Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με τον τασκ μανατζερ που δινω στα add ons,απλα πας στο πανω δεξι παραθυρο ,διαλεγεις notifications και βρισκεις το repllog που λεει "when time changed" και το απενεργοποιεις.

ειναι ο πιο ευκολος τροπος,χρησιμοποιωντας ενα προγραμμα που δεν θελει καν εγκατασταση,(το τρεχεις απο οπου θελεις εσυ)και ειναι και δωρεαν!!

δεν χρειαζεται δλδ να φορτωσεις την συσκευη σου με το sktools,που προσωπικα δεν το χωνεψα ποτε...

Γιαννη αναφερομαι σε αυτο εδω το ποστ του Δημητρη που αναφερει task manager...

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Από το tweet των MP7: Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα σχετικά με την αναβάθμιση του HD2 με τα 7, αλλά ίσως να έχουμε περισσότερες πληροφορίες τον επόμενο μήνα!!! :D
Φιλικά Γιώργος

καλησπερα παιδια!

Δημητρη, να σε ρωτησω

ο taskmanager που ανεφερες 2-3 σελιδες πιο πριν για το θεμα του Activesync και το replog, ειναι ο wtask που εχεις στα must have σου η καποιο αλλο?

τελειως διαφορετικο Γιωργο ;)

ανεβαζω screnshots σε λιγο;)

Δεν ξέρω για τα SKTools, πάντως το MemMaid μπορεί να είναι του 2008 αλλά υποστηρίζει WM6.1 και γενικά είναι καλογραμμένη εφαρμογή και δουλεύει μια χαρά με τα WM6.5 στο HD2.

και εγω αυτης της αποψης ειμαι Κωστη,το memaid απλα ειναι πολυ πιο ελαφρυ..

το sktools ριζωνει παντου μεσα στην συσκευη αμεσα αμεσως μετα την 1η επανεκινηση χωρις να εχεις πειραξεις τπτ ακομη....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
το sktools ριζωνει παντου μεσα στην συσκευη αμεσα αμεσως μετα την 1η επανεκινηση χωρις να εχεις πειραξεις τπτ ακομη....

Γιατί το λες αυτό Δημήτρη; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;

Modpic.gif

Γιατί το λες αυτό Δημήτρη; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;

κανε μια αναζητηση στην registry για να δεις ποσα κλειδια δημιουργει το προγραμμα Γιαννη:confused:

Γιωργο κοιτα τα screen shots :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

sorry για το 2πλο ποστ,αλλα δεν παιρνει αλλο screen shot σε ενα μηνυμα..:(

ps

Γιαννη αν γινεται καντα ενα σε παρακαλω :)

Πως ρυθμιζεις το memaid να καθαριζει custom folders?

ανοιξε το memaid και στο 1o tab του προγραμματος, πανω δεξια εχει ενα εικονιδιο με ενα κλειδι.

πατα το και θα δεις την επιλογη,πρεπει να γραψεις την διαδρομη του φακελου χειροκινητα ;)

για αυτη την δουλεια μπορεις να ακολουθησεις αυτο:)

Αυτόματος καθαρισμός της cache του HTC Album (και όχι μόνο)

που ειναι και πιο ευκολο,αλλα γινεται και αυτοματα σε καθε επανεκινηση

ανοιξε το memaid και στο 1o tab του προγραμματος, πανω δεξια εχει ενα εικονιδιο με ενα κλειδι.

πατα το και θα δεις την επιλογη,πρεπει να γραψεις την διαδρομη του φακελου χειροκινητα ;)

για αυτη την δουλεια μπορεις να ακολουθησεις αυτο:)

Αυτόματος καθαρισμός της cache του HTC Album (και όχι μόνο)

που ειναι και πιο ευκολο,αλλα γινεται και αυτοματα σε καθε επανεκινηση

ευχαριστω, κι εγω το cleartemp χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο. θα ψαξω λιγο το memeaid. :happy:

Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4

παιδια χρησιμοποιω το resco photo και θα ηθελα να αφαιρω τα κοκκινα ματια.....ξερει καποιος πως γινεται?????η καποιο αλλο προγραμμα????????
Samsung Galaxy S8 plus.....

κανε μια αναζητηση στην registry για να δεις ποσα κλειδια δημιουργει το προγραμμα Γιαννη:confused:

Γιωργο κοιτα τα screen shots :)

thanks!!

κατι τελευταιο :rolleyes:

απο τα must have σου, ποιο ειναι το συγεκριμενο προγραμμα?

Παιχνιδια εχει μονο το tweter τα αλλα που ειχε κατι πασιεντζες και κατι μπαλακια που ειναι δεν εχει?Που τα βρισκουμε αυτα?

Παιχνιδια εχει μονο το tweter τα αλλα που ειχε κατι πασιεντζες και κατι μπαλακια που ειναι δεν εχει?Που τα βρισκουμε αυτα?

Στην πρώτη σελίδα......:)

Χρήσιμα tips & tricks:

Πριν προβείτε σε απορίες και προβλήματα στο στήσιμο της συσκευής, δείτε τα παρακάτω:

---> *Leo Hints, Tips and Registry Tweaks* <---

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΛΑ μεσα ειναι απλα θα σε βοηθουσε πολυ ενα διαβασμα δυστηχως σε ολες τις σελιδες και μαλιστα απο την αρχικη που ειναι η πιο βασικη εγω που δεν εχω χαση μερα και σελιδα εχω διαβαση καθε σελιδα απο 5-6 φορες και μαλιστα καποιες τις προσθετο στα αγαπημενα για οταν τις ξαναχρειαστω νομιζω πως αυτο ειναι το καλυτερο για ολους (σχεδων). ;)

ΔΕΝ το πιστευω apozafeir ποσταραμε τα ιδια ταυτοχρονα

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

thanks!!

κατι τελευταιο :rolleyes:

απο τα must have σου, ποιο ειναι το συγεκριμενο προγραμμα?

λεγεται taskmanager και δεν ειναι εγκαταστασιμο αλλα απλο stand alone exe.και εκει ειναι η μεγαλη μαγκια,ουτε χωρο αλλα ουτε και πορους πιανει στο συστημα!

ειμαι δουλεια τωρα και δεν θυμαμαι σε ποιο φακελο ακριβως το εχω...

λεγεται taskmanager και δεν ειναι εγκαταστασιμο αλλα απλο stand alone exe.και εκει ειναι η μεγαλη μαγκια,ουτε χωρο αλλα ουτε και πορους πιανει στο συστημα!

Δημήτρη νομίζω ότι αναφέρεσαι στο Advanced Taskmanager :)

Φιλικά Γιώργος

Δημήτρη νομίζω ότι αναφέρεσαι στο Advanced Taskmanager :)

Γιωργο,αναφερομαι σε αυτο που δειχνω στα screenshots και πως θα το βρει ο Γιωργος μεσα στα add ons.

απλα δεν ειμαι σπιτι και δεν θυμαμαι σε ποιον φακελο το εχω μεσα,για να μην παιδευεται...

ΟΛΑ μεσα ειναι απλα θα σε βοηθουσε πολυ ενα διαβασμα δυστηχως σε ολες τις σελιδες και μαλιστα απο την αρχικη που ειναι η πιο βασικη εγω που δεν εχω χαση μερα και σελιδα εχω διαβαση καθε σελιδα απο 5-6 φορες και μαλιστα καποιες τις προσθετο στα αγαπημενα για οταν τις ξαναχρειαστω νομιζω πως αυτο ειναι το καλυτερο για ολους (σχεδων). ;)

ΔΕΝ το πιστευω apozafeir ποσταραμε τα ιδια ταυτοχρονα

εψαξα πριν στειλω μηνυμα στην πρωτη σελιδα και δεν βρηκα γιαυτο ρωταω για καλυτερη κατευθυνση

βασικα απειδη δεν το βρισκω, γι αυτο σε ρωτησα Δημητρη

καποια στιγμη αν εχεις χρονο και διαθεση κοιταξε αν οντως υπαρχει στα must have :)

Γιωργο,αναφερομαι σε αυτο που δειχνω στα screenshots και πως θα το βρει ο Γιωργος μεσα στα add ons.

απλα δεν ειμαι σπιτι και δεν θυμαμαι σε ποιον φακελο το εχω μεσα,για να μην παιδευεται...

A ok φίλε!!! :)

Εδώ θα το βρει σίγουρα:

http://freewareppc.com/utilities/taskmanager.shtml

:lol:

edit: ρε παιδιά το HD mini τι windows φοράει;;; Δεν έχει start!!!

http://pocketnow.com/hardware-1/compared-htc-hd2-and-hd-mini

Edited by EchiDNA
Φιλικά Γιώργος

A ok φίλε!!! :)

Εδώ θα το βρει σίγουρα:

http://freewareppc.com/utilities/taskmanager.shtml

:lol:

απλα πραγματα :lol:

πως δεν το σκεφτηκε κανενας νωριτερα?

επι του θεματος μας τωρα....

με το τελευταιο ραδιο 2.08 .50.08.2 το 3G ειναι δραμα....

τουλαχιστον με την κοσμοτε που εχω εγω....

θα δοκιμασω παλι το αλλο 2.08 κι επανερχομαι...

edit

πολυ καλυτερο το 2.08.50.05!!

τουλαχιστον με την topix 1.3 που χρησιμοποιω,ειναι μερα με την νυχτα στο 3G....

Edited by zaharakis

σχεδον ολοι στο xda δηλωνουν ενθουσιασμενοι με την αυτονομια του 2.08.._2 στην 1.3 ισως το δοκιμασω και στην 1.2 αν και δεν προτινεται

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

σχεδον ολοι στο xda δηλωνουν ενθουσιασμενοι με την αυτονομια του 2.08.._2 στην 1.3 ισως το δοκιμασω και στην 1.2 αν και δεν προτινεται

Καλησπερα.

Ειμαι με την topix 1.2 και το ραδιο 2.08.50.08_2 εδω και τρεις μερες. Δεν ειδα καποια βελτιωση στη μπαταρια...Ψιλοαδιαφορο με αφησε το θεμα...Το μονο θετικο που προσεξα ειναι γρηγοροτερη συνδεση με το router μου και νομιζω καλυτερη πλοηγηση με τον οπερα.

Αλέξης

Μηπως καποιος βρηκε κατι με τις γραμματοσειρες που λειπουν για τις επαφες;

Ειναι ενοχλητικο σε τοσο καλες ρομ να μην εμφανιζονται σωστα οι επαφες..

Και να βαζω 1.66 και ολα μια χαρα.. :rolleyes: