Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω τρόπο να πάρω restore τις ρυθμίσεις μου στον opera9 και μετά απο κάθε φλασάρισμα να τα κάνω restore και να είναι όλα έτοιμα,σελιδοδείκτες και κωδικοί.Προσπάθησα να πάρω backup με το spb αλλά δεν το κατάφερα.Πέρασα το sprite backup ,βρήκα τον φάκελο opera9 στον φάκελο windows και τον πήρα backup.Όταν τελείωσε έσβησα όλα τα αγαπημένα απο τον opera και προσπάθησαα να επαναφέρω το backup.Τίποτα πρέπει να τα ξανακάνω όλα απ'την αρχή. Τι κάνω λάθος;

Ψάχνω να βρω μια αγγλική WinMo6.5.x rom για την νέα μου κινητάρα (T-Mobile USA HD2), που να διαθέτει ένα κλασσικό TouchFlo3D (μ' όλα τα "τραλαλά" 3D εφέ καιρού κτλ.), η οποία να 'ναι γρήγορη/σταθερή/"ελαφριά" (όσο το δυνατόν), που να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Μπορείτε να με κατευθύνετε που να κοιτάξω;

(Επίσης, υπάρχει ένα "for Dammies" οδηγός για φλασάρισμα σε HD2; Γνωρίζω πολύ καλά σε ΟΜΝΙΑ, αλλά σε HD2 όχι...)

Τέλος, μπορώ όταν περάσω μια WinMo6.5.x rom, να 'χω Android στην SD κάρτα και να διαθέτω Dual Boot prompt (όπως έχω δει να υπάρχει για W7 & Android);

Ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να περασεις εσυ σε οποια rom κι αν φλασαρεις! Εγω πιστη σε energy 1 χρονο τωρα, οποτε σου προτεινω να κοιταξεις και αυτη μεσα σε αλλες. Για αμερικανικο Leo εχει και η omega του ioathe απο εδω μεσα κοιταξε κι αυτη! Λιγο πολυ ιδιες ειναι ολες, και η τελικη επιλογη δικη σου. Οδηγο για φλασαρισμα θα βρεις στο πρωτο post και ναι dual boot μπορεις φυσικα να εχεις με wm και android! Καλοριζικο

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ψάχνω τρόπο να πάρω restore τις ρυθμίσεις μου στον opera9 και μετά απο κάθε φλασάρισμα να τα κάνω restore και να είναι όλα έτοιμα,σελιδοδείκτες και κωδικοί.Προσπάθησα να πάρω backup με το spb αλλά δεν το κατάφερα.Πέρασα το sprite backup ,βρήκα τον φάκελο opera9 στον φάκελο windows και τον πήρα backup.Όταν τελείωσε έσβησα όλα τα αγαπημένα απο τον opera και προσπάθησαα να επαναφέρω το backup.Τίποτα πρέπει να τα ξανακάνω όλα απ'την αρχή. Τι κάνω λάθος;

δες εδώ για σελιδοδείκτες .... http://www.imobile.gr/showthread.php?5155-opera-favorites

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

δες εδώ για σελιδοδείκτες .... http://www.imobile.gr/showthread.php?5155-opera-favorites

Ευχαριστώ πολύ.

Στην διαδρομή My Device\Application Data\ δεν έχω φάκελο opera.

Το μοναδικό opera6.adr που βρήκα με τον resco βρίσκεται στην διαδρομή windows\opera9\profile το οποίο το έκανα αντιγραφή στην sd.

Έσβησα όλα τα αγαπημένα μέσα απο την εφαρμογή και όταν το αντέγραψα πίσω απο την sd δεν έγινε τίποτα.

Άνοιξα το αρχείο opera6.adr και βλέπω όλους τους σελιδοδείκτες που είχα :fool:

Edited by cb600f

Απλά να επιβεβαιώσω ότι πράγματι ισχύει αυτό που είπατε για την official 3.14 ROM, ότι το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνεται τόσο καλά όσο στην 1.66. Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση στη Registry, πάντως στην 3.14 η οθόνη αφής είναι γενικά πιο "αναίσθητη". Εκτός απ' αυτό και μετά τη λύση στο πρόβλημα με τα ελληνικά SMS δεν έχω κανένα παράπονο απ' την 3.14, όλα καλά μέχρι στιγμής.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εμενα παλι, σταματησε να "δουλευει" το fix για τα μηνυματα..

Ισως φταιει το android στην sd??

Παντως προσπαθω να το ξαναβαλω και δεν με αφηνει διοτι υπαρχει ειδη!

Πως γινεται να το βγαλω για να ξαναμπει?

Αν θέλεις δοκίμασε το δικό μου HotFix σε μορφή .CAB (θα το βρεις στο πρώτο post).

Φιλικά, Κώστας

το οτι εχει πολυ λιγοτερη ελευθερη μνημη δεν σας εχει προβληματισει με την τελευταια αναβαθμιση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικα cab δεν απεγκαθιστανται με κανενα uninstaller γιατι απλα δεν τα παρουσιαζει καν στη λιστα, κ σε τετοιες περιπτωσεις το hard reset ειναι μονοδρομος. :mad:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ευχαριστώ πολύ.

Στην διαδρομή My Device\Application Data\ δεν έχω φάκελο opera.

Το μοναδικό opera6.adr που βρήκα με τον resco βρίσκεται στην διαδρομή windows\opera9\profile το οποίο το έκανα αντιγραφή στην sd.

Έσβησα όλα τα αγαπημένα μέσα απο την εφαρμογή και όταν το αντέγραψα πίσω απο την sd δεν έγινε τίποτα.

Άνοιξα το αρχείο opera6.adr και βλέπω όλους τους σελιδοδείκτες που είχα :fool:

δεν το εχω κοιταξει να σου πω την αληθεια το ειδα και στο εδωσα μηπως σε βοηθησει ,γι αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω :O

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

το οτι εχει πολυ λιγοτερη ελευθερη μνημη δεν σας εχει προβληματισει με την τελευταια αναβαθμιση?

Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν με έχει επηρεάσει στη χρήση. Δεν είχα ποτέ μου κάποιο μήνυμα "not enough memory" κτλ. Όλα παίζουν OK. Ένα ακόμα μειονέκτημα της 3.14 είναι ότι στην πυξίδα δεν σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να ορίσεις κάποιο σημείο στο Google Maps και να σου βγάζει την πράσινη κουκκίδα με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν, ήταν πολύ cool feature...

Πάντως θεωρώ πως και η 1.66 είναι πολύ καλή επιλογή για official.

Φιλικά, Κώστας

Αν θέλεις δοκίμασε το δικό μου HotFix σε μορφή .CAB (θα το βρεις στο πρώτο post).

Το δοκιμασα και λεει

Η εγκατασταση δεν εγινε με επιτυχια. Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση του προγραμματος ή της ρυθμισης γιατι δεν διαθετει επαρκή διακαιώματα συστηματος.

:wacko:

Edited by Bictor

@Bictor: Πολύ παράξενο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το μήνυμα... Ίσως δεν το δέχεται επειδή έχεις ήδη εγκαταστήσει το official HotFix (.EXE), το οποίο δεν μπορεί να βγει... Μάλλον πας για hard reset. :(

Φιλικά, Κώστας

Εγινε Hard reset δεν το γλυτωσα τελικα, πεταξα κ το android απο την sd γιατι την ειχε κανει.....(θα το βαλω σε αλλη sd)

Υπαρχει καποιος Task manager που να ειναι ελαφρυς και να δουλευει καλα?γιατι ο Duttys_Task_Manager εχω την εντύπωση οτι καπου βάραινε το σύστημα πολυ!

• Administrators
Υπαρχει καποιος Task manager που να ειναι ελαφρυς και να δουλευει καλα?γιατι ο Duttys_Task_Manager εχω την εντύπωση οτι καπου βάραινε το σύστημα πολυ!

Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post για τον wktask αλλά υπάρχει και αυτός.

Modpic.gif

Απόστολε γιατί έχεις ακόμα την 1.66; Η 3.14 φυσάει !

Ο λόγος λίγο πολύ είναι κάποια θέματα που έχουν αναφέρει παιδιά που την έχουν χρησιμοποιήσει και αφού δεν έχω αντιληφθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την 1.66 δεν θέλω να πάρω ρίσκα προς το παρόν. :worry:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εδω να προσθεσω, πως 3 custom roms που περασα βασισμενες στην 3.14 καταναλωνουν πολυ ram με αποτελεσμα για τα δεδομενα μου, που ολα τα θελω αστραπιαια καθως δεν εχω υπομονη, η συσκευη να ψιλοσερνεται. Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, παντως η 1.66 κι οποια co0ked βασιστηκε σε αυτη, υπερεχει εναντι της 3.14. :)

www.macspot.gr

Εδω να προσθεσω, πως 3 custom roms που περασα βασισμενες στην 3.14 καταναλωνουν πολυ ram με αποτελεσμα για τα δεδομενα μου, που ολα τα θελω αστραπιαια καθως δεν εχω υπομονη, η συσκευη να ψιλοσερνεται. Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, παντως η 1.66 κι οποια co0ked βασιστηκε σε αυτη, υπερεχει εναντι της 3.14. :)

Καμιά αγγλική ρομ 1.66 με TouchFlo3D, για T-Mobile USA HD2, έχετε να προτείνετε;

(Έχω "μπερδέψει τα μπούτια μου" με το Android! Δεν "παλεύεται"! Είναι, απ' ό,τι δείχνει, γρήγορο/σταθερό/με δυνατότητες... πιο πολύ απ' τα WinMo6.5.x., αλλά... είναι λίγο "μπάχαλο" και τρως πολύ χρόνο να το παραμετροποιήσεις. Σ' αυτό, πρέπει να δεχτώ την άποψη των "μηλαράδων", ότι το iOs τελικά είναι πάρα πολύ πιο απλό στην άμεση χρήση του, απ' το Android...)

Καμιά αγγλική ρομ 1.66 με TouchFlo3D, για T-Mobile USA HD2, έχετε να προτείνετε;

(Έχω "μπερδέψει τα μπούτια μου" με το Android! Δεν "παλεύεται"! Είναι, απ' ό,τι δείχνει, γρήγορο/σταθερό/με δυνατότητες... πιο πολύ απ' τα WinMo6.5.x., αλλά... είναι λίγο "μπάχαλο" και τρως πολύ χρόνο να το παραμετροποιήσεις. Σ' αυτό, πρέπει να δεχτώ την άποψη των "μηλαράδων", ότι το iOs τελικά είναι πάρα πολύ πιο απλό στην άμεση χρήση του, απ' το Android...)

Μπες στους xda φιλε μου κ θα βρεις πολλες! Κατ εμενα energy ασχετως τι build και version θα επιλεξεις

www.macspot.gr

Μπες στους xda φιλε μου κ θα βρεις πολλες! Κατ εμενα energy ασχετως τι build και version θα επιλεξεις

Ευχαριστώ...

Κάτι άλλο. Μιας και έλαβα το T-Mobile USA HD2 μου με ΗΔΗ προεγκατεστημένη μια Android ρομ (αλήθεια, ΠΩΣ ανακαλύπτω τι version Android έχω; ), υποθέτω ότι ΟΛΑ τα προβλεπόμενα "steps" μέχρι το φλασάρισμα μιας ρομ, θα 'χουν ήδη γίνει απ' τον προκάτοχο του κινητού, έτσι; Εννοώ, όσα πρέπει να "περαστούν" στο Leo!...

Εγώ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να "περάσω" στο PC μου, πριν φλασάρω; Ποιές ρουτίνες/utilities χρειάζονται να υπάρχουν εγκατεστημένες στο PC για να φλασάρω;

Εφόσων έχω μια Android ρομ πάνω ήδη, χρειάζεται μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διαδικασία boot ή κάτι άλλο, για να μπω μετά στην διαδικασία φλασαρίσματως WinMo6.5.x ρομ;... Διάβασα ότι κάτι συγκεκριμένο πρέπει να κάνω (με κλειστό το κινητό), πατώντας το Volume + Off κουμπί...

'Ασχετο! Αφ' ενός σ' αυτό το "Αφου εγινε ηδη 7 φορες, τι εμποδιζε την 8η να συμβει? Κριμα...για μενα!", εννοείς τα Win7 (και τα 8 που έρχονται);

Επίσης, στο signature σου είδα... 4 τελευταίας (σχεδόν) τεχνολογίας κινητά. Μα καλά,... συλλογή κάνεις; :lol:

Edited by andrewmaslim

• Administrators

Σε κάθε thread για rom, ο εκάστοτε "μάγειρας" δίνει και οδηγίες εγκατάστασης.

Αν θες τη γνώμη μου, βάλε αυτή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Έχει και ελληνική και αγγλική.

Modpic.gif

Σε κάθε thread για rom, ο εκάστοτε "μάγειρας" δίνει και οδηγίες εγκατάστασης.

Αν θες τη γνώμη μου, βάλε αυτή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Έχει και ελληνική και αγγλική.

Eυχαριστώ! Κάνει για αμερικάνικο HD2;

• Administrators
Eυχαριστώ! Κάνει για αμερικάνικο HD2;

Αφενός δεν θα το πρότεινα διαφορετικά, αφετέρου θα μπορούσες απλά να κοιτάξεις τον τίτλο του θέματος. :rolleyes:

Modpic.gif

'Ασχετο! Αφ' ενός σ' αυτό το "Αφου εγινε ηδη 7 φορες, τι εμποδιζε την 8η να συμβει? Κριμα...για μενα!", εννοείς τα Win7 (και τα 8 που έρχονται);

Επίσης, στο signature σου είδα... 4 τελευταίας (σχεδόν) τεχνολογίας κινητά. Μα καλά,... συλλογή κάνεις; :lol:

Χαχα οχι η υπογραφη μου αφορα παντα τελειως προσωπικα μου θεματα, κι οχι καποιο λειτουργικο. Αν και δε σου κρυβω πως για τα wp8 ανυπομονω, μιας και τα wp7 τα βρισκω αθλια και ακαλαισθητα. Ειμαι περιεργη λοιπον να δω τι θα τα διαδεχτει! Οσο για τις συσκευες μου, ναι ισως να τις κανω "συλλογη", απλως ολα τα λεφτα μου πανε εκει γιατι μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι με αυτα. :)

www.macspot.gr