Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους και καλη χρονια.

Για οσους ψαχνουν ακομα το owner information, η HTC το εχει καταργήσει γιατι μεσα στις επαφές υπάρχει μια με την ονομασία Me. Αν βάλετε εκει ονομα, είναι σαν να το βαζετε στο owner info και τα παλια προγράμματα το βλέπουν κανονικά.

Εμενα το θέμα μου είναι οτι χθές το βράδυ είχα 100% μπαταρία και σήμερα εχει πάει στο 80%. Οι αυτόματες ενημερώσεις σε καιρούς και τετοια ειναι κλειστές καθώς και το wifi. Υποψιάζομαι οτι είναι το G-Alarm αλλα και το κλάσικο της HTC διάβασα οτι δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Εχει κανεις καμια πρόταση?

Προσπαθώ να στείλω με bluetooth ένα αρχείο είτε σε κινητό είτε σε laptop, ενεργοποιώ το bluetooth απο τις ρυθμίσεις και μετά μέσω του Resco Explorer, επιλέγω το αρχείο, πατάω "Send to" "Bluetooth Recipient" και μου εμφανίζει το μήνυμα "Buetooth device activation failed. Please start Bluetooth manually. Doyou wish to disable the Bluetooth funtionality? Yes / No". Αν πατήσω το Νο κάνει search που να στείλει το αρχείο, αλλά δεν εμφανίζει καμία συσκευή για να το στείλει. Αν πατήσω το Yes τότε δεν κάνει τίποτα και αν πάω να το στείλω πάλι, η επιλογή "Bluetooth Recipient" είναι γκρί και δεν με αφήνει να το επιλέξω.

πώς θα γίνει να στέλνω με bluetooth αρχεία σε άλλα κινητά ή στο laptop μου?

• Administrators
τί είναι αυτά τα 3 αρχεία? δεν εξηγεί τι κάνει το κάθε ένα. καμιά βοήθεια?

Δοκίμασε κάποιο από αυτά. Κάνουν αυτό ακριβώς που ζητάς.

Καλημερα σε ολους και καλη χρονια.

Για οσους ψαχνουν ακομα το owner information, η HTC το εχει καταργήσει γιατι μεσα στις επαφές υπάρχει μια με την ονομασία Me. Αν βάλετε εκει ονομα, είναι σαν να το βαζετε στο owner info και τα παλια προγράμματα το βλέπουν κανονικά.

Εμενα το θέμα μου είναι οτι χθές το βράδυ είχα 100% μπαταρία και σήμερα εχει πάει στο 80%. Οι αυτόματες ενημερώσεις σε καιρούς και τετοια ειναι κλειστές καθώς και το wifi. Υποψιάζομαι οτι είναι το G-Alarm αλλα και το κλάσικο της HTC διάβασα οτι δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Εχει κανεις καμια πρόταση?

Παρόλα αυτά το owner information υπάρχει και μπορεί απλά να ενεργοποιηθεί με ένα απλό tweak. Σχετικά με το ξυπνητήρι, μπορείς να δοκιμάσεις και το χρόνια δοκιμασμένηο pTravelAlarm.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545

Modpic.gif

Opera Mobile 10 Beta 2u

Requirements:WM6/WM6.1/WM6.5

Overview: Fulfilling vision of providing the best Internet experience on any device, Opera Mobile gives you a fast and full Web experience for smartphones.

ελιωσα στο γελιο μολις το διαβασα :lol::lol::p

ηθελα να ηξερα τα πιστευουν αυτα που γραφουν ??

η νομιζουν πως θα τα διαβασουν μονο wm users??:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την έβαλε κανείς, έχει multitouch ?

αν ηταν καλος δεν θα τον εβγαζαν απο την επισημη ρομ του HD2 ;)

οσοι θελουν να πειραματιστουν,ας κανουν ενα καλο backup και ας τον δοκιμασουν :)

παντως εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια :)

Το pTravelAlarm δεν κάνει intergration με τα wm6. Δηλαδή δεν φαίνεται οτι εχω ξυπνητηρι στην κεντρικη οθόνη. Καμια αλλη πρόταση?

pocketclock pro αυτο χρησιμοποιω απο τα wm 6.1 και μετα.

αλλα ολα αυτα που προτεινονται φιλε μου ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ και ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ εφαρμογες!και αυτο ειναι το ζητουμενο...

να ΜΗΝ εχουν σχεση με τα windows :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

To g-alarm παντως που δουλευω και μια χαρα δουλεια κανει, και βγαζει στο sense οτι εχεις ξυπνητηρι.

Ναι αλλα το θεμα ξεκίνησε με το οτι νομιζω εξαιτίας του Galarm επεσε η μπαταρία το βράδυ κατα 20%. Τελος παντων το έβγαλα τωρα, θα δω σήμερα το βράδυ και θα σας πώ αύριο. Καλές γιορτές σε όλους.

τί είναι αυτά τα 3 αρχεία? δεν εξηγεί τι κάνει το κάθε ένα. καμιά βοήθεια?

επίσης μου έχει γεμίσει η μνήμη του κινητού (storage). τί μπορώ να κάνω για να κάνω χώρο?

Χρονια Πολλα:)

About which file to download...

I expalined it every time, new version were released.. I thought everybody knows what they need now

hc4_inbox.cab - unsigned version for WM5,WM6,WM6.1

hc4_inbox_signed.cab - the same, but signed (because some devices could work only with signed libs)

hc4_inbox_03.cab - version for WM2003.

Παναγιώτης

Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο σου φαίνονται, πίστεψε με. Απλά ισχύει και εδώ το παλιό γνωστό ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη». Επίσης σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να μπορέσεις να χειριστεί την συσκευή. Πλέον τα windows mobile είναι περισσότερο από ποτέ user friendly και προσιτά σε έναν μέσο χρήστη που ζητάει κάτι παραπάνω από ένα κινητό.

Τέλος, μην κάνεις το λάθος και δώσεις χρήματα στον οποιοδήποτε «γνώστη» να σου μάθει να χειρίζεσαι τη συσκευή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις εδώ αλλά και στα διάφορα link που δίνουμε κατά καιρούς και θα κατατοπιστείς αναλόγως. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα σου φαίνονται όλα όσα διαβάζεις εδώ μέσα πολύ οικεία. Απλά χρειάζεται λίγο διάβασμα και να είσαι σίγουρος πως ότι απορίες έχεις, το πιθανότερο είναι να έχει ήδη απαντηθεί εδώ μέσα.

Και για ότι χρειαστείς... Εδώ είμαστε.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση με βοειθησες να ξεκαθαρησουν τα πραγματα καπος.Καλα χρηστουγενα και χρονια πολα σε ολους σας και καλες χαρουμενες στηγμες με τους δικους σας.Θα τα ξανα πουμε μωλις παρω την σηκευη στα χερια μου :)

Μπορει καποιος να εξηγησει πως γινετε αυτο; Δοκιμασα με rosco registry αλλα δεν το βρισκω.. Τι ακριβως πρεπει να κανω; Να αντιγραψω τα values; Αλλιως πως κανεις copy ολα τα string;

edit Χμμ κατι εκανα λαθος.. Tωρα δεν βγαζει διπλα icons αλλα δεν μου δειχνει και τα εικονιδια σωστα, δειχνει το ονομα του shortcut αλλα δεν εμφανιζετε το εικονιδιο σωστα.

Μπορει καποιος να μου πει τα defaults values για τα HTC People, HTC Calendar, HTC Music,HTC Footprints και HTC Twitter;

Ευχαριστω

Χρονια πολλα σε ολους και συγνωμη που ξαναρωταω το ιδιο. Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου δωσει τα default values για τα strings ;

Χρονια πολλα σε ολους και συγνωμη που ξαναρωταω το ιδιο. Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου δωσει τα default values για τα strings ;

κατεβασε το και κανε import στην registry του hd2 και θα εχεις τα default values απο αυτα που θες. αλλιως ανοιξε το ανοιγμα με σημειωματαριο και δες τις τιμες που θελεις και βαλτες χειροκινητα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...:D

κατεβασε το και κανε import στην registry του hd2 και θα εχεις τα default values απο αυτα που θες. αλλιως ανοιξε το ανοιγμα με σημειωματαριο και δες τις τιμες που θελεις και βαλτες χειροκινητα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...:D

Thnx φιλε μου..

Αυτο το ελυσα βρηκα απο ενα φιλο τις τιμες.. Απλα τωρα back 2 start.. Μου εμφανιζει ξανα τις διπλες καταχωρησεις.. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως εννοει ο φιλος εδω;

Μετά θα πας HKLM\Security\Shell\StartInfo\Start και θα κάνεις copy από τα keys HTC_ (με κάτω dash) τα strings Icon στα ομώνυμα Keys HTC (χωρίς dash).

Μπορεί να χρειαστεί soft reset

edit

Το βρηκα με λιγους πειραματισμους ηταν πολυ απλο απλα δεν καταλαβαινα ακριβως τι εννουσε ο φιλος..

Απλα οταν βαζεις το cab file και δημιουργουνται οι διπλες καταχωρησεις, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δημιουργησεις στην registry ενα καινουργιο string value με ονομασια icon στα original (χωρις κατω παυλα) shortcuts και να βαλεις μεσα την τιμη που εχει το icon στα ομωνυμα shortcuts με την κατω παυλα και voila.. Εξαφανιζονται..

π.χ στο HTC calendar πας και αντιγραφεις την τιμη/διευθυνση απο το string icon HTC_Calendar.

• Administrators

About which file to download...

I expalined it every time, new version were released.. I thought everybody knows what they need now

hc4_inbox.cab - unsigned version for WM5,WM6,WM6.1

hc4_inbox_signed.cab - the same, but signed (because some devices could work only with signed libs)

hc4_inbox_03.cab - version for WM2003.

Συνεπώς το πρώτο είναι μια χαρά για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

Παιδια,δεν μπορω με τιποτα να βρω,που γραφουμε το "πληροφοριες κατοχου"που χρειαζεται για να κανουμε register καποια προγραμματα?Και επισεις,η πασιετζα που ειχαν ολα τα win mobile μεχρι τωρα που εξεφανιστηκε?Αν ξερεις καποιος που μπορω να τη βρω,θα το εκτιμουσα!

Χρονια πολλα σε ολους!Ξερει κανεις:(?

Apple iPhone 14 Pro Max

Χρονια πολλα σε ολους!Ξερει κανεις:(?

here you are ;)

[REF] *Leo Hints & Tips* - Things you may not have known. Updated 20th December.

Apple iPhone 14 Pro Max

οτι αλλο εδω ειμαστε ;)

Ευχαριστω Δημητρη.Να σαι καλα:)Για πες μου κατι ακομα σε παρακαλω,αυτα τα hotfix στην 1η σελιδα να τα περασω?

Apple iPhone 14 Pro Max

Ευχαριστω Δημητρη.Να σαι καλα:)Για πες μου κατι ακομα σε παρακαλω,αυτα τα hotfix στην 1η σελιδα να τα περασω?

και τα 4 !ειναι επισημα και απαραιτητα ;)

κοιτα και εκει

[REF] [sense 2.5 tweaks & mods] [CABS] Last updated 24/12 -09 -00:13

εχει πολλα πραγματακια που θα σου αρεσουν σιγουρα :)

για καλο ειναι...περασε τα...ε zaharaki?

αν δεν ηταν για καλο,δεν θα τα ειχε βαλει εκει ο Γιαννης (athanasso) :)

Σήμερα, βρήκα το χρόνο και έβαλα τη cache της operas στη κάρτα.

Παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά, που το ξαναγύρισα στην εσωτερική μνήμη, αλλά βέβαια στο root.

Λοιπόν αναλυτικά, ο οπερα κόλλησε κανα 2 φορές και γενικά πήγαινε πιο αργά, αλλά το χειρότερο όταν έκλεινα την οπερα το κινητό σερνότανε και ο καθαρισμός της μνήμης ελευθέρωνε 17ΜΒ.

Kill with Power !!!

Παιδια Χρονια Πολλα.

Μηπως μπορει κανενας να μου επιβεβαιωσει αν για το HD2 το version του Destinator ειναι το Destinator 7 για windows mobile 2005?? Το προβλημα που εχω ειναι οτι το Destinator δεν μου βγαζει ελληνικο πληκτρολογιο. Βεβαια εχω αγγλικη rom, αλλα μηπως υπαρχει καποιος τροπος για να βγαινει η πρεπει να βαλω Ελληνικη rom που θα ηθελα να το αποφυγω?

Ευχαριστω και καλες γιορτες.

Αρης