Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμμ... ναι.

Και το HTC HD2 Leo T-Mobile... τί είναι;;;;;;;; Για ΑΥΤΟ μιλώ/γράφω!

ο Γιάννης απλώς εννοεί ότι εδώ γράφουμε μόνο για εντυπώσεις/προβλήματα/λύσεις προβλημάτων ως κάτοχοι της συσκευής. όχι για να τη συγκρίνουμε με άλλες και να παραθέτουμε υπέρ και κατά! Για τέτοια κουβέντα, είναι οι διαξιφισμοί όπου και σε παρέπεμψε

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Eμμ... ναι.

Και το HTC HD2 Leo T-Mobile... τί είναι;;;;;;;; Για ΑΥΤΟ μιλώ/γράφω!

Μιλάς για μία συσκευή σε σύγκριση με άλλη/άλλες. Ένα θέμα υπάρχει για τέτοια συζήτηση και είναι αυτό που υπέδειξα.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Τυχαία σήμερα ημουν στο μενού με τις συνδέσεις (Ασύρματα Χειριστήρια) δεν μπορώ να καταλάβω τι πάτησα η γιατί, αλλα μου εμφάνισε μια ειδοποίηση αναφέροντας την λέξη "μοντεμ", πανω στην βιασύνη πατησα την οθονη και δεν κατάλαβα ακριβως τι έλεγε το μηνυμα...

Γνωρίζει κανεις περί τινος προκυτε η ποιο ειναι το ολοκληρωμενο μηνυμα;

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

• Administrators
Πρόκειται για (ανεπιτυχής) προσπάθεια της συσκευής να συνδεθεί στο internet. Αν τα έχεις "κλειστά" με το NoData, δεν έχεις φόβο.

Modpic.gif

Βρήκα αμερικάνικο T-Mobile HD2 Leo (με την διπλάσια μνήμη, εννοώ), 1 μηνός χρήσης - το αλλάζει λόγο του ότι έλαβε απ' την εταιρεία του το iPhone4... και το δίνει $260.

(O τύπος είναι Σαουδάραβας)...

Είναι εταιρικά ξεκλείδωτο για κάθε δίκτυο, με όλα τα του κουτιού "κομπλέ", με κάτι έξτρα (θήκες, δεύτερη μπαταρία, κτλ.), με άψογη εμφάνιση (έχει βάλει πολλές κοντινές φωτό) κτλ...

Τι λέτε, αξίζει το ρίσκο;

Βρήκα αμερικάνικο T-Mobile HD2 Leo (με την διπλάσια μνήμη, εννοώ), 1 μηνός χρήσης - το αλλάζει λόγο του ότι έλαβε απ' την εταιρεία του το iPhone4... και το δίνει $260.

Είναι εταιρικά ξεκλείδωτο για κάθε δίκτυο, με όλα τα του κουτιού "κομπλέ", με κάτι έξτρα (θήκες, δεύτερη μπαταρία, κτλ.), με άψογη εμφάνιση (έχει βάλει πολλές κοντινές φωτό) κτλ...

Με την ισοτιμία στο 1.48 φυσικά και αξίζει αλλά να είσαι προετοιμασμένος να πληρώσεις τελωνείο αν είσαι άτυχος. Πες του να το στείλει με usps (αντίστοιχα δικά μας Ελτα ) και όχι UPS η FedEx για να έχεις περισσότερες ελπίδες να τη γλιτώσεις.

Sent from my T-Mobile HTC HD2

• Administrators

Έχε υπόψιν ότι δεν έχεις καμία εγγύηση εδώ για τη συσκευή αυτή.

Modpic.gif

Έχε υπόψιν ότι δεν έχεις καμία εγγύηση εδώ για τη συσκευή αυτή.

Όπως και με κάθε μεταχειρισμένο που εκπίπτει απ' την εγγύηση.

Και το Leo, πλέον, δεν υπάρχει ούτε σε... πόστερ, καινούργιο! Άρα...;;;

Τα Leo τα "ελληνικα " έχουν κανονικά εγγύηση ακόμα μιας και είναι διετή!

ο athanasso σου λέει ότι το Τ δεν έχει γιατί προορίζεται για αμερική!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators

Όπως με πρόλαβε ήδη ο Μάνος... προφανώς δεν με κατάλαβες. Η συσκευή της T-Mobile και να πάθει κάτι, στην HTC δεν την αναλαμβάνουν ακόμα και αν προθυμοποιηθείς να πληρώσεις. Δεν τη δέχονται καν.

Φυσικά και βρίσκεις ακόμα καινούργια κομμάτια.

Modpic.gif

• Administrators
Κατάλαβα...

Το θέμα είναι ότι, εάν ΔΕΝ ΠΑΡΩ USA T-Mobile, δεν θέλω ΚΑΝ Leo!

Δεν σου είπε κανείς να μην πάρεις, εξάλλου και εγώ έχω ένα τέτοιο. Σου λέμε απλά πως έχουν τα πράγματα, κρίνεις και αποφασίζεις. Καλύτερα δεν είναι να γνωρίζεις τα υπέρ και τα κατά πριν την αγορά;

Modpic.gif

Δεν σου είπε κανείς να μην πάρεις, εξάλλου και εγώ έχω ένα τέτοιο. Σου λέμε απλά πως έχουν τα πράγματα, κρίνεις και αποφασίζεις. Καλύτερα δεν είναι να γνωρίζεις τα υπέρ και τα κατά πριν την αγορά;

Προφανώς και ευχαριστώ.

Ρώτησα κι άλλα παιδιά και μου είπαν το ίδιο (για το θέμα της εγγύησης)... Δυστυχώς, δεν βλέπω να καταλήγω να παίρνω το USA Leo.

Δηλαδή, απ' ό,τι βλέπω, Leo (είτε USA είτε ευρωπαϊκό) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, δεν υπάρχει πουθενά! Και εδώ, Ελλάδα, που ρώτησα... μου είπαν "ναι, 'καινούργιο' είναι... retail box..." και ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ! Δηλαδή, μάλλον τα Leo που κυκλοφορούν είναι "και καλά καινούργια", που τα 'χουν τροποποιήσει από μεταχειρισμένα! Αφού τα 'χω βρει "καινούργια", μόνο σε κάτι... "αμφιλεγόμενα" ΑΓΝΩΣΤΑ μαγαζιά! Ούτε σε στοκ δεν υπάρχουν σε πιο "σοβαρά" μαγαζιά.

Οπότε... δεν ρισκάρω να πάρω ένα 2 ετών κινητό που εάν είμαι "γκαντέμης"... να τρέχω πανικόβλητος να βρω ΠΟΙΟΣ και ΑΝ θα του κάνει σέρβις.

Κρίμα, ρε γ*μώτο! Ήθελα ένα TouchFlo3D να πάρω, για νέο κινητό.

(Πάλι... "πατέντα" θα κάνω, αν πάρω άλλο; Θα "ψάχνομαι" για... "Manila" πάλι;)

• Administrators
Έχει κυκλοφορήσει μια τελευταία παρτίδα για συσκευές αντικατάστασης. Κατά συνέπεια θα βρεις και καινούργιο... http://www.expansys.com.gr/htc-hd2-eu-wi-fi-gps-188868/

Modpic.gif

Έχει κυκλοφορήσει μια τελευταία παρτίδα για συσκευές αντικατάστασης. Κατά συνέπεια θα βρεις και καινούργιο... http://www.expansys.com.gr/htc-hd2-eu-wi-fi-gps-188868/

Δεν μου λέτε, βρε καλόπαιδα...

Θα αγοράζατε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, είτε από 'δώ (Ελλάδα) είτε απ' το Expansys... ή θα ρισκάρατε να αγοράσετε (από εδώ ή από έξω) την USA T-Mobile έκδοση του HD2;;;...

Έχω βρει έναν τύπο εδώ (Ελλάδα), που φέρνει USA T-Mobile HD2, τα 'χει και με δύο λειτουργικά (με boot promp) - WinMo/Android, τα 'χει και με διάφορα παρελκόμενα κτλ. και τα δίνει γύρω στα 350-370 ευρώ.

ΑΞΙΖΕΙ να προχωρήσω σε μια τέτοια αγορά; Ή να πάρω ένα ευρωπαϊκό καινούργιο - και να "θυσιάσω" τα έξτρα που έχει το USA T-Mobile; (Εννοείται θα 'ναι και ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ως καινούργιο, περίπου 100 ευρώ περισσότερο).

Ναι φίλε, αλλά μεταχειρισμένο ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΤΩΝ κινητό, λυπάμαι... δεν παίρνω εγώ!

Τελη του 2009 βγηκε το HD2.

Δεν ειναι 2μιση ετων λοιπον.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To θέμα είναι ότι, το έψαξα εντός Ελλάδος και ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Κατόπιν παραγγελίας (που με "ξενίζει" αυτό - πως μπορώ να 'μαι σίγουρος ότι είναι ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;) και γύρω στα 500 ευρώ.

Φθηνότερο δεν υπάρχει - Ελλάδα.

Από Expansys με ένα 50ρι λιγότερα - αλλά εξωτερικού κατάστημα δεν είναι κι αυτό; Γιατί να το πάρω από 'κει; Ισχύει η εγγύηση;

Έχω "πελαγώσει" με την υπόθεση Leo!

To θέμα είναι ότι, το έψαξα εντός Ελλάδος και ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Κατόπιν παραγγελίας (που με "ξενίζει" αυτό - πως μπορώ να 'μαι σίγουρος ότι είναι ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;) και γύρω στα 500 ευρώ.

Φθηνότερο δεν υπάρχει - Ελλάδα.

Από Expansys με ένα 50ρι λιγότερα - αλλά εξωτερικού κατάστημα δεν είναι κι αυτό; Γιατί να το πάρω από 'κει; Ισχύει η εγγύηση;

Έχω "πελαγώσει" με την υπόθεση Leo!

Η Expansys είναι ευρωπαϊκή εταιρεία οπότε και σαφώς ισχύει η ευρωπαϊκή εγγύηση! Το T-Mobile Leo δεν έχει εγγύηση εδώ όχι γιατί είναι από αμερική αλλά επειδή δεν είναι HTC στην ουσία. Είναι branded T-Mobile και υπεύθυνη για αυτά είναι η T-Mobile! Αυτά μου είπε η ίδια η HTC εδώ στην Ελλάδα.

Αν δηλαδή θεωρητικά μπορούσες να το στείλεις πίσω και είναι σφραγισμένο καινούργιο της T-Mobile όπως πολλά που κυκλοφορούν (και αυτό που έχω) τότε θα στο έφτιαχναν.

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ναι, ρε παίδες... αλλά αν ώ μη γέννετω μου χαλάσει ένα T-Mobile HD2 και το στείλω στην Αμέρικα, ΤΙ ΘΑ 'ΧΩ ΕΓΩ για κινητό αυτές τις 3-4 βδομάδες;;;;

Δεν ξέρω... Μάλλον, αν καταλήξω στο Leo (που το γουστάρω), θα πάρω κάνα μεταχειρισμένο ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ (έχω βρει 2-3).

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την eXpansys... Το δικό μου Leo (αγγλική ROM) από εκεί το αγόρασα χωρίς κανένα πρόβλημα (και next-day delivery αν θυμάμαι καλά). Πριν από αυτό είχα το Kaiser (πάλι αγορασμένο από eXpansys), το οποίο μου παρουσίασε πρόβλημα και η ACE Hellas το δέχτηκε κανονικά και το επισκεύασε δωρεάν μέσα στη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση της HTC (ακόμα και τα μεταφορικά πήγαινε-έλα τα κάλυψαν αυτοί).

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την eXpansys... Το δικό μου Leo (αγγλική ROM) από εκεί το αγόρασα χωρίς κανένα πρόβλημα (και next-day delivery αν θυμάμαι καλά). Πριν από αυτό είχα το Kaiser (πάλι αγορασμένο από eXpansys), το οποίο μου παρουσίασε πρόβλημα και η ACE Hellas το δέχτηκε κανονικά και το επισκεύασε δωρεάν μέσα στη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση της HTC (ακόμα και τα μεταφορικά πήγαινε-έλα τα κάλυψαν αυτοί).

Θενκς, φίλε.

Παιδιά SOS πού μπορώ να βρώ το activesync για το HD2 και πώς το εγκαθιστώ???

Αφού είναι ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ απ' το λειτουργικό - και απ' όσο θυμάμαι, με ό,τι "πατέντες" και tweaks, ΔΕΝ βγαίνει!

Πως τα "κατάφερες" και το εξαφάνισες;

Αφού είναι ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ απ' το λειτουργικό - και απ' όσο θυμάμαι, με ό,τι "πατέντες" και tweaks, ΔΕΝ βγαίνει!

Πως τα "κατάφερες" και το εξαφάνισες;

κάτι "ζημιά" του έκανα και δεν λειτουργεί σωστά, αλλά δεν θέλω να κάνω και hard reset

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάτι "ζημιά" του έκανα και δεν λειτουργεί σωστά, αλλά δεν θέλω να κάνω και hard reset

Σιγά το... τρομερό πράγμα! Μέχρι να μάθω τα WinMo (το ΟΜΝΙΑ μου), έφτασα να κάνω hard-reset... περίπου 2-3 ημερισίως!

(ΧΑΧΑΧΑ)... Τώρα βέβαια και πριν από 5 μήνες που 'χω μάθει και το 'χω "σετάρει" ΤΕΛΕΙΑ, ούτε μια φορά.

Επαφές κρατάς backup... τα προγράμματά σου στην SD κάρτα... και κάνεις hard.

Επίσης, αν έχει η ρομ το γνωστό κολπάκι των xda-dev. που "πετάς" τα cab μέσα στην directory στην κάρτα μνήμης και ΑΥΤΟΜΑΤΑ στα κάνει install όταν κάνεις το hard-r., ποιό το πρόβλημα;

(Μετά από hard-r., μέσα σε 10-15 λεπτά, έχω ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ εγκατεστημένα ξανά στη θέση τους. Μόνο το visual setting παίρνει λίγο παραπάνω λεπτά, μετά το hard.)

Edited by andrewmaslim