook πάρε ένα backup πρώτα με το pim backup για να το επαναφέρεις μετά το hard reset.

Modpic.gif

Ουφ.. ολα καλα ως τωρα...

Ειχα ενα αγχος με τις επαφες αλλα ολα καλα...

Σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σου

Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει το Kaiser (HTC TyTN II) από eXpansys με εταιρικό ΑΦΜ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στη φόρμα παραγγελίας θα συμπληρώσεις τον ΑΦΜ της εταιρίας σου και το eXpansys δεν θα σου χρεώσει τον ΦΠΑ. Μετά εσύ θα δώσεις στον λογιστή σου την απόδειξη (invoice) που θα σου αποσταλεί μαζί με τη συσκευή και θα το δηλώσετε ως έξοδο της εταιρίας. Το 19.6% ΦΠΑ μάλλον είναι της Γαλλίας, αλλά δεν σε ενδιαφέρει αφού δεν θα τον πληρώσεις. Τη δήλωση στην εφορία την κάνεις για να υπάρχει διασταύρωση με τα λογιστικά στοιχεία που θα της αποστείλει η eXpansys. Δεν θα έχεις επιστροφή ΦΠΑ από την εφορία αφού δεν θα τον έχεις πληρώσει.

Ακριβως ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι. Ετσι το αγορασα και εγω. Η χρεωση στη καρτα σου η οποιος αλλιως θα γινει χωρις το ΦΠΑ. Θα πληρωσεις καθαρη τιμη. Νετα σκετα!

Απλα θα δηλωσεις την αγορα ως ενδοκοινοτικη που δεν βαρυνεται με ΦΠΑ.

Ρωτα και το λογιστη σου και θα σου πει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χίλια συγνώμη, προφανώς έχετε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση (ή είναι υπερβολικά απλή) αλλά μέχρι να βρω την απάντηση στις 400 σελίδες θα συνεχίσω να χρεώνομαι

στο Ασύρματα Χειριστήρια σβήνω τη Σύνδεση Δεδομένων χειρονακτικά

αν όμως κάποιο πρόγραμμα ζητήσει internet ανάβει μόνη της η Σύνδεση Δεδομένων

πως γίνεται να ρυθμίσω να ανάβει μόνο αν εγώ ρητά το επιλέξω και όχι όταν το ζητήσει κάποιο πρόγραμμα

ευχαριστώ πολύ

χίλια συγνώμη, προφανώς έχετε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση (ή είναι υπερβολικά απλή) αλλά μέχρι να βρω την απάντηση στις 400 σελίδες θα συνεχίσω να χρεώνομαι

στο Ασύρματα Χειριστήρια σβήνω τη Σύνδεση Δεδομένων χειρονακτικά

αν όμως κάποιο πρόγραμμα ζητήσει internet ανάβει μόνη της η Σύνδεση Δεδομένων

πως γίνεται να ρυθμίσω να ανάβει μόνο αν εγώ ρητά το επιλέξω και όχι όταν το ζητήσει κάποιο πρόγραμμα

ευχαριστώ πολύ

Κανε search στο thread για το NoData και κατεβασε το, εγκατασταση στη μνημη τηλεφωνου και κανε απενεργοοποιηση το GPRS μονο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Και στην κάρτα μνήμης να το εγκαταστήσεις, δεν θα έχεις πρόβλημα με τη λειτουργία του.

Modpic.gif

Καλησπερα σας για δειτε τι βρηκα http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2010/2/23/htc-hd2.html :happy:

Πιστευω οτι για τους φιλους τις εξερευνησης θα ειναι πολυ καλο !

ΝΙΚΟΣ

Καλησπερα παιδια, για οσους ενδιαφερονται η Topix 1.4 ειναι διαθεσιμη!!!!

Topix 1.4 (Feb.23.2010)

- Base 2.10.531.0 (82076)

- CE OS 5.2.21892 (21892.5.0.89)

- Manila 2.5.20121412.1

- Recommended radio 2.08.50.05 to enable 576MB ram

Παναγιώτης

Topix 1.4 (Feb.23.2010)

- Manila 2.5.20121412.1

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις είναι και ο παλιός task manager :)

Περιμένουμε και τις εντυπώσεις των ειδικών.....:ninja:

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλοι μου καλησπέρα (μάλλον καλύτερα καλημέρα:)

Ποια RADIO είναι καλύτερη? H Radio 2.08.50.08_2 είναι καλή?

Τώρα έχω την 2.06.51.07!

Edited by inspigr

• Administrators

Topix 1.4 (Feb.23.2010)

- Manila 2.5.20121412.1

Σε γενικές γραμμές πάντως, η 2.10 base είναι σαφώς ανώτερη της 2.09.

Modpic.gif

Επίσης, για αυτό το cabάκι χρειάζεται πρώτα να έχω εγκαταστήσει ήδη το εν λόγω player;

Ευχαρσιτώ εκ των προτέρων,

Μαρία...

Καλησπέρα

Όχι, περιλαμβάνει τον player με άλλο skin

Γιώργος

Keep on riding...

Ευχαριστώ πολύ Dr.Mobile και Vanzelvoul , θα το δώ ξανά τί παίζει..! Απλά δεν είδα πουθενά το πεδίο που βάζεις το ΑΦΜ. (βέβαια δεν προχώρησα αρκετά, πήγα μέχρι εκεί που σου δίνει το κουμπι "Ολοκλήρωση"... μάλλον απο εκεί κ έπειτα βάζεις το ΑΦΜ...

Edited by ultraxmode

Ευχαριστώ πολύ Dr.Mobile και Vanzelvoul , θα το δώ ξανά τί παίζει..! Απλά δεν είδα πουθενά το πεδίο που βάζεις το ΑΦΜ. (βέβαια δεν προχώρησα αρκετά, πήγα μέχρι εκεί που σου δίνει το κουμπι "Ολοκλήρωση"... μάλλον απο εκεί κ έπειτα βάζεις το ΑΦΜ...

Στο πρώτο βήμα αν θυμάμαι καλά δηλώνεις για τιμολόγιο και ΑΦΜ :(

Φιλικά Γιώργος

Παρακολουθω αυτες τις μερες την ειδησεογραφια σχετικα με τα windows series7.

Κυκλοφορουν πολλα βιντεακια αλλα απο ολα μα ολα λειπουν καποια σημαντικα πραγματα που θα μας διαφωτιζαν για το πως θα ειναι η συσκευη μας στο μελλον.

Για παραδειγμα δεν εχω δει σε κανενα βιντεο να γινεται πλοηγηση στο ιντερνετ. Δεν εχω δει πως εμφανιζονται τα προγραμματα και ποσο γρηγορα τρεχουν και πολλα αλλα ενδιαφεροντα.

Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν βαλει το χερακι της η HTC με καποιο πιο λειτουργικο interface δεν βλεπω να πουλαει.

Λιγο που ειδα το πληκτρολογιο για παραδειγμα φαινεται πολυ μικρο και χρειαζεται προσοχη για να πετυχεις το γραμμα που θες.

Ναι μεν μ᾽αρεσουν σαν ιδεα τα seven αλλα απο αποψη designe ειναι χαλια. Ηθελα να ΄ξερα δεν εχουν λιγη φαντασια αυτοι που εφτιαξαν τα γραφικα;

Τι να πω ρε παιδια, στο XDA υπάρχουν ατομα που θα μπορουσαν να κανουν πολυ καλυτερη δουλεια.

Τι πιο απλο για παραδειγμα να υπάρχει transparency μ᾽ενα ομορφο πλαισιο στα εικονιδια ωστε να φαινεται απο πισω το background.

Θα δουμε, ελπιζω να μπορεσουμε να δοκιμασουμε καποια beta εκδοση στο Λεο ωστε να παρουμε μια γευση.

Κυκλοφορησε μια φωτο μ᾽ενα Leo να φοραει τα 7, αλλα σιγουρα ειναι fake.

Ακουγεται οτι θα βγουν 2 εκδοσεις μια για PPC με all touch screen και μια για smartphones που διαθετουν πληκτρολογιο.

Ελπιζω να το appstore που θελουν να δημιουργισουν να ειναι σοβαρο και οι τιμες σε λογικα πλαισια ωστε να παψουμε να αγοραζουμε απ αλλου:cool:.

Δεν γινεται η ιδια εφαρμογη να πουλιεται στο apple store 4 euro και στο ελευθερο εμποριο για windows να κοστιζει 29.

Οι ιδιοι οι developers μας σπρωχνουν στην παρανομια.

Διαβασα οτι απο το windows store θα μπορεις μεσω link να αγοραζεις απ ευθειας απο τον δημιουργό και οτι θα εχεις την δυνατοτητα εγκαταστασης της εφαρμογης και στην καρτα μνημης. Οχι μονο στην μνημη της συσκευης οπως για παραδειγμα γινεται υποχρεωτικα στα ανδροειδη.

@@@@TOPIX 1.4

Την εγκατεστησα πριν λιγο.

Φαινεται αρκετα πιο γρηγορη απο την 1.2.

Περασα το backup μου απο την 1.2 με το spb backup και ολα δουλευουν ρολοι μεχρι στιγμης.

Για την ταχυτητα θα περιμενω να το δουλεψω λιγο ακομα για να δω πως διαχειριζεται την μνημη. Παντως με μια ωρα χρηση που περιελαμβανε δοκιμες, μερικες κλησεις κανα 2 sms, λιγο σερφαρισμα και ανοιγμα διαφορων προγραμματων, τα παει πολυ καλα.

θα παρω και benchmark με το SKTools να συγκρινω μ αυτα που εχω απο την 1.2

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως μετά την αναβάθμιση σε 1.66 και σε εμένα όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιούνται διάφορα πράγματα και στο τέλος της κλήσης πρέπει να κλείσω καμιά 5-6 καρτέλες ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813