Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928

"πεδίον δόξης λαμπρόν" @dimikord ,αφού θες να πεταξεις έξω τα wm

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
καλησπερα παιδια

να ρωτησω αν υπαρχει android rom για τη συσκευη μας που να μπαινει στην κυρια μνημη σαν βασικο λειτουργικο συστημα?

Όλες όσες βρίσκονται εδώ...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928

Για το Android στο HD2 ξέρεις συζητάμε εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151

Modpic.gif

mac osx snow leopard εχει δοκιμασει να περασει κανεις σε αυτο το κινητο;με τοσα που εχω δει και ακουσει ολα ειναι δυνατα

+10000! Χαχαχα καλο! Αμα γινει κι αυτο, μεχρι να πεθανω, θα κρατησω το hd2, και μονο ως μουσειακο ειδος!! Υποκλινομαι στη συσκευη αυτη!

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

To viliv ειναι φοβερο τρεχει τα κανονικα windows 7 σφαιρα και κανει τα παντα κανονικοτατα χωρις να χρειαζεται κανενα αλλο λειτουργικο.

Μονο μειονεκτημα για μενα? Λιγο μικρη οθονη και οτι δεν εχει ενσωματωμενο μικροφωνο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
To viliv ειναι φοβερο τρεχει τα κανονικα windows 7 σφαιρα και κανει τα παντα κανονικοτατα χωρις να χρειαζεται κανενα αλλο λειτουργικο.

Μονο μειονεκτημα για μενα? Λιγο μικρη οθονη και οτι δεν εχει ενσωματωμενο μικροφωνο.

Όπως καταλαβαίνεις είναι UMPC το οποίο με μετατροπή γίνεται τηλέφωνο (με τα σχετικά ακουστικά/μικρόφωνο). Συνεπώς μιλάμε για άλλη κατηγορία συσκευής. Να μη μιλήσω για το μέγεθος!

Επίσης για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χρειάζεται άλλο λειτουργικό επειδή φοράει windows 7. Το λειτουργικό είναι μια χαρά αλλά όχι για... τηλέφωνο.

Modpic.gif

Με αφηνετε αφωνη.. Δεν ηξερα την υπαρξη κανενος viliv! Μαλλον πρεπει να αφησω αλλες δραστηριοτητες και να το ριξω στη..μελετη! :wacko: Στα windows 7 εχω βεβαια μια ενσταση.. :rolleyes:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ρε παιδιά μπορεί να δώσει κάποιος εξήγηση για ένα κουλό που συμβαίνει;...

Καταχώρησα μια καινούργια επαφή στην οποία το HD2 αρνείται κατηγορηματικά να στείλει sms. Γράφει 'αδύνατη η αποστολή'... Σε άλλες επαφές στένλει κανονικά!

Σβήνω την επαφή, την ξαναπερνάω από την αρχή και στέλνει sms κανονικά.

Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.... Την σβήνω πάλι, στέλνω το sms γράφοντας μόνο το νούμερο, το στέλνει κανονικά. Ε την δεύτερη φορά που θα στέιλω πάλι 'αδύνατη η αποστολή' !! :mad:

Αλλού στέλνει κανονικότατα!...

Μπορεί να δώσει κάποιος μια εξήγηση;.. Αλλιώς θα αρχίσω να πιστεύω ότι το HD2 μου, έχει άποψη και δε θέλει να χω εποικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο!

Σημ.: Η επαφή περιλαμβάνει απλά Ονοματεπώνυμο και ένα αριθμό κινητού

Καταχώρησα μια καινούργια επαφή στην οποία το HD2 αρνείται κατηγορηματικά να στείλει sms. Γράφει 'αδύνατη η αποστολή'... Σε άλλες επαφές στένλει κανονικά!

Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.... Την σβήνω πάλι, στέλνω το sms γράφοντας μόνο το νούμερο, το στέλνει κανονικά. Ε την δεύτερη φορά που θα στέιλω πάλι 'αδύνατη η αποστολή' !! :mad:

Μπορεί να δώσει κάποιος μια εξήγηση;.. Αλλιώς θα αρχίσω να πιστεύω ότι το HD2 μου, έχει άποψη και δε θέλει να χω εποικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο!

εμενα και μονο με μερικα τραγουδια για ηχο κλησης σε μερικες επαφες ενω η δονηση παιζει μια χαρα ο ηχος η δεν ακουγεται καθολου η διακοπτομενα!harde reset απειρα αλλα γιατι μερικα τραγουδια δεν παιζουν σαν ηχος κλησης ακομα και εαν ειναι mp3?

Όταν καταχωρησες την επαφή τον αριθμό τον όρισες ως αριθμό κινητου ή ως εργασία, οικία κλπ;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Ως κινητό.

Το θέμα είναι ότι διέγραψα τελείως την επαφή και έστειλα sms γράφοντας απλά τον αριθμό. Φεύγει κανονικά. Μου έρχεται απάντηση και όταν παω να στείλω πάλι, αρνείται να το στείλει!

Είναι δυνατόν να φταίει το νούμερο σαν νούμερο??.... Πολύ περίεργο

Σαν γάντι καμία σιλικόνης δεν εφαρμόζει λόγω υλικού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-classic-p-2455.html?cPath=80_731

Ήρθε με συστημένο και είναι πολύ καλή! Ευχαριστώ! :up: Την συστήνω με την σειρά μου σε όποιον θέλει μια θήκη τέτοιου τύπου.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλημέρα! Ξέρεις κανείς κάποιο τρόπο/πρόγραμμα να ελέγξει μόνο την ένταση ήχου εισερχόμενου SMS χωρίς να χρειάζεται να πειράξει την γενική ένταση?
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Εγω για τον ιδιο λογο, εχω βαλει ενα εξαιρετικα διακριτικο ηχο "τικ" οταν ερχεται sms κι ετσι δεν πειραζω την ενταση συστηματος! Παρεμπιπτοντως σημερα που ημουν γυμναστηριο και το 'χα βαλει στο καντραν του διαδρομου, σε εισερχομενη κληση εκανε κατι περιεργα σβησιματα η οθονη. :wacko:

www.macspot.gr

Εγω για τον ιδιο λογο, εχω βαλει ενα εξαιρετικα διακριτικο ηχο "τικ" οταν ερχεται sms κι ετσι δεν πειραζω την ενταση συστηματος! Παρεμπιπτοντως σημερα που ημουν γυμναστηριο και το 'χα βαλει στο καντραν του διαδρομου, σε εισερχομενη κληση εκανε κατι περιεργα σβησιματα η οθονη. :wacko:

Εχεις android στην καρτα μνημης? Και εμενα εκανε τετοια κουλα!

Ειχα αλλα τα εβγαλα. Για καποιο λογο, το καντραν του διαδρομου το προκαλουσε αυτο. Ξανακαλεσα εγω τον εαυτο μου κι εκανε τα ιδια. Οταν το απομακρυνω απο εκει δουλευει τζετ

www.macspot.gr

Ειχα αλλα τα εβγαλα. Για καποιο λογο, το καντραν του διαδρομου το προκαλουσε αυτο. Ξανακαλεσα εγω τον εαυτο μου κι εκανε τα ιδια. Οταν το απομακρυνω απο εκει δουλευει τζετ

Έτσι όπως το περιγράφεις....μοιάζει με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.....αλλά από τον διάδρομο..... μου φαίνεται λίγο περίεργο....:O

Δοκίμασε κάτι.....να μην κινείται ο διάδρομος (να τον σταματήσεις ή να απομακρυνθείς από αυτόν) και να ξανακάνεις κλήση...αν δεν το ξανακάνει τότε όντως η κίνηση του διαδρόμου προκαλεί ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή (όπως τα πηνία στα μοτεράκια) και επηρεάζει την οθόνη...... :wacko:

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ειναι σαφες πως ο διαδρομος εφταιγε τελικα (ευτυχως)! Παραδοξο ομως λιγακι! :)

www.macspot.gr

Ειναι σαφες πως ο διαδρομος εφταιγε τελικα (ευτυχως)! Παραδοξο ομως λιγακι! :)

Ναι...... κυρίως γιατί θεωρητικά αυτού του τύπου οι παρεμβολές δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν αυτού του τύπου τις οθόνες..... μάλλον τη συσκευή (ή κάποιο ηλεκτρονικό μέρος της επηρεάζουν) και 'φαίνεται' στην οθόνη...μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.....:confused:

• Administrators
Έτσι όπως το περιγράφεις....μοιάζει με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.....αλλά από τον διάδρομο..... μου φαίνεται λίγο περίεργο....:O

Μη νομίζεις... συμβαίνει.

Modpic.gif

Μη νομίζεις... συμβαίνει.

όχι ότι προκαλούνται από τον διάδρομο δεν μου φαίνεται περίεργο....ίσα ίσα λογικό είναι....το ότι είναι τόσο επιρρεπής μια τέτοια συσκευή από αυτές μου φαίνεται λίγο.... :)

Ήρθε με συστημένο και είναι πολύ καλή! Ευχαριστώ! :up: Την συστήνω με την σειρά μου σε όποιον θέλει μια θήκη τέτοιου τύπου.

Καλημέρα σε όλους,

Γιάννη (athanaso77), aimilie και όποιος άλλος θέλει να απαντήσει,

Την συγκεκριμένη θήκη σε ποιό χρώμα την έχετε πάρει? Μαύρο ή Γκρί ?Εμένα στις photos μου φαίνεται περισσότερο σαν διαφανές μαύρο αυτό το γκρι. Ποιό χρώμα ταιριάζει περισσότερο?Πόσες μέρες κάνει περίπου η παραγγελία από netimes με κανονικό ταχυδρομείο και πόσες με express? Πόσο κοστίζει με το express?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

Εδώ και 2-3 μέρες έχω ένα κουφό και πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. Και στον Opera Mobile και στον Internet Explorer όλες οι εικόνες, σε οποιοδήποτε site, φαίνονται υπερβολικά συμπιεσμένες (από τετραγωνάκια μέχρι ότι άλλο φαντάζεστε) όταν συνδέομαι με την Vodafone μέσω 3G/GPRS. Και με Android υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν μπω με wifi όλες οι εικόνες φαίνονται κανονικά, χωρίς καμιά συμπίεση. Ξαναφλάσαρα τα Windows Mobile (ευκαιρία για την καινούργια Energy Rom έψαχνα :p ) και φυσικά δεν έκανε καμία διαφορά. Υποψιάζομαι ότι έχουν κάνει κάτι από την Vodafone. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Administrators
Καλημέρα σε όλους,

Γιάννη (athanaso77), aimilie και όποιος άλλος θέλει να απαντήσει,

Την συγκεκριμένη θήκη σε ποιό χρώμα την έχετε πάρει? Μαύρο ή Γκρί ?Εμένα στις photos μου φαίνεται περισσότερο σαν διαφανές μαύρο αυτό το γκρι. Ποιό χρώμα ταιριάζει περισσότερο?Πόσες μέρες κάνει περίπου η παραγγελία από netimes με κανονικό ταχυδρομείο και πόσες με express? Πόσο κοστίζει με το express?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προτείνω το μαύρο το οποίο δεν είναι διάφανο.

Modpic.gif

Εγώ πάλι πήρα το Gray γιατί δεν υπήρχε το μαύρο και μου βγήκε διάφανο (προτιμότερο για εμένα), τόσο που φαίνονται λογότυπα πίσω και κουμπιά volume αριστερά.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδια καλημερα,

χρησιμοποιω απο το κινητο για να μπαινω στο facebook to FIM (facebook instant messenger). To θεμα ειναι οτι το τελευταιο καιρο συνεχεια μου χακαρουν το λογαριασμο μου....

Λετε να φταιει το FIM? μπορει να εχει τοσα κενα ασφαλειας? η απλα κανας βλακας με εχει βαλει στο ματι? εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο εσεις?

Ευχαριστω!