dimotika Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 1. Ποιος ποστάρει από μια οθόνη 3.5' όταν είναι δίπλα στο PC ? 2. Ποιός δεν γουστάρει τα "κλειδώματα" της iphone ? 3. Ποιός δεν ήξερε τι είναι copy paste & mms ? 4. Ποιός θέλει gps όταν είναι στο βουνό ? 5. Ποιός θέλει χιλιαααααδες εφαρμογές για το ότι μπορεί να φανταστεί ? 6. Ποιός κτλ κτλ ... Κι αν τα κάνει όλα το iphone ας μου βρεί κάποιος ένα πρόγραμμα σαν το magicall ,http://www.mobiion.com/magicall.html , και αλλάζω συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Έχω καταμπερδευτεί:confused:. Αρχικά ήμουν πολύ χαρούμενος με την έλευση του HD2 και με το γεγονός οτι θα αντικαθιστούσα με αυτό το kaiser που τα έχει πλέον παίξει. Με αυτά που ακούω τώρα όμως ...... Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο:Το τηλ. το χρειάζομαι πάρα πολύ για χρήση όπως: Excell, καλή Agenda/organizer, λεξικό, λεπτομερή τηλ. κατάλογο και internet. Εκ πρώτης όψεως τι προτείνετε: iphone ή Leo; Για τέτοιες συζητήσεις, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Ούτως ή άλλως πολλοί εδώ μέσα κρίνουν το HD2 βάση της εμπειρίας τους με το iphone. Εάν δεν σου αρκεί αυτό, αναζήτησε απάντηση στους Διαξιφισμούς. 1. Ποιος ποστάρει από μια οθόνη 3.5' όταν είναι δίπλα στο PC ? 2. Ποιός δεν γουστάρει τα "κλειδώματα" της iphone ? 3. Ποιός δεν ήξερε τι είναι copy paste & mms ? 4. Ποιός θέλει gps όταν είναι στο βουνό ? 5. Ποιός θέλει χιλιαααααδες εφαρμογές για το ότι μπορεί να φανταστεί ? 6. Ποιός κτλ κτλ ... 7. Ποιος είναι εντελώς off topic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Zaharaki Thanks για το review. Σταμάτησε να με τρώει η παλάμη μου. 2 πραγματάκια. Μνήμη ? Keyboard Multitouch ? Skyfire έβαλες ? Βαλε plz, λογικά θα παίζει σφαίρα και άμα μπορέσεις να πατήσεις κανα Link θα ... γενικά βαλε Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 .................7. Ποιος είναι εντελώς off topic; χαχα, καλο Γιαννη :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το γελίο της υπόθεσης ξέρετε πιο είναι? ότι κατάλαβαν τι μαμακία έκαναν και βγάζουν κρυφά τα 6.5.1. τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά (στο UI) απο τα 6.5 Μόνο που τα 6.5.1 είναι ακόμα πιο άσχημα με αυτή την τεράστια κάτω μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ας μου βρεί κάποιος ένα πρόγραμμα σαν το magicall ,http://www.mobiion.com/magicall.html , και αλλάζω συσκευή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981274#post2981274 ;) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μόνο που τα 6.5.1 είναι ακόμα πιο άσχημα με αυτή την τεράστια κάτω μπάρα. Γιάννη φίλε μου, μία λέξη έχω για σένα :) Max Manilla! (μπορεί να ακούγεται σαν 2 λέξεις αυτό :D) η κάτω μπάρα γίνεται πανέμορφη. για να πω την αλήθεια, τα 6.5.1 μου αρέσουν πολύ. είναι εύκολα. αλλά ακόμα πολύ βαριά. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια θα προσπαθησω να εξηγησω αυτα που λεει ο Δημητρης γιατι αν καποιος δεν εχει δικο του iphone δεν μπορει να τα καταλαβει. Και πρωτα απ'ολους εγω πριν παρω μηλο. Σε καποιο προηγουμενο ποστ μου σ αυτο το θεμα εγραφα οτι απο το μηλο, οταν μπαινω στο myphone, μπορω χωρις να κανω ζουμ, να πατησω εκει που εχει τις σελιδες του thread ( 1,2,3,>>) και να παω στη στην τελευταια η σε οποια αλλη θελω. Αυτο σημαινει ευστοχια και αψογη λειτουργια του touching Γενικα η λειτουργικοτητα του μηλοφωνου κανει την διαφορα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το HD2 δεν ειναι κορυφαιο. Απλα γι καποιον που συνηθισε να κανει πολυ ευκολα καποια πραγματα θα του κακοφανει ισως να ξαβαγυρισει. Και δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ. Για μενα, μεινετε ευτυχισμενοι οσοι το αγορασατε και παραγγειλτετο οσοι εχετε προτιμηση στα WWM. Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο, φοβερη συσκευη. Με σιγουρια σας λεω οτι το HD2 ειναι καλυτερο σαν GPS, office, συνδεσιμοτα και στησιμο. Και δεν το βαριεσαι ευκολα. Το μηλο υλοποιει τα παντα εκτος αυτα που προανεφερα με ιδιαιτερα απλο τροπο που σε κανει να βαριεσαι οταν εισαι χομπιστας γκατζετακιας. Αρα μην σκατε ο καθενας οπως βολευται. Και ο Ζαχαρακης οπως τον βλεπω μ το HD2 θα μεινει γιατι δεν μπορει χωρις τις συγκινισεις και την ελπιδα που προσφερει η διαρκης αναζητηση βελτιωσεων στα ppc. Ευτυχειτε λοιπον που ελεγε και ο Αλκης Στεας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Έχω καταμπερδευτεί:confused:. Αρχικά ήμουν πολύ χαρούμενος με την έλευση του HD2 και με το γεγονός οτι θα αντικαθιστούσα με αυτό το kaiser που τα έχει πλέον παίξει. Με αυτά που ακούω τώρα όμως ...... Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο:Το τηλ. το χρειάζομαι πάρα πολύ για χρήση όπως: Excell, καλή Agenda/organizer, λεξικό, λεπτομερή τηλ. κατάλογο και internet. Εκ πρώτης όψεως τι προτείνετε: iphone ή Leo; P.S. (Λίγο ασχετο): Πριν 2 χρόνια τόλμησα να εγκαταλείψω τα PC και να πάρω apple (MacBook) και μετάνιωσα μόνο για το ότι δεν είχα κάνει τη μετάβαση αυτή νωρίτερα:happy::happy: Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές και στο θέμα κινητού; Τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν για το Leo; Δημήτρη ποια είναι η γνώμη σου; Είμαστε ακριβώς στην ίδια μοίρα. Κι εγώ πριν 2 χρόνια μετακινήθηκα σε macbook pro και πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτό. Επίσης το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Kaiser και μόλις αγόρασα το Leo. Ειλικρινά αν αγοράσεις το Leo, δε θα εισπράξεις τον ενθουσιασμό που είχες όταν μπήκες στον κόσμο του mac os, αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με το Kaiser και σε κάποιο βάθος χρόνου (συνήθεια, διόρθωση bugs) θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Διάβασα αρκετές υπερβολές στις τελευταίες σελίδες. Δικαιολογώ την απογοήτευση όσων post-άρουν. Κι εγώ απογοητεύμενος είμαι σε σχέση με αυτά που περίμενα. Νομίζω όμως πως από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, τώρα έχουμε ξεφύγει στο άλλο άκρο. Για την αποκατάσταση μιας κάποιας ισοροπίας. 1) Είναι λάθος να γίνεται σύγκριση των windows mobile και του apple os. Όπως επίσης είναι και μεγάλο λάθος της microsoft που άφησε ένα καταπληκτικό λειτουργικό και τα τελευταία χρόνια τρέχει και αντιγράφει την apple. Το ίδιο λάθος και σε μεγαλύτερο βαθμό κάνει και η htc. Τα windows mobile δημιουργήθηκαν το 2000 και μέχρι να βγει το iphone είχαν μια φυσιολογική εξέλιξη και το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η σταθερότητα. Μόλις άρχισε η αντιγραφή του iphone άρχισαν τα προβλήματα. Και ο λόγος είναι πως τόσο τα windows mobile όσο και οι εφαρμογές τους δημιουργήθηκαν με τα δεδομένα του 2000 και μετά απλά γινόντουσαν τροποποιήσεις στον κώδικα. Το iphone δημιουργήθηκε εξαρχής σαν multitouch συσκευή και το ίδιο και όλες οι εφαρμογές του. Η microsoft έπρεπε να συνεχίσει το δρόμο στον οποίο βρισκόταν και να κρατήσει τους φανατικούς χρήστες των συσκευών της. 2) Το πρόβλημα στο Leo και στο χειρισμό με τα δάχτυλα δε βρίσκεται στα windows mobile αλλά στην capacitive screen και στην έλλειψη ακρίβειας σε σχέση με τη resistive. Σε προηγούμενες resistive screens και προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού δεν είχα κανένα πρόβλημα να πατάω X, ok κτλ. Από την άλλη η capacitive προσφέρει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα στο χειρισμό με τα δάχτυλα, όπως είναι το typing στο πληκτρολόγιο, το scrolling χωρίς πίεση και νύχι κ.ά. 3) Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα του Leo είναι η beta έκδοση του htc sense. Κατά τα άλλα η συσκευή λειτουργεί καλά. Το manilla (που προσωπικά πάντα το έβγαζα) είναι εντυπωσιακό και το hardware/design της συσκευής επίσης. Για εμένα το μεγαλύτερο bug που έχω συναντήσει είναι πως σε κάποια applications αντί να κάνει scroll κάνει text selection (πράγμα που δεν έκανε με το touchflo). Πιστεύω πως αν βελτιώσουν τα bugs στο sense η αίσθηση που θα σου δίνει η συσκευή θα είναι πολύ καλύτερη. Από πλευράς hardware τουλάχιστον μπορούν να πετύχουν καλύτερη ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 εχω την 1.χχχ.501 μολις παω σπιτι θα βαλω την επισημη που. δινει η htc να δω. τι. θα αλλαξει... τωρα ποσταρω απο το λεο... σε σχεση με το μηλο????? ταλαιπωρια σκετη.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Συγνωμη οι αλλες συσκευες που φορανε τα 6.5αρια γιατι δεν παρουσιαζουν αυτα τα προβληματα; Πολλά τα προβλήματα των 6.5 και στο Omnia II Εγώ αφού δοκίμασα 10 διαφορετικές 6.5 ξαναγυρνάω σε 6.1 ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά συγνώμη για το offtopic, ελπίζω να μην με φάει ο γιάννης :) ένα πρόγραμμα που να επιτρέπει μόνο συγκεκριμένα νούμερα υπάρχει? το πρόβλημα μου είναι ότι έχω πελάτες που πέρνουν τηλέφωνο και ΣΚ 9 το πρωί. θέλω να του πω ότι επιτρέπω μόνο αυτά τα 5-6 νούμερα να με καλούν. (το ξέρω ότι ποστάρω σε λάθος μέρος :D) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Να πω και ενα θετικο? Το GPS του ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ... ΠΡΩΤΟ κλειδωμα δορυφορων σε σχεδον 0 δευτερολεπτα...!!!!:eek: ΝΑΙ...σωστα διαβασατε...Βαζω το IGO και με το που ανοιγει (σε 4-5 δευτερολεπτα), παταω το button του χαρτη και..ΑΜΕΣΩΣ μου δινει στιγμα... Ειναι απιστευτο...:wacko: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά συγνώμη για το offtopic, ελπίζω να μην με φάει ο γιάννης :) ένα πρόγραμμα που να επιτρέπει μόνο συγκεκριμένα νούμερα υπάρχει? το πρόβλημα μου είναι ότι έχω πελάτες που πέρνουν τηλέφωνο και ΣΚ 9 το πρωί. θέλω να του πω ότι επιτρέπω μόνο αυτά τα 5-6 νούμερα να με καλούν. (το ξέρω ότι ποστάρω σε λάθος μέρος :D) MagiCall φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 βρε παιδες... ασχετο...το ραδιο λειτουργει ενω πχ ειμαστε στο ιντερνετ.; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 πολυ απαισιοδοξια ρε παιδια το θαψατε ακομα δεν κυκλογφορησε.δωστε λιγο χρονο απο ηχειο τι λεει ειναι το ιδιο με το hd?η μπαταρια πως παιζει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδια,απλα λιγακι υπομονη...δεν υπαρχει τπτ στον κοσμο που αυτος που το πηρε την 1η μερα να μην αντιμετοπισε προβλημα...ειναι νομος...καντε λιγο υπομονη,αφηστε το λιγο να τσουλισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια το τηλ ειναι δυνατο εως πολυ δυνατο αλλα στην μορφη που το εδωσαν στην αγορα μονο κραξιμο μπορει να πεσει... Το καλο με αυτα τα τηλ(wm) ειναι οτι με μια αλλαγη ρομ κ ενα καλο στησιμο μεταλλασονται κυριολεκτικα προς το καλυτερο! Αλλα θα ηταν αδικο για οσους περιμενουν την γνωμη καποιων που το εχουν στα χερια τους ηδη,να λεγαμε ανακριβειες κ ψεματα. Δεν εχουν ολοι την ιδια οικονομικη ανεση να πετανε τα λεφτα τους σε λαθος αγορες...την τρελα μπορει να την εχουμε ολοι οχι ομως κ λεφτα για πεταμα... Ειναι υποχρεωση μου να βγω κ να κανω αυτο που κανω παντα σε καθε τεστ μιας νεας συσκευης που ερχεται στα χερια μου... Να κρινω αντικειμενικα κ να πω οτι βλεπω και οχι οτι θα ηθελα να εβλεπα.... Κ αντε εγω εχω την υπομονη να κατσω να ασχοληθω να το παλεψω να το φτιαξω... Ποσοι ομως απο τ παιδια που θελουν να το παρουν ειναι διατεθιμενοι να υποστουν τετοια ταλαιπωρια;; Αν δεν ειπωθουν τα θετικα κ αρνητικα καποιας συσκευης σε αυτες τις κοινοτητες που ανηκουμε ολοι μας,που εχουν προσβαση οσοι ενδιαφερονται για αυτο το κοματι της τεχνολογιας,πως θα γλυτωσουν την οποια λαθος αγορα κ τα οποια χαμενα χρηματα τους απο αυτη; Φυσικα ο καθενας καθεται κ διαβαζει κ κρινει τι τον βολευει αυτον κ μετα αποφασιζει.... Αλλα κακα τα ψεματα ποσοι απο μας δεν εχουμε παραπλανηθει απο ψευδεις τοποθετησεις στο παρελθον; Ε εγω δεν θα ηθελα ποτε να σκεφτει καποιος για μενα « ακουσα τον μλκα τον Ζαχαρακη κ την πατησα» ! Φιλικα προς ολη την παρεα.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ....να αλλά απ ότι φαινεται ήδη υπάρχουν πολλλλλοί δυσαρεστημένοι αγορασές ή αλλιώς beta testers....Υπομονή κάποιο rom που θα το στρώσει επίσημα ή ανεπίσημα θα υπάρχει.Παντως μέχρι τα όσα διαβάζω...δεν υπαρχει περιπτωση να το αγοράσω...εκτός άν αλλάξουν θεαματικά όλα όσα οι περισσοτεροι του καταλογίζετε... Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια το τηλ ειναι δυνατο εως πολυ δυνατο αλλα στην μορφη που το εδωσαν στην αγορα μονο κραξιμο μπορει να πεσει... Το καλο με αυτα τα τηλ(wm) ειναι οτι με μια αλλαγη ρομ κ ενα καλο στησιμο μεταλλασονται κυριολεκτικα προς το καλυτερο! Αλλα θα ηταν αδικο για οσους περιμενουν την γνωμη καποιων που το εχουν στα χερια τους ηδη,να λεγαμε ανακριβειες κ ψεματα. Δεν εχουν ολοι την ιδια οικονομικη ανεση να πετανε τα λεφτα τους σε λαθος αγορες...την τρελα μπορει να την εχουμε ολοι οχι ομως κ λεφτα για πεταμα... Ειναι υποχρεωση μου να βγω κ να κανω αυτο που κανω παντα σε καθε τεστ μιας νεας συσκευης που ερχεται στα χερια μου... Να κρινω αντικειμενικα κ να πω οτι βλεπω και οχι οτι θα ηθελα να εβλεπα.... Κ αντε εγω εχω την υπομονη να κατσω να ασχοληθω να το παλεψω να το φτιαξω... Ποσοι ομως απο τ παιδια που θελουν να το παρουν ειναι διατεθιμενοι να υποστουν τετοια ταλαιπωρια;; Αν δεν ειπωθουν τα θετικα κ αρνητικα καποιας συσκευης σε αυτες τις κοινοτητες που ανηκουμε ολοι μας,που εχουν προσβαση οσοι ενδιαφερονται για αυτο το κοματι της τεχνολογιας,πως θα γλυτωσουν την οποια λαθος αγορα κ τα οποια χαμενα χρηματα τους απο αυτη; Φυσικα ο καθενας καθεται κ διαβαζει κ κρινει τι τον βολευει αυτον κ μετα αποφασιζει.... Αλλα κακα τα ψεματα ποσοι απο μας δεν εχουμε παραπλανηθει απο ψευδεις τοποθετησεις στο παρελθον; Ε εγω δεν θα ηθελα ποτε να σκεφτει καποιος για μενα « ακουσα τον μλκα τον Ζαχαρακη κ την πατησα» ! Φιλικα προς ολη την παρεα.. την πλακα μας κανουμε ολοι.δεν ειναι η πρωτη φορα που ισως κλαιμε τα λεφτα μας.εδω ολοι φιλοι πρεπει να ειναι δεναναλυουμε ζητηματα εθνικης σημασιας:):) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 χωρις να θελω να βγω off topic οταν πρωτος εγω ειχα αγορασει το iPhone 3GS γιατι βρισκομουν εξωτερικο αρχικα ημουν ευχαριστημενος αλλα εβριζα γιατι δεν μπορουσα να κανω jailbreak αλλα και για καποια θεματακια ποιοτητας... βεβαια μετα καποια παιδια αυτο δεν το πηραν σαν εναυσμα να μην το παρουν απλα ηταν προσεκτικα. εγω με εμπειρια πλεον 20 iPhones (2G/3G/3gs) γνωριζα τι να τους πω να προσεξουν σε κυριως κατασκευαστικα λαθακια.. τα οποια βεβαια στην rev C που ειμαστε τωρα εχουν λυθει... ποσο μαλλον που το Λεο δεν εχει θεματα ποιοτητας κατασκευης αλλα ειναι θεμα οπως ειπε ο Δημητρης καποιων συγκεκριμενων σημειων. αρα ισα ισα επεδειξε ευστοχα τα σημεια που μονο καποιοι πολυ εμπειροι θα δουν. καλο βραδυ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια το τηλ ειναι δυνατο εως πολυ δυνατο αλλα στην μορφη που το εδωσαν στην αγορα μονο κραξιμο μπορει να πεσει... Το καλο με αυτα τα τηλ(wm) ειναι οτι με μια αλλαγη ρομ κ ενα καλο στησιμο μεταλλασονται κυριολεκτικα προς το καλυτερο! Αλλα θα ηταν αδικο για οσους περιμενουν την γνωμη καποιων που το εχουν στα χερια τους ηδη,να λεγαμε ανακριβειες κ ψεματα. Δεν εχουν ολοι την ιδια οικονομικη ανεση να πετανε τα λεφτα τους σε λαθος αγορες...την τρελα μπορει να την εχουμε ολοι οχι ομως κ λεφτα για πεταμα... Ειναι υποχρεωση μου να βγω κ να κανω αυτο που κανω παντα σε καθε τεστ μιας νεας συσκευης που ερχεται στα χερια μου... Να κρινω αντικειμενικα κ να πω οτι βλεπω και οχι οτι θα ηθελα να εβλεπα.... Κ αντε εγω εχω την υπομονη να κατσω να ασχοληθω να το παλεψω να το φτιαξω... Ποσοι ομως απο τ παιδια που θελουν να το παρουν ειναι διατεθιμενοι να υποστουν τετοια ταλαιπωρια;; Αν δεν ειπωθουν τα θετικα κ αρνητικα καποιας συσκευης σε αυτες τις κοινοτητες που ανηκουμε ολοι μας,που εχουν προσβαση οσοι ενδιαφερονται για αυτο το κοματι της τεχνολογιας,πως θα γλυτωσουν την οποια λαθος αγορα κ τα οποια χαμενα χρηματα τους απο αυτη; Φυσικα ο καθενας καθεται κ διαβαζει κ κρινει τι τον βολευει αυτον κ μετα αποφασιζει.... Αλλα κακα τα ψεματα ποσοι απο μας δεν εχουμε παραπλανηθει απο ψευδεις τοποθετησεις στο παρελθον; Ε εγω δεν θα ηθελα ποτε να σκεφτει καποιος για μενα « ακουσα τον μλκα τον Ζαχαρακη κ την πατησα» ! Φιλικα προς ολη την παρεα.. Δημητρη μην το βλεπεις ετσι το πραγμα. Κανειςδεν θα σου πει τιποτα γιατι ειναι μια χαρα το εργαλειο. Η αληθεια ειναι οτι παντα οταν αγοραζεις νεα συσκευη την κρινεις πολυ αυστηρα σε σημειο που και ο ιδιος αργοτερα βλεπεις οτι δεν ειναι τοσο χαλια. Περυσι θυμασαι ποσο αυστηρος ησουν με το HD? κι ομως το αγορασες δυο φορες και τελικα το εφερες στα μετρα τοσο που δυσκολευτηκες να το αποχωριστεις. Νομιζω οτι οπως καποιοι αλλοι διακατεχονται με υπερμετρο ενθουσιασμο με τις νεες συσκευες τους, εσυ εχεις το αντιθετο συναισθημα. Οταν πας σε κατι διαφορετικο (ΟΜΝΙΑ, iphone) δειχνεις υπομονη και ενθουσιασμο. Με καταλαβαινεις πως μιλαω, σε θεωρω φιλο μου δεν στην λεω. Εγω δεν θα το αγορασω:) πηρα μολις σημερα MacBook pro, αλλα πιστευω πως ειναι το καλυτερο WWM που κυκλοφορει μακραν απο κατσαρολες τυπου acer κλπ. Επισης δεν ξεχνω την πραγματικη μου αγαπη που ηταν το HD και που δεν εχει ξεπεραστει απο το μηλο το οποιο βλεπω σαν εργαλειο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το καλο με αυτα τα τηλ(wm) ειναι οτι με μια αλλαγη ρομ κ ενα καλο στησιμο μεταλλασονται κυριολεκτικα προς το καλυτερο! Υπομονή, ο l3v5y στο xda-devs ήδη ετοιμάζει cooked ROM. Ανάμεσά τους και vanila που είναι και οι αγαπημένες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μπορεί κάποιος που το έχει να μας πει αν εχει κάποιο lag το κινητό;επίσης αν καποιος το έχει πάνω από 5-6 ώρες χωρίς reset και να το έχει δουλέψει σε αυτό το διάστημα πως συμπεριφέρεται το τηλέφωνο και τι γίνεται με την μνήμη Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Το δουλεψα και εγώ λιγάκι σήμερα και οι πρώτες εντυπώσεις για τα δικά μου κριτήρια πάντα είναι εξαιρετικές! πρώτα η ποιότητα κατασκευής πραγματικά φοβερή η οθόνη του με σωστή φωτεινότητα πάντα και το gps απο άλλο πλανήτη αφού έπιασε με τη μια 5-6 δορυφόρους μέσα σε δωμάτιο (μένω ρετιρε :lol:) και η ταχύτητά του στο destinator 7 άψογη, φόρτωσε σε 4" και όλα ήταν σαν σε γρήγορη κίνηση. Πολύ θετικό επίσης η τεράστια οθόνη με την εξαιρετική ανάλυση που έχει. Δεν σερφάρω και συχνά από τηλ οπότε περνά σε δεύτερη μοίρα για μένα. Ο καθένας εχει τις δικές του προτεραιότητες για το τι ζητά από μια συσκευή και λογικό ειναι να υπάρχουν και παράπονα. Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις αφού δεν την δούλεψα σε όλους τους τομείς αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα στο ξεψάχνισμα οπότε και σέβομαι τις απόψεις τους και ελπίζω τα οποια προγραμματιστικά προβληματάκια να λυθούν γρήγορα. Καλό βράδυ σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts