mips Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) .Αντιγραφη και επικολληση και εισαι ετοιμος. Edited February 22, 2011 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 .Αντιγραφη και επικολληση και εισαι ετοιμος. Το ότι είναι class 2 (16G) παίζει κάποιο ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 οχι φιλε.Δεν εχεις κανενα προβλημα..Απο 2g glass 2 αλλαξα σε 16g glass 4και δεν εχω κανενα προβλημα.προχωρα αφοβα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το ότι είναι class 2 (16G) παίζει κάποιο ρόλο; Το class αφορα την ταχυτητα με την οποια ανταποκρινεται η sd σου στην οποια εντολη. Οσο μεγαλωνει το class, μεγαλωνει και η ταχυτητα. Ανω του 6 class η sd θεωρειται high capacity. Συνηθως προτιμουμε οσο το δυνατον υψηλοτερο class αλλα στη συγκεκριμενη συσκευη και λειτουργικο, δεν βρισκεις ουσιαστικη διαφορα. Ας με διορθωσουν οι γνωστες γιατι δεν ειμαι και σιγουρη. Παντως το μονο βεβαιο ειναι πως, δε θα επιρρεασει αρνητικα καπου η αλλαγη του class στη συσκευη σου. :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το class αφορα την ταχυτητα με την οποια ανταποκρινεται η sd σου στην οποια εντολη. Οσο μεγαλωνει το class, μεγαλωνει και η ταχυτητα. Ανω του 6 class η sd θεωρειται high capacity. Συνηθως προτιμουμε οσο το δυνατον υψηλοτερο class αλλα στη συγκεκριμενη συσκευη και λειτουργικο, δεν βρισκεις ουσιαστικη διαφορα. Ας με διορθωσουν οι γνωστες γιατι δεν ειμαι και σιγουρη. Παντως το μονο βεβαιο ειναι πως, δε θα επιρρεασει αρνητικα καπου η αλλαγη του class στη συσκευη σου. :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk αψογη και σαφεστατη απαντηση. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Το class αφορα την ταχυτητα με την οποια ανταποκρινεται η sd σου στην οποια εντολη. Οσο μεγαλωνει το class, μεγαλωνει και η ταχυτητα. Ανω του 6 class η sd θεωρειται high capacity. Συνηθως προτιμουμε οσο το δυνατον υψηλοτερο class αλλα στη συγκεκριμενη συσκευη και λειτουργικο, δεν βρισκεις ουσιαστικη διαφορα. Ας με διορθωσουν οι γνωστες γιατι δεν ειμαι και σιγουρη. Παντως το μονο βεβαιο ειναι πως, δε θα επιρρεασει αρνητικα καπου η αλλαγη του class στη συσκευη σου. :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλησπέρα σε όλους Καλησπέρα Ειρήνη Το High Capacity που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με τον όγκο δεδομένων που μπορεί να "φιλοξενήσει" η κάρτα.Στην κυριολεξία High Capacity σημαίνει "Υψηλή Χωρητικότητα". Απλές Micro SD θεωρούνται όσες κάρτες είναι μέχρι 2GB και από 4GB και πάνω θεωρούνται Micro SDHC (High Capacity). Όσον αφορά την ταχύτητα, δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αγοράσει κάρτα με μεγαλύτερο class από 4-6. Μετά η αναλογία τιμής, σε σχέση με το κέρδος που έχουμε σε ταχύτητα, είναι ουσιαστικά ασύμφορη. Το "πρόβλημα" με την ταχύτητα δεν έγκειται στο κινητό (σαν hardware), αλλά ουσιαστικά στον card reader που έχει ενσωματωμένο το HD2. Έτσι και για να ανακεφαλαιώσω, η αγορά μιας κάρτας μέχρι 4-6 class είναι ότι πιο συμφέρον και "τίμιο". Edited February 23, 2011 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε 2-3 ROM Android για την SD. Βασικα καποια δοκιμασμενη, γρηγορη και σταθερη Υπάρχει ξεχωριστό thread για android στο HD2. Αν διαβάσεις εκεί θα πάρεις και τις απαντήσεις που ζητάς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλησπέρα σε όλους Καλησπέρα Ειρήνη Το High Capacity που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με τον όγκο δεδομένων που μπορεί να "φιλοξενήσει" η κάρτα.Στην κυριολεξία High Capacity σημαίνει "Υψηλή Χωρητικότητα". Απλές Micro SD θεωρούνται όσες κάρτες είναι μέχρι 2GB και από 4GB και πάνω θεωρούνται Micro SDHC (High Capacity). Όσον αφορά την ταχύτητα, δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αγοράσει κάρτα με μεγαλύτερο class από 4-6. Μετά η αναλογία τιμής, σε σχέση με το κέρδος που έχουμε σε ταχύτητα, είναι ουσιαστικά ασύμφορη. Το "πρόβλημα" με την ταχύτητα δεν έγκειται στο κινητό (σαν hardware), αλλά ουσιαστικά στον card reader που έχει ενσωματωμένο το HD2. Έτσι και για να ανακεφαλαιώσω, η αγορά μιας κάρτας μέχρι 4-6 class είναι ότι πιο συμφέρον και "τίμιο". Ευχαριστω! Το ξεκαθαρισα πληρως τωρα! Δεν ημουν απολυτα σιγουρη πιο πανω για ο,τι εγραφα. Κι οσο αφορα το hc, ειχα προσεξει, μπορει να ειναι τυχαιο, πως ανω του 6 class ονομαζοταν sdhc η καρτα. Οντως capacity ειναι η χωρητικοτητα ομως, οποτε σιγουρα εχεις δικιο! :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Κι οσο αφορα το hc, ειχα προσεξει, μπορει να ειναι τυχαιο, πως ανω του 6 class ονομαζοταν sdhc η καρτα. Από 4GB μέχρι και 32GB είναι High Capacity. Μελλοντικά θα δούμε τις Extended Capacity (microSDXC) από 64GB που θα φτάνουν μέχρι τα 2TB. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το πόσο γεμάτη είναι η κάρτα παίζει ρόλο στην ταχύτητα των προγραμμάτων που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν και της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλησπέρα σε όλους Καλησπέρα Ειρήνη Το High Capacity που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αλλά με τον όγκο δεδομένων που μπορεί να "φιλοξενήσει" η κάρτα.Στην κυριολεξία High Capacity σημαίνει "Υψηλή Χωρητικότητα". Απλές Micro SD θεωρούνται όσες κάρτες είναι μέχρι 2GB και από 4GB και πάνω θεωρούνται Micro SDHC (High Capacity). Όσον αφορά την ταχύτητα, δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αγοράσει κάρτα με μεγαλύτερο class από 4-6. Μετά η αναλογία τιμής, σε σχέση με το κέρδος που έχουμε σε ταχύτητα, είναι ουσιαστικά ασύμφορη. Το "πρόβλημα" με την ταχύτητα δεν έγκειται στο κινητό (σαν hardware), αλλά ουσιαστικά στον card reader που έχει ενσωματωμένο το HD2. Έτσι και για να ανακεφαλαιώσω, η αγορά μιας κάρτας μέχρι 4-6 class είναι ότι πιο συμφέρον και "τίμιο". Αυτή είναι η σωστή απάντηση και πραγματικά δε χρειάζεται class6 π.χ. μιας κ στο Leo δε πρόκειται να δεις διαφορά ταχύτητας χώρια που θα τη πληρώσεις αρκετά πιο ακριβά,διαφορά θα δεις σε card reader εγώ του εχω μια sandisc 8άρα class4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος..:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το πόσο γεμάτη είναι η κάρτα παίζει ρόλο στην ταχύτητα των προγραμμάτων που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν και της συσκευής; Φυσικά. Καλό είναι να έχεις ένα καλό ποσοστό ελεύθερου χώρου σε αμφότερες μνήμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Από 4GB μέχρι και 32GB είναι High Capacity. Μελλοντικά θα δούμε τις Extended Capacity (microSDXC) από 64GB που θα φτάνουν μέχρι τα 2TB. :rolleyes: TB? Πω μιλαμε ασυλληπτα τεραστιος αποθηκευτικος χωρος σε σχεση με το μικροσκοπικο μεγεθος, που θα λυσει τα χερια! Τελεια! :) :) :) συγγνωμη για το offtopic απλως εξεπλαγην! Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1234 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Γεια σας!! εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινιτου! ειχα ενα προβλημα και αναγκαστηκα να το ανοιξω. Διορθωσα το προβλημα που υπηρχε αλλα προεκυψε αλλο. Την πρωτη φορα που προσπαθισα να το ανοιξω(αποτυχιμενα), ανοιξα την οθωνη και αποτι καταλαβα χωρισα το digitizer απο την lcd. για λιγο καιρο το touch δουλευε αλλα μετα κατι εγινε και δεν δουλευει!! εχει καπιος ιδεα τι μπορω να κανω?? παρακαλω βοηθηστε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Υπάρχουν κάποια παιδιά εδώ που έχουν ήδη τολμήσει παρόμοια "εγχείρηση" στη συσκευή τους. Ίσως αυτοί να μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1234 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Υπάρχουν κάποια παιδιά εδώ που έχουν ήδη τολμήσει παρόμοια "εγχείρηση" στη συσκευή τους. Ίσως αυτοί να μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Ψαχνω σε ολο το thread αλλα ειναι πολυ μεγαλο!!! παρακαλω πολυ ας βοηθησει καποιος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Γεια σας!! εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινιτου! ειχα ενα προβλημα και αναγκαστηκα να το ανοιξω. Διορθωσα το προβλημα που υπηρχε αλλα προεκυψε αλλο. Την πρωτη φορα που προσπαθισα να το ανοιξω(αποτυχιμενα), ανοιξα την οθωνη και αποτι καταλαβα χωρισα το digitizer απο την lcd. για λιγο καιρο το touch δουλευε αλλα μετα κατι εγινε και δεν δουλευει!! εχει καπιος ιδεα τι μπορω να κανω?? παρακαλω βοηθηστε!! Πηγαινε το στο σέρβις και ετοιμασου να πληρωσεις Αυτα που Ηθελες να γλυτωσεις την 1η φορα που το ανοιξες. Τετοιες αλχημίες τις περισσότερες των περιπτώσεων καταλήγουν σε τετοια προβλήματα φιλε μου;) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ψαχνω σε ολο το thread αλλα ειναι πολυ μεγαλο!!! παρακαλω πολυ ας βοηθησει καποιος!!! Πώς χώρισες το Touch απο την Lcd; Αυτά τα δύο είναι κολλημένα μαζί και απαιτείται ειδικος φούρνος για την αποκόλληση τους. Αν έχεις τη διάθεση να το ξανα ανοίξεις τότε δες αυτά τα videos για τη σωστή και . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Βασικά εδώ και μια βδομάδα τόχω κάνει 2ιν 1 κάρτα αυτό ποθ έχει η ΚΟΣΜΟΤΕ 2 αριθμούς σε μια κάρτα! έχει κανελις παρόμια προβλήματα μαυτήν την καρτα??? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Βασικά εδώ και μια βδομάδα τόχω κάνει 2ιν 1 κάρτα αυτό ποθ έχει η ΚΟΣΜΟΤΕ 2 αριθμούς σε μια κάρτα! έχει κανελις παρόμια προβλήματα μαυτήν την καρτα??? Καλημέρα! Εγω το χρησιμοποιώ με Cosmote 2 in 1 απο την πρώτη στιγμή που το πήρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα είτε τρέχει WM είτε Android. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ, και το έχω στο service τώρα.:( Πρόσεξε να δεις αν θα στο ξανακάνει. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Όντως δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Μπορεί βέβαια να μην φταίει υποχρεωτικά η συσκευή, αλλά ο provider ή η ίδια η SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Βασικά εδώ και μια βδομάδα τόχω κάνει 2ιν 1 κάρτα αυτό ποθ έχει η ΚΟΣΜΟΤΕ 2 αριθμούς σε μια κάρτα! έχει κανελις παρόμια προβλήματα μαυτήν την καρτα???δεν εχω τετοια καρτα,αλλα επειδη εχω cosmote,μου συμβαινει συχνα να χανει το σημα για αρκετη ωρα,ιδιως βραδυ,και μετα να επανερχεται κανονικα. πιστευω οτι φταιει η cosmote.αν ειχε κατι η συσκευη ,δεν θα ειχε σημα μετα απο καποια ωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα!! Μόλις συνέβηκε ένα παράξενο πράμα κ νιώθω οτι έπρε να το μιραστώ μαζί σας! εκεί που μιλούσα κανονικά ξαφνικά κόβετε η γραμμη κ βλέπω έχασα το σήμα μου!! το κλίνω το ανοίγω τίποτα! το άφησα να ηρεμήσει κανα μισάωρω και τώρα δουλεύει παλι! Βασικά εδώ και μια βδομάδα τόχω κάνει 2ιν 1 κάρτα αυτό ποθ έχει η ΚΟΣΜΟΤΕ 2 αριθμούς σε μια κάρτα! έχει κανελις παρόμια προβλήματα μαυτήν την καρτα??? Ισως φταιει η sim. Το επαθα με το iPhone, αλλα αλλαξα sim και ολα καλα. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Ξέρει κανείς αν αυτό το bt sony ericsson έχει αναγνώριση κλήσης στα Ελληνικά; Edited February 24, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts