topet Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Κατ' εμέ, όπως λέει κι ο moderator παραπάνω, 200-250 ευρώ είναι καλά και για τους δυο σας (ειδικά αν είναι και φίλος σου). Αλλά, βλέπουμε και κάτι "κουλά", με τύπους που ζητούν ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΔΥΟ λειτουργικά βάλει (Android απ' την SD κάρτα), να ζητούν... 350-380 ευρώ - λες και δεν μπορούμε ΜΟΝΟΙ μας να το κάνουμε!!! Λόγο τιμής! Π.χ. ένας συγκεκριμένος στο E-Market. Εντάξει, είναι (για μένα) το HD2 ένα απ' τα κορυφαία κινητά που έχουν βγει ποτέ. Αλλά ΜΗ τρελαθούμε κιόλας, 350 ευρώ; Καλή η τιμή (200 ευρώ). Αλλά... για μένα, αφού έχεις ΚΡΑΤΗΣΕΙ κι άλλα, το HD2 ΔΕΝ πωλείται. Εγώ πάντως, δεν θα το πωλήσω ποτέ. Αν πάρω άλλο κινητό κάποτε, θα το 'χω ως PDA & GPS. Και εγώ έτσι το σκέφτομαι! Μόνο σαν εφεδρική συσκευή GPS να το κρατήσεις φτάνει. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα! Ανακάλυψα ότι έχω πρόβλημα να κάνω login στο youtube account μέσω του account manager. Έτσι δεν μπορώ να κάνω και upload videos στο youtube. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως με το twitter? Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός του logout φυσικά) να διαγραφτούν όσα logins έχουν γίνει ώστε να δουλέψει πάλι? (αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μια λύση?) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα! Ανακάλυψα ότι έχω πρόβλημα να κάνω login στο youtube account μέσω του account manager. Έτσι δεν μπορώ να κάνω και upload videos στο youtube. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως με το twitter? Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός του logout φυσικά) να διαγραφτούν όσα logins έχουν γίνει ώστε να δουλέψει πάλι? (αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μια λύση?) Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω Θοδωρη. Δεν ξερω τι φταιει... Επιπλεον, ασχετο με αυτο, χτες στη θαλασσα στον εντονο ηλιο, διαπιστωσα μια καθετη γραμμη στην οθονη, πιο σκουρη στα χρωματα απο την υπολοιπη. Μονο υπο γωνια κι εντονο φως ειναι ορατο. Τελικα δε θα γλιτωσω τα service και τις αποστολες σε Γερμανια μαλλον. :( Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω Θοδωρη. Δεν ξερω τι φταιει... Επιπλεον, ασχετο με αυτο, χτες στη θαλασσα στον εντονο ηλιο, διαπιστωσα μια καθετη γραμμη στην οθονη, πιο σκουρη στα χρωματα απο την υπολοιπη. Μονο υπο γωνια κι εντονο φως ειναι ορατο. Τελικα δε θα γλιτωσω τα service και τις αποστολες σε Γερμανια μαλλον. :( Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p ωχ....το ίδιο πρόβλημα ε? κακό αυτό...πολύ κακό.....και από όσο το έψαξα σε όσους ρώτησαν δεν έχει απαντήσει κανείς.... για να διούμε.... Καλά αυτοί στην HTC έφτιαξαν το Sense....του έβαλαν ένα σκασμό προγράμματα και όταν αλλάζουν τα APIs οι άλλες εταιρείες δεν τα κάνουν update? Τρελή υποστήριξη..... Και πες με το twiter παίρνει κανείς ένα άλλο πρόγραμμα και οκ....αυτό που πρέπει να υπάρχει για να κάνεις upload videos τι γίνεται......:mad: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ωχ....το ίδιο πρόβλημα ε? κακό αυτό...πολύ κακό.....και από όσο το έψαξα σε όσους ρώτησαν δεν έχει απαντήσει κανείς.... για να διούμε.... Καλά αυτοί στην HTC έφτιαξαν το Sense....του έβαλαν ένα σκασμό προγράμματα και όταν αλλάζουν τα APIs οι άλλες εταιρείες δεν τα κάνουν update? Τρελή υποστήριξη..... Και πες με το twiter παίρνει κανείς ένα άλλο πρόγραμμα και οκ....αυτό που πρέπει να υπάρχει για να κάνεις upload videos τι γίνεται......:mad: Δεν ξερω τι γινεται.. Περιμενει κανεις ποτε θα ξυπνησει η HTC. Τιποτα προσωπικα, απαλλαξα το Leo απο τα πολλα πολλα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν ξερω τι γινεται.. Περιμενει κανεις ποτε θα ξυπνησει η HTC. Τιποτα προσωπικα, απαλλαξα το Leo απο τα πολλα πολλα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Δυστυχώς αφού δεν έχει ξυπνήσει τόσους μήνες, δεν πρόκειται....:( Από όσο κατάλαβα το πρόβλημα υπάρχει εδώ και κάτι μήνες....άρα αν ήταν θα είχαν βγάλει security update και θα το είχανε λύσει....:( Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πέρασα την energy ρομ. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βάλω ελληνικά στην δεξιά κατακόρυφη μπάρα των επαφών; Ευχαριστώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πέρασα την energy ρομ. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βάλω ελληνικά στην δεξιά κατακόρυφη μπάρα των επαφών; Ευχαριστώ Ναι υπαρχει αντιστοιχο .cab γι αυτη τη δουλεια. Λεγεται "HTC-Xavier RandomAccess-Greek WVGA". Με Energy το χρησιμοποιω κι εγω. Αν δεν το βρεις πες μου το email σου να στο στειλω. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι υπαρχει αντιστοιχο .cab γι αυτη τη δουλεια. Λεγεται "HTC-Xavier RandomAccess-Greek WVGA". Με Energy το χρησιμοποιω κι εγω. Αν δεν το βρεις πες μου το email σου να στο στειλω. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Για στείλ' το και σε μένα αυτό, "Θενκς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι υπαρχει αντιστοιχο .cab γι αυτη τη δουλεια. Λεγεται "HTC-Xavier RandomAccess-Greek WVGA". Με Energy το χρησιμοποιω κι εγω. Αν δεν το βρεις πες μου το email σου να στο στειλω. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Σ´ ευχαριστώ , χρήσιμο το cab αλλα αυτο βάζει ελληνικά μόνο στις επαφές των windows . Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τις επαφές του sense? :O Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Να διευκρινισω πως αυτο που κανει αυτο το .cab μονο, ειναι να σου δινει τη δυνατοτητα, να αναζητας στα ελληνικα μια επαφη, σε ξενογλωσση rom. Δοκιμασμενο απο εμενα σε energy και elegancia. Σε αλλη δε γνωριζω, και ουτε φερω ευθυνη. Οποιος το θελει, σε PM να μου στειλει email. @digelo: Δηλαδη; Ποιες ειναι οι επαφες του sense? Παραυτα μονο αυτο γνωριζω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 @digelo: Δηλαδη; Ποιες ειναι οι επαφες του sense? Παραυτα μονο αυτο γνωριζω Το HTC People εννοώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) 2 λύσεις 1.μπαίνεις στο clockwork recovery και πατας wipe all userdata και στήνεις από την αρχή 2.μπαίνεις με κάποιον root explorer (es file explorer,file expert) στο data/system σβήνεις το αρχείο accounts.db και κάνεις reboot. Τελικά από ότι φαίνεται το task29 είναι λίγο επικίνδυνο ε; Αμα το κάνεις και μετά το κινητό "χτυπήσει" μητρική και δε μπαίνει στον bootloader πρέπει να είσαι μάστορας για να μπορέσεις να φλασάρεις είτε wm,είτε android bootloader.. φίλε μου το έψαξα αλλά δεν βρίκα πουθενά αυτό το αρχείο που λες... ούτε στο clockwork recovery δεν μπορώ να μπώ... βασικά πως μπαίνουν εκει πατάω επανεκίνηση ακι απο εκεί recovery.. η θέλει κλαπος αλλιός?? Edited August 5, 2011 by greek_lover_69 Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το HTC People εννοώ Ααα!! Ναι σωστα! Μπλοκαρε το μυαλο μου! :) Δυστυχως δεν ξερω κατι γι αυτο! Ισως ο Γιαννης.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το HTC People εννοώ Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τα πληκτρολόγια που υπάρχουν στο πρώτο post αυτού του θέματος; Με αυτά μπορείς να κάνεις αναζήτηση στις επαφές. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τα πληκτρολόγια που υπάρχουν στο πρώτο post αυτού του θέματος; Με αυτά μπορείς να κάνεις αναζήτηση στις επαφές. Φίλε μου έχω βάλει ήδη ελληνικό πληκτρολόγιο και αναζήτηση μπορώ να κανω. Αυτο που θέλω είναι η δεξιά μπάρα στις επαφές του sense να έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) φίλε μου το έψαξα αλλά δεν βρίκα πουθενά αυτό το αρχείο που λες... ούτε στο clockwork recovery δεν μπορώ να μπώ... βασικά πως μπαίνουν εκει πατάω επανεκίνηση ακι απο εκεί recovery.. η θέλει κλαπος αλλιός?? Καταρχήν γράφουμε σε λάθος θέμα,αφού αυτό που ρωτάς αφορά το android... Για να δεις το αρχείο χρειάζεται κάποιος root explorer.π.χ. Με τον es explorer ή τον file expert θα το δεις,αφού πρώτα τους ενεργοποιήσεις την root πρόσβαση από τις ρυθμίσεις.Για να μπεις στο recovery κάνεις επανεκκίνηση και κρατάς πατημένο το κουμπί power και περιμένεις να μπει στον magldr.Και μετά επιλέγεις από εκεί το ad recovery Edited August 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Φίλε μου έχω βάλει ήδη ελληνικό πληκτρολόγιο και αναζήτηση μπορώ να κανω. Αυτο που θέλω είναι η δεξιά μπάρα στις επαφές του sense να έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Χμ χωρις να ειμαι και βεβαιη, νομιζω οτι αυτο επιτυγχανεται μονο με ελληνοποιηση του manila, με τη γνωστη διαδικασια, ή με μια ελληνικη rom. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Χμ χωρις να ειμαι και βεβαιη, νομιζω οτι αυτο επιτυγχανεται μονο με ελληνοποιηση του manila, με τη γνωστη διαδικασια, ή με μια ελληνικη rom. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p ποια είναι η γνωστη διαδικασία; Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 ποια είναι η γνωστη διαδικασία;για την ελληνοποιηση του manila η διαδικασια ειναι στο πρωτο post αυτου του θεματος,αλλα θα σου ελεγα να βαλεις μια ελληνικη ρομ για να μην εχεις κανενα προβλημα αλλη φορα με αυτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 ποια είναι η γνωστη διαδικασία; Δε γνωριζω αν επιλυσει το προβλημα σου. Συνηθως δημιουργει extra προβληματα.. Δε συστηνεται σαν διαδικασια, αλλα ειναι στο πρωτο post... Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Δε γνωριζω αν επιλυσει το προβλημα σου. Συνηθως δημιουργει extra προβληματα.. Δε συστηνεται σαν διαδικασια, αλλα ειναι στο πρωτο post... Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Να 'σαι καλά. Έβαλα ελληνικά στο sense και λύθηκε και το προβλημα με τις επαφές Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Να 'σαι καλά. Έβαλα ελληνικά στο sense και λύθηκε και το προβλημα με τις επαφές Τιποτα Δημητρη! :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Δε συστηνεται σαν διαδικασια, αλλα ειναι στο πρωτο post... Δεν θα το έλεγα ότι δεν συστήνεται σαν διαδικασία, απλά εμφανισιακά αλλάζει... δεν δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Δεν θα το έλεγα ότι δεν συστήνεται σαν διαδικασία, απλά εμφανισιακά αλλάζει... δεν δημιουργεί προβλήματα. Προσωπικα μου δημιουργουσε προβληματα τα οποια λυνονταν με extra cabs ή διαφορα πειραγματα επι του κινητου. Σαν την απουσια ηχου στα μηνυματα για παραδειγμα. Πραγματα που εχω διαβασει και στους xda ως αναφορες αλλων χρηστων. Σιγουρα οχι τραγικα προβληματα, αλλα οφειλα να αναφερω οτι δεν ειναι μια παντελως "απροβληματιστη" διαδικασια. :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts