Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Κάντε τις δοκιμές και βελτιστοποιήσεις στα πληκτρολόγια και όταν θα έχουμε τις τελικές τους εκδόσεις, θα μπει το σχετικό reference στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ποιές εκδόσεις Destinator και iGo (και με ποιους χάρτες έτσι ) έχετε δει ότι δουλεύουν καλά? Επίσης φαντάζομαι για χάρτες Ευρώπαϊκών χωρών που με ενδιαφέρει θα προτείνατε Tom Tom? Ξέρετε αν και τα 3 προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν και σε landscape σωστά? Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ποιές εκδόσεις Destinator και iGo (και με ποιους χάρτες έτσι ) έχετε δει ότι δουλεύουν καλά? Επίσης φαντάζομαι για χάρτες Ευρώπαϊκών χωρών που με ενδιαφέρει θα προτείνατε Tom Tom? Ξέρετε αν και τα 3 προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν και σε landscape σωστά? το Destinator 7 πηγαίνει αέρας βάλε και τα βελτιωμένα skin (συμβατά για WVGA οθόνες) και είσαι οκ! :) http://rapidshare.com/files/170831311/panosha_801.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 τα πληκτρολογια που ανεβασαν οι φιλοι, σας γραφουν sms με 160 χαρακτηρες καφαλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Υποχρεωτικά κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 τα πληκτρολογια που ανεβασαν οι φιλοι, σας γραφουν sms με 160 χαρακτηρες καφαλαια? Μεσω του μανιλα δεν γραφουν 160 χαρακτηρες ακομα και κεφαλαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 τα πληκτρολογια που ανεβασαν οι φιλοι, σας γραφουν sms με 160 χαρακτηρες καφαλαια? Αν υπάρχει κάποιος χρήστης με καρτοκινητό ας κάνει τον κόπο να το δοκιμάσει. Εννοείται όλα κεφαλαία. Αν δε στέλνει 160sms θα προσπαθήσω να φτιάξω και 3ο tab (όπως στο finger keyboard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 υποχρεωτικα συμφωνοι, αλλα τα εχει δοκιμασει κανεις? σορρυ δεν προλαβα να δω το ποστ του βαγγελη ειπα και γω μονο σε μενα δεν στελνει 160? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αρχίσαμε.... Full multitouch zoom Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Έχει βάλει κανείς 32GB MicroSD κάρτα? Παίζει? Γιατί κάπου διάβασα ότι βλέπει μόνο 16GB..... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αρχίσαμε.... Full multitouch zoom Ωραίο είναι αυτό για να μη χρειάζεται να περνάς manually τα registry keys. Το θέμα είναι πως με εξάιρεση τα applications της htc το pinch and zoom το μόνο που κάνει είναι να μειώνει το dpi. Σα να βλέπει δηλαδή ολόκληρο το παράθυρο σαν image το οποίο κάνει scale up. Δεν ξεχωρίζει το text ώστε να αυξήσει το font size. Ωραίο θα είναι να δούμε κάποιο πρόγραμμα σαν το multiclutch που υπάρχει στα mac όπου μπορείς και αντιστοιχείς τα gestures σε shortcuts για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Κάτι τέτοιο θα απογειώσει το κινητό. Σχετικά με την sd: Ποιός έχει 32gb micro sd και τη δοκίμασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αρχίσαμε.... Full multitouch zoom Το δοκιμασα!! Εχει πλακα να ζουμαρεις στα βιντεο και στο iGO! Πρακτικη χρηση φανταζομαι σε πολυ παλια προγραμματα με μικρα checkboxes! ζουμ επιλογη και εγινε η δουλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 το Destinator 7 πηγαίνει αέρας βάλε και τα βελτιωμένα skin (συμβατά για WVGA οθόνες) και είσαι οκ! :) Τι μου θύμησες τώρα... Παλιές ''καλές'' εποχές!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τι μου θύμησες τώρα... Παλιές ''καλές'' εποχές!:) :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια e-book reader τι προτεινετε? Επισης εχουμε καμια γνωμη για αυτη την καρτα? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211380&cm_re=sdhc_16gb-_-20-211-380-_-Product Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το δοκιμασα!! Εχει πλακα να ζουμαρεις στα βιντεο και στο iGO! Πρακτικη χρηση φανταζομαι σε πολυ παλια προγραμματα με μικρα checkboxes! ζουμ επιλογη και εγινε η δουλεια! Στο igo κανει κανονικο ζουμ, η απλως μεγαλωνει το παραθυρο; Μπορεις να κανεις μια δοκιμη σε καποιο τετοιο προγραμμα με checkboxes, να μας πεις αν πραγματικα δουλευει ετσι οπως το φανταστηκες; γιατι αν ειναι ετσι, θα η ηταν τελειο! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια e-book reader τι προτεινετε? ] Διαβάζω άνετα pdf files με τον adobe reader lite που έχει μέσα. Εναλλακτικά χρησιμοποιώ Mobipocket και isilo για κάποια ιατρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Στο igo κανει κανονικο ζουμ, η απλως μεγαλωνει το παραθυρο; Μπορεις να κανεις μια δοκιμη σε καποιο τετοιο προγραμμα με checkboxes, να μας πεις αν πραγματικα δουλευει ετσι οπως το φανταστηκες; γιατι αν ειναι ετσι, θα η ηταν τελειο! Οχι δε κανει ζουμ στο χαρτη, απλα μεγαλωνει το παραθυρο! Μια τρυπα στο νερο δλδ. Στο Fingerkeyboard menu δεν δουλευει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ρε παιδιά ψάχνω 16GB κάρτα class 4 και δεν βρίσκω (Ελλάδα)....αν πάρω class 2, εγώ που δεν βλέπω ταινίες κτλ, αλλά πλοήγηση χρησιμοποιώ, θα επηρεάζει πολύ η ταχύτητα λέτε? Εσείς με τί κάρτες το χρησιμοποιήτε? Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ρε παιδιά ψάχνω 16GB κάρτα class 4 και δεν βρίσκω (Ελλάδα)....αν πάρω class 2, εγώ που δεν βλέπω ταινίες κτλ, αλλά πλοήγηση χρησιμοποιώ, θα επηρεάζει πολύ η ταχύτητα λέτε? Εσείς με τί κάρτες το χρησιμοποιήτε? Για δες αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556033 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για δες αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556033 Ευχαριστώ, αυτή τη βρήκα (skroutz ξέρω να χρησιμοποιώ) αλλά μου είναι εντελώς άγνωστη η μάρκα και δεν έχει εγγύηση...οπότε I pass.... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Εγώ έχω αυτή http://cgi.ebay.co.uk/NIB-Transcend-16GB-Micro-SD-SDHC-Class-6-t-flash_W0QQitemZ280394329690QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards?hash=item4148cdee5a και είμαι ως τώρα πολύ ευχαριστημένος...... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αυτό που αναφέρεις γίνεται στην ανοιχτή ακρόαση; Γιατί άλλο το ηχείο και άλλο το ακουστικό. Στην ανοικτή ακρόαση. Είναι - για να το περιγράψω παραστατικά - σαν τον ήχο όταν τρίβονται οι τρίχες μαλλιών (!:rolleyes:)...(μέσω ακουστικού δεν έχω δοκιμάσει τηλεφωνική συνομιλία αλλά η μουσική ακούω δεν έχει πρόβλημα). Thanx athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Καλησπέρα! Ύστερα από ότι έχω διαβάσει αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ το leo από το expansys. Έβαλα την παραγγελία χθες και σήμερα μου ήρθε mail να τους στείλω φωτοτυπία την πιστωτική κάρτα που θα γίνει η πληρωμή, την ταυτότητα και ένα λογαριασμό που να πιστοποιεί την διεύθυνση. Έχει ζητηθεί και από άλλους αυτό; Είναι ασφαλές να τα στείλω; Κάνω συνέχεια αγορές μέσω διαδικτύου αλλά είναι πρώτη φορά που μου συμβάινει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ναι, την πρώτη φορά τα ζητάνε αυτά από το expansys για λόγους ασφάλειας της συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts