vagelis1983 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης για το igo8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Μόλις πας να γράψεις κάνει ένα μπιπ και δείχνει ένα Α; H λύση είναι να βάλεις στο sys.txt [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7ακριβως αυτο μου κανει...το sys.txt το διεγραψα εντελως γιατι δεν ξεκιναγε το igo:Oσου ειναι ευκολο να ανεβασεις το δικο σου μηπως και..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δημητρη εβαλα το igo σου,και εχω ενα προβληματακι:Oδεν μου δουλευει το πληκτρολογιο για να γραψω μια διευθυνση,τι δεν κανω καλα;:Oειμαι με επισημη 1.66 και η storage εχει γινει καρτα μνημης,παιζει κανενα ρολο αυτο;ευχαριστω Στις Ρυθμίσεις Συσκευής/ Διαχείριση ενέργειας επέλεξε ''Χρήση ρυθμ. συσκευής'' αντί του ''Οπίσθ. φωτ. ενεργός''. Έτσι, το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ακριβως αυτο μου κανει...το sys.txt το διεγραψα εντελως γιατι δεν ξεκιναγε το igo:Oσου ειναι ευκολο να ανεβασεις το δικο σου μηπως και..... Mια άλλη λύση είναι να αλλάζεις το πληκτρολόγιο της htc σε κάποιο άλλο πριν ανοίξεις το igo Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,αυριο το δοκιμαζω και ενημερωνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα !! ρε παιδια υπαρχε3ι κανενα προγραμμα που να κλειδωνει τα μυνηματα του κινητου ? εννοω γη ακομα και για επιλεγμενα προγραμματα αλλα οχι για ολοκληρο το τηλεφωνο .. ευχαριστω :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Αχχχχ με τρώει το χέρι για φλασάρισμα!!! Laurentius26 WM6.5.5 V1 WWE Ultimate POWER :lol::lol::lol: Based Rom 2.07 Com 5( CE OS Build 24001.5.5.0 ) Based Rom 2.07 Com 2 ( CE OS Build 21891.5.0.88 ) Δημήτρη; Μήπως την τέσταρες;;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Την καλησπερα μου σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε η ακομα καλυτερα αν χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη PocketShield και να μου πει την γνωμη του,ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 παιδια το πηρα χθεσ το τερας.να ειμαι ειλικρινησ τελειωσ ασχετοσ αλλα θα την βρω την ακρη.τοσο ασχετος που να ειμαι ειλικρινης δεν κατλαβα με ποιον τροπο κανει τα διαφορα update.βαζω s/r παταω download kai μετα αποθηκευση η εκτελεση.?μετα ...χανομαι /με ποιον τροπο περναει το update στην συσκευη.ο pc εχει vista αν παιζει ρολο.ευχαριστω προκαταβολικα αν καποιος με βοηθησει εστω και λιγο:rolleyes::wacko: Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Κάνεις αποθήκευση του αρχείου που θα κατεβάσεις και το τρέχεις από το pc σου.Καταρχήν βάλε το windows mobile device center για να μπορείς να συγχρονίζεις τη συσκευή σου με το pc http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Aφού το κάνεις αυτό και συνδέσεις την συσκευή σου,ώστε να διαπιστώσεις ότι η διαδικασία γίνεται σωστά,τρέξε το exe της rom και ακολούθα τις οδηγίες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Στις Ρυθμίσεις Συσκευής/ Διαχείριση ενέργειας επέλεξε ''Χρήση ρυθμ. συσκευής'' αντί του ''Οπίσθ. φωτ. ενεργός''. Έτσι, το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο θα λυθεί.φιλε μου αυτο ηταν!!!!!1000 ευχαριστω,μου κανει κατι ακομα με τον ηχο:Oενω εχο τον ηχο στο φουλ,οταν βγω απο το igo βλεπω οτι μου δειχνει 40% στους ηχους συστηματος και συσκευης...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ευχαριστω φιλε μου θα το παλεψω τωρα που μου εδωσεσ υλικο... φαντα ζομαι οτι ειναι απλο αλλα ...καθε αρχη και δυσκολη Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 φιλε μου αυτο ηταν!!!!!1000 ευχαριστω,μου κανει κατι ακομα με τον ηχο:Oενω εχο τον ηχο στο φουλ,οταν βγω απο το igo βλεπω οτι μου δειχνει 40% στους ηχους συστηματος και συσκευης...:blink: Bάλε στο sys.txt [sound] use_os_volume=1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 εχω και αλλες αποριες: 1. πως μπαινουμε στο ταμπ του καιρου γιατι δεν μπορω να αλλαξω την πολη και εκνευριζομαι. 2. πως καταλαβαινω ποιοι χαρτες ειναι περασμενοι και πως θα τους ενεργοποιησω γιατι τωρα μου βγαζει μυνημα οτι σε 15 μερες λιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Χαιρετε. Εβαλα το ραδιο 2.07.51.05_2. Χρειαζεται να βαλω και το αντιστοιχο Rilphone.dll 2.07 ή ειναι περιττο? Ευχαριστω. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 εχω και αλλες αποριες: 1. πως μπαινουμε στο ταμπ του καιρου γιατι δεν μπορω να αλλαξω την πολη και εκνευριζομαι. 2. πως καταλαβαινω ποιοι χαρτες ειναι περασμενοι και πως θα τους ενεργοποιησω γιατι τωρα μου βγαζει μυνημα οτι σε 15 μερες λιγουν. 1. πατα κατω απο το ρολοι εκει που λεει πληροφοριες για τη θερμοκρασια.. αν πατησεις εκει θα σε παει στο μενου του καιρου για ολη την εβδομαδα. μετα πατα κατω δεξια εκει που λεει μενου και μετα προσθηκη η καταργηση τοποθεσιας! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να μεγαλώσουμε το call log? Ίσως κάποιο registry hack για να μην σβήνονται οι κλήσεις σε βάθος χρόνου? Στο Treo 600 που έτρεχε Palm OS, ήταν δυνατό να κρατήσεις κλήσεις τουλάχιστον ένα έτος πριν... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το call log μπορεις να το κανεις backup με το Pim backup π.χ. καθε 50 κλησεις και να γραφεις την ημερομηνια στο ονομα του αρχειου,και να το επαναφερεις ακριβως οπως ηταν η τις κλησεις που σε ενδιαφερουν οποτε θες,ετσι θεωρητικα γινετε(με εμεσο τροπο) απεριοριστο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 1. πατα κατω απο το ρολοι εκει που λεει πληροφοριες για τη θερμοκρασια.. αν πατησεις εκει θα σε παει στο μενου του καιρου για ολη την εβδομαδα. μετα πατα κατω δεξια εκει που λεει μενου και μετα προσθηκη η καταργηση τοποθεσιας! αυτο νομιζα οτι πρεπει να κανω αλλα δεν λειτουργει το παταω αλλα δεν μπαινει καν στο μενου ενω εμπαινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 φιλε μου αυτο ηταν!!!!!1000 ευχαριστω,μου κανει κατι ακομα με τον ηχο:Oενω εχο τον ηχο στο φουλ,οταν βγω απο το igo βλεπω οτι μου δειχνει 40% στους ηχους συστηματος και συσκευης...:blink: εχεις αλλαξει την ρυθμιση εσυ Γιαννη αυτη,για αυτο δεν σου δουλεψε ;) οπως ειναι το προγραμμα (οπως το δινω) ειναι μια χαρα και το μονο που θα χρειαστει αν μπει σε αλλη συσκευη με αλλη αναλυση οθονης,ειναι να διαγραφει το sys.text ωστε να δημιουργησει το προγραμμα (αυτοματα ) το καταλληλο για την εκαστοτε συσκευη:) Χαιρετε. Εβαλα το ραδιο 2.07.51.05_2. Χρειαζεται να βαλω και το αντιστοιχο Rilphone.dll 2.07 ή ειναι περιττο? Ευχαριστω. θα σου προτεινα αν δεν θελεις να εχεις προβληματα,να μην χρησιμοποοιεις αυτα τα dlls ΠΟΤΕ ;) αυτο νομιζα οτι πρεπει να κανω αλλα δεν λειτουργει το παταω αλλα δεν μπαινει καν στο μενου ενω εμπαινε... καποιο θεμα που εχεις βαλει φιλε μου του sence σου κανει αυτο το προβλημα.... γενικα μην δοκιμαζετε νεα themes χωρις να εχετε πρωτα απεγκαταστησει οποιο τυχον,προηγουμενο εχετε στο τηλ σας ;) την καλημερα μου σε ολους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 την καλημέρα μου σε όλους και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους βοηθάνε τους άσχετους (σαν την αφεντιά μου :lol: ) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 η καλύτερη και ταχύτερη ρομ που έχω βάλει μέχρι σήμερα ,σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=607437 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Θέλω να αγοράσω το HD2 όσο πιό φτηνά γίνεται.. (γιατι γενικά, "δεν υπάρχει σάλιο" όπως είπε και ο Λοβέρδος...:D ) Έψαξα στο skroutz για το HD2 και βρήκα ένα κατάστημα με όνομα "VNP" που είναι κάπου στην Αγ. Παρασκευή και έχει το HD2 σε τιμή, λίγο πιό κάτω απο 600 ευρώ με το ΦΠΑ. Έχει αγοράσει κάποιος, κάτι, απο αυτό το κατάστημα? Μου κάνει λίγο παράξενο που το ΠΛΑΙΣΙΟ το έχει 700 ευρώ και το VNP το έχει κάτι λιγότερο απο 600 ευρώ. (Εντωμεταξύ έχει και USED phones και το μυαλό μου φυσικά πάει σε ψιλοαπάτη..) γιαυτό και σας ρωτάω.. Ευχαριστώ. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Bάλε στο sys.txt [sound] use_os_volume=1θα το δοκιμασω φιλε μου.ευχαριστω εχεις αλλαξει την ρυθμιση εσυ Γιαννη αυτη,για αυτο δεν σου δουλεψε ;) οπως ειναι το προγραμμα (οπως το δινω) ειναι μια χαρα και το μονο που θα χρειαστει αν μπει σε αλλη συσκευη με αλλη αναλυση οθονης,ειναι να διαγραφει το sys.text ωστε να δημιουργησει το προγραμμα (αυτοματα ) το καταλληλο για την εκαστοτε συσκευη:) θα σου προτεινα αν δεν θελεις να εχεις προβληματα,να μην χρησιμοποοιεις αυτα τα dlls ΠΟΤΕ ;) καποιο θεμα που εχεις βαλει φιλε μου του sence σου κανει αυτο το προβλημα.... γενικα μην δοκιμαζετε νεα themes χωρις να εχετε πρωτα απεγκαταστησει οποιο τυχον,προηγουμενο εχετε στο τηλ σας ;) την καλημερα μου σε ολους :)σιγουρα Δημητρη κατι εχω πειραξει εγω,αφου δουλευει σε ολους αρα εγω την εχω κανει......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης για το igo8? Υπάρχει ειδικό thread στο οποίο μιλάμε για αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Θέλω να αγοράσω το HD2 όσο πιό φτηνά γίνεται.. (γιατι γενικά, "δεν υπάρχει σάλιο" όπως είπε και ο Λοβέρδος...:D ) Έψαξα στο skroutz για το HD2 και βρήκα ένα κατάστημα με όνομα "VNP" που είναι κάπου στην Αγ. Παρασκευή και έχει το HD2 σε τιμή, λίγο πιό κάτω απο 600 ευρώ με το ΦΠΑ. Έχει αγοράσει κάποιος, κάτι, απο αυτό το κατάστημα? Μου κάνει λίγο παράξενο που το ΠΛΑΙΣΙΟ το έχει 700 ευρώ και το VNP το έχει κάτι λιγότερο απο 600 ευρώ. (Εντωμεταξύ έχει και USED phones και το μυαλό μου φυσικά πάει σε ψιλοαπάτη..) γιαυτό και σας ρωτάω.. Ευχαριστώ. Το vnp είναι αξιόπιστο. H συσκευή που πουλάει είναι με αγγλικό μενού και όχι ελληνικό όπως του Πλαισίου και για αυτό βλέπεις αυτή τη διαφορά. Εγώ πάλι προτείνω από εδώ... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188868 Οι περισσότεροι από εμάς... από εκεί αγοράζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 φιλε μου αυτο ηταν!!!!!1000 ευχαριστω,μου κανει κατι ακομα με τον ηχο:Oενω εχο τον ηχο στο φουλ,οταν βγω απο το igo βλεπω οτι μου δειχνει 40% στους ηχους συστηματος και συσκευης...:blink: Ίσως παρατηρήσεις και άλλα περίεργα με τη χρήση του IGO όπως την αλλαγή της περιοχής ζώνης της ώρας σε Ελσίνκι,Ρίγα,Σόφια αντί Αθήνας αλλά πάντα GMT +2. Τίποτα όμως σοβαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts