Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια help. Εχω το HTC HD2....

Μετα απο ενα χρονο απροβλημάτιστης χρησης , απο εχθες μολις το κλεινω (οχι απενεργοποιηση απλα stand by) σβηνει κανονικα η οθονη και τα κουμπια κατω μενουν αναμενα !!!!!

Του εκανα restart, του εβγαλα-εβαλα την μπαταρια κανα δυο φορες και αυτο τα ιδια. Τα κουμπια ολη μερα αναμενα, και βεβαια αυτο μου τρωει την μπαταρια. Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

δεν εχει υπαρξει παρομοια περιπτωση για να σε βοηθησουμε,αλλα στην θεση σου θα εκανα ενα backup,μετα hard reset,και αν δεν λυνοταν το προβλημα θα το πηγαινα στο service

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα και hard reset , αλλα μια απο τα ιδια. Οποτε παει για service μιας και ειναι ακομα εντος εγγυησης..... ελπιζω να μην μου πουν κανενα κουφο και δεν με καλυψουν με την εγγυηση!!

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!

• Administrators
ελπιζω να μην μου πουν κανενα κουφο και δεν με καλυψουν με την εγγυηση!!

Αν είσαι με official rom και stock spl και αν δεν έχει εισέλθει υγρασία στη συσκευή σου δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.

Modpic.gif

Αρκετες φορες, ενω μιλαω πατιουνται απο μονα τους πληκτρα... αυτο μαλιστα συμβαινει χωρις να εχω απενεργοποιησει το μαυρο "πετασμα" που καλυπτει by default τα πληκτρα κατα τη διαρκεια της τηλ. συνομιλιας ή το σβησιμο της οθονης με το που πλησιαζεις το τηλ. στο αυτι... :blink:

η πλακα ειναι οτι εαν προσπαθησω να κανω τα παραπανω κανονικα με τα δακτυλα μου δυσκολευομαι, δηλ το πετασμα δεν κατεβαινει ιδιαιτερα ευκολα...

το προβλημα ειναι αρκετα ενοχλητικο αφου εκτος του οτι κ ο συνομιλητης ακουει πληκτρα να πατιουνται, μια φορα πατηθηκε απο μονη της η ανοικτη ακροαση κ με ξεκουφανε...

να σημειωσω οτι ο proximity sensor φαινεται να συμπεριφερεται σωστα κατα τα αλλα.

καμια ιδεα?

------------------------------

rom 1.66 ell, original configuration χωρις CHT editor,etc

Edited by Jim84

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

Ναι, Γιάννη, αλλά έχω προσέξει να μην καλύπτει τους δυο αισθητήρες αριστερά απο το ακουστικό (το screen protector έχει μια εγκοπή που αφήνει περιπου 3 χιλ. ελευθερα γύρω-γύρω απο τους αισθητηρες)...

Δημήτρης

Ναι, μόνο κατά τη διάρκεια των κλήσεων. (όχι σε κάθε κλήση, περίπου 1/3) Επίσης έλεγξα πολλές φορές εάν σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζω τη συσκευή στο σώμα, και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά...

Αα, btw το μόνο μη original είναι το bsb tweaks όπου έχω ενεργοποιησει το decrease screen sensitivity. Το αναφερω γιατι, αν θυμάμαι καλά είχες προτεινει να ειναι απενεργοποιημενο γιατι ειχαν αναφερθει κατι περιεργα. Για αυτο δοκίμασα για μερικες μερες να το χω απενεργοποιημενο (το έλεγξα ότι όντως ήταν απενεργοποιημενο), και παλι μου κανε τα ιδια... αρα φαντάζομαι ουτε αυτό παιζει καποιο ρολο εδω...

Edited by Jim84
bsb tweaks

Δημήτρης

• Administrators
Όταν πλησιάζεις τη συσκευή στο κεφάλι η οθόνη σβήνει κανονικά καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας και απλά πατιούνται τα πλήκτρα; Μόνα τους χωρίς επαφή; Θα σου έλεγα αν αυτό είναι εφικτό να δοκιμάσεις χωρίς το screen protector και τη θήκη (αν χρησιμοποιείς). Έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου το BsB Tweaks;

Modpic.gif

Ελεγξα επανειλημένως κατα τη διαρκεια δοκιμαστικών κλησεων εάν σβήνει η οθονη οταν πλησιαζω το χερι μου κοντα στο ακουστικο και εσβηνε κανονικά... Ωστόσο, όταν αντιλαμβάνομαι οτι πατιουνται πληκτρα και την κοιτάζω είναι αναμμενη με το μαυρο πετασμα κατεβασμενο... άρα μάλλον ανάβει μόνη της κατά τη διαρκεια της κλησης (αν και γενικά κρατάω σχετικά σταθερό το τηλ. οταν μιλώ). τα πληκτρα φαινεται να πατιουνται αφου έχει αναψει η οθονη, μάλλον από το μαγουλο μου.

σχετικά με το bsb δες το παραπανω μηνυμα (έκανα edit)...

Θήκη χρησιμοποιω αυτή που έχουμε παρει οι περισσοτεροι απο το netimes.

Edited by Jim84
Θήκη

Δημήτρης

Ενω τραβατε βιντεο, γινεται να zoomαρετε, και το αναποδο? Σημερα παρατηρησα πως εγω δεν μπορω ενω τραβουσα σε μαγαζι. Δεν το χα προσεξει πιο πριν κατασκευαστικα ετσι ειναι?

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ειρηνη, ουτε κ σ εμενα γινετε να ζουμρεις ενω τραβας βιντεο (1.66 ρομ). μονο πριν ξεκινησεις την καταγραφη, μπορεις να ρυθμισεις το επιπεδο ζουμ (με το ον σκριν κουμπι κατω δεξια)..

Δημήτρης

• Administrators
Ενω τραβατε βιντεο, γινεται να zoomαρετε, και το αναποδο? Σημερα παρατηρησα πως εγω δεν μπορω ενω τραβουσα σε μαγαζι. Δεν το χα προσεξει πιο πριν κατασκευαστικα ετσι ειναι?

Ναι... έτσι δουλεύει.

Modpic.gif

Διορθωνεται αυτο με καποιο .cab η να υποθεσω πως οχι?

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

καλησπερα.ψαχνω το προγραμμα clear temp exprees καπου το ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι.υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει:!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators
καλησπερα.ψαχνω το προγραμμα clear temp exprees καπου το ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι.υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει:!:

Για ClearTemp express δεν έχω ακούσει κάτι. Η τελευταία έκδοση του ClearTemp πάντως είναι αυτή... http://www.freewareppc.com/utilities/cleartemp.shtml

Modpic.gif

Σορυ για το off topic

απλά μια καλησπέρα ήθελα να πω σε όλους τους παλιούς φίλους απο το thread του λεο :)

Written From the best iPhone 4 32G ,via Tapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημήτρη καλησπέρα.εμείς εδώ είμαστε σταθεροί και παιδευόμαστε :lol: εσύ πως αντέχεις χωρίς να δοκιμάζεις 10 ρομ την ημέρα android και wm;

Καλησπερα Δημητρη, συγγνωμη κι εγω για το offtopic, αλλα μ αρεσει πολυ η υπογραφη σου στο tapatalk! :cool:

www.macspot.gr

Καλησπέρα Δημήτρη!!! :) :) :)

Εμείς εδώ, πιστοί ακόμα στο Leo... :lol:

Τι ωραίο avatar είναι αυτό; Το έχεις το Streak ή απλά το έβαλες σαν avatar;

Εγώ πάντως βλέπω την επόμενή μου κίνηση προς Apple μεριά. Δεν είναι τυχαίο που γίνεται τόσος ντόρος για το μηλόφωνο. Να το δαγκώσω κι εγώ το μήλο μια φορά... :lol: Μάλλον θα αργήσω όμως, γιατί το Leo με υπερκαλύπτει αυτή τη στιγμή και λυπάμαι να το παροπλίσω από τώρα... :O

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
Σορυ για το off topic

απλά μια καλησπέρα ήθελα να πω σε όλους τους παλιούς φίλους απο το thread του λεο :)

Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατηγορηθούμε για off-topic συζήτηση, δεν μπορώ να μην αφήσω και εγώ τις καλησπέρες μου στον Δημήτρη και στην ομήγυρη! ;)

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδιά έκανα μετάβαση από hd σε hd2 και έχω δοκιμάσει ήδη 2 rom.. έβαλα για αρχή artemis και τώρα είμαι με μια απλή energy.. έχω ένα θεματάκι όμως!

Εγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές (opera 10, core player, midomi κλπ) και τις εγκαθιστώ στην sd κάρτα (16 gb). Και ξαφνικά, μετά από ένα restart πχ, δε μπορώ να ανοίξω τις εφαρμογές, τα εικονίδια στο start menu χάνουν το εικονίδιο της εφαρμογής και αν πατήσω να ανοίξει η εφαρμογή κολλάει το κινητό κ κάνει Loading για πάντα.. κάνω κάτι λάθος;; Δεν θέλω να βαρύνω το κινητό εγκαθιστώντας εφαρμογές στο κυρίως κινητό.. έχει τύχει σε κάποιον από εσάς κάτι ανάλογο;;;;

(το fingerkeyboard που βάζω στην κανονική μνήμη, παίζει μια χαρά..)

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Administrators

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Ούτως ή άλλως όμως... σου προτείνω ανεπιφύλακτα να βάλεις μια omega rom για να έχεις ότι καλύτερο μπορεί να δώσει η συσκευή σου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

Ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω.. :) Κι ελπίζω να ήταν απλά θέμα των rom..
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Administrators
Σε γενικές γραμμές πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις εγκατεστημένες στη κάρτα εφαρμογές.

Modpic.gif