Jump to content

blackd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

blackd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο το link :http://www.filefactory.com/file/1ybq4xqcazyp/n/IMG_Eternity_HTC_Europe_2.05.401.01_Radio_Signed_16.23.06.10_16.32.00.23_ETERNITY_RELEASE.nbh πλέων δεν υπάρχει.Που αλλού μπορούμε να βρούμε stock rom?
  2. ok ευχαριστω πολυ.(υπομονη λοιπον):(
  3. Καλησπερα θα ηθελα να σας παραθεσω ενα προβλημα.Εχω το HTC HD2 T-MOBILE και εχω βλαβη στα κουμπια,για την ακριβια κοπηκε το καλοδιακι και δεν λειτουργουν.Εχω παραγγειλει καινουργιο απο ebay.Θελω να φλασαρω καινουργια rom αλλα ειναι αδυνατον να λειτουργησει ο mgldr χωρις να λειτουργει το πρασσινο κουμπι.Υπαρχει αλλος τροπος να φλασαρεις WP7?(εκτος απο το να περιμενω μεχρι να ερθει το ανταλακτικο)
  4. οκ.Απ'τη στιγμη που δεν του περναω radio δεν υπαρχει και λογος να το πειραξω.Μονο omega rom και ειμαι οκ.Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια.Κατατοπιστικοτατος.
  5. Δηλαδή προσπερναω τη διαδικασια Νο 1 εγκαταστασης HSPL.Radio περναω η κανω εγκατασταση κατευθειαν την Omega;Και κατι ακομα,μετα απο την ολη διαδικασια θα εχω ελληνικα windows εφοσον εχω περασει την ελληνικη omega;Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα και συγχαρητηρια για τη σπουδαια δουλεια που εχετε κανει.Μεσα στην εβδομαδα περιμενω ενα hd2 απο T mobile φορτομενο με android.Επειδη εχω σκοπο να ξαναβαλω τα wm 6.5 θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο το topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 θα με βοηθησει να κανω αυτο που θελω χωρις ανεπιθυμητες παρενεργειες.Αν υπαρχει καποιος κατοχος t mobile που να εχει προχωρησει σε τετοιες αναβαθμισεις θα ηθελα να με ενημερωσει....Ευχαριστω πολυ.Ηλιας.;)
×
×
  • Create New...