Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Το σωστό θέμα για την συσκευή σου βρίσκεται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273448

Καλησπερα. Εχω μια απορια σχετικα με την htc. Επειδη ημουν κατοχος του HD2 και απολυτα ικανοποιημενος, θεωρω οτι δεν ημουν ο μονος βεβαια, μηπως θα επρεπε να σκεφτουν να βγαλουν εναν αντικαταστατη το εν λογω κινητου που θα μπορουσαμε να επιλεξουμε εμεις με custom roms τι θα βαλουμε μεσα.

Αν δεν κανω λαθος ηταν το μοναδικο που ειχε αυτη τη δυνατοτητα?

Ναι αν εξαιρέσουμε το n900/n9 ειναι ουσιαστικά το μοναδικό κινητό που μπορεί να πάρει και άλλα λειτουργικά.Το σημαντικό όμως ειναι ότι αυτά τα λειτουργικά δούλεψαν όχι χάρη στην htc αλλά χάρη στο μεράκι μερικών ανθρώπων.Το hd2 ειναι μοναδική περίπτωση γιατι βγήκε με "λαθος" λειτουργικό και χαρακτηριστικά που ακόμη και σήμερα δεν έχουν ξεπεραστεί 100% μιας και υπάρχουν τα low end android κινητά με χαμηλότερα χαρακτηριστικά.Συσκευές υπάρχουν και σήμερα που μπορούν να γίνουν dual boot.π.χ. Ενα one s/xperia s/one x/s3 έχουν ισάξια και καλύτερα χαρακτηριστικά από τις αντίστοιχες wp7/wp8 συσκευές.Θεωρητικά λοιπόν θα μπορούσαν και αυτά να είναι dual boot wp/android.Οι άνθρωποι που θα κάτσουν να ασχοληθούν με αυτό,δε φαίνεται να υπάρχουν. Edited by bbbb

ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβαζω apps για την συγκεκριμενη συσκευη? μπαινω στο marketplace και ου βγαζει μηνυμα ''δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο windows marketplace για κινητες συσκευες. ενδεχεται η υπηρεσια να αντιμετωπιζει προβλημα αυτη την στιγμγμη.'' και μου λεει να ελένξω την συνδεση μου στο ιντερνετ ενω ειμαι κανονικα μεσα!!!! Edited by lek88

Το Marketplace για Windows mobile έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό. Εφαρμογές βρίσκεις «εδώ κι εκεί». αν γράψεις στο Google apps for Windows mobile θα σου βγάλει κάποιες σελίδες.

και κατι ακομα... πως απενεργοποιω τον ηχο στο πληκτρολογιο των κλησεων? ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι... ο μονος τροπος ειναι να πατησω το κουμπι στα αριστερα της συσκευης, να επιλεξω ''συστημα'' και να το βαλω στο αθορυβο??? το δοκιμασα κ με αυτη τν επιλογη εκτως του οτι οντως σταματαει ο ηχος στο πληκτρολογιο οταν παω να κανω μια κληση,μου απενεργοποιεί και τον ηχο οταν λαμβανω ενα sms..... Edited by lek88

και κατι ακομα... πως απενεργοποιω τον ηχο στο πληκτρολογιο των κλησεων? ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι... ο μονος τροπος ειναι να πατησω το κουμπι στα αριστερα της συσκευης, να επιλεξω ''συστημα'' και να το βαλω στο αθορυβο??? το δοκιμασα κ με αυτη τν επιλογη εκτως του οτι οντως σταματαει ο ηχος στο πληκτρολογιο οταν παω να κανω μια κληση,μου απενεργοποιεί και τον ηχο οταν λαμβανω ενα sms.....

Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Προσωπικά/ Τηλέφωνο. Επέλεξε ''Απενεργοποίηση'' των ήχων στο πληκτρολόγιο.

ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβαζω apps για την συγκεκριμενη συσκευη ................

Ρίξε μια ματιά και εδώ. Βέβαια, οι περισσότερες εφαρμογές είναι άχρηστες ή ανενεργές αλλά μάλλον θα βρεις και κάποιες χρήσιμες.

Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Προσωπικά/ Τηλέφωνο. Επέλεξε ''Απενεργοποίηση'' των ήχων στο πληκτρολόγιο.

Ρίξε μια ματιά και εδώ. Βέβαια, οι περισσότερες εφαρμογές είναι άχρηστες ή ανενεργές αλλά μάλλον θα βρεις και κάποιες χρήσιμες.

σ'ευχαριστω πολυ!!! κ κατι ακομα... στην αρχικη οθονη πανω πανω διπλα στην εναρξη μου εχει τον αριθμο ''1'' τι μπορει να ειναι αυτο?

και οταν με καλουνε εχει συνεχομενη και δυνατη δονηση με αποτελεσμα να μν ακουω τον ηχο κλησης σχεδον καθολου! υπαρχει τροπος αυτη η δονηση να γινει ''κοφτη'' οπως στα αλλα κινητα ? και κατι αλλο... καθε τρεις και λιγο μου ανοιγει το ιντερνετ απο μονο του (συνδεση δεδομενων)... υπαρχει τροποσ να μη γινετε αυτο?? εχω απενεργοποιήσει την αυτοματη ληψη δεδομενων καιρου αλλα... τπτ! το κλεινω κ μετα απο ενα λεπτο ανοιγει!

Edited by lek88

στην αρχικη οθονη πανω πανω διπλα στην εναρξη μου εχει τον αριθμο ''1'' τι μπορει να ειναι αυτο?

Μη δίνεις σημασία, είναι χαρακτηριστικό της Cosmote που εμφανίζεται με την τελευταία ROM.

και οταν με καλουνε εχει συνεχομενη και δυνατη δονηση με αποτελεσμα να μν ακουω τον ηχο κλησης σχεδον καθολου! υπαρχει τροπος αυτη η δονηση να γινει ''κοφτη'' οπως στα αλλα κινητα ?

?

καθε τρεις και λιγο μου ανοιγει το ιντερνετ απο μονο του (συνδεση δεδομενων)... υπαρχει τροποσ να μη γινετε αυτο?? εχω απενεργοποιήσει την αυτοματη ληψη δεδομενων καιρου αλλα... τπτ! το κλεινω κ μετα απο ενα λεπτο ανοιγει!

Εκτός του καιρού υπάρχουν και άλλες ενημερώσεις που θα πρέπει να απενεργοποιήσεις (μετοχές κλπ). Αφού κάνεις και αυτό και προκειμένου εξασφαλίσεις ότι η σύνδεση δεδομένων δεν θα ενεργοποιείται χωρίς τη θέληση σου καλό είναι να εγκαταστήσεις το NODATA cab ή κατά τη γνώμη μου καλύτερα, να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες:

How do I disable my 3G/GPRS Data Connection?

Follow the steps below to ensure that your phone will never connect to a GPRS/3G Data Connection.

1. Go to Start > Settings > Menu > All Settings > Connections > Connections

2. Tap Add a new modem connection > then under Select a modem, select Celluar Line (GPRS) > Name the Connection "Offline" >Tap Next.

3. In the Access point name text box input "Offline" and tap Next.

4. On the next page tap Finish.

5. On the second Connections Menu, tap Manage existing connections and select "Offline" then click OK.

Re-enable the data connection if you want to connect to the internet via 3g/Edge.

1. From the home screen, slide to the Settings tab, Wireless Controls > Data Connection.

2. Select your Country and Operator

3. Tap OK.

4. On the subsequent screen, tap Yes.

The phone will automatically configure itself with the appropriate settings.

Note: When disabling the connection in this way, your phone may report errors when trying to connect to "Offline." The error is caused by the phone being unable to connect to a data source due to the settings, and is normal.

• 2 weeks later...
Παιδία καλησπέρα! Ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο έχει χαλάσει η αφή από το κινητό αλλά η οθόνη είναι σε άριστη κατάσταση. Σε όποιο κατάστημα και αν ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή της οθόνης που πάει μαζί με την πρόσοψη και χαμηλότερη τιμή από 130 euro δεν μου είπε κάνεις.. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να την βρω κάπου φθηνότερα; Η δεν αξίζει να την αλλάξω και καλυτέρα να κοιτάξω για άλλο κινητό; :help::help::help:

130€ ειναι πολύ καλά για γνήσια υποθέτω οθόνη.Εκτός και αν τρέχεις wm μόνο,οπότε και γνήσια να μην ειναι δεν θα έχεις θέμα.Αλλά αν εισαι σε android η μη γνήσια οθόνη ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά.Επισης κατά πάσα πιθανότητα το ότι η οθόνη ειναι σε άριστη κατάσταση και δε λειτουργεί η αφή,οφείλεται στο γνωστό κατασκευαστικό πρόβλημα με την καλωδιοταινία της που βρίσκεται κάτω από το κουμπί power.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=993787 Edited by bbbb

Το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει να το επισκευασεις.Μπορεις να βρεις αριστα μεταχειρισμενα με τα ιδια χρηματα...130 ευρω οθονη οταν βρισκεις μεχρι 140-150 ευρω συσκευη οπως και να το δεις ειναι πολλα...
Δημήτρης

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν αξίζει να το επισκευάσω εξάλλου είναι 3,5 χρονών κινητό. Σκέφτομαι για το HTC one X, αν και αρχικά ήθελα το galaxy s3 άλλα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια.. Εσείς τι μου προτείνεται; :rolleyes: Ξέρουμε αν γίνεται να αντικατασταθεί μόνο η καλωδιοταινία; :worry:

• 3 weeks later...

Έχοντας επιστρέψει στα WM6.5 ως βασικό λειτουργικό στο HD2, το μόνο καλό που είδα με την επιστροφή αυτή είναι το θέμα "μπαταρία". Με το android οριακά έφτανα τη μία ολόκληρη μέρα, τώρα έχω αυτονομία 2-2,5 ημέρες (με την ίδια χρήση πάντα).

Το μόνο που θα ήθελα να δοκιμάσω στη συσκευή είναι τα WP. Υπάρχει τρόπος να τα εγκαταστήσω στην SD και να είμαι σε dual boot με τα WM ή ακόμη καλύτερα σε triple boot με WM ως κύριο λειτουργικό και τα WP και android στην κάρτα;

Δεν υπάρχει τρόπος για dual boot wm και wp
αν εχεις μονο ενα λειτουργικο στη συσκευη,ποιο εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα και δουλευει καλυτερα με το leo? android η windows phone?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η δύναμη του hd2 ειναι ότι μπορεί να πάρει παραπάνω από ένα λειτουργικά.Το καθένα έχει κάτι να προσφέρει.Καλύτερα και με λιγότερες παραχωρήσεις, πιστεύω λειτουργεί το android 2.3.Στα wm δουλεύει 100% σωστά το hw αλλά τα wm δε δουλεύονται..Τα wp πετάνε στο hd2 αλλά έχεις θέμα με την μπαταρία και το λειτουργικό δεν έχει την ελευθερία χρήσης που έχεις με το android.Kαι το android έχει θέμα με την μπαταρία συγκριτικά με wm αλλά ειναι η μέση λύση σε όλα.

οταν εχεις δευτερο λειτουργικο στην sd,δεν καταλαμβανει καθολου χωρο στην κυρια μνημη?δεν μικραινει η ελευθερη μνημη που τρεχουν οι εφαρμογες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δε πειράζει κάτι στην εσωτερική μνήμη όταν το android τρέχει απο την sd.Ουσιαστικά προς το παρόν,μόνο android μπορούμε να τρέξουμε απο την sd

Οχι δε πειράζει κάτι στην εσωτερική μνήμη όταν το android τρέχει απο την sd.Ουσιαστικά προς το παρόν,μόνο android μπορούμε να τρέξουμε απο την sd
εγω εχω βαλει android στην εσωτερικη μνημη και μου δουλευει αψογα πανω απο ενα χρονο.

αν βαλω wp στην κυρια μνημη και android στην sd,θα δουλευει το ιδιο γρηγορα οπως τωρα που ειναι στην κυρια μνημη?δεν θα εχει καποια κολληματακια,η καθυστερησεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Έλαβα ένα sms, το άνοιξα, φαίνεται ότι διαβάστηκε, αλλά παρόλα αυτά στην αρχική οθόνη κάτω αριστερά στο tab των μηνυμάτων, έχει τον μικρό πράσινο κύκλο και τον αριθμό 1 μέσα του. Με λίγα λόγια φαίνεται σαν να έχω λάβει ένα μήνυμα και δεν το έχω διαβάσει. Ενώ τόσο το μήνυμα που έλαβα, όσο και όλα τα υπόλοιπα είναι όλα διαβασμένα! :confused: Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ξαναδιάβασέ το και κράτα το ανοιχτό για πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Κάτω από 3 δεν το σημειώνει ως διαβασμένο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ξαναδιάβασέ το και κράτα το ανοιχτό για πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Κάτω από 3 δεν το σημειώνει ως διαβασμένο.

Δυστυχώς ούτε αυτό λειτούργησε.. Και το περίεργο είναι ότι όταν ανοίγω τα μηνύματα στην λίστα φαίνονται όλα διαβασμένα!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Μάλλον την πρώτη φορά το διάβασες βιαστικά και μετά μπλόκαρε. Μου είχε συμβεί κι εμένα και είχα την πράσινη ειδοποίηση για μερικές μέρες. Τελικά εξαφανίστηκε μόνο του.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)