Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα,

χρησιμοποιω απο το κινητο για να μπαινω στο facebook to FIM (facebook instant messenger). To θεμα ειναι οτι το τελευταιο καιρο συνεχεια μου χακαρουν το λογαριασμο μου....

Λετε να φταιει το FIM? μπορει να εχει τοσα κενα ασφαλειας? η απλα κανας βλακας με εχει βαλει στο ματι? εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο εσεις?

Ευχαριστω!

Τι ακριβώς εννοείς σου χακάρουν τον λογιαριασμό...? Από που το κατάλαβες και γιατί κάποιος που το κάνει δεν σε κλείνει απ'έξω....? είναι λίγο αντιφατικό αυτό......:O

Το μόνο που έχει αλλάξει στο FB τελευταία σχετικά είναι ότι βγάλανε το μέχρι τώρα default https connection (secure connection). Τώρα δηλαδή αν δεις το connection by default είναι απλό http...αν θες το αλλάζεις από το account settings σου....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Τι ακριβώς εννοείς σου χακάρουν τον λογιαριασμό...? Από που το κατάλαβες και γιατί κάποιος που το κάνει δεν σε κλείνει απ'έξω....? είναι λίγο αντιφατικό αυτό......:O

Το μόνο που έχει αλλάξει στο FB τελευταία σχετικά είναι ότι βγάλανε το μέχρι τώρα default https connection (secure connection). Τώρα δηλαδή αν δεις το connection by default είναι απλό http...αν θες το αλλάζεις από το account settings σου....

για να ειμαι ειλικρινης σε εχασα!! δεν το πολυ καταλαβα αυτο που εννοεις!

Πως το καταλαβαίνεις ότι σου "χακάρουν" τον λογαριασμό;

εννοω οτι παω να μπω και δεν μπαινει και μου γραφει οτι εντοπιστηκε μια ασυνηθιστη δραστηριοτητα απο αλλο μερος πχ Λαμια....και δεν με αφηνει να μπω απο το κινητο και πρεπει να δοκιμασω απο σταθερο υπολογιστη και να ''αναγνωρισω κατι φωτογραφιες και μετα να ξαναμπω! (Αυτο δεν σημαινει οτι παραβιαστηκε ο λογαριασμος?)

για να ειμαι ειλικρινης σε εχασα!! δεν το πολυ καταλαβα αυτο που εννοεις!

εννοω οτι παω να μπω και δεν μπαινει και μου γραφει οτι εντοπιστηκε μια ασυνηθιστη δραστηριοτητα απο αλλο μερος πχ Λαμια....και δεν με αφηνει να μπω απο το κινητο και πρεπει να δοκιμασω απο σταθερο υπολογιστη και να ''αναγνωρισω κατι φωτογραφιες και μετα να ξαναμπω! (Αυτο δεν σημαινει οτι παραβιαστηκε ο λογαριασμος?)

Password έχεις αλλάξει?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Password έχεις αλλάξει?

Εννοειται..! Αλλα παλι τα ιδια...

Υπαρχει αλλος τροπος να μπαινει κανεις στο facebook chat εκτος απο το FIM?

Edited by harrissot
αποφυγη 2πλου ποστ

Εννοειται..! Αλλα παλι τα ιδια...

Υπαρχει αλλος τροπος να μπαινει κανεις στο facebook chat εκτος απο το FIM?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλα προγραματα εγω εχω το parlingo για το chat του facebook

15 μέρες χωρίς το leo και μου φαίνονται αιώνας!

που θα πάει:(

Εγώ που είμαι 2 μήνες χωρις καμια ενημέρωση???:cry:

Αυτά είναι. :X

Ελπίζω αύριο να έχω νέα.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.

Γιατί έτσι ,δεν σου έχει πει κανείς απο το service κουβέντα;

Αυτά είναι. :X

Ελπίζω αύριο να έχω νέα.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.

Γιατί έτσι ,δεν σου έχει πει κανείς απο το service κουβέντα;

Το έστειλα εκεί που το πήρα και μου είπαν θα το αντικαταστήσουν αυτοί με καινούργιο... ακόμα περιμένουν να παραλάβουν νεες συσκευές...

αυτο οχι, δε σημαινει πως απαραιτητα εχει παραβιαστει ο λογαριασμος σου! Οτι καποιος επιχειρησε να τον παραβιασει, ισως! Αυτο ομως δε σημαινει πως τα καταφερε κιολας! Επιπλεον δε φταιει το FIM! Το εχει βγαλει και σ εμενα οταν προσπαθησα να σηκωσω φωτο μεσω resco, επειδη το αναγνωρισε ως "υποπτη τοποθεσια". Εν κατακλειδι το fb εαν μπεις απο καποιο πιο "εξεζητημενο" προγραμματακι, η εαν πραγματοποιησεις καποια ενεργεια μεσω αυτου (πχ upload) σχεδον παντα, σου κανει το test αναγνωρισης φιλων ειτε με φωτο ειτε με ερωτησεις, για να πιστοποιησει πως εισαι ο ιδιος την επομενη φορα που θα μπεις μεσω desktop mode!

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
ακόμα περιμένουν να παραλάβουν νεες συσκευές...

Μόνο που δεν πρόκειται να παραλάβουν ξέρεις. Η παραγωγή του έχει σταματήσει καιρό τώρα.

Modpic.gif

Μόνο που δεν πρόκειται να παραλάβουν ξέρεις. Η παραγωγή του έχει σταματήσει καιρό τώρα.

Θα κυκλοφορούσε μια τελευταία παρτίδα μόνο ως συσκευές αντικατάστασης για τα service μου είχαν πει... Αν ισχύει αυτό καλό είναι και όσοι έχετε σοβαρά θέματα hardware και είστε εντός εγγύησης να το πάτε τώρα...

Κι εγώ μια από τα ίδια!! :cry::cry::cry::cry::cry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Administrators
Κι εγώ μια από τα ίδια!! :cry::cry::cry::cry::cry:

Πολύς χρόνος ρε παιδιά! Μήπως να το κυνηγήσετε λίγο;

Modpic.gif

Και εγώ που το κυνηγάω σχεδόν κάθε μέρα :rolleyes:

Τελευταία ενημέρωση :Παίρνω τηλέφωνο τον υπεύθυνο του καταστήματος που το έστειλα για να το στείλει στην ace ( μύλος !!! ) και δεν σηκώνει το τηλέφωνο :mad:

Κάτι δεν πάει σίγουρα καλά.Ή αυτός με κοροϊδεύει ή στην Ace βαράνε σαντούρι.Μπορεί βέβαια και τα δύο.

Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο είναι τυχαίο που, όλες οι εξελίξεις πάνω σε τέτοια θέματα (δλδ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως... ή θα μου απαντήσουν απο την εταιρεία...) γίνονται ΠΑΝΤΑ την Παρασκευή. Δεν μου έχει πει ποτέ κανείς <<ξέρεις, θα μου απαντήσουν για το θέμα αυτό την Τετάρτη>>

Η υπομονή μου αρχίζει να τελειώνει

Παντως εγω εχω καταληξει οτι καλυτερο ειναι να το πας κατευθείαν στην ACE ο ιδιος.

Οταν ειχα προβλημα με το cruise το πηγα στον γερμανο και μετα αυτοι στην ACE και η ολη διαδικασία κρατησε ενα μηνα....(και χωρις αποτελεσμα...)

Τωρα προσφατα που ειχα προβλημα με το leo το πηγα μονος μου στην ACE και μεσα σε 3 εργάσιμες το ειχα ετοιμο στα χερια μου!!

καλησπερα, χτες εγινα κατοχος αυτης της φοβερης συσκευης!!!

Εχω καιρο να ασχοληθω με windows mobile και εχει αλλαξει πολυ το θεμα!

Τελευταια συσκευη ηταν η HTC P3300 (μπλιαχ)

Θα ηθελα να μαθω μονο για 2-3 εφαρμογες καθως δεν με ενδιαφερουν τα hacks utilities κλπ και να μου λυσετε 2 αποριουλες...

1. Αξιζει το Windows 7 mobile? Ειναι επισημο? Ψαχνοντας στο νετ μονο για "πατεντες" βρηκα..

2. Ψαχνω ενα προγραμμα αντιστοιχο του inssider για τον υπολογιστη.

Αυτο το προγραμμα ειναι wifi scanner και δειχνει ολα τα δικτυα που πιανει η συσκευη με RSSI και λοιπες πληροφοριες,σημα σε dbm κλπ...

3. Ακομα μια δυο εφαρμογες που θελω μιας και δεν βρηκα παλι κατι, ειναι ενα VNC VIEWER η ενα team viewer για απομακρυσμενη προσβαση σε υπολογιστες . Το remote desktop δεν μου κανει ...

4. Destinator ποια εκδοση παιζει καλα σ αυτη τη συσκευη?

5. το shazam σε ενα site που μπηκα ενο λεει shazam for htc hd2 μου λεει οτι δεν κανει για την συσκευη μου και δεν το κατεβαζει! ???

Αν εχετε καποιο site με εφαρμογες και demos θα σας ημουν ευγνωμον.

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Το θεμα ειναι ομως πως δε μπορεις παντα ο ιδιος να το πηγαινεις στην ace. Εαν εχεις μια μη ελληνικη συσκευη και το πας, θα γυρισεις κατα 99% απραγος, και τζαμπα η βολτα σου μεχρι την Αγια Παρασκευη! Το να στηριζεσαι στο μαγαζι που το αγορασες σε ορισμενες περιπτωσεις, ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μονοδρομος! :(

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Eμένα μου είπαν ότι 15 μέρες το παρακολουθούσε να δει τι έχει, και μετά το έστειλε στο εξωτερικό για επισκευή...:(

Έχω αλλάξει ένα σωρό συσκευές τόσο καιρό γιατί τις βαριέμαι. :p

Υπενθυμίζω ότι δεν είναι το επίσημο service...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Το θεμα ειναι ομως πως δε μπορεις παντα ο ιδιος να το πηγαινεις στην ace. Εαν εχεις μια μη ελληνικη συσκευη και το πας, θα γυρισεις κατα 99% απραγος, και τζαμπα η βολτα σου μεχρι την Αγια Παρασκευη! Το να στηριζεσαι στο μαγαζι που το αγορασες σε ορισμενες περιπτωσεις, ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μονοδρομος! :(

Δυστυχώς αυτό.Όταν είχα στείλει το D2 στην Θεσ/νικη ,με συνεννόηση το είχα πίσω πολύ γρήγορα και ήξερα που πήγε ,πότε έφτασε και πότε έφυγε.

Βέβαια δεν το ήξερα όταν το αγόραζα τι μπορεί να συμβεί με την εγγύηση.

Αν το γνώριζα μπορεί και να έπαιρνα T-MOBILE ,που το φοβόμουν ακριβώς λόγω της εγγύησης που δεν έχει.

Ενώ ζήτησα απο το κατάστημα να το στείλει στην ace ,έχω επιφυλάξεις αν τελικά το έστειλε εκεί ή πουθενά αλλού.Το κακό είναι πως δεν μπορώ να το διασταυρώσω γιατί δεν έχω ούτε το ΙΜΕΙ κάπου σημειωμένο.Το μόνο που ξέρω είναι τα δυο πρώτα γράμματα (και αυτό για τα πόσταρα πριν :lol: ).Μήπως με το όνομα του τύπου του καταστήματος που το έστειλε;

Edited by cb600f

Ποιο ειναι το κατάστημα? εγώ το πήρα απο easy buy world (ebw.gr)... Το έστειλα Θεσσαλονίκη στο επίσημο service και δεν το δέχτηκαν! Έστειλα τα στοιχεία του κινητού στην HTC Europe και μου είπαν κακώς δεν στο δέχτηκαν! Μου λένε στο κατάστημα φέρτω να το στείλουμε εμείς. Μετά μου λένε μιλήσαμε με HTC Γερμανίας! και θα γίνει αντικατάσταση... Και ακόμα περιμένω. Πάντως επείδή η υπομονή εξαντλείται και δεν με νοιάζει το οικονομικό θα το κυνηγήσω αν δεν έχω κινητό μετά το Πάσχα. Τώρα η HTC/ACE θα την πληρώσει, το κατάστημα θα την πληρώσει... θα δούμε...

• Administrators
Ποιο ειναι το κατάστημα? εγώ το πήρα απο easy buy world (ebw.gr)... Το έστειλα Θεσσαλονίκη στο επίσημο service και δεν το δέχτηκαν! Έστειλα τα στοιχεία του κινητού στην HTC Europe και μου είπαν κακώς δεν στο δέχτηκαν! Μου λένε στο κατάστημα φέρτω να το στείλουμε εμείς. Μετά μου λένε μιλήσαμε με HTC Γερμανίας! και θα γίνει αντικατάσταση... Και ακόμα περιμένω. Πάντως επείδή η υπομονή εξαντλείται και δεν με νοιάζει το οικονομικό θα το κυνηγήσω αν δεν έχω κινητό μετά το Πάσχα. Τώρα η HTC/ACE θα την πληρώσει, το κατάστημα θα την πληρώσει... θα δούμε...

H HTC είναι ξεκάθαρη και σωστή κατά τη γνώμη μου.

Αν η συσκευή δεν είναι ελληνική και προέρχεται από χώρα εντός Ευρώπης, οφείλει να συνοδεύεται από την επίσημη αρχική απόδειξη αγοράς από το εξωτερικό και όχι από το τοπικό ελληνικό κατάστημα που βγάζει αυτό αποδείξεις. Αυτό είναι και το νόμιμο.

Αν πας τη συσκευή σου στο service με την αρχική απόδειξη θα τη δεχτεί κανονικά (εφόσον φυσικά δεν μιλάμε για συσκευή παραεισαγωγής).

Modpic.gif

Μια απο τα ίδια.Η διαφορά είναι οτι η συσκευή μου είναι Γαλλική

H HTC είναι ξεκάθαρη και σωστή κατά τη γνώμη μου.

Αν η συσκευή δεν είναι ελληνική και προέρχεται από χώρα εντός Ευρώπης, οφείλει να συνοδεύεται από την επίσημη αρχική απόδειξη αγοράς από το εξωτερικό και όχι από το τοπικό ελληνικό κατάστημα που βγάζει αυτό αποδείξεις. Αυτό είναι και το νόμιμο.

Αν πας τη συσκευή σου στο service με την αρχική απόδειξη θα τη δεχτεί κανονικά (εφόσον φυσικά δεν μιλάμε για συσκευή παραεισαγωγής).

Ωραία πράγματα.Αυτό δεν ισχύει σε όλα τα αγαθά.

Αν αγοράσεις π.χ. μοτο παραεισαγωγής ,η εδώ επίσημη αντιπροσωπία είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει απο εγγύηση.Δηλαδή εμείς που αγοράσαμε συσκευή παραεισαγωγής και δεν το γνωρίζαμε (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) σημαίνει πως η συσκευή δεν είναι HTC; Τότε για ποιά ελεύθερη αγορά μιλάμε;Και στο κάτω κάτω είναι συσκευή αγορασμένη και προορίζεται για χώρα της E.E.

• Administrators
Ωραία πράγματα.Αυτό δεν ισχύει σε όλα τα αγαθά.

Αν αγοράσεις π.χ. μοτο παραεισαγωγής ,η εδώ επίσημη αντιπροσωπία είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει απο εγγύηση.Δηλαδή εμείς που αγοράσαμε συσκευή παραεισαγωγής και δεν το γνωρίζαμε (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) σημαίνει πως η συσκευή δεν είναι HTC; Τότε για ποιά ελεύθερη αγορά μιλάμε;Και στο κάτω κάτω είναι συσκευή αγορασμένη και προορίζεται για χώρα της E.E.

Μην τα μπερδεύεις...

Παραεισαγωγής θεωρούνται οι συσκευές που προέρχονται εκτός Ευρώπης για τις οποίες δεν ισχύει η εγγύηση στην Ευρώπη.

Η συσκευή σου αν είναι από χώρα της Ευρώπης δεν είναι παραεισαγωγής και καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Απλά η HTC θέλει την πρώτη απόδειξη αγοράς από όπου προέρχεται η συσκευή.

Modpic.gif