DrMobile Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 και τι σε χαλαει που πρεπει να βαλεις handsfree φιλε κωστα?γλυτωνεις και την ακτινοβολια αν μιλας ωρες με τον κινεζο!:) παντως για να πω την αμαρτια μου,εγω το leo δεν θα το αφησω γιατι μετα απο τοσα φλασαρισματα που εχω κανει,υπαρχει αισθημα. κατα τα αλλα,με το desire δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.ειναι απιστευτη συσκευη σε ολους τους τομεις.μπορει να ειναι λογω android,αλλα εχει τοσο κρυσταλλινο ηχο στην συνομιλια,τηλεφωνικη και skype,τοση ποικιλια εφαρμογων,θυμασαι τι τραβηξαμε με τα sms στο hd2!το android εχει κατι προγραμματα για μηνυματα καταπληκτικα, και οχι μονο. και τωρα που βγαζουν ολες οι εταιριες tablet 10 ιντσων με touch screen και android,με βλεπω να βαζω στην ντουλαπα και το laptop.(αφου τα ipad εχουν εξαφανιστει και απο την αμερικη!):lol: Δημήτρη έχεις δίκιο για το hands-free, απλά είναι πιο βολικό να το έχεις στην τσέπη σου (χωρίς hands-free), να χτυπάει και να απαντάς σαν κανονικό τηλ. χωρίς καλώδια να κρέμονται. Αν θέλεις να μιλήσεις πολύ βάζεις hands-free. Πράγματι μιλάω πολύ με τον Κινέζο, μέσος όρος 2,5 με 3 ώρες τη φορά... :lol: Μου αρέσουν αυτά που λες για το Android! Τελικά μας βλέπω όλους να κρατάμε τα Leo μας για συναισθηματικούς λόγους, αλλά κάπου επιβάλλεται να προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο (Android, iOS) γιατί χάνουμε πολλά καλούδια... Αλήθεια, το Desire HD κάνει αυτό που είπα παραπάνω με το Skype (χρήση χωρίς hands-free, σαν κανονικό κινητό); Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Εγω μια και ειχα το dhd αλλα το εδωσα, δεν ξερω. Ωστοσο εχω αλλο android στα χερακια μου, το galaxy tab! Η εφαρμογη του android ειναι πιο user friendly θα ελεγα σε σχεση με των wm, αλλα παλι hands free θελει να μιλησει εκτος κ αν μιλας με το ηχειο οπου πλεον σε ακουνε ολοι, αλλα νομιζω ετσι δεν κανεις συνομιλια! @dimikord: Ετοιμασου Δημητρη. Το htc flyer ειναι στο δρομο. Με sense και android αλλα και πενακι για τα μεγαλα χερια που δε βολευονται ευκολα σε touch οθονες! :p Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ... αλλα παλι hands free θελει να μιλησει εκτος κ αν μιλας με το ηχειο οπου πλεον σε ακουνε ολοι, αλλα νομιζω ετσι δεν κανεις συνομιλια! Τώρα με χάλασες... Damn! :cry: Έχω κάνει την ίδια ερώτηση στο iPhone 4 thread... Για να δούμε τι θα μου πούνε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Πρεπει να εγιναν καποιες αλλαγες στις τοποθεσιες του accuweather, γιατι σημερα μετα απο ενα χρονο με το Leo, εγραψε καθαροτατα το ονομα του χωριου μου, κι οχι αυτο το ακυρο ανυποστατο Peloponnesia που εγραφε τοσο καιρο! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπέρα, Εδώ και μερικές ημέρες έκπληκτη παρατηρώ ότι το κινητό συνδέεται μόνο του στο internet και με χρεώνει!! Έχω cosmocarta και συμβαίνει το εξής περίεργο. Συνδέεται μονο του το κινητό και στην συνέχεια λαμβάνω sms απο την cosmote το οποίο αναφέρει ότι έχω προσφορά προνομιακών χρεώσεων για πρόσβαση στο internet κτλ... Για να το απενεργοποιήσω πάω Comm Manager->Σύνδεση δεδομένων->Off Καταρχήν γνωρίζει μήπως κανείς πως γίνεται να συνδέεται μόνο του; Έχει να κάνει με την cosmote; Επίσης με ποιο τρόπο θα μπορώ να είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί; Τι μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπέρα, Εδώ και μερικές ημέρες έκπληκτη παρατηρώ ότι το κινητό συνδέεται μόνο του στο internet και με χρεώνει!! Έχω cosmocarta και συμβαίνει το εξής περίεργο. Συνδέεται μονο του το κινητό και στην συνέχεια λαμβάνω sms απο την cosmote το οποίο αναφέρει ότι έχω προσφορά προνομιακών χρεώσεων για πρόσβαση στο internet κτλ... Για να το απενεργοποιήσω πάω Comm Manager->Σύνδεση δεδομένων->Off Καταρχήν γνωρίζει μήπως κανείς πως γίνεται να συνδέεται μόνο του; Έχει να κάνει με την cosmote; Επίσης με ποιο τρόπο θα μπορώ να είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί; Τι μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω τελείως; Κάποια εφαρμογή ζητάει να συνδεθεί στο internet. Για να μην συνδέεται χρησιμοποίησε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Κάποια εφαρμογή ζητάει να συνδεθεί στο internet. Για να μην συνδέεται χρησιμοποίησε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657 Τhanks για την βοήθεια! Το εγκατέστησα και άφησα enable μονάχα τα MMS. Ελπίζω έτσι να μην ξανα συνδεθεί στο internet. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπέρα, Εδώ και μερικές ημέρες έκπληκτη παρατηρώ ότι το κινητό συνδέεται μόνο του στο internet και με χρεώνει!! Έχω cosmocarta και συμβαίνει το εξής περίεργο. Συνδέεται μονο του το κινητό και στην συνέχεια λαμβάνω sms απο την cosmote το οποίο αναφέρει ότι έχω προσφορά προνομιακών χρεώσεων για πρόσβαση στο internet κτλ... Για να το απενεργοποιήσω πάω Comm Manager->Σύνδεση δεδομένων->Off Καταρχήν γνωρίζει μήπως κανείς πως γίνεται να συνδέεται μόνο του; Έχει να κάνει με την cosmote; Επίσης με ποιο τρόπο θα μπορώ να είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί; Τι μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω τελείως; Βασικα απορω πως γινεται μονο εδω και μερικες μερες αυτο, ενω επρεπε μαλλον εξαρχης να στο κανει! :) κοιταξε πρωτα ενημερωση καιρου, μετοχες, mails και τετοια που συνηθως by default εχουν ενεργη την χρηση internet για ενημερωση του. Εφοσον τα απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις, καποιο προγραμματακι στυλ nodata, θα σου λυσει τα χερια! ;) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 στο iphone 4 δουλευει μια χαρα το skype πλεον εχω βρει την ηρεμια μου:p Έχω κάνει την ίδια ερώτηση στο iPhone 4 thread... Για να δούμε τι θα μου πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Καλησπέρα, Επειδή έβαλα τις ίδιες ερωτήσεις και στο forum του HD αλλά δεν απάντησε κανείς, τις βάζω και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράλληλα με το HD2 έχω και ένα HD (Blackstone) στο οποίο μου έχει σπάσει η οθόνη. Θέλω να το πάω για επισκευή αλλά πρώτα θέλω να το κάνω hard-reset. Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη? Γίνεται με κάποιον συνδυασμό κουμπιών? Όποιος έχει σε ηλεκτρονική μορφή το manual, ας το στείλει ή ας μου δώσει κάποιο link. Αν ξέρετε και κανένα αξιόλογο μαγαζί για επισκευή, θα ήμουν ευγνώμων. Οι τιμές για αλλαγή οθόνης που κυμαίνονται περίπου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited May 17, 2011 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 στο iphone 4 δουλευει μια χαρα το skype πλεον εχω βρει την ηρεμια μου:p Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία. :up: Να υποθέσω ότι παίζει OK και χωρίς hands-free, σωστά; Για να παίξει μέσω mobile internet (3G/HSDPA) θέλει jailbreak; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη? Γίνεται με κάποιον συνδυασμό κουμπιών? Με την ίδια διαδικασία που γίνετε και στο Hd2, με κλειστή συσκευή κρατάς πατημένα τα πλήκτρα VolUP + VolDown και πατάς στιγμιαία το κουμπί Power, απλά μετά σου ζητάει επιβεβαίωση με VolUP που δεν θα το βλέπεις αλλά αν το πατήσεις σε 5'' πιστεύω οτι θα είσαι οκ. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία. :up: Να υποθέσω ότι παίζει OK και χωρίς hands-free, σωστά; Οτι παίζει σωστά παίζει, αλλά δεν έχω προσέξει οτι λειτουργεί χωρίς hands-free η ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπερα παιδια! Θελω να μπω στη διαδικασια αλλαγης rom, αλλα θα ηθελα παραλληλα και να μη χασω τη μετρηση των εξερχομενων μηνυματων που εχει η συσκευη μου. Αυτη τη δουλεια την κανει το προγραμμα sms counter, αλλα αμα αλλαξω rom φυσικα και θα χαθουν οι πληροφοριες αυτες. Καμια ιδεα αν μπορω να τις διασωσω και πως? Δηλαδη να φλασαρω νεα rom και το μετρημα να μη μηδενισει αν γινεται Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Η γκαντεμιά συνεχίζεται απ' ότι φαίνεται. Σήμερα το πρωί σταμάτησε να λειτουργεί και το bluetooth (itech clip naro 601-triple point connection). Είναι μέσα στην εγγύηση αλλά ο Γερμανός έχει σταματήσει πλέον να φέρνει itech και πρέπει να το αλλάξω με κάτι άλλο. Έχω και ταξίδι σύντομα και πρέπει να πάρω bluetooth άμεσα. Ποιό συστήνετε που να είναι απροβλημάτιστο, να παίζει άψογα με το HD2, να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και το κόστος του να είναι γύρω στα 50 ευρώ που έκανε και το itech? Και ποιό ακριβό να είναι δεν με ενοχλεί, αλλά αν βρεθεί κάτι ανάλογο σε τιμή ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να συνδέεται και με παραπάνω από ένα κινητά όπως έκανε και το itech (3 στο σύνολο), ακόμα καλύτερα (Βασικά με ενδιαφέρει το να το κάνει αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Η γκαντεμιά συνεχίζεται απ' ότι φαίνεται. Σήμερα το πρωί σταμάτησε να λειτουργεί και το bluetooth (itech clip naro 601-triple point connection). Είναι μέσα στην εγγύηση αλλά ο Γερμανός έχει σταματήσει πλέον να φέρνει itech και πρέπει να το αλλάξω με κάτι άλλο. Έχω και ταξίδι σύντομα και πρέπει να πάρω bluetooth άμεσα. Ποιό συστήνετε που να είναι απροβλημάτιστο, να παίζει άψογα με το HD2, να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και το κόστος του να είναι γύρω στα 50 ευρώ που έκανε και το itech? Και ποιό ακριβό να είναι δεν με ενοχλεί, αλλά αν βρεθεί κάτι ανάλογο σε τιμή ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να συνδέεται και με παραπάνω από ένα κινητά όπως έκανε και το itech (3 στο σύνολο), ακόμα καλύτερα (Βασικά με ενδιαφέρει το να το κάνει αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Nokia BH-608, είχα και εγώ πριν το itech που αναφέρεις αλλά καμία σχέση με το Nokia που σου προτείνω (ειδικά στη διάρκεια της μπαταρίας).;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία. :up: Να υποθέσω ότι παίζει OK και χωρίς hands-free, σωστά; Για να παίξει μέσω mobile internet (3G/HSDPA) θέλει jailbreak; παιζει οκ και χωρις hands free(ετσι το χρησιμοποιω) εγω το'χω jb απο την αρχη οποτε μεσω mobile internet δουλευει αλλα δεν ξερω χωρις jb (αν και δεν υπαρχει λογος να μην το κανεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Nokia BH-608, είχα και εγώ πριν το itech που αναφέρεις αλλά καμία σχέση με το Nokia που σου προτείνω (ειδικά στη διάρκεια της μπαταρίας).;) Έχει παίξει κανείς με κάποιο από τα παρακάτω που είναι διαθέσιμα στο Γερμανό? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52413&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53793&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52452&selectedCategoryId=485 Edited May 18, 2011 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Έχει παίξει κανείς με κάποιο από τα παρακάτω που είναι διαθέσιμα στο Γερμανό? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52413&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53793&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52452&selectedCategoryId=485 Εγώ είχα το δεύτερο το οποίο είναι πολύ καλό από άποψη ηχητικής αλλά κυρίως μπαταρίας. Το μόνο μειονέκτημα (των περισσότερων sony ericsson) είναι ότι δεν έχει buzzer. Το τρίτο το έχω τώρα και είναι επίσης super με ακόμα καλύτερη μπαταρία αλλά αρκετά χειρότερη ηχητική. Με ακούνε δηλαδή αρκετά χειρότερα..... Χρήσιμο θα σου φανεί αυτό το thread που αναφέρεται στο θέμα των bluetooth ακουστικών: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το τρίτο έχω και εγώ και δεν μου έχουν παραπονεθεί για το αν με ακούνε καλά ή όχι! Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά γιατί μπορώ και ακούω την μουσική που θέλω μαζί με ράδιο! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Απόστολε γιατί έχεις ακόμα την 1.66; Η 3.14 φυσάει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Απόστολε γιατί έχεις ακόμα την 1.66; Η 3.14 φυσάει ! Συγνώμη αλλά εδώ εχω άλλη άποψη! σε τι φυσάει ακριβώς? στο πολύ γρήγορο texting που κάνει κόμπιασματα ενώ η 1.66 όχι,στο ότι στο excel που χρησιμοποιώ κατά κόρων δε μπορείς να τικαρης όλες τις επιλογές των κελιών ενώ στην 1.66 μπορούσες,στα sms που είναι αλα νταλον η μήπως στην ελεύθερη RAM όπως κ ROM που είναι μικρότερες? για μένα η 3.14 είναι καλή λόγο πιο νέου ράδιο και για οποιων θέλει να έχει και android στη κάρτα μνήμης αλλιώς η 1.66 είναι πιο σταθερή και ελαφριά ROM! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Συγνώμη αλλά εδώ εχω άλλη άποψη! σε τι φυσάει ακριβώς? στο πολύ γρήγορο texting που κάνει κόμπιασματα ενώ η 1.66 όχι,στο ότι στο excel που χρησιμοποιώ κατά κόρων δε μπορείς να τικαρης όλες τις επιλογές των κελιών ενώ στην 1.66 μπορούσες,στα sms που είναι αλα νταλον η μήπως στην ελεύθερη RAM όπως κ ROM που είναι μικρότερες? για μένα η 3.14 είναι καλή λόγο πιο νέου ράδιο και για οποιων θέλει να έχει και android στη κάρτα μνήμης αλλιώς η 1.66 είναι πιο σταθερή και ελαφριά ROM! Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κάποιος αρκετές νέες δυνατότητες όπως πχ η δυνατότητα ειδοποίησης για επιτυχή αποστολή SMS, εύκολης διαγραφής καρτελών από την αρχική οθόνη κλπ βελτιώσεων που έχουν γίνει στο περιβάλλον της 3.14. Το πρόβλημα με τα SMS έχει σίγουρα επιλυθεί με το cab που έχει δοθεί και όπως είναι γνωστό, προέρχεται από την HTC. Πράγματι, δεν έχω άποψη για τις διαφορές στο EXCEL επειδή δεν έχω ποτέ επεξεργαστεί αρχεία του στο κινητό με δεδομένο ότι οι επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι σε κάθε περίπτωση, ένα ελάχιστο κομμάτι αυτών που προσφέρονται στο PC. Το ελαφρύ λειτουργικό δεν είναι πανάκεια και για αυτό εγώ δεν χρησιμοποιώ στο PC πχ UBUNTU αλλά Windows. Σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος ότι οι μηχανικοί της HTC και κάθε εταιρίας συγκεράζουν τα δεδομένα και κάθε νέο προιόν λογισμικού βελτιώνει το προηγούμενο. Εκεί όμως που πραγματικά πιστεύω ότι η 3.14 δείχνει την αξία της είναι η διαχείριση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα όπου η συσκευή δεν κομπιάζει καθόλου. Ακόμα και το ταυτόχρονο κλείσιμο τους από τον task manager της συσκευής γίνεται πιο απροβλημάτιστα από την 1.66 και εκτελείται ακαριαία. Αυτή είναι συνοπτικά η εικόνα που εγώ έχω για την 3.14. Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Επίσης, με φιλικούς χαιρετισμούς, Λευτέρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 @Elti Λευτέρη δεν αντιλέγω και σίγουρα η ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές απ του αλλου,απλώς εμένα δυστυχώς που δουλεύω και το excel αλλά και αρκετά το γρήγορο texting δε με καλύπτει και γενικώς όντας χρόνια χρήστης της htc μου τη δίνει κάπως όταν σχεδόν σε κάθε αναβάθμιση περιμέναμε εκτός απ τα νέα καλά που θα έφερνε,και τι θα..έκοβε η δε θα χε προσέξει και δυστυχώς στο θέμα ελληνικα και htc υπήρχε θέμα,που ευτυχώς δε το έχει στο android έως τώρα! Πάντως αν θες δοκίμασε να γράψεις γρήγορα με η χωρίς Τ9 και πες μου,δε συναντάς κανένα κομπιασμα γιατί εμένα το κάνει με την 3.14 ενώ με την 1.66 δεν έχει κανένα θέμα! εγώ αυτή την εποχή εχω το λέοντα με 2 modes. το ένα με την 1.66 μαμά σταθερή αξία χωρίς να με προβληματιζει στο ελάχιστο με κολληματα η restart κ όταν θέλω να πειραματιστω με android φλασαρω την 3.14 που εχω το backup του android mode και απλώς βάζω και την ανάλογη κάρτα μνήμης γιατί δε θέλω να εχω στην ίδια κάρτα τη καθαρή και τη μανταρα του android! Και εδώ να πω και 1 λίγο off ότι είχα πάρει το Huawei ideos x5 το οποίο είναι αρκούντος γρήγορο και σταθερό απλώς να παίζω και να πειραματίζομαι στο android αλλά βάζοντας το δίπλα δίπλα στο Leo μου με darkstone στην sd το Leo πήγαινε σαφώς καλύτερα και γρηγορότερα παρ ότι έτρεχε απ τη κάρτα οπότε έστειλα το ideos από εκεί που ήρθε!! Για μένα το Leo είναι και θα είναι ορόσημο και είναι απ τις ελάχιστες φορές που δε μετανιώνω ούτε σεντς απ τα 700€ που είχα δώσει! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 @Elti ...... Πάντως αν θες δοκίμασε να γράψεις γρήγορα με η χωρίς Τ9 και πες μου,δε συναντάς κανένα κομπιασμα γιατί εμένα το κάνει με την 3.14 ενώ με την 1.66 δεν έχει κανένα θέμα! ... Μάνο ειλικρινά δεν μπορώ να διακρίνω κόμπιασμα στην πληκτρολόγηση και επομένως δεν μπορώ να συγκρίνω την 3.14 με την 1.66 σ΄αυτό το σημείο. Εκτός αν η ταχύτητα που πληκτρολογώ θεωρείται χαμηλή ... Πάντως σέβομαι απόλυτα όλα όσα έχεις αναφέρει ως πλέον έμπειρος και πιο παλαιός από εμένα χρήστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Ψάχνω να βρω μια αγγλική WinMo6.5.x rom για την νέα μου κινητάρα (T-Mobile USA HD2), που να διαθέτει ένα κλασσικό TouchFlo3D (μ' όλα τα "τραλαλά" 3D εφέ καιρού κτλ.), η οποία να 'ναι γρήγορη/σταθερή/"ελαφριά" (όσο το δυνατόν), που να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο. Μπορείτε να με κατευθύνετε που να κοιτάξω; (Επίσης, υπάρχει ένα "for Dammies" οδηγός για φλασάρισμα σε HD2; Γνωρίζω πολύ καλά σε ΟΜΝΙΑ, αλλά σε HD2 όχι...) Τέλος, μπορώ όταν περάσω μια WinMo6.5.x rom, να 'χω Android στην SD κάρτα και να διαθέτω Dual Boot prompt (όπως έχω δει να υπάρχει για W7 & Android); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts