Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να πω σε καποιον τον πονο μου και τον εκνευρισμο μου και αυτοι μαλλον ειστε εσεις!

Εχω εκνευριστει πολυ με το hd2 μου. Του φοραω εδω και καιρο omega roms καθε φορα και την καινουργια που βγαινει, αλλα τωρα τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα. Θα σας πω τι κανει να μου πειτε αν εχετε καποαι ιδεα τι μπορει να φταιει.

1) και με την νεα rom και με την προηγουμενη, παταω στο τηλεφωνο για να παρω ενα αριθμο και στην θεση των αριθμητικων πληκτρων μου εμφανιζει την αρχικη οθονη, ενω απο πανω κανονικα τις τελευταιες κλησεις, .

2) Την ωρα που μιλαω και το εχω στο αυτι μου, αυτο προφανως δεν σβυνει καποιες φορες ή καμια, δεν ξερω, και οταν τελειωσω την κληση εχουν ανοιξει διαφορα παραθυρα, οπως το ark ή δεν θυμαμαι και τι αλλο..

Σε τεστ για να δω αν σβυνει η οθονη κατα την κλιση, οταν βαζω το χερι μου μπροστα στον αισθητηρα κλεινει, αλλα πολλες φορες που μιλαω και εχω τελειωσει το τηλεφωνο και το κοιταω, αυτο εχει ακομα οθονη σβυστη και ας το εχω τραβηξει απο τα αυτι μου!

Το πρωτο στρωνει μονο με restart και ας το εχω ανοιξει μολις 2 ωρες...δεν ειναι μερες ανοιχτο για να θελει restart πχ.

Το δευτερο δεν το κανει καθε φορα, αλλα αρκετες φορες και με εκνευριζει.

Ειμαι ετοιμος να γυρισω και σε μαμα rom να δω τι κανει αλλα με κολλαει οτι τρεχω καμια φορα android, αλλιως θα ειχα βαλει μαμα. Εντω μεταξυ σε προηγουμενη rom εκει που μιλαγα εκλεινε η γραμμη, κοιταγα το τηλεφωνο και ειχε απενεργοποιηθει η λειτουργια του τηλεφωνου απο μονη της!

Δεν εχω περασει ιδιατερα προγραμματα, μονο opera 10, ενα προγραμμα για να συνδεομαι με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου, Igo. Τιποτα αλλο!

Παρακαλω την αποψη σας!

Ευχαριστω!

• Administrators
Βάλε την τελευταία επίσημη και τσέκαρε τη λειτουργία της συσκευής. Σε πρώτη φάση χωρίς android γιατί μπορεί να φταίει και αυτό ξέρεις. Και λέω την τελευταία επίσημη γιατί αυτή υποστηρίζει κανονικά android στην κάρτα μνήμης σε περίπτωση που θέλεις να το τρέξεις.

Modpic.gif

Δεν ηθελα πολλα! Την περανω κιολας την μαμα!

Να αφησω την android στην καρτα μνημης ή οχι? Να την σβυσω?

Edited by derizio

• Administrators

Σε πρώτη φάση μην σβήσεις τα περιεχόμενα της κάρτας. Αν εξακολουθούν τα προβλήματα... κάντο και αυτό.

Modpic.gif

Παιζει ολη τη ζημια να στην κανει η android... Με κανενα νεο kernel ισως "ασυμβατοτητα"? Δεν γνωριζω. Παντως εμενα μου χε προξενησει θεμα με τα sms. Χτυπουσε το τηλεφωνο η πριν, η μετα την ελευση ενος sms. Παντως ποτε οταν επρεπε. :wacko:

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Περασα μαμα και εσβυσα και android. Θα το δουλεψω τωρα να δουμε πως θα παει!

Ευχαριστω για την βοηθεια!

Και όμως Ειρήνη το πρώτο Ν8 που είχα είχε φάει φλασια με ένα θέμα κ ακόμα κ τώρα που είχα πάρει το δεύτερο κ παρακολουθούσα το θέμα των symbian είδα κ άλλος είχε τέτοιο πρόβλημα,ίσως φταίει η "νέα" τους πλατφόρμα η 3??

Πάντως επαναλάμβανω ότι στα windows mobile τόσα χρόνια δεν εχω δει κάτι ανάλογο με του φίλου παραπάνω οπότε καλό είναι να μας ενημερώσει αν θέλει για την εξέλιξη και αν του ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα!:)

Μανο το Ν95 μου ειναι στην 3rd edition, χωρις τις παραπανω φλασιες! Μηπως εννοεις τη 5th για το Ν8? :rolleyes:

Wm δευτερη φορα εχω, αν πιανεται ενα παλιο mio, κι οντως αναλογο θεμα με wallpaper πχ, δεν αντιμετωπισα.

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μανο το Ν95 μου ειναι στην 3rd edition, χωρις τις παραπανω φλασιες! Μηπως εννοεις τη 5th για το Ν8? :rolleyes:

Wm δευτερη φορα εχω, αν πιανεται ενα παλιο mio, κι οντως αναλογο θεμα με wallpaper πχ, δεν αντιμετωπισα.

n95= Symbian Series 60 3rd edition FP1

N8= Symbian ^3

ειναι δυο γεννιες διαφορα.

ενδιαμεσα ειχε βγει το Symbian S60 5th edition* (4th δεν υπηρξε ποτε γιατι δεν χρησιμοποιηται το "4" συχνα απο τη Νοκια. Το θεωρουν ατυχο νουμερο)

* η αλλιως S^1

ειναι ενα μπερδεμα βασικα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδιά σήμερα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έκανε το τηλέφωνο από μόνο του hard reset! Από εκεί και πέρα ενώ πάει να στηθούν τα windows φτάνει μέχρι ένα σημείο και κολλά. Το κάνω πάλι hard reset και κάνει τα ίδια. Καμιά ιδέα ή το στέλνω πακέτο στην HTC;; Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά σήμερα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έκανε το τηλέφωνο από μόνο του hard reset! Από εκεί και πέρα ενώ πάει να στηθούν τα windows φτάνει μέχρι ένα σημείο και κολλά. Το κάνω πάλι hard reset και κάνει τα ίδια. Καμιά ιδέα ή το στέλνω πακέτο στην HTC;;

με κλειστο το κινητο εντελως κανε το εξης :

κρατα πατημενα και τα δυο πληκτρα εντασης στο πλαι (αυξηση & μειωση εντασης) και πατα μια φορα το power κουμπι και αστο.

μετα απο 1-2 δευερολεπτα θα σου εμφανισει μια λευκη οθονη με κατι αγγλικα.

ασε τα πληκτρα της εντασης.

πατησε μια φορα το πληκτρο αυξησης της εντασης και θα σου κανει hard reset.

λογικα θα εισαι οκ.

*χρονια πολλα. πολυχρονος.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

με κλειστο το κινητο εντελως κανε το εξης :

κρατα πατημενα και τα δυο πληκτρα εντασης στο πλαι (αυξηση & μειωση εντασης) και πατα μια φορα το power κουμπι και αστο.

μετα απο 1-2 δευερολεπτα θα σου εμφανισει μια λευκη οθονη με κατι αγγλικα.

ασε τα πληκτρα της εντασης.

πατησε μια φορα το πληκτρο αυξησης της εντασης και θα σου κανει hard reset.

λογικα θα εισαι οκ.

*χρονια πολλα. πολυχρονος.

Σύντεκνε* σε ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια και το κυριότερο για τις ευχές!! Σήμερα είναι ημέρα λύπης και όχι χαράς!! Ακόμη ένας χρόνος στην καμπούρα!!!:(

Αυτό που μου είπες έκανα και εγώ. Τελικά κατέβασα πάλι την 1.66, την πέρασα και όλα δείχνουν ΟΚ!! Κάτι χτύπησε φαίνεται, αλλά γιατί;; Καλά που έχω το spb back up!! Ωραίο δώρο μου έκανε το κινητό μέρα που είναι!

*Έπεσες και σε κολημμένο φιλοκρητικό!!!!:up:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators
Αυτό που μου είπες έκανα και εγώ. Τελικά κατέβασα πάλι την 1.66, την πέρασα και όλα δείχνουν ΟΚ!! Κάτι χτύπησε φαίνεται, αλλά γιατί;; Καλά που έχω το spb back up!! Ωραίο δώρο μου έκανε το κινητό μέρα που είναι!

Έχε το νου σου όμως γιατί μαζί με το backup μπορεί να επανέφερες και το πρόβλημα.

Modpic.gif

Φαντάζομαι πως δεν θα έχω πρόβλημα, γιατί το τελευταίο back up το είχα πάρει πριν 2 μήνες. Θυμάσαι που είχα πει ότι έληξε το spb back up που έχω και ότι ζητά κωδικό. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω κάτι με την βοήθειά σου. Λέω να το αγοράσω τελικά, γιατί είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο πρόγραμμα. Υπάρχει τίποτε άλλο που να δουλεύει αντίστοιχα καλά και να είναι δωρεάν;

• Administrators
Φαντάζομαι πως δεν θα έχω πρόβλημα, γιατί το τελευταίο back up το είχα πάρει πριν 2 μήνες. Θυμάσαι που είχα πει ότι έληξε το spb back up που έχω και ότι ζητά κωδικό. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω κάτι με την βοήθειά σου. Λέω να το αγοράσω τελικά, γιατί είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο πρόγραμμα. Υπάρχει τίποτε άλλο που να δουλεύει αντίστοιχα καλά και να είναι δωρεάν;

Κάτι για full backup δωρεάν όχι. Για την PIM πληροφορία (επαφές, sms, calendar κτλ) όμως υπάρχει το πολύ καλό PIM Backup.

Modpic.gif

Εννοείται πως έχω το εξαιρετικό pim, απλά δεν κάνει back up στην registry. Οπότε πάω για αγορά του spb.;)

n95= Symbian Series 60 3rd edition FP1

N8= Symbian ^3

ειναι δυο γεννιες διαφορα.

ενδιαμεσα ειχε βγει το Symbian S60 5th edition* (4th δεν υπηρξε ποτε γιατι δεν χρησιμοποιηται το "4" συχνα απο τη Νοκια. Το θεωρουν ατυχο νουμερο)

* η αλλιως S^1

ειναι ενα μπερδεμα βασικα

Ναι εχεις δικιο.. :O Δεν ανηκει το Ν8 στην s60... Εχει περασει "λιγος καιρος" απο το απροβληματιστο Ν95 και δεν παρακολουθω ενεργα πλεον.. :O

www.macspot.gr

Την ωρα που μιλαω και το εχω στο αυτι μου, αυτο προφανως δεν σβυνει καποιες φορες ή καμια, δεν ξερω, και οταν τελειωσω την κληση εχουν ανοιξει διαφορα παραθυρα, οπως το ark ή δεν θυμαμαι και τι αλλο..

Σε τεστ για να δω αν σβυνει η οθονη κατα την κλιση, οταν βαζω το χερι μου μπροστα στον αισθητηρα κλεινει, αλλα πολλες φορες που μιλαω και εχω τελειωσει το τηλεφωνο και το κοιταω, αυτο εχει ακομα οθονη σβυστη και ας το εχω τραβηξει απο τα αυτι μου!

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει κι εμένα (το ανέφερα κ μερικά ποστ πιο πριν) και είμαι με μαμά ρομ 1.66... Τα παιδιά πρότειναν αφαίρεση σκριν προτεκτρορ, αλλά δεν είδα βελτίωση...

Άρα μάλλον είναι γενικότερο θέμα της συσκευής... Αν είναι έτσι όμως μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει αναφερθεί κι απο άλλους...

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

εμενα μου κανει το εκνευριστικο οταν μιλαω με bt και η οθονη ειναι σβηστη και με παρει καποιος ,ακουω οτι με καλουν αλλα Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ για να δω ποιος ειναι!πρεπει να βαλω το χερι μου στον αισθητηρα πανω ,να αναψει η οθονη για να δω ποιος καλει!

μακραν το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε απο bugs.6 bt και σε ΟΛΑ υπαρχει προβλημα επικοινωνιας με το κινητο.υπερευαισθησια οθονης ,αργει να βρει σημα gps και αλλα..το εχω μετανιωσει που το πηρα αλλα δεν εχω χρηματα πλεον για αλλη αλλαγη.

Θέμα γενικά της συσκευής δεν είναι. Γιατί δεν έχει αναφερθεί γενικότερο πρόβλημα, κι εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Μάλλον πρόκειται για πρόβλημα των συσκευών σας...

μακραν το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε απο bugs.6 bt και σε ΟΛΑ υπαρχει προβλημα επικοινωνιας με το κινητο.υπερευαισθησια οθονης ,αργει να βρει σημα gps και αλλα..το εχω μετανιωσει που το πηρα αλλα δεν εχω χρηματα πλεον για αλλη αλλαγη.

Εμένα με bt της se, αλλά και με το bt του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο, λειτουργεί κανονικά...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

εμενα μου κανει το εκνευριστικο οταν μιλαω με bt και η οθονη ειναι σβηστη και με παρει καποιος ,ακουω οτι με καλουν αλλα Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ για να δω ποιος ειναι!πρεπει να βαλω το χερι μου στον αισθητηρα πανω ,να αναψει η οθονη για να δω ποιος καλει!

Απορω γι αυτη σου την αντιληψη ειλικρινα.. Δεν ειναι ενα απλο τηλεφωνο που το χεις μονο για τηλεφωνο. Ειναι πιο απαιτητικο.. Την υπερευαισθησια οθονης τη μειωνεις αποτελεσματικα ειτε με cab ειτε μεσω bsb tweaks, αλλα μακαρι να χαν πολλα touch κινητα οθονες σαν του Leo. Προβλημα bt ασυρματου, και ενσυρματου hands free, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα. Παντου καθαροτατος ηχος σαν να εχεις τον αλλο διπλα. Οποτε ισως αν αλλαζες ραδιο.. Το σημα gps αργει οντως, αλλα παντα σε σχεση μ ενα android. Γιατι μεμονωμενα αν το δεις, ειναι μια χαρα. Ισως και γι αυτο να ευθυνεται το ραδιο σου. Καθε αποψη σεβαστη βεβαια, δεν προσπαθω να σε διαψευσω ουτε να σου αλλαξω γνωμη. Γιατι δε δοκιμαζεις μια custom rom αληθεια? Αν δε κανω λαθος εισαι με την επισημη.. Τα bugs των επισημων rom ειναι κοινο μυστικο.. Ισως τοτε αναθεωρησεις.. :rolleyes:

www.macspot.gr

Εντάξει Ειρήνη δεν έχει και άδικο σε όλα. Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν αρκετά bugs και περίεργες συμπεριφορές που για να τα λύσεις αναγκάζεσαι να πας σε custom λύσεις και σε αναζήτηση .cabs για να δουλεύει σωστά. Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή αλλά τελευταία το έχουμε θεοποιήσει αρκετά το HD2. Αν και εκτιμώ οτι είναι θέμα software, καθώς Android & Windows Phone 7 δουλεύουν άψογα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απορω γι αυτη σου την αντιληψη ειλικρινα.. Δεν ειναι ενα απλο τηλεφωνο που το χεις μονο για τηλεφωνο. Ειναι πιο απαιτητικο.. Την υπερευαισθησια οθονης τη μειωνεις αποτελεσματικα ειτε με cab ειτε μεσω bsb tweaks, αλλα μακαρι να χαν πολλα touch κινητα οθονες σαν του Leo. Προβλημα bt ασυρματου, και ενσυρματου hands free, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα. Παντου καθαροτατος ηχος σαν να εχεις τον αλλο διπλα. Οποτε ισως αν αλλαζες ραδιο.. Το σημα gps αργει οντως, αλλα παντα σε σχεση μ ενα android. Γιατι μεμονωμενα αν το δεις, ειναι μια χαρα. Ισως και γι αυτο να ευθυνεται το ραδιο σου. Καθε αποψη σεβαστη βεβαια, δεν προσπαθω να σε διαψευσω ουτε να σου αλλαξω γνωμη. Γιατι δε δοκιμαζεις μια custom rom αληθεια? Αν δε κανω λαθος εισαι με την επισημη.. Τα bugs των επισημων rom ειναι κοινο μυστικο.. Ισως τοτε αναθεωρησεις.. :rolleyes:

εχω την 1.66 και πριν ειχα την 3.14.και στις δυο υπαρχουν τα προβληματα που ανεφερα.και στα 6 bt που αγορασα(!!!) για να τα δοκιμασω και στα 6 πχ οταν καλω καποιον και εχει ηχο στην αναμονη ακουγεται"μπουκωμενος" και με πολλα παρασιτα.εαν απενεργοποιησω το bt τοτε ο ηχος ειναι μια χαρα αρα φταιει το σημα που στελνει το κινητο μεσω bt.ακομα και σε αυτους που δεν εχουν ηχο στην αναμονη ακουγεται χαλια και το κλασσικο μπιπ!αποσυνδεεται και για να επανασυνδεθει πρεπει να κλεισω-ανοιξω το bt απο ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

εχω μειωσει την ευαισθησια αλλα ακομα και ετσι παταω ενα γραμμα και πατιεται ενα διπλανο.

ενταξει το gps συνηθιζεται αλλα μου ελεγαν οτι το hd2 εχει κορυφαιο σημα gps σε σχεση με το HD αλλα εαν πρεπει για να κλειδωσει σημα να παω απο πειραια χαιδαρι τοτε δεν μου κανει απλα.

στο hd αυτα τα προβληματα απλα δεν υπηρχαν.κι ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν για την καλυτερη ραμ που οντως ειναι πιο γρηγορο απο το hd εννοειται.

βασικα επειδη εχω βολευτει πολυ με το spb shell εαν βγαλει η spb shel για andoid βλεπω να την κανω για εκει.οποτε αναμονη.

Θέμα γενικά της συσκευής δεν είναι. Γιατί δεν έχει αναφερθεί γενικότερο πρόβλημα, κι εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Μάλλον πρόκειται για πρόβλημα των συσκευών σας...

Εμένα με bt της se, αλλά και με το bt του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο, λειτουργεί κανονικά...

η μονη εταιρεια bt που δεν δοκιμασα :lol:

To gps προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα.Και γρήγορα κλειδώνει και σταθερό σήμα έχει,με όσες ρομ και αν έχω δοκιμάσει.με καμμία δε με προβλημάτισε.το bluetooth όντως έχει ένα θέμα λόγω των drivers της widcomm.αν είχε ms drivers θα δούλευαν τα πάντα.έχω και εγώ προβλήματα με bt ακουστικά που δε λειτουργούν στα wm αλλά στο android δουλεύουν τέλεια.

για την υπερευαισθησία της οθόνης,επίσης συμφωνώ.γιατί τα windows mobile δε φτιάχτηκαν για capacitive oθόνη.αν έχεις συνηθίσει σε resistive οθόνη,σε χαλάει κάπως η capacitive και ειδικά σε λειτουργικό που δε φτιάχτηκε για τέτοιες οθόνες.η κίνηση της htc να βάλει τέτοια οθόνη σε wm κινητό,ήταν όντως πρωτοποριακή και πλέον σε κάποιους από μας βολεύει αυτό στο android.

To gps προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα.Και γρήγορα κλειδώνει και σταθερό σήμα έχει,με όσες ρομ και αν έχω δοκιμάσει.με καμμία δε με προβλημάτισε.το bluetooth όντως έχει ένα θέμα λόγω των drivers της widcomm.αν είχε ms drivers θα δούλευαν τα πάντα.έχω και εγώ προβλήματα με bt ακουστικά που δε λειτουργούν στα wm αλλά στο android δουλεύουν τέλεια.

για την υπερευαισθησία της οθόνης,επίσης συμφωνώ.γιατί τα windows mobile δε φτιάχτηκαν για capacitive oθόνη.αν έχεις συνηθίσει σε resistive οθόνη,σε χαλάει κάπως η capacitive και ειδικά σε λειτουργικό που δε φτιάχτηκε για τέτοιες οθόνες.η κίνηση της htc να βάλει τέτοια οθόνη σε wm κινητό,ήταν όντως πρωτοποριακή και πλέον σε κάποιους από μας βολεύει αυτό στο android.

συμφωνω απολυτα με αυτα που λες.ενταξει το gps οπως λες δεν ειναι τοσο χαλια οπως ισως ανεφερα.απλα οχι και τοοοοσο καλυτερο απο του hd που μου ελεγαν πριν το παρω.