htc_oriented Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το μαγαζι ειναι ανριανουπολεως 93 στο αιγαλεω το παληκαρι τον λενε νικο. εγω τον γνωρισα πηγενωτας εκει και εχει κανει πολυ δουλεια και ειναι πολυ καλο παιδι και εξυπηρετικος. ειναι ανοιχτα καθε απογευμα 6-9 και σαββατο 11-3. μπορεις να τον παρεις τηλ στο κινητο που εχει στο site 6950900454 .http://www.extreme-mobile.gr φιλε athanso77 ειχες δικιο Σαν ποιότητα κατασκευής και εφαρμογής, πολύ καλές είναι αυτές τις pdair. Υπάρχουν και στο ebay. Ευχαριστώ και τους 2 για τις πληροφορίες. Παιδιά, εχώ ήδη κοιτάξει και στα 2 sites. Αλλά οι θήκες δεν καλύπτουν "ολοκληρωτικά" το κινητό. Το μόνο που βρήκα και καλύπτει τις προϋποθέσεις που θέλω, είναι το παρακάτω. Απλα μου φαίνεται "χάλια" ποιοτικά. http://www.netimes.com/shop/vertical-leather-case-for-htc-hd2-nokia-e61-universal-p-2409.html?cPath=80_731 Πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Χάλια δεν θα το έλεγα. Αναφέρει γνήσιο δέρμα και για να το λέει ο nettimes θα ισχύει. Άσε που σε αυτή την τιμή δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Αυτή την θήκη έχω και δε μπορώ να πω ότι είναι χάλια,ειδικά για την τιμή της.Το θέμα είναι ότι το κινητό δύσκολα θα φύγει από τη θήκη.αυτή η θήκη δεν καλύπτει πλήρως το κινητό από τα πλάγια.από τη μέση των κουμπιών φωνής μέχρι πάνω,είναι εκτεθειμένο.2 φορές που μου έπεσε κάτω ήταν εκτός θήκης και έμειναν ως "ενθύμιο" 2 σημάδια στην πρόσοψη. Edited March 12, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Γιατί χρησιμοποιείς και τα δύο; Το πρώτο μόνο δεν σου αρκεί; Σωστά ,ξέχασα να γράψω οτι το vcalendar έχει τις παγκόσμιες μέρες. Περνάω το eortologio.pib με το pimbackup και μετά προσπαθώ να περάσω και τις παγκόσμιες μέρες με τον ίδιο τρόπο, τσεκάροντας την επιλογή να προσθέσει το πρόγραμμα μόνο τις νέες εγγραφές .Συνεχίσει το πρόγραμμα ,γράφει 67 νέες εγγραφές κλπ τελειώνει και γράφει 0 νεες εγγραφές περάστηκαν :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ευχαριστώ και τους 2 για τις πληροφορίες. Παιδιά, εχώ ήδη κοιτάξει και στα 2 sites. Αλλά οι θήκες δεν καλύπτουν "ολοκληρωτικά" το κινητό. Το μόνο που βρήκα και καλύπτει τις προϋποθέσεις που θέλω, είναι το παρακάτω. Απλα μου φαίνεται "χάλια" ποιοτικά. http://www.netimes.com/shop/vertical-leather-case-for-htc-hd2-nokia-e61-universal-p-2409.html?cPath=80_731 Πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτη μου την εχουν κανει δωρο καιρο τωρα μαζι με αλλη μια, τη χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον, και τη βρισκω πολυ καλη και βολικη. Επισης καλυπτει και το μεγαλυτερο μερος της συσκευης οπως ζητας. :) http://www.netimes.com/shop/angne-deluxe-leather-case-for-htc-hd2-t8585-p-2443.html?cPath=80_731 Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ. ΤΟ HTC HD2 ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η TOUCH.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ACE,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΧΑΣΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ANDROID ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ WINDOWS 6.5 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ HSPL.ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ?????????? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ. ΤΟ HTC HD2 ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η TOUCH.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ACE,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΧΑΣΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ANDROID ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ WINDOWS 6.5 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ HSPL.ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ?????????? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Αν κάνεις ακριβώς ότι περιγράφει ο zaharakis στο πρωτο post δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τσέκαρε αφού τελειώσεις το φλασάρισμα οτι είσαι σε εργοστασιακό spl και είσαι έτοιμος να το παραδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ρε παιδια η θα το σπασω το κινητο η το κεφαλι μου!εχω δοκιμασει hard reset ,και τις δυο επισημες ρομ και ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ BLUETOOTH και ΣΕ ΟΛΑ 1)οταν καλω καποιον και εχει βαλει καποιο τραγουδι αυτο ακουγεται με τρελα παρασιτα "μπουκωμενο" και 2) ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!χανεται η συνδεση συνεχεια δεν ξαναβρισκει το κινητο το ακουστικο κλπ!ΕΛΕΟΣ πια!τι σκ τα να κανω?να παρω την ace και τι να τους πω?εαν το παω μπορει και να πουν οτι δεν βρηκαν τιποτα αλλα ειμαι 1000% σιγουρος οτι φταιει το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπέρα. Έχω τρία θέματα...... Πρώτον, όταν το κινητό κάνει restart ξεκινάει και το τηλέφωνο ανοίγει ακόμα και αν πριν το τηλέφωνο ήταν off. Είναι λογικό αυτό? Το κάνει σε όλους? Δεύτερον, δεν μπορώ να βρω εκείνη την ρύθμιση που όλες οι προηγούμενες εκδόσεις των windows mobile είχαν, να μην κρατιούνται δηλαδή τα σταλμένα sms στον φάκελο sent items. Είναι κάπου κάποια ρύθμιση και δεν την βρίσκω??? Τρίτον και τελευταίο, όταν βγάζω μια φωτογραφία και του λέω να την στείλει με mms, με ρωτάει για να κάνει συμπίεση, και την κάνει πολύ μικρή (88Κ) και όχι 250-300 όπως έκανε το HD μου αντιλαμβανόμενο ότι το όριο είναι 300 και μπορεί μέχρι εκεί. Αυτό δηλαδή, συμπεριφέρεται σαν το όριο να είναι 100Κ που ήταν το default που όμως το έχω αλλάξει σε 300Κ.....ξέρει κανείς κάτι σχετικά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κανε hard reset και αν τα restart συνεχιστούν... επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Αν κάνεις ακριβώς ότι περιγράφει ο zaharakis στο πρωτο post δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τσέκαρε αφού τελειώσεις το φλασάρισμα οτι είσαι σε εργοστασιακό spl και είσαι έτοιμος να το παραδώσεις. ευχαριστω για ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπέρα. Έχω τρία θέματα...... Πρώτον, όταν το κινητό κάνει restart ξεκινάει και το τηλέφωνο ανοίγει ακόμα και αν πριν το τηλέφωνο ήταν off. Είναι λογικό αυτό? Το κάνει σε όλους? Δεύτερον, δεν μπορώ να βρω εκείνη την ρύθμιση που όλες οι προηγούμενες εκδόσεις των windows mobile είχαν, να μην κρατιούνται δηλαδή τα σταλμένα sms στον φάκελο sent items. Είναι κάπου κάποια ρύθμιση και δεν την βρίσκω??? Τρίτον και τελευταίο, όταν βγάζω μια φωτογραφία και του λέω να την στείλει με mms, με ρωτάει για να κάνει συμπίεση, και την κάνει πολύ μικρή (88Κ) και όχι 250-300 όπως έκανε το HD μου αντιλαμβανόμενο ότι το όριο είναι 300 και μπορεί μέχρι εκεί. Αυτό δηλαδή, συμπεριφέρεται σαν το όριο να είναι 100Κ που ήταν το default που όμως το έχω αλλάξει σε 300Κ.....ξέρει κανείς κάτι σχετικά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια :) Τι rom φορας? Το θεμα αυτο με τα mms το κανουν καποιες cooked rom που προφανως ειναι προσαρμοσμενες λιγο πολυ, σε ξενους παροχους. Εγω οταν το αντιμετωπισα με elegancia rom, ζητησα εκ νεου απο τον παροχο μου να μου αποστειλει τις ρυθμισεις των mms γιατι παροτι το αλλαζα το μεγεθος στα 300kb αυτο γυρνουσε παλι στα 100kb αυτοματα. Πηγαινε στα mms options και στην καρτελα servers, κοιταξε ποιον χρησιμοποιει ως default. Αναφορικα με τα σταλθεντα μηνυματα τωρα, θα πας στο menu, ενω εισαι στα μηνυματα εννοειται, επειτα tools, και μετα options. Μετα στην καρτελα message, και θα ξεμαρκαρεις την αντιστοιχη επιλογη που αφορα στο να κρατωνται αντιγραφα στο φακελο σταλθεντα. Ισως να μην ειναι αυτουσια η διαδρομη οπως στην γραφω γιατι ειμαι με custom rom, αλλα θα το βρεις με λιγο ψαξιμο νομιζω Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τι rom φορας? Το θεμα αυτο με τα mms το κανουν καποιες cooked rom που προφανως ειναι προσαρμοσμενες λιγο πολυ, σε ξενους παροχους. Εγω οταν το αντιμετωπισα με elegancia rom, ζητησα εκ νεου απο τον παροχο μου να μου αποστειλει τις ρυθμισεις των mms γιατι παροτι το αλλαζα το μεγεθος στα 300kb αυτο γυρνουσε παλι στα 100kb αυτοματα. Πηγαινε στα mms options και στην καρτελα servers, κοιταξε ποιον χρησιμοποιει ως default. Αναφορικα με τα σταλθεντα μηνυματα τωρα, θα πας στο menu, ενω εισαι στα μηνυματα εννοειται, επειτα tools, και μετα options. Μετα στην καρτελα message, και θα ξεμαρκαρεις την αντιστοιχη επιλογη που αφορα στο να κρατωνται αντιγραφα στο φακελο σταλθεντα. Ισως να μην ειναι αυτουσια η διαδρομη οπως στην γραφω γιατι ειμαι με custom rom, αλλα θα το βρεις με λιγο ψαξιμο νομιζω Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Έβαλα τις λεπτομέρειες της συσκευής στην υπογραφή μου ;) Είμαι με μια T-Mobile συσκευή και είμαι με την ROM όπως έρχεται.... :) Λοιπόν...τα MMS settings είναι οκ....ανάλογα με την φωτογραφία μετά από επίμονα τεστ έστειλε και φωτογραφία 128Κ οπότε οκ.....έχει κάποιο αλγόριθμο συμπίεσης που την κάνει όσο θέλει αλλά την έκανε και πάνω από 100Κ. Άρα αυτό είναι εντάξει. Το δεύτερο που λες, σχετικά με το να μην κρατιούνται τα SMS, δεν έχω τέτοια επιλογή στις επιλογές των SMS......απλά δεν υπάρχει....οπότε...αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς το registry entry που πρέπει να αλλάξει ώστε να γίνει.......? Και πάλι ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Έβαλα τις λεπτομέρειες της συσκευής στην υπογραφή μου ;) Είμαι με μια T-Mobile συσκευή και είμαι με την ROM όπως έρχεται.... :) Λοιπόν...τα MMS settings είναι οκ....ανάλογα με την φωτογραφία μετά από επίμονα τεστ έστειλε και φωτογραφία 128Κ οπότε οκ.....έχει κάποιο αλγόριθμο συμπίεσης που την κάνει όσο θέλει αλλά την έκανε και πάνω από 100Κ. Άρα αυτό είναι εντάξει. Το δεύτερο που λες, σχετικά με το να μην κρατιούνται τα SMS, δεν έχω τέτοια επιλογή στις επιλογές των SMS......απλά δεν υπάρχει....οπότε...αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς το registry entry που πρέπει να αλλάξει ώστε να γίνει.......? Και πάλι ευχαριστώ πολύ! :) Ναι τελικα ομως μια μεγαλη φωτο που ισως να ηταν 450kb, θα επρεπε να στη συμπιεζει γυρω στα 300. Το κανει? :) Κι εμενα η custom rom που ειχα βαλει, ειχε συμπεριφορα T-Mobile. Μου το χαν πει και στους xda. Και δεν το εκανε αυτο που σου λεω! (εφοσον δεν εχεις προβλημα και με τ αγγλικα μαλλον, η καλυτερη λυση ειναι μια custom rom! :X) Εκει θα βρεις και αυτο για τα σταλθεντα sms. Registry entry κομματακι δυσκολο.. :ninja: Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπερα,εχει παει καποιος το κινητο του στην ACE??????????Θελω να ρωτησω εχει ενα ασπρο αυτοκολητο απανω σε μια βιδα απο τι πισω μερια αυτο το ξαναβαζουν οταν κλεισουν το κινητο η οχι??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 παιδια καλησπερα.Μια απορια.Οταν παω στον καιρο για να κανω ενημερωση δεν μου ενημερωνη την θεση μου.Επισης οταν παταω μενου δεν μου βγαζει τιποτα.Κανονικα δεν επρεπε να μου ανοιγει καποια καρτελα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ναι τελικα ομως μια μεγαλη φωτο που ισως να ηταν 450kb, θα επρεπε να στη συμπιεζει γυρω στα 300. Το κανει? :) Κι εμενα η custom rom που ειχα βαλει, ειχε συμπεριφορα T-Mobile. Μου το χαν πει και στους xda. Και δεν το εκανε αυτο που σου λεω! (εφοσον δεν εχεις προβλημα και με τ αγγλικα μαλλον, η καλυτερη λυση ειναι μια custom rom! :X) Εκει θα βρεις και αυτο για τα σταλθεντα sms. Registry entry κομματακι δυσκολο.. :ninja: Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Ναι ξέρεις αυτό με μπέρδεψε από την αρχή.... Οι φωτογραφίες, by default είναι μεγέθους 950Κ (το έχω σε VGA ανάλυση) οπότε το πώς κάνει συμπίεση μετά είναι λίγο fuzzy....δεν το είχα καταλάβει....απλά αφού είδα έστω μία πάνω από 100Κ (συγκεκριμένα 120Κ) πιστεύω πώς ίσως είναι οκ και απλά κάνει μεγάλη συμπίεση..... Θα το τεστάρω και άλλο να δω πώς συμπεριφέρεται και θα επανέλθω..... Για τα SMS λες μόνο custom ROM ε....? χμ....θα είναι το ίδιο σταθερή και αξιόπιστη? Γιατί πιο γρήγορη σίγουρα θα είναι... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπερα,εχει παει καποιος το κινητο του στην ACE??????????Θελω να ρωτησω εχει ενα ασπρο αυτοκολητο απανω σε μια βιδα απο τι πισω μερια αυτο το ξαναβαζουν οταν κλεισουν το κινητο η οχι??????????? Το άσπρο αυτοκόλλητο είναι σφραγίδα tamper-proof και την ξαναβάζουν όταν ολοκληρωθεί η επισκευή. Έτσι έγινε με το Kaiser μου, που το είχα πάει για service στην Ace Hellas. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Για τα SMS λες μόνο custom ROM ε....? χμ....θα είναι το ίδιο σταθερή και αξιόπιστη? Γιατί πιο γρήγορη σίγουρα θα είναι... :) Βάλε μια omega. Είναι σε όλα καλύτερη από την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ναι ξέρεις αυτό με μπέρδεψε από την αρχή.... Οι φωτογραφίες, by default είναι μεγέθους 950Κ (το έχω σε VGA ανάλυση) οπότε το πώς κάνει συμπίεση μετά είναι λίγο fuzzy....δεν το είχα καταλάβει....απλά αφού είδα έστω μία πάνω από 100Κ (συγκεκριμένα 120Κ) πιστεύω πώς ίσως είναι οκ και απλά κάνει μεγάλη συμπίεση..... Θα το τεστάρω και άλλο να δω πώς συμπεριφέρεται και θα επανέλθω..... Για τα SMS λες μόνο custom ROM ε....? χμ....θα είναι το ίδιο σταθερή και αξιόπιστη? Γιατί πιο γρήγορη σίγουρα θα είναι... :) Τσεκαρε μια και γυρω στα 450kb, ωστε να μη χρειαστει να τη συμπιεσει πολυ να δεις σιγουρα.. Ναι υπαρχουν πολλες αξιοποστες rom, και σαφως πιο γρηγορες απο την official. Εγω και energy αλλα και dutty's σου προτεινω. Τη ρυθμιση συγκεκριμενα για τα σταλθεντα, με οδηγο την energy στην προτεινα. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Το άσπρο αυτοκόλλητο είναι σφραγίδα tamper-proof και την ξαναβάζουν όταν ολοκληρωθεί η επισκευή. Έτσι έγινε με το Kaiser μου, που το είχα πάει για service στην Ace Hellas. Kαι το δικο μου το εχει.... εκει που μπενει η μπαταρια...μετα απο το σερβισε το βαλανε εκει το θυμαμαι καλα πριν δεν το ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλήμερα, Θελω να παω το leo για service, εχω την στοκ ρομ 3,14 χρειάζεται να βγαλω κανα "περίεργο" πρόγραμμα για να μην εχω θεμα την εγγύηση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλήμερα, Θελω να παω το leo για service, εχω την στοκ ρομ 3,14 χρειάζεται να βγαλω κανα "περίεργο" πρόγραμμα για να μην εχω θεμα την εγγύηση? Ευχαριστώ! Ούτως ή άλλως πριν το στείλεις στο service δεν θα του κάνεις ένα hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μιλησα με το service και μου ειπαν να κανω πρωτα ενα hard reset μηπως σταματήσει το προβλημα, οποτε θα το κανω θα ξαναπεράσω την 3,14 κ θα δουμε.. Μπορει να εχει δημιουργηθεί το προβλημα απο καποιο προγραμμα?το περιεργο ειναι οτι οταν αρχισε δεν ειχα εγκαταστησει κατι καινουργιο.. Οποτε παω να κανω κατι στο κινητο ειτε οπερα ειτε igo ειτε παιχνιδι κλεινει μονο του κ κολαει στην ασπρη οθονη που λεει HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Οποτε παω να κανω κατι στο κινητο ειτε οπερα ειτε igo ειτε παιχνιδι κλεινει μονο του κ κολαει στην ασπρη οθονη που λεει HTC Κάνε hard reset, δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη rom και αν εξακολουθεί... service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts