Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Γιατι μου βγαζει καποιες καταχωρησεις ημερολογιου (γιορτες) διπλες? Ενα ημερολογιο εχω περασει μονο αυτο του πρωτου ποστ. Έχεις συγχρονίσει το calendar κάπου; Δες μήπως και εκεί είναι διπλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Οχι Γιαννη πουθενα! Δεν χρησιμοποιησα outlook η κατι αντιστοιχο αν αυτο λες. Απλως εγκατεστησα το .cab. Δεν το κανει σ ολες τις καταχωρησεις (αλλα την 25η πχ, μου την υπενθυμισε αρκουντως) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Οχι Γιαννη πουθενα! Δεν χρησιμοποιησα outlook η κατι αντιστοιχο αν αυτο λες. Απλως εγκατεστησα το .cab. Δεν το κανει σ ολες τις καταχωρησεις (αλλα την 25η πχ, μου την υπενθυμισε αρκουντως) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Διπλές στις βγάζει οι περισσότερες φορές? Μήπως έχει να κάνει με τα διαφορετικά έτη? Επειδή κάθε γιορτή είναι περασμένη πάνω από 2 φορές (για όλα τα έτη). Επίσης δες την ώρα της υπενθύμισης που έχει καταχωρηθεί....μήπως σου βγάζει μια υπενθύμιση ΠΡΙΝ την ημερομηνία της γιορτής (δώδεκα παρά τέταρτο της 24 Μαρτίου για την 25η μαρτίου λ.χ.) και μετά κατά την 25η Μαρτίου ένα ολοήμερο εvent? Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Διπλές στις βγάζει οι περισσότερες φορές? Μήπως έχει να κάνει με τα διαφορετικά έτη? Επειδή κάθε γιορτή είναι περασμένη πάνω από 2 φορές (για όλα τα έτη). Επίσης δες την ώρα της υπενθύμισης που έχει καταχωρηθεί....μήπως σου βγάζει μια υπενθύμιση ΠΡΙΝ την ημερομηνία της γιορτής (δώδεκα παρά τέταρτο της 24 Μαρτίου για την 25η μαρτίου λ.χ.) και μετά κατά την 25η Μαρτίου ένα ολοήμερο εvent? Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο? Διπλες βγαζει μερικες καταχωρησεις, οχι ολες. Το σκεφτηκα κι εγω αυτο που λες μηπως το ενα ειναι υπενθυμιση και το αλλο ολοημερο event, αλλα πρωτον, γιατι το κανει μονο σε μερικες γιορτες, δευτερον γιατι αρχισε να το κανει ξαφνικα ενω πρωτα οχι, και τριτον γιατι το κανει ΜΟΝΟ σ εμενα? (δε βλεπω αλλος να εχει σχολιασει κατι αναλογο και πολλοι απο εδω χρησιμοποιουν το ημερολογιο του πρωτου ποστ) :wacko: Παρεμπιπτοντως, ολες οι καταχωρησεις ημερολογιου ειναι "all day" χωρις μια συγκεκριμενη ωρα υπενθυνισης.. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Διπλες βγαζει μερικες καταχωρησεις, οχι ολες. Το σκεφτηκα κι εγω αυτο που λες μηπως το ενα ειναι υπενθυμιση και το αλλο ολοημερο event, αλλα πρωτον, γιατι το κανει μονο σε μερικες γιορτες, δευτερον γιατι αρχισε να το κανει ξαφνικα ενω πρωτα οχι, και τριτον γιατι το κανει ΜΟΝΟ σ εμενα? (δε βλεπω αλλος να εχει σχολιασει κατι αναλογο και πολλοι απο εδω χρησιμοποιουν το ημερολογιο του πρωτου ποστ) :wacko: Παρεμπιπτοντως, ολες οι καταχωρησεις ημερολογιου ειναι "all day" χωρις μια συγκεκριμενη ωρα υπενθυνισης.. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Σωστό αυτό που λες....αλλά η υπενθύμιση είναι γενικό property για όλες τις υπενθυμίσεις (η default δηλαδή ρύθμιση όταν δημιουργείται ένα event) και αυτό που σκεφτόμουν είναι μήπως κάτι άλλαξες εκεί....στο γενικό setting δηλαδή και όχι σε κάποιες συγκεκριμένα. Τώρα γιατί το κάνει σε κάποιες....ναι δεν είναι λογικό...εκτός αν κάποιες προϋπήρχαν από εσένα ή από κάπου αλλού. Πάντως αυτές που έρχονται από το εορτολόγιο του cab μπορείς να δεις ποιες είναι γιατί το 'invitation from' πεδίο, ο δημιουργός τους δηλαδή (φαίνεται στο agenda view) είναι το rodos@christianity.gr. Αν δεν είναι αυτό σε κάποιες δικές σου σημαίνει ότι προέρχονται από κάπου αλλού...... Εμ.....συγγνώμη....άκυρο...εγώ χρησιμοποίησα την μέθοδο του .pst αρχείου και όχι του .cab...... οπότε αν δεν είναι η ίδια διαδικασία περασμένη σε installation από cab δεν είναι σωστά τα παραπάνω.......συγγνώμη.... :( Edited March 30, 2011 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δεν εβγαλα και ιδιαιτερα ακρη παροτι δοκιμασα διαφορα, αλλα ευχαριστω staurakis :O Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Ερώτηση: Όταν μεταφέρετε αρχεία μέσω Wi-Fi από το Leo στο PC με τον Resco Explorer, ποιο είναι το μέγιστο transfer rate (KB/s) που σας δείχνει (Leo και router στο ίδιο δωμάτιο); Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Νομιζω υπαρχει καποιο .cab στο οποιο προσθετεις λεξεις δικες σου ωστε να στις βγαζει το Τ9. Καποιες cooked rom το εχουν ενσωματωμενο! Καπου αυτουσιο μονο του υπαρχει? Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Νομιζω υπαρχει καποιο .cab στο οποιο προσθετεις λεξεις δικες σου ωστε να στις βγαζει το Τ9. Καποιες cooked rom το εχουν ενσωματωμενο! Καπου αυτουσιο μονο του υπαρχει? http://handheld.softpedia.com/get/Word-Processing-Text-Tools/Text-Editor/T9Editor-16954.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αψογα!!! Ευχαριστω για πολλοστη φορα Γιαννη! ;) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπέρα φίλοι. Πάλι μου παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Χωρίς καθόλου χρήση και χωρίς να τρέξω κάποιο πρόγραμμα σε 2,5 ώρες από πλήρως φορτισμένο το κινητό πήγε 53%. Αγόρασα και νέα μπαταρία αλλά το ίδιο. Έχω βάλει την 26 χτ 2.0 σε tmobile (αμερικάνικο). Το είχε κάνει πριν λόγο καιρό και στην 24 και στην 25 αλλά το άφησα να ξεφορτίσει πλήρως και το φόρτωσα 100% και για λίγο έδειξε ότι επανήλθε. Υπάρχει περίπτωση να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο; ή ενώ να σβήνω την οθόνη αυτή να δουλεύει σαν να είναι συνέχεια ανοικτή; Έχω πατήσει το πλήκτρο close all programs και δεν μπορώ να καταλάβω που έχει ..... διαρροή ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω μεσω RapidRead του WebVirus. :wacko: Το χρησιμοποιει κανεις απο εδω επιτυχως, να τον ρωτησω κατι σε πμ? Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Επειδή δεν έχω πια το htc HD2, αλλά θυμάμαι πως μου άρεσε αρκετά ο ήχος που είχε στα ringtones, με όνομα "windows mobile" νομίζω, ή κάπως έτσι, από που μπορώ να τον κατεβάσω για το desire HD μου? Γίνεται να μου το στείλεις κάποιο με pm, ή θα πρέπει να το βρω με άλλο τρόπο? * Το όνομα του ringtone, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που έγραψα, είναι αρκετά παρόμοιο πάντως. Έχω σχεδόν ένα χρόνο χωρίς το HD2 και δεν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Επειδή δεν έχω πια το htc HD2, αλλά θυμάμαι πως μου άρεσε αρκετά ο ήχος που είχε στα ringtones, με όνομα "windows mobile" νομίζω, ή κάπως έτσι, από που μπορώ να τον κατεβάσω για το desire HD μου? Γίνεται να μου το στείλεις κάποιο με pm, ή θα πρέπει να το βρω με άλλο τρόπο? * Το όνομα του ringtone, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που έγραψα, είναι αρκετά παρόμοιο πάντως. Έχω σχεδόν ένα χρόνο χωρίς το HD2 και δεν θυμάμαι καλά. http://www.4shared.com/get/ieWYyA9I/HTC_HD2_Ringtones.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 http://www.4shared.com/get/ieWYyA9I/HTC_HD2_Ringtones.html Να 'σαι καλά Γιάννη! Πάντοτε "εδώ" είσαι, για όλους μας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) Κάτι ακόμη. Συνδέω το desire HD μου στον υπολογιστή, ως μονάδα δίσκου, ώστε να μεταφέρω το αρχείο που μου έστειλες παραπάνω, αλλά μετά, δεν το βρίσκω ούτε στην μουσική και ούτε στους διαθέσιμους ήχους κλήσης. Που να το στείλω, ώστε να είναι μετά διαθέσιμοι οι ήχοι στην συσκευή μου? * Δεν έχω file manager, ώστε να μπω στην κάρτα μνήμης και να το βρω. Άκυρο. Το βρήκα! Edited April 3, 2011 by Katath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 * Δεν έχω file manager, ώστε να μπω στην κάρτα μνήμης και να το βρω. Αν και είμαστε off topic... ES File Manager. Από τους καλύτερους και σίγουρα απαραίτητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εμενα αρχισε παλι τα κουλα. Εκει που μιλαγα ξαφνικα δεν ακουγα τον συνομιλητη μου, κοιταω το τηλεφωνο και ειχε απενεργοποιηθει η λειτουργια του τηλεφωνου παλι. Να θυμησω οτι ειχα το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο και εβαλα μαμα rom εσβυσα την android που ειχα στην καρτα και την ξαναεβαλα. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μπορουμε να επιλεξουμε διαφορετικό φακελο για το που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφιες? Τωρα που εχω και android στην καρτα οταν ειμαι στα windows στο album δειχνει οτι να'ναι φωτογραφίες(εικονιδια απο προγραμματα,thumbnails κτλ..) και ετσι θα ηθελα να διαλεξω αλλο φακελο να πηγαινουν οι φωτογραφιες της μηχανης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εμενα αρχισε παλι τα κουλα. Εκει που μιλαγα ξαφνικα δεν ακουγα τον συνομιλητη μου, κοιταω το τηλεφωνο και ειχε απενεργοποιηθει η λειτουργια του τηλεφωνου παλι. Να θυμησω οτι ειχα το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο και εβαλα μαμα rom εσβυσα την android που ειχα στην καρτα και την ξαναεβαλα. Αντε η πρωτη να ηταν software προβλημα.. Δευτερη φορα? Σβησε εντελως android και αν το κανει και χωρις αυτην, τοτε μαλλον ειναι hardware προβλημα. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αντε η πρωτη να ηταν software προβλημα.. Δευτερη φορα? Σβησε εντελως android και αν το κανει και χωρις αυτην, τοτε μαλλον ειναι hardware προβλημα. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Οσο δεν ειχα android δεν το ειχα ποτε, παρουσιαστηκε απο τοτε που περασα android αλλα το θεμα ειναι γιατι συμβαινει σε εμενα μονο? :mad: Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μπορουμε να επιλεξουμε διαφορετικό φακελο για το που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφιες? Τωρα που εχω και android στην καρτα οταν ειμαι στα windows στο album δειχνει οτι να'ναι φωτογραφίες(εικονιδια απο προγραμματα,thumbnails κτλ..) και ετσι θα ηθελα να διαλεξω αλλο φακελο να πηγαινουν οι φωτογραφιες της μηχανης Πάς στο tab των φωτογραφιών, και πατάς το αριστερό softkey που λέει άλμπουμ. στη συνέχεια πατάς πάλι το αριστερό softkey άλμπουμ και επιλέγεις το φάκελο που θέλεις να βλέπεις. Αφού τον επιλέξεις πατάς μενου και "ορισμ'ος ως αγαπημένο". Το Android κάνει τη κάρτα μπου.... και όχι μόνο, γιααυτό το πέταξα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ευχαριστω NIKOLAOS68!! Οντως γινεται στην καρτα χαμος αλλα εχει την πλακα του το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσουμε στο weather του sence κάποια άλλη τοποθεσία της Ελλάδας που δεν υπάρχει στις προεπιλεγόμενες πχ Σκοτίνα Πιερίας που τώρα υπάρχει στο METEO;( αλήθεια από εκεί παίρνει πληροφορίες; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσουμε στο weather του sence κάποια άλλη τοποθεσία της Ελλάδας που δεν υπάρχει στις προεπιλεγόμενες πχ Σκοτίνα Πιερίας που τώρα υπάρχει στο METEO;( αλήθεια από εκεί παίρνει πληροφορίες; ) Στο πρώτο post κοίταξες; Υπάρχει το σχετικό link που σε παραπέμπει σε αυτό που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091327#post3091327 (Το meteo δεν παίζει εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts