Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μάλλον για το bt πήγαινε αυτό, σωστά; Έλα μου ντε! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Είχα κάνει μια ερώτηση για το wm600 sony ericsson ,οπότε... Με την ευκαιρία να πω οτι το εν λογω bt είναι καλό αλλά έχω μια δυσκολία με την επιλογη της μουσικής, ενώ θέλω να είναι απλά συνδεδεμένο στο τηλέφωνο ,αυτό θέλει και επιμένει να παίζει τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα. Edited March 2, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μάλλον για το bt πήγαινε αυτό, σωστά; Ναι παιδιά για το bt πήγαινε καιέκανα παράθεση άλλο ποστ. Πως το κατάφερα τώρα είναι άλλη ιστορία!:O Είχα κάνει μια ερώτηση για το wm600 sony ericsson ,οπότε... Με την ευκαιρία να πω οτι το εν λογω bt είναι καλό αλλά έχω μια δυσκολία με την επιλογη της μουσικής, ενώ θέλω να είναι απλά συνδεδεμένο στο τηλέφωνο ,αυτό θέλει και επιμένει να παίζει τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα. Αυτό εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτε. Δηλαδή τι κάνει; Ενεργοποιείτε μόνο του και παίζει μουσική στα ακουστικά; Το μόνο κακό όταν το έχεις ρυθμίσει να ακούς τα mp3 του κινητού, είναι ότι όλοι οι ήχοι ακόμα και όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ακούγονται ΜΟΝΟ στα ακουστικά και όχι από το ηχείο του κινητού. Επίσης να πω ότι πριν είχα ένα bt nokia όπου κατά καιρούς μου κολλούσε το τηλέφωνο εξαιτείας του. Με το SONY δεν θυμάμαι να έχει κολλήσει στις 3 εβδομάδες που έχω. Επίσης το ΝΟΚΙΑ αν έχανε την σύνδεση ήθελε να το συνδέσω με ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του bt ξανά, ενώ με το sony όχι, άσχετα από το αν το εικονίδιο που έχει επάνω το κινητό δείχνει ότι έχει αποσυνδεθεί!! Αυτά!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μάλλον το "πρόβλημα" είναι το όχι και τόαο καλό κουμπί ρύθμισης έντασης και επιλογής ραδιοφώνου ή bt. Επίσης δεν βρήκα τον τρόπο αποθήκευσης σταθμών στο ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μπαίνω και παρακολουθώ καθημερινά το εν λόγω thread και μετανιώνω που είχα πουλήσει το HD2 παλιότερα. ... Καταπληκτική συσκευή, προσεγμένη στα "σημεία" και ορόρημο, μεταξύ των εκάστοτε ναυαρχιδών της συγκεκριμένης εταιρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μπαίνω και παρακολουθώ καθημερινά το εν λόγω thread και μετανιώνω που είχα πουλήσει το HD2 παλιότερα. ... Καταπληκτική συσκευή, προσεγμένη στα "σημεία" και ορόρημο, μεταξύ των εκάστοτε ναυαρχιδών της συγκεκριμένης εταιρίας! οντως λαθος σου που το εδωσες! Ειναι μια πολυ ευελικτη συσκευη και κοντρα σε οσους κυκλοφορουν πλεον που υποστηριζουν αμιγως ενα λειτουργικο! Το hd2 μαλλον "καθιερωσε" το dual boot στα κινητα! Πρωτοφανες!:happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μάλλον το "πρόβλημα" είναι το όχι και τόαο καλό κουμπί ρύθμισης έντασης και επιλογής ραδιοφώνου ή bt. Επίσης δεν βρήκα τον τρόπο αποθήκευσης σταθμών στο ραδιόφωνο. Δεν αποθηκεύει σταθμούς δυστυχώς το BT! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Όντως ρε παιδιά και εγω το μετάνιωσα που το έδωσα αν πέσει λίγο η τιμη του θα το ξανάπαρω αν μαζεψω τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πω πω τετοια ακουω και με φρεναρω! Ειμαι ετοιμος να το δωσω απο βδομαδα μιας και παιρνω το Galaxy Tab(και το Leo δε το χρησιμοποιω σα τηλεφωνο)αλλα και μονο που καταφερε να δουλεψουν ποιοτικα τα windows και ειναι ο τελευταιος των μοικανων αξιζει να το κρατησω και το παλευω αλλα ΔΝΤ και..γυναικα εχουν αλλη αποψη!! Δε ξερω τι θα κανω τελικα αλλα ξερω οτι τι λεο ειναι απλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ windows mobile που φτιαχτηκε ποτε και δυστυχως..το τελευταιο!!;) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγώ πάλι σκέφτομαι την αγορά ακόμη ενος leo, αν η κατάσταση του τηλεφώνου και η τιμή είναι αυτή που πρέπει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ειναι απλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ windows mobile που φτιαχτηκε ποτε και δυστυχως..το τελευταιο!!;) Εγώ πάλι σκέφτομαι την αγορά ακόμη ενος leo, αν η κατάσταση του τηλεφώνου και η τιμή είναι αυτή που πρέπει :D Παιδιά μιλάμε για την microsoft . Σε λίγους μήνες όλοι οι fan των wm θα ψάχνουν για το HD7 και το hd2 θα πουλιέται μτχ για ψίχουλα , όπως το απλό hd που το βρίσκεις πλέον σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση στα 150 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδιά μιλάμε για την microsoft . Σε λίγους μήνες όλοι οι fan των wm θα ψάχνουν για το HD7 και το hd2 θα πουλιέται μτχ για ψίχουλα , όπως το απλό hd που το βρίσκεις πλέον σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση στα 150 ευρώ . Ναι... αλλά εδώ μιλάμε για την πλέον συλλεκτική συσκευή, την τελευταία με wm6.5.X και την πρώτη με multi-boot (όχι απλά dual-boot όπως επισήμανε η Ειρήνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι... αλλά εδώ μιλάμε για την πλέον συλλεκτική συσκευή, την τελευταία με wm6.5.X και την πρώτη με multi-boot (όχι απλά dual-boot όπως επισήμανε η Ειρήνη). Επίσης η πρώτη WM συσκευή με capacitive οθόνη (αν δεν κάνω λάθος). Όπως και να 'χει, είναι συλλεκτικό κομμάτι και σίγουρα δεν θα το αποχωριστώ. Παρόλα τα προβλήματά της (που τα περισσότερα έχουν λυθεί με HotFixes και με τη συνδρομή των χρηστών), είναι μακράν η ομορφότερη και χρηστικότερη συσκευή που είχα ποτέ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Επίσης η πρώτη WM συσκευή με capacitive οθόνη (αν δεν κάνω λάθος). Η πρώτη και η τελευταία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι... αλλά εδώ μιλάμε για την πλέον συλλεκτική συσκευή, την τελευταία με wm6.5.X και την πρώτη με multi-boot (όχι απλά dual-boot όπως επισήμανε η Ειρήνη). Έτσι καμία σχέση με το απλό HD εδώ μιλάμε επίσης για 1 giga snapdragon για capacitive multituch για την σωστότερη λειτουργία των window mobile ever για άλλη αίσθηση για για για..μπορώ να γράφω πολύ ώρα για αυτή τη κορυφή,αυτό το ορόσημο τωνκλασικών wm!:):D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Η capacitive oθόνη και το 1ghz cpu ειναι που το κάνει να ξεχωρίζει.Φανταστείτε να τρέχαμε android και να είχαμε resistive οθόνη... Η πρώτη και η τελευταία. :rolleyes: Aν δε κάνω λάθος και το hd mini έχει capacitive οθόνη Edited March 2, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Aν δε κάνω λάθος και το hd mini έχει capacitive οθόνη Ορθόν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πω πω τετοια ακουω και με φρεναρω! Ειμαι ετοιμος να το δωσω απο βδομαδα μιας και παιρνω το Galaxy Tab(και το Leo δε το χρησιμοποιω σα τηλεφωνο)αλλα και μονο που καταφερε να δουλεψουν ποιοτικα τα windows και ειναι ο τελευταιος των μοικανων αξιζει να το κρατησω και το παλευω αλλα ΔΝΤ και..γυναικα εχουν αλλη αποψη!! Δε ξερω τι θα κανω τελικα αλλα ξερω οτι τι λεο ειναι απλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ windows mobile που φτιαχτηκε ποτε και δυστυχως..το τελευταιο!!;) Καλα μην "τρελαινεσαι"... Το galaxy tab το εχω κι εγω, και σου λεω πως δεν αξιζει να δωσεις το leo για το galaxy... ;) οχι οτι δεν ειναι καλη συσκευη, αλλα με το leo δε συγκρινεται κατ εμενα... ;) @athanaso: ποιο αλλο λειτουργικο φοριεται στο leo απο περιεργεια? Linux? :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Και αν σε λίγο καιρό , σχεδόν ότι κάνει αυτό το κάνει και το κομψότερο HD7 ? Microsoft είναι αυτή και αν συνεχιστεί η πτωτική τάση των συσκευών wp7 όλα είναι πιθανά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 @athanaso: ποιο αλλο λειτουργικο φοριεται στο leo απο περιεργεια? Linux? :) Windows Mobile 6.5, Windows Phone 7, Android, Ubuntu, MeeGo (και Windows 7, όχι Phone 7 αλλά αυτό άστο). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Windows Mobile 6.5, Windows Phone 7, Android, Ubuntu, MeeGo (και Windows 7, όχι Phone 7 αλλά αυτό άστο). :rolleyes: Εντυπωσιακο!!! :wacko: Κυριως τα windows 7! Θα μπορουσες να με παραπεμψεις καπου να μαθω περισσοτερα γι αυτο? Ενδιαφερομαι! :D Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αν βάλεις 7 στο HD2 δε σου ξαναμιλάω :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αν βάλεις 7 στο HD2 δε σου ξαναμιλάω :mad: :p Nαι όντος αυτα τα 7ρια τα κοιταξα λίγο σε κινιτό μου φάνηκαν αχρηστα τελίος καρτέλα στην καρτέλα... σηχαμα σκέτο!! δεν ξέρω πως το βλέπετε εσεις?!?! και κάτι ακόμα... γιατι τόσος ντόρος για τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ? ταβαλα αλλα οκ... δεν ξεττρλάτηικα κίολας... μύπως έχουν κάτι που δεν το βλέπω εγω? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Nαι όντος αυτα τα 7ρια τα κοιταξα λίγο σε κινιτό μου φάνηκαν αχρηστα τελίος καρτέλα στην καρτέλα... σηχαμα σκέτο!! δεν ξέρω πως το βλέπετε εσεις?!?! και κάτι ακόμα... γιατι τόσος ντόρος για τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ? ταβαλα αλλα οκ... δεν ξεττρλάτηικα κίολας... μύπως έχουν κάτι που δεν το βλέπω εγω? τα windows 7ετοιμαζομαι να τα ξηλωσω με την πρωτη ευκαιρια και απο τον σταθερο υπολογιστη λογω ασυμβατοτητας σε hardware περιφερειακα.το εχω μισησει αυτο το λειτουργικο... οσον αφορα το android,την σοφη απαντηση την εδωσε ο ζαχαρακης."εδω και τρια χρονια ειναι ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο" καποιες σημαντικες για μενα ομως διαφορες του desireHD ειναι οτι γραφω ταχυτατα sms χωρις να μπουκωνει και να γραφει αλλα αντ αλλων οπως κανει το leo στη γρηγορη γραφη,με hands free ακουω και τον παραμικρο ψιθυρο σε συνομιλια,στο ιντερνετ υποστηριζει flash,και δεν χρειαζεται restart . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αν βάλεις 7 στο HD2 δε σου ξαναμιλάω :mad: :p Αχιλλεα με πληγωνεις... :p @greek_lover_69: το android στο leo ειναι συνεπεια cooked rom και προσπαθειων απο χρηστες! Δεν ειναι επισημο λειτουργικο προορισμενο για τη συσκευη. Επομενως ειναι λιγο ανισο να βγαζουμε συμπερασματα για ενα λειτουργικο απο custom roms του leo. Σε σχεση με τα wm ειναι ενα πολυ πιο ευελικτο λειτουργικο με πολλα περιθωρια παραμετρων. Μαλλον αυτο κυριως τα κανει και τοσο αγαπητα. Οσο για τα win7, για μενα ειναι αψογα. Δεν αντιμετωπισα θεμα Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts