topet Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδιά μια ερώτηση! Στο BSB Tweaks στο Performance έχει τις παρακάτω ρυθμίσεις: Glyph Cache ''OFF'' TCP/IP Cache ''OFF'' Τι ρόλο παίζουν αυτά και σε ποια θέση είναι καλύτερα να τα έχουμε; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδιά μια ερώτηση! Στο BSB Tweaks στο Performance έχει τις παρακάτω ρυθμίσεις: Glyph Cache ''OFF'' TCP/IP Cache ''OFF'' Τι ρόλο παίζουν αυτά και σε ποια θέση είναι καλύτερα να τα έχουμε; Χμ χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρη, το glyph cache ρυθμιζει τα γραφικα της οθονης κ προφανως και τη "συχνοτητα ανανεωσης" της. Βαζοντας το στο on, μαλλον εχουμε καλυτερα γραφικα αποτελεσματα, πιο γρηγορα, που παιζει κ να μην ειναι ορατα με το ματι, λεω εγω, αλλα νομιζω καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια, λογω του οτι δουλευει περισσοτερο ο επεξεργαστης! Τωρα το TCP/IP πρωτοκολλο δεν ειναι? Τη συνδεσιμοτητα δεν αφορα? Ιδεα δεν εχω! :wacko: Παντως αυτες οι τιμες, και στο δικο μου στο off ειναι! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδιά μια ερώτηση! Στο BSB Tweaks στο Performance έχει τις παρακάτω ρυθμίσεις: Glyph Cache ''OFF'' TCP/IP Cache ''OFF'' Τι ρόλο παίζουν αυτά και σε ποια θέση είναι καλύτερα να τα έχουμε; Μην περιμένεις να δεις μεγάλη διαφορά πειράζοντας τα. Εντούτοις μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου άφοβα. Στις μαγειρεμένες rom οι μάγειρες χρησιμοποιούν ήδη κάποιες δοκιμασμένες ρυθμίσεις σε αυτά αλλά και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν με έχει επηρεάσει στη χρήση. Δεν είχα ποτέ μου κάποιο μήνυμα "not enough memory" κτλ. Τι ελεύθερη ram έχεις μετά από reset ? Με την 3.14 που πέρασα μου ξεκινούσε με 55mb ελεύθερα και ξαναγύρισα στην 1.66 με 120 περίπου . Δεν είμαι τύπος του συχνού soft reset . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Τι ελεύθερη ram έχεις μετά από reset ? Με την 3.14 που πέρασα μου ξεκινούσε με 55mb ελεύθερα και ξαναγύρισα στην 1.66 με 120 περίπου . Δεν είμαι τύπος του συχνού soft reset . Κάτι δε κάνεις καλά και στη μια αλλά και στην άλλη περίπτωση μιας και η RAM η ελεύθερη πρέπει να είναι 150+ σβηνοντας απλώς κάποια άχρηστα απ την 1.66 και γύρω στα 130+ στην 3.14 που πάντως σίγουρα έχει θέμα όχι μόνο RAM αλλά επαναλαμβάνω κάνει και μικρα στιγμιαία κομπιασματα σε σχέση με την 1.66 όχι μόνο στο γρήγορο texting αλλά και στο net και στο cht 2.0 που όταν γυρίζεις στην αρχική οθόνη κάνει σπασίματα αρκετές φορές και στο excel και ακόμα και στο Τ9 όπου άλλες λέξεις γράφει άλλες προτίνει,τέλος πάντων την εχω μόνο για το android προς το παρόν! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Τι ελεύθερη ram έχεις μετά από reset ? Με την 3.14 που πέρασα μου ξεκινούσε με 55mb ελεύθερα και ξαναγύρισα στην 1.66 με 120 περίπου . Δεν είμαι τύπος του συχνού soft reset . Με τις custom βασισμενες σε 3.14 η ram επαιζε μεταξυ 75-80mb και φυσικα με htc album cache και opera cache καθαρο. Με το που περασα παλιοτερη custom βασισμενη στην 1.66 η ram κυμαινεται μεταξυ 110-125mb. Δε νομιζω πως ειναι τυχαιο συμβαν, εχεις δικιο κατ εμενα! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπόν πριν όταν έλεγα 150+ ελεύθερη εννοούσα τη ROM στην 1. 66 με καθαρά όλα ακόμα κ το άχρηστο pilot. απ το programs ram τώρα έχει περίπου 200 και κάτι στην 1. 66 όταν boot άρη κ σαφώς λιγότερο στην 3. 14 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Με τις custom βασισμενες σε 3.14 η ram επαιζε μεταξυ 75-80mb και φυσικα με htc album cache και opera cache καθαρο. Μια διόρθωση... η cache από το htc album και τον opera γεμίζουν τη ROM, όχι τη RAM. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Τι ελεύθερη ram έχεις μετά από reset ? Με την 3.14 που πέρασα μου ξεκινούσε με 55mb ελεύθερα και ξαναγύρισα στην 1.66 με 120 περίπου . Δεν είμαι τύπος του συχνού soft reset . Tην πέρασες με HSPL ή spl; Το πρόβλημα της χαμηλής ραμ στην 3.14 υπάρχει αν περάσεις την 3.14 με hspl π.χ. 2.08 αν η συσκευή σου είναι αγγλική και βάλεις την ελληνική 3.14 με hspl 2.08 θα έχεις χαμηλή ραμ.Aν βάλεις την επίσημη αγγλική χωρίς hspl η ραμ θα είναι στα επίπεδα της 1.66 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μια διόρθωση... η cache από το htc album και τον opera γεμίζουν τη ROM, όχι τη RAM. :rolleyes: Με μπερδεψε ο Μανος! Με παρεσυρε! Οπως κ να χει καταλαβατε τι εννοουσα! :lol: Η ram μου γονατισμενη ηταν οπως κ να χει ασχετως αν αυτα που ανεφερα οντως δε φορτωνουν αυτη! :O Παρεμπιπτοντως οι τιμες που ανεφερα οντως αναφερονταν στη ram μου ομως! Αυτο δεν το μπερδεψα! Συγνωμη Γιαννη! :D Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 οταν μιλαω με handsfree ,ο ηχος ειναι μετριας ποιοτητας και σχετικα χαμηλος σε ενταση ,με τερμα ανοιχτο το volyme. με το ιδιο handsfree στην αλλη συσκευη μου,ο ηχος ειναι πολυ διαυγης και σε διπλασια ενταση! οταν μιλαω χωρις ακουστικο με την συσκευη μας,ακουγεται πολυ καλα! συμβαινει σε ολους αυτο?ειναι ετσι ο ηχος,η πρεπει να το στειλω να το δουν στο service? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εχασα παλι αυτο το cab που σταματα το flop του ρολογιου. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link? :O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εχασα παλι αυτο το cab που σταματα το flop του ρολογιου. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link? :O https://rapidshare.com/files/1501841345/HD2-WinterTimeFix-byJayMore.cab κατεβασε το απο εδω αλλα δεν κανει για το flop,αλλα για το flip του ρολογιου ειρηνακι! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) @kosmous: Μετά από soft reset, χωρίς να έχω τρέξει κάτι, η ελεύθερη RAM είναι πάντα 190 MB. Δεν ξέρω όμως αν πράγματι ρωτάς για τη RAM, διότι διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματα βλέπω ότι πολλοί έχουν μπλέξει τα τέσσερα (4) είδη μνήμης που έχει το HD2 (όπως και σχεδόν όλα τα smartphones): 1. RAM 2. ROM 3. Internal Flash 4. Storage Card (microSD) Εσύ μάλλον εννοείς την Internal Flash. Αν θυμάμαι καλά, μετά από hard reset, χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι, η ελεύθερη Internal Flash πρέπει να ήταν κάπου στα 90-100 MB (πολύ χοντρικά, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς). Σήμερα, μετά από 7+ μήνες χρήσης χωρίς να έχω κάνει hard reset, η ελεύθερη Internal Flash είναι 74 MB (με το Messaging HotFix και κάποια άλλα patches της HTC εγκατεστημένα και χωρίς να έχω ποτέ καθαρίσει την HTC Album Cache και την Opera Cache μέσα στους 7+ μήνες χρήσης). Δεν έχω δει ποτέ την Internal Flash να έχει πέσει κάτω από 70 MB. Το Leo μου δουλεύει άψογα και έχω πλέον σταματήσει να ασχολούμαι με καθαρισμούς Cache και άλλα τέτοια... Απλά το χρησιμοποιώ και το απολαμβάνω. ;) Edited May 25, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Χμ χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρη, το glyph cache ρυθμιζει τα γραφικα της οθονης κ προφανως και τη "συχνοτητα ανανεωσης" της. Βαζοντας το στο on, μαλλον εχουμε καλυτερα γραφικα αποτελεσματα, πιο γρηγορα, που παιζει κ να μην ειναι ορατα με το ματι, λεω εγω, αλλα νομιζω καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια, λογω του οτι δουλευει περισσοτερο ο επεξεργαστης! Τωρα το TCP/IP πρωτοκολλο δεν ειναι? Τη συνδεσιμοτητα δεν αφορα? Ιδεα δεν εχω! :wacko: Παντως αυτες οι τιμες, και στο δικο μου στο off ειναι! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Μην περιμένεις να δεις μεγάλη διαφορά πειράζοντας τα. Εντούτοις μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου άφοβα. Στις μαγειρεμένες rom οι μάγειρες χρησιμοποιούν ήδη κάποιες δοκιμασμένες ρυθμίσεις σε αυτά αλλά και όχι μόνο. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 οταν μιλαω με handsfree ,ο ηχος ειναι μετριας ποιοτητας και σχετικα χαμηλος σε ενταση ,με τερμα ανοιχτο το volyme. με το ιδιο handsfree στην αλλη συσκευη μου,ο ηχος ειναι πολυ διαυγης και σε διπλασια ενταση! οταν μιλαω χωρις ακουστικο με την συσκευη μας,ακουγεται πολυ καλα! συμβαινει σε ολους αυτο?ειναι ετσι ο ηχος,η πρεπει να το στειλω να το δουν στο service? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και με τα 2 ασύρματα handsfree που είχα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ρε παιδιά, έκανα όλα τα "κόλπα" που ήξερα με το ΟΜΝΙΑ μου για να ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ το Leo στο ίντερντετ (μέχρι και το DataController έβαλα, εκτός των άλλων tips), αλλά αυτό συνεχίζει και συνδέεται!!!! Πείτε μου τι διάολο να κάνω να ΜΗ συνδέεται με ΤΙΠΟΤΑ στο ίντερνετ! (Άμα θέλω 'γώ, βρε αδερφέ, να το κάνω μόνος μου, manually!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ρε παιδιά, έκανα όλα τα "κόλπα" που ήξερα με το ΟΜΝΙΑ μου για να ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ το Leo στο ίντερντετ (μέχρι και το DataController έβαλα, εκτός των άλλων tips), αλλά αυτό συνεχίζει και συνδέεται!!!! Πείτε μου τι διάολο να κάνω να ΜΗ συνδέεται με ΤΙΠΟΤΑ στο ίντερνετ! (Άμα θέλω 'γώ, βρε αδερφέ, να το κάνω μόνος μου, manually!) Αν είσαι με mega μέσα απο το Dial Up Enabler Disabler κάνεις την δουλειά και δουλεύει 1000% δοκιμασμένο απο όλους. Αν δεν έχεις omega βρες το παραπάνω πρόγραμμα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Μετά από soft reset, χωρίς να έχω τρέξει κάτι, η ελεύθερη RAM είναι πάντα 190 MB. Καλημέρα παιδιά Όπως πολύ σωστά είπε ο bbbb είναι θέμα spl πόση ελεύθερη μνήμη έχεις στην 3.14 η οποία λειτουργεί σωστότερα με stock spl. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος με την συγκεκριμένη ρόμ να μπεiς σε διαδικασία hspl. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Επειδή μου την "έχει σπάσει"... και ΟΥΤΕ με το ΝοData ΟΥΤΕ με το DataController δεν γίνεται δουλειά (για να απενεργοποιήσω την αυτόματη σύνδεση με ίντερνετ)... ...πηγαίνω στα Settings>Personal>Phone>Band και επιλέγω το... GSM και από κάτω το GSM (900+1800), έτσι; Θέλω ΤΕΛΕΙΩΣ να μην συνδέεται (με ΤΙΠΟΤΑ) στο ίντερνετ... Μόνο εάν ΕΓΩ θελήσω, να το συνδέω όποτε θέλω εγώ. Τι tips υπάρχει; (Στο ΟΜΝΙΑκι, ακόμα και να μη επέλεγα GSM (900+1800), απλά με το NoData ή το DataController, ήταν "τζετ". Δεν συνδεόταν με τίποτα.) Αν είσαι με mega μέσα απο το Dial Up Enabler Disabler κάνεις την δουλειά και δουλεύει 1000% δοκιμασμένο απο όλους. Αν δεν έχεις omega βρες το παραπάνω πρόγραμμα και τέλος. Tώρα το 'δα... Όχι, έβαλα την ΕΝΕRGY τώρα. Καλώς, το βάζω, ευχαριστώ. Edited May 25, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ...πηγαίνω στα Settings>Personal>Phone>Band και επιλέγω το... GSM και από κάτω το GSM (900+1800), έτσι; Δεν έχει σχέση αυτό. Αυτό αλλάζει τη σύνδεση από 3G σε 2G, δεν σημαίνει όμως ότι δεν συνδέεσαι στο internet (έστω και με 2G). Μια ερώτηση... πως το καταλαβαίνεις ότι "δεν γίνεται δουλειά"; Κάνεις τη σύνδεση disable και στην κάνει πάλι enable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ρε παιδιά, έκανα όλα τα "κόλπα" που ήξερα με το ΟΜΝΙΑ μου για να ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ το Leo στο ίντερντετ (μέχρι και το DataController έβαλα, εκτός των άλλων tips), αλλά αυτό συνεχίζει και συνδέεται!!!! Πείτε μου τι διάολο να κάνω να ΜΗ συνδέεται με ΤΙΠΟΤΑ στο ίντερνετ! (Άμα θέλω 'γώ, βρε αδερφέ, να το κάνω μόνος μου, manually!) Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του link δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο: http://www.htc.com/au/faqs.aspx?p_id=297&cat=264&id=118112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Με την 3.14 που πέρασα μου ξεκινούσε με 55mb ελεύθερα και ξαναγύρισα στην 1.66 με 120 περίπου . Λάθος μου με την 1.66 ξεκινά με 200mb Ram περίπου (120mb είναι η ελεύθερη Rom). αλλά και στο net και στο cht 2.0 που όταν γυρίζεις στην αρχική οθόνη κάνει σπασίματα αρκετές φορές και στο excel και ακόμα και στο Τ9 όπου άλλες λέξεις γράφει άλλες προτίνει,τέλος πάντων την εχω μόνο για το android προς το παρόν! Και μόνο για αυτά που διαβάζω δεν την περνάω . Λοιπόν πριν όταν έλεγα 150+ ελεύθερη εννοούσα τη ROM στην 1. 66 με καθαρά όλα ακόμα κ το άχρηστο pilot. απ το programs ram τώρα έχει περίπου 200 και κάτι στην 1. 66 όταν boot άρη κ σαφώς λιγότερο στην 3. 14 Έτσι ακριβώς . Tην πέρασες με HSPL ή spl; Το πρόβλημα της χαμηλής ραμ στην 3.14 υπάρχει αν περάσεις την 3.14 με hspl π.χ. 2.08 Την συσκευή την αγόρασα με hspl και android , μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε . Πλέον έχω εργοστασιακό spl απλά δεν θυμάμαι αν το επανέφερα πριν περάσω την 3.14 η μετά . Τώρα που το σκέφτομαι φλάσαρα μέσω κάρτας για να γυρίσει και το spl και αν θυμάμαι η 3.14 δεν περνούσε από κάρτα αλλά μόνο μέσω pc , άρα αν ισχύει αυτό όταν την πέρασα είχα hspl . @kosmous: 3. Internal Flash Που βλέπουμε την διαθέσιμη Internal Flash ? Εκτός αν εννοείς εκεί που λέει ο task ''Αποθηκευτικός χώρος'' . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Που βλέπουμε την διαθέσιμη Internal Flash ? Εκτός αν εννοείς εκεί που λέει ο task ''Αποθηκευτικός χώρος'' . Settings --> SD Card & Phone Storage. Η Internal Flash βρίσκεται στην κατηγορία Device (στην πρώτη ομάδα με τίτλο Device). Εκεί αναφέρει τα παρακάτω στοιχεία (στο δικό μου Leo που φοράει την 3.14 English/WWE ROM): Total storage: 176.37 MB Used storage: 102.05 MB Free storage: 74.32 MB Αμέσως μετά φαίνεται η RAM (την οποία η HTC ονομάζει "Program"): Total program: 336.77 MB Used program: 197.29 MB Free program: 139.48 MB Παρακάτω υπάρχει και η ομάδα SD Card που έχει να κάνει με την microSD και δεν μας ενδιαφέρει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Την συσκευή την αγόρασα με hspl και android , μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε . Πλέον έχω εργοστασιακό spl απλά δεν θυμάμαι αν το επανέφερα πριν περάσω την 3.14 η μετά . Τώρα που το σκέφτομαι φλάσαρα μέσω κάρτας για να γυρίσει και το spl και αν θυμάμαι η 3.14 δεν περνούσε από κάρτα αλλά μόνο μέσω pc , άρα αν ισχύει αυτό όταν την πέρασα είχα hspl . Αν συνεχίζει να σου λέει αυτά τα μικρά νούμερα μνήμης,έλεγξε με τον σειριακό αριθμό αν το κινητό σου είναι ελληνικό. Υ.Γ. Eγώ επέστρεψα στην παρέα με το t-mobile hd2.Είναι άλλη φάση να βλέπεις 600+ mb ελεύθερη nand μνήμη :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts