Jump to content

miatakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About miatakias

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

miatakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκανα και hard reset , αλλα μια απο τα ιδια. Οποτε παει για service μιας και ειναι ακομα εντος εγγυησης..... ελπιζω να μην μου πουν κανενα κουφο και δεν με καλυψουν με την εγγυηση!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!
  2. Παιδια help. Εχω το HTC HD2.... Μετα απο ενα χρονο απροβλημάτιστης χρησης , απο εχθες μολις το κλεινω (οχι απενεργοποιηση απλα stand by) σβηνει κανονικα η οθονη και τα κουμπια κατω μενουν αναμενα !!!!! Του εκανα restart, του εβγαλα-εβαλα την μπαταρια κανα δυο φορες και αυτο τα ιδια. Τα κουμπια ολη μερα αναμενα, και βεβαια αυτο μου τρωει την μπαταρια. Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δυστυχως το ειχα κανει και αυτο. Και μαλιστα 2-3 φορες μπας και ξυπνησει. Πιστευω οτι ειναι ελατωματικο το ρημαδι....
  4. Γεια χαρα. Θα ηθέλα την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν το HTC DESIDE HD που αγορασα ΕΧΘΕΣ εχει προβλημα ή οχι. Το αγορασα καινουργιο απο vodafone. Να αναφερω οτι πριν το HTC DESIDE HD ειχα το HTC HD2, οποτε εχω μια εμπειρια απο pda ή απο HTC. 1) Οταν κλικαρω το "σιγανο κουδουνισμα κατα το σηκωμα" αυτο εξακολουθει να χτυπαει το ιδιο δυνατα οταν το σηκωνω !! 2)Οταν κλικαρω το "αναποδογυρισμα για ηχειο" , το ηχειο - μεγαφωνο δεν ανοιγει οταν βαζω το κινητο σε οριζοντια θεση π.χ. πανω σε ενα γραφειο. 3)Στις ρυθμισεις οθονης "αυτοματη περιστροφη οθονης" οταν την κλικαρω μου γυρναει τις φωτογραφιες σε landscape αλλα οταν ξαναγυρναω το κινητο καθετα αυτες παραμενουν σε Landscape. Επισης σε landscape μου δειχνει και ολα τα αλλα προφιλ πχ. τις ρυθμισεις . Πιστευετε οτι διορθωνετε με καποια ρυθμιση ή το παω πισω ?
×
×
  • Create New...